20:12 - 14/07/2014

Νεκρός διευθυντής της JP Morgan βρέθηκε στο σπίτι του

Νεκρός διευθυντής της JP Morgan βρέθηκε στο σπιτι του

Νέα περίπτωση θανάτου του 45 χρονου, Julian Knott και της 47 χρονης γυναίκας του Alita Knott, οι οποίοι ζούσαν στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ.

Και οι δύο τους βρέθηκαν νεκροί την Κυριακή πριν μια εβδομάδα, στο πολυτελές σπίτι τους. Η αιτία του θανάτου τους δεν είχε αναφερθεί αρχικά. Οι έρευνες δείχνουν ότι ο Julian Knott πρώτα πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτονησε….συμφωνα με τις αρχές.

Τον Απρίλιο είχαν αγοράσει την πολυτελές μονοκατοικία στην άκρη της λίμνης, για το ποσό των 600.000 δολαρίων. Η οικογένεια δεν είχε οικονομικά προβλήματα και με τα παιδιά τους επισης δεν υπηρχαν προβλήματα. Η κόρη τους Kaleigh έστειλε στις 15 Ιούνη 2014 (ημέρα του πατέρα) ενα μήνυμα στον πατέρα της: «Ο άνθρωπος που μεγάλωσε στη φτώχεια μπορεί να κάνει ό, τι θέλει η καρδιά του».

Μέσα στην JP Morgan, ο Julian Knott δεν ήταν υπαλληλάκος. Διετέλεσε σαν διευθυντής του Κέντρου Global Operations στο Whippany για την JP Morgan. Ηταν το πρόσωπο που γνώριζε πολύ καλύτερα από οτι ο καθένας στην τράπεζα τι συμβαίνει μέσα στους διάφορους κλάδους της.

Τώρα ας απαντήσει κάποιος την ερώτηση: γιατί ένας διευθυντής τράπεζας με τόσο χρήμα και τέτοια ισχή, να έχει απογοητευτεί μα τόσο απο την μιζέρια και την κακομοιριά και να αποφασήσει μαζί με την σύζυγό του να αυτοκτονήσουν;

Ουσιαστικά υπάρχουν δύο δυνατότητες: μία είναι η δολοφονία για αυτά που ίσως λύθηκε η γλώσσα του, ή γνώριζε αυτά που δεν γνωρίζει η μάζα και φοβήθηκαν….ο φόβος για αυτό που έρχετε πρέπει λογικά να ήταν υπερβολικά μεγάλος.

Ένας άνθρωπος σαν τον Julian Knott ο οποίος βρισκόταν μέσα στην καρδιά των συστημάτων πληροφορικής της JP Morgan, θα είχε γνώσεις για αυτό που έιναι να συνέβει. Το άλλο είναι οτι ο ίδιος είχε πολύ αξία για την τράπεζα και ως εκ τούτου, μεγάλη η πιθανότητα οτι ήταν ασφαλισμένος από την JP Morgan. Η οποία τώρα θα έχει λάβει ένα τεράστιο ποσό για τον θανατό του. Δηλώσεις σχετικά με την ασφάλια ζωής και άλλα οφέλη η τράπεζα δεν κάνει ποτέ.

Θες και άλλα σημάδια οτι το σύστημα απάτης διαλύεται;

http://www.nj.com/morris/index.ssf/2014/07/daughter_mom_and_dad_found_dead_in_jefferson_are_stress-free_in_a_much_better_place.html

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Το σύστημα αναδιαρθρωνεται και οι παλιοί ξέρουν πολλά για την επερχόμενη κατάρρευση των ΗΠΑ για να γυρνάνε και να μιλούν. Όσοι ψυθιριζουν για το επερχόμενο οργανωμένο ολοκαύτωμα σιωπούν. Εσύ όταν έρθει το τέλος όλων των πραγμάτων τι θα κανείς? θα σκέφτεστε θετικά και θα στοχεύεις στο νερό?
 2. 0
  0
  Ο ένας πίσω από τον άλλο οι τραπεζίτες της παγκοσμιοποίησης που έχουν από μέσα γνω΄ση των πραγμάτων, βρίσκονται νεκροί με μυστηριώδεις θανάτους.
  Αυτόι οι δύο θάνατοι είναι όγδοη ή ένατη περίπτωση.
  Τελικά το σύστημα δεν διστάζει να βγάλει από τη μέση ακόμα και τους δικούς του ανθρώπους. Αυτό πρέπει να το έχουν υπόψιν τους και να μην αισθάνονται ασφαλείς όσοι δίνουν γη και ύδωρ αε αυτό.
  • 0
   0
   Μα καλά τώρα κατάλαβες ότι είμαστε όλοι πιόνια του συστήματος; Οτι είμαστε όλοι αριθμοί, ασχέτως αν το εξυπηρετούμε ή όχι; Έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ. Δεν υπάρχουν αντίθετες πλευρές , για παράδειγμα κακή Αμερική και καλή Ρωσία. Κακή Ρωσία και καλή Αμερική. Καλοί Χριστιανοί και κακοί Μουσουλμάνοι……..αυτά είναι για να ασχολείται η μάζα και να μην βλέπει τον πραγματικό στόχο που είναι ένας. Όλοι δουλεύουν για τη ΝΤΠ. Σήμερα την βολεύει η Αμερική και αυτήν να ανεβάσει. Αύριο την βολεύει η Ρωσία , θα βουλιάξει την Αμερική και θα ανεβάσει την Ρωσία……το θέμα είναι απλά να ξυπνήσουμε. Ο Τραπεζίτης τους εξυπηρέτησε όσο τους εξυπηρέτησε. Όταν σταμάτησε να τους βολεύει ή όταν έγινε πρόβλημα για αυτούς , απλά τερματίστηκε. Απλά διαγράφτηκε. Απλά τα πράγματα. Και θα ξαναπώ…ξυπνήστε δεν υπάρχουν σωτήρες.
  • 0
   0
   ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 22 ΑΤΟΜΑ

   ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΗΔΗΞΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΥΡΟΝΟΞΥΣΤΗ ΕΝΑΣ ΠΝΙΓΗΚΕ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ .ΕΝΑΣ ΑΤΥΧΥΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ
   ΛΟΓΟ ΦΤΩΧΙΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.

   ΤΥΧΑΙΟ?
 3. 0
  0
  Ψοφος και σκατα στο λακο τους εμείς κάθε μερα πεθαινουμε αλλα σημασια κανεις!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί