Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:12 - 14/07/2014

Νεκρός διευθυντής της JP Morgan βρέθηκε στο σπίτι του

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Νεκρός διευθυντής της JP Morgan βρέθηκε στο σπιτι του

Νέα περίπτωση θανάτου του 45 χρονου, Julian Knott και της 47 χρονης γυναίκας του Alita Knott, οι οποίοι ζούσαν στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ.

Και οι δύο τους βρέθηκαν νεκροί την Κυριακή πριν μια εβδομάδα, στο πολυτελές σπίτι τους. Η αιτία του θανάτου τους δεν είχε αναφερθεί αρχικά. Οι έρευνες δείχνουν ότι ο Julian Knott πρώτα πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτονησε….συμφωνα με τις αρχές.

Τον Απρίλιο είχαν αγοράσει την πολυτελές μονοκατοικία στην άκρη της λίμνης, για το ποσό των 600.000 δολαρίων. Η οικογένεια δεν είχε οικονομικά προβλήματα και με τα παιδιά τους επισης δεν υπηρχαν προβλήματα. Η κόρη τους Kaleigh έστειλε στις 15 Ιούνη 2014 (ημέρα του πατέρα) ενα μήνυμα στον πατέρα της: «Ο άνθρωπος που μεγάλωσε στη φτώχεια μπορεί να κάνει ό, τι θέλει η καρδιά του».

Μέσα στην JP Morgan, ο Julian Knott δεν ήταν υπαλληλάκος. Διετέλεσε σαν διευθυντής του Κέντρου Global Operations στο Whippany για την JP Morgan. Ηταν το πρόσωπο που γνώριζε πολύ καλύτερα από οτι ο καθένας στην τράπεζα τι συμβαίνει μέσα στους διάφορους κλάδους της.

Τώρα ας απαντήσει κάποιος την ερώτηση: γιατί ένας διευθυντής τράπεζας με τόσο χρήμα και τέτοια ισχή, να έχει απογοητευτεί μα τόσο απο την μιζέρια και την κακομοιριά και να αποφασήσει μαζί με την σύζυγό του να αυτοκτονήσουν;

Ουσιαστικά υπάρχουν δύο δυνατότητες: μία είναι η δολοφονία για αυτά που ίσως λύθηκε η γλώσσα του, ή γνώριζε αυτά που δεν γνωρίζει η μάζα και φοβήθηκαν….ο φόβος για αυτό που έρχετε πρέπει λογικά να ήταν υπερβολικά μεγάλος.

Ένας άνθρωπος σαν τον Julian Knott ο οποίος βρισκόταν μέσα στην καρδιά των συστημάτων πληροφορικής της JP Morgan, θα είχε γνώσεις για αυτό που έιναι να συνέβει. Το άλλο είναι οτι ο ίδιος είχε πολύ αξία για την τράπεζα και ως εκ τούτου, μεγάλη η πιθανότητα οτι ήταν ασφαλισμένος από την JP Morgan. Η οποία τώρα θα έχει λάβει ένα τεράστιο ποσό για τον θανατό του. Δηλώσεις σχετικά με την ασφάλια ζωής και άλλα οφέλη η τράπεζα δεν κάνει ποτέ.

Θες και άλλα σημάδια οτι το σύστημα απάτης διαλύεται;

http://www.nj.com/morris/index.ssf/2014/07/daughter_mom_and_dad_found_dead_in_jefferson_are_stress-free_in_a_much_better_place.html

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 07/14/2014 @ 8:47 ΜΜ

    Το σύστημα αναδιαρθρωνεται και οι παλιοί ξέρουν πολλά για την επερχόμενη κατάρρευση των ΗΠΑ για να γυρνάνε και να μιλούν. Όσοι ψυθιριζουν για το επερχόμενο οργανωμένο ολοκαύτωμα σιωπούν. Εσύ όταν έρθει το τέλος όλων των πραγμάτων τι θα κανείς? θα σκέφτεστε θετικά και θα στοχεύεις στο νερό?

  2. Ανώνυμος 07/14/2014 @ 10:34 ΜΜ

    Ο ένας πίσω από τον άλλο οι τραπεζίτες της παγκοσμιοποίησης που έχουν από μέσα γνω΄ση των πραγμάτων, βρίσκονται νεκροί με μυστηριώδεις θανάτους.
    Αυτόι οι δύο θάνατοι είναι όγδοη ή ένατη περίπτωση.
    Τελικά το σύστημα δεν διστάζει να βγάλει από τη μέση ακόμα και τους δικούς του ανθρώπους. Αυτό πρέπει να το έχουν υπόψιν τους και να μην αισθάνονται ασφαλείς όσοι δίνουν γη και ύδωρ αε αυτό.

    • Ανώνυμος 07/15/2014 @ 1:24 ΠΜ

      Μα καλά τώρα κατάλαβες ότι είμαστε όλοι πιόνια του συστήματος; Οτι είμαστε όλοι αριθμοί, ασχέτως αν το εξυπηρετούμε ή όχι; Έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ. Δεν υπάρχουν αντίθετες πλευρές , για παράδειγμα κακή Αμερική και καλή Ρωσία. Κακή Ρωσία και καλή Αμερική. Καλοί Χριστιανοί και κακοί Μουσουλμάνοι……..αυτά είναι για να ασχολείται η μάζα και να μην βλέπει τον πραγματικό στόχο που είναι ένας. Όλοι δουλεύουν για τη ΝΤΠ. Σήμερα την βολεύει η Αμερική και αυτήν να ανεβάσει. Αύριο την βολεύει η Ρωσία , θα βουλιάξει την Αμερική και θα ανεβάσει την Ρωσία……το θέμα είναι απλά να ξυπνήσουμε. Ο Τραπεζίτης τους εξυπηρέτησε όσο τους εξυπηρέτησε. Όταν σταμάτησε να τους βολεύει ή όταν έγινε πρόβλημα για αυτούς , απλά τερματίστηκε. Απλά διαγράφτηκε. Απλά τα πράγματα. Και θα ξαναπώ…ξυπνήστε δεν υπάρχουν σωτήρες.

    • Ανώνυμος 07/15/2014 @ 8:33 ΠΜ

      ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 22 ΑΤΟΜΑ

      ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΗΔΗΞΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΥΡΟΝΟΞΥΣΤΗ ΕΝΑΣ ΠΝΙΓΗΚΕ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ .ΕΝΑΣ ΑΤΥΧΥΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ
      ΛΟΓΟ ΦΤΩΧΙΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.

      ΤΥΧΑΙΟ?

  3. Ανώνυμος 07/15/2014 @ 7:25 ΠΜ

    Ψοφος και σκατα στο λακο τους εμείς κάθε μερα πεθαινουμε αλλα σημασια κανεις!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*