07:40 - 24/01/2014

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΑΠΑ ΦΡΑΝΣΙΣ: ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ «ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ»

Ο Πάπας Φράνσις περιέγραψε σήμερα το διαδίκτυο ως «δώρο από το Θεό,» χαιρετώντας τη δυνατότητά του να ενθαρρύνει το διάλογο μεταξύ διαφορετικών ομάδων.

Ο Φράνσις έκανε αυτά τα σχόλια σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη, για την Παγκόσμια Ημέρα Επικοινωνιών της Καθολικής Εκκλησίας.

Στη δήλωση του, ο γεννημένος στην Αργεντινή πάπας είπε ότι η «άνευ προηγουμένου ραγδαία πρόοδος» στην τεχνολογία και τα ψηφιακά μέσα έχουν καταστήσει ευκολότερή τη συνεργασία με ανθρώπους από διαφορετικές θρησκείες, «δημιουργώντας έτσι μια αίσθηση ενότητας της ανθρώπινης οικογένειας.»

Η χρησιμοποίηση του Ιστού για να επικοινωνήσει με διάφορες ομάδες, πρόσθεσε, θα μπορούσε να βοηθήσει να επιλύσει τις θρησκευτικές, οικονομικές, ή πολιτικές διαφορές.

Το πνευματικοπαίδι του Σαμαέλ που ονομάζεται Πάπας Φραγκίσκος, όπου έχει επιλεγεί απευθείας απο τον ίδιο για να τον εκπροσωπήσει προωθώντας την πανθρησκεία και τον Αντίχριστο με ακόμη πιό γρήγορους ρυθμούς σε σχέση με τον προηγούμενο πάπα, αποκάλεσε σήμερα το διαδίκτυο «δώρο από το Θεό»

Φυσικά ο Θεός που αποκαλείται ο Πάπας είναι ο Μέγας Αρχιτέκτων Του Σύμπαντος Μ.Α.Τ.Σ, που με τα τσιράκια του έχει δώσει την τεχνολογία σε όλο τον κόσμο.

Οσον αφορά το σχόλιο του πάπα για το διαδίκτυο, και το πόσο δώρο θεού είναι, αν και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζετε όλοι ψάχνοντας το εβραϊκό και το ελληνικό αλφάβητο, παρατηρούμε ότι κάθε γράμμα είναι επίσης ένας αντίστοιχος αριθμός.

Τα γράμματα χρησιμοποιούνται επίσης ως αριθμοί. Έτσι, κάθε γράμμα έχει μια αριθμητική τιμή.

Το εβραϊκό ισοδύναμο του «w» είναι το γράμμα «vav» ή «waw». Η αριθμητική τιμή του VAV είναι το 6. Έτσι, το αγγλικό «www» μεταφρασμένο στα Εβραϊκά είναι «vav vav vav», το οποίο αριθμητικά είναι 666.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 0
  0
  Ποσο γνωρίζουμε το δίκτυο αυτοματιsmoι.H D oylεια σου πως πηγαίνει αισθάνεσαι σανα ρομπότ.Μήπως ότι και να κάνεις δέν έχει πλέον νόημα.Ενα μικρο σχετικά ποσοστό 30 ανθρωπινω χερι ταξιδεύει για ασχετους λόγους στο ιντερνετ να μάθει τι να μορφοθεί να σπαταλυσει το χρόνο του η να εθιστει πριν το κατανοήσει.Το υππολειπο ποσοστο κινήτε απο μηχανες αγνωστης προέλευσης οικίες πλεον
 2. 0
  0
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΞΙ ΣΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΟ , ! ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ123
 3. 0
  0
  το θηριο τηs ξηραs αρχισε το κυρηγμα -και ειδoν δευτερον θηριον ερχομενον απο την θαλασσα-και το πρωτο θηριον εστοιχηθει πισω απο το θηριον τηs θαλασσηs
 4. 0
  0
  "Ρε παιδί μου, αυτοί οι πνευματικοί, εδώ στον κόσμο, τι έχουν κάνει! Έχουν αναστατώσει τις ψυχές, δημιούργησαν ένα σωρό προβλήματα, οικογενειακά και ψυχολογικά με το 666. Δεν μπορεί ο κόσμος να κοιμηθεί και άρχισαν να παίρνουν ψυχοφάρμακα και υπνωτικά χαπάκια για να μπορούν να κοιμηθούν. Τι είναι αυτό το πράγμα; Δεν τα θέλει αυτά τα πράγματα ο Χριστός, παιδί μου. Και να σου πω κάτι;”.

  Του λέω: “Γέροντα, τι;” Μου λέει:

  “Για μας τους χριστιανούς, για μας όταν βιώνουμε το Χριστό δεν υπάρχει αντίχριστος. Δε μου λες; Εδώ που κάθομαι στο κρεβάτι μπορείς να καθίσεις εσύ;” . Του λέω: “Όχι, Γέροντα” . Μου λέει: “Γιατί;”. Του απάντησα: “Διότι, εάν καθίσω πάνω σας, θα σας πλακώσω”. Μου λέει: “Πότε μπορείς να καθίσεις;”. Του λέω: “Όταν φύγετε εσείς, Γέροντα, μπορώ να καθίσω εγώ”.

  Μου λέει: “Ακριβώς, παιδί μου, έτσι συμβαίνει και με την ψυχή μας. Όταν έχουμε μέσα μας τον Χριστό μας, μπορεί να έρθει ο αντίχριστος; Μπορεί να μπει καμιά άλλη αντίθετη ύπαρξη μέσα στην ψυχή μας; Γι’ αυτό σήμερα, παιδί μου, δεν έχουμε τον Χριστό μέσα μας και γι’ αυτό ανησυχούμε για τον αντίχριστο. Όταν βάλουμε τον Χριστό μέσα μας, τα πάντα γίνονται Παράδεισος. Ο Χριστός είναι το παν κι έτσι πάντοτε, παιδί μου, να λες στους ανθρώπους, και τον αντίθετο δεν τον φοβόμαστε. [ …]

  ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ
 5. 0
  0
  ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ……..ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ………..ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡ ΘΗΡΙΟ 666……

  ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΤΕΧΝΙΤΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ……………

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ……..

  ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΤΑΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ…..ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ…….

  ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ……..ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ………….ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ…..ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ……..

  ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…..

  ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ…..ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ …..ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ……ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????…………..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…..ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ……..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙ…..

  ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ??????…..

  ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ Ο ΘΕΟΣ……ΑΛΛΑ…..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ…..ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ………

  Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡ ΘΗΡΙΟ 666…..ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ…..ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑ-ΔΙΧΤΥ-Ο ΤΟΥ……

  ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ……ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ…….ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ???…..ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ………

 6. 0
  0
  polu supernatural vlepete
 7. 0
  0
  ΕΙΝΑΙ «ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ» …ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ
 8. 0
  0
  Τα παλιοσιδερα του Σατανα εχουν ημερομηνια ληξης…
 9. 0
  0
  Ωραία… μπράβο στην πηγή… τί άλλο θα δούμε….
  Προτείνω στους κυρίους/ες που συμφωνούν με το 2ο κομμάτι της δημοσίευσης να σχολιάζουν από την ταράτσα τους στον κόσμο που θέλει να τους ακούσει και να απέχουν από το World Wide Web (www) αλλά και από τα υποπαράγωγα του. Εξηγώ:
  1ον. Θές να κάνεις αριθμολογία στο όνομα της πεθεράς σου για να δείς αν είναι τελικά δαίμων ή απλά κακοδαίμων και παίρνεις το εβραικό-σανσκριτικό-γαλλικό ή όποιο αλφάβητο σε συμφέρει ή αυτό στο οποίο είναι δωσμένο το όνομά αυτής? Με τον ίδιο τρόπο, λύνεις παξιμάδι με κατσαβίδι επειδή έτσι γουσταρεις εσυ? Άστοχο λοιπόν το 666.
  2ον. Πιστεύεις οτι το διαδύκτιο είναι έργο κακόβουλο…. Γιατί το χρησιμοποιείς ακόμα? Αποχή μάγκα μπάς και αδειάσει λίγο, δεν θα μας λείψεις, στο υπογράφω.
  3ον. Μιάς και το τραβάει η όρεξη σου, στην σημερινή κοινωνία, σου προτείνω να απέχεις από α) Τηλεόραση, β) Τηλέφωνο, γ) Εκλογές, δ) Θρησκεία και τέλος ε) Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη (χρησιμοποιεί το ιντερνετ ΕΥΡΕΩΣ και κάποια στιγμή θα γλιτώσουμε από την παρουσία σου οπότε win win situation)

  Και επειδή αυτό το γελοίο θέμα με ότι νέο, ξένο και "μυστηριώδες" μας φαίνεται ύποπτο και σατανικό κύριε αρθρογράφε και λοιποί σχολιαστές, όταν χρησιμοποιείς το ίδιο το μέσο που βρίζεις – αμαυρώνεις κλπ απλά είσαι ΓΕΛΟΙΟΣ. Αν δεν σου αρέσει ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ και απ' εδω παν' κι άλλοι. Ασε εμάς τους παραπλανημένους να καούμε στην κόλαση και άντε στην γωνίτσα σου να παίξεις με τα αυτοκινητάκια σου ή τις κούκλες σου. Το ίντερνετ είναι υποπροίον ενός από τα μεγαλύτερα θαύματα του σύγχρονου κόσμου θρήσκε της κακιάς ώρας, και κανένας διάβολος, θεός, ξωτικό ή μάγισσα δεν το έδωσε μια μέρα σε κάποιον. Επιστήμονες από όλα τα πλάτη της Γής ίδρωσαν για να βγάλουν αυτό το εργαλείο που εσύ σήμερα χρησιμοποιείς για να δαιμονοποιήσεις αλλά και για να αναπτερώνεις τον εγωισμό σου διαβάζοντας τις @@ριες που γράφεις.
  Ανοίγουμε και κάνα βιβλίο έστω και ηλεκτρονικό να μορφωνόμαστε ρε γαμώτο, αφήστε τους διωγμούς μαγισσών πίσω στον μεσαίωνα ή απαλλάξτε μας από την παρουσία σας. 'Α και κάτι άλλο μικρέ πολέμιε του γλυκού νερού… Η Γη είναι στρογγυλή, γυρίζει, δεν είναι το κέντρο του σύμπαντος, και οι κεραυνοί, σεισμοί, τυφώνες, πλυμμήρες, χιονοπτώσεις κλπ δεν είναι έργα Θεού οπότε μπορείς να ματαιώσεις την θυσία του πρωτότοκού (διπλό τονισμό… τα σπάω σήμερα…) σου!
  • 0
   0
   Εσυ πρεπει να είσαι κανενας γιαπακος που σε ταιζει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση or λογιστής του οπισθιου που μοιράζει κλειδαριθμους και θέλει να κρυφτεί αλλα η χαρά δεν τον αφήνει .Άκου λοιπον ρηχε , οτι δεν φτανει η αλεπού τα κανει κρεμασταρια , τα σπάω κι εγώ σήμερα σε ψιλά …οτι δεν βλέπεις η καλυτερα δεν αντιλαμβανεσαι , δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει .
   Υ.Γ Το ίντερνετ περιμένουμε για να ζήσουμε η να μιλήσουμε χαμερπή , έτσι συμπεραινεις ??? πιθανόν επειδή εξ ιδίων κρινεις τα αλλότρια.
   Υ.Γ ² Τυχερε , επεσες σε φιλοζωο σήμερα ._
 10. 0
  0
  ειναι ανοητο να χρησιμοποιεις ενα μεσο οπως το ιντερνετ, για να το κατηγορησεις πως ειναι του σατανα και διαφθειρει την ανθρωποτητα.
  αν δεν σου αρεσει, κοψε το ιντερνετ και προετρεψε τους γνωστους σου να το κοψουν και οι ιδιοι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί