13:26 - 08/02/2014

ΝΕΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΟΥΧΩΝ ΑΓΙΩΝ

Γράφει η Ειρήνη Δημοπούλου

Επιβεβαιώνονται οι νεοταξικές μεθοδεύσεις της … «δεξιάς» κυβέρνησης Σαμαρά της …«πατριωτικής» ΝΔ. Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση Σαμαρά-Αρβανιτόπουλου, ξεκινά από την κατάργηση των εορτών των πολιούχων Αγίων, και της σχολικής εορτής των Τριών Ιεραρχών. Το έθος του «πολιούχου» αποτελεί μια αδιάσπαστη παράδοση του Έθνους μας η οποία συνεχίζεται αδιάλειπτα από τους Αρχαίους χρόνους, μέχρι τις μέρες μας. θεός, άγιος ή ήρωας που θεωρείται προστάτης μιας πόλης: Η θεά Αθηνά ήταν η «πολιούχος» των Αθηνών, ενώ πολιούχος της Θεσσαλονίκης είναι ο Αγιος Δημήτριος.

Η νέα επίθεση εναντίον του Έθνους εντάσσεται βεβαίως στους σχεδιασμούς της «Νέας Τάξης» που επιτίθεται επιλεκτικά και στοχευμένα στον Χριστιανισμό και ιδιαιτέρως στην Ορθοδοξία. Όπως σημειώνει η ιστοσελ¬δα Ακτίνες:

«Εις το όνομα της πολυπολιτισμικής Παιδείας και της πολυφυλετικός Ελλάδος. Το υπουργείον Παιδείας, το οποίον κατέστησε προαιρετικόν το σημερινόν μάθημα των Θρησκευτικών, ακόμη και δια τους ορθοδόξους μαθητές (με συνεχείς απαλλαγές από το μάθημα, προς χάριν της θρησκειολογίας), καταργεί τας σχολικός εορτάς των τριών Μεγάλων και Οικουμενικών Διδασκάλων και τον καθιερώνει εις μαθητικήν αργίαν, άνευ εκκλησιασμού των μαθητών και των μαθητριών.

Ανεμένομεν από τον ΣΥΡΙΖΑ το «σάρωμα» της εκκλησίας, αλλά διαπιστώνομεν ότι η εκκλησία βάλλεται από την Κεντροδεξιάν.

Δια την ιστορίαν:

Το ΠΑΣΟΚ καθιέρωσε τον πολιτικόν γάμον, κατήργησε την αναγραφήν του Θρησκεύματος εις τας ταυτότητας, προώθησε και επέβαλε την πολιτικήν κηδείαν, την καύσιν των νεκρών κ.λπ.

Η ΝΔ απεδέχθη όλα τα «τερατουργήματα» του ΠΑΣΟΚ, εξοβέλισε την εξομολόγησιν από τα σχολεία (υπουργός κ. Μαριέττα Γιαννάκου), καθιέρωσε την ονοματοδοσίαν των τέκνων εις το Δηξιαρχείον εντός οκτώ ημερών (- άνευ Βαπτίσεως), έκαμνε νόμον δια την αποτέφρωσιν των νεκρών, εξέδωσεν εγκύκλιον δια τον περιορισμόν του ήχου της καμπάνας (υπουργός Γεώργιος Σουφλιάς, ύστερα από διαμαρτυρίας της οικογενείας του κ. Παπανδρέου), αλλάζει τον χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών και σήμερον καταργεί των σχολικών εορτών των τριών ιεραρχών και των εκκλησιασμόν των μαθητών.

Ταυτοχρόνως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εις το όνομα της οικονομικής κρίσεως, απαγορεύουν τας χειροτονίας νέων κληρικών, διαθέτουν εκατομμύρια ευρώ δια την συντήρησιν τζαμιών ή την κατασκευήν τεμένους, ίνα αποστέλ¬λουν τελεσίγραφα εις την Διοικούσαν Εκκλησίαν ότι αδυνατούν να πληρώ¬νουν τους μισθούς των κληρικών και να χρηματοδοτούν τας εκκλησιαστικός σχολάς. Αποστέλλουν τα τελεσίγραφα όταν η εκκλησία παρέδωσε το 70% και πλέον της περιουσίας της έως το Κράτος με αντάλλαγμα την μισθοδοσίαν του ιερού Κλήρου και την χρηματοδότησιν των Εκκλησιαστικών Σχολών.

Οι πολιτικοί της σημερινής Ελλάδος είναι αγνώμονες προς την προσφοράν της Εκκλησίας εις το γένος, την Πατρίδα και το Έθνος και αποδεικνύουν με την στάσιν τών ότι δεν έχουν ουδεμία σχέσιν με την πίστινΕτην παράδοσιν και την Ελληνοχριστιανικήν Παιδείαν”.

Και επειδή συχνά οι εργολάβοι της δημόσιας ζωής και κατασκευαστές της παρακμής, κατηγορούν τους Εθνικιστές ότι δεν έχουν … επίπεδο γι’ αυτό και δεν δικαιούνται να αναλάβουν τις τύχες της χώρας, να σημειώσουμε ότι ο Υπουργός Παιδείας είναι όχι μόνον μορφωμένος, αλλά… παραμορφωμένος. Εχει διατελέσει μεταδιδακτορικός υπότροφος στο Χάρβαρντ, ενώ έχει φοιτήσει και στην Σχολή Διεθνών Υπηρεσιών (school of international service)) στην Ουάσινγκτον. Τίνος είδους υπηρεσιών, το διαπιστώνουμε με τις αντιχριστιανικές και ανθελληνικές αποφάσεις του…Τέτοιοι είναι οι εκμαυλισμένοι «άνθρωποι του πνεύματος» που έχουν απλώσει τις θανατερές δαγκάνες τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και την Ελληνική Παιδεία.

Τέτοιοι «παραμορφωμένοι» κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο, και οδη- γήθηκε η Ελλάδα και ο λαός στα σημερινά φαινομενικά αδιέξοδα, από τα οποία μόνον μια αποφασιστική Εθνική πολιτική μπορεί να βγάλει τον τόπο.

Τι συμπέρασμα βγαίνει από όλα αυτά;

Ότι το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η ελπίδα, η μοναδική ελπίδα του Εθνους. Και ότι γύρω από αυτό πρέπει να συστρατευθούν όλες οι υγιείς δυνάμεις που μπορούν και πρέπει να συνεργαστούν για την αναγέννησή του.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

xryshaygh.blogspot.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. 0
  0
  E αφού δέν τους δίνεται σημασία καλά δέν κάνουν;
 2. 0
  0
  τιποτα δε θα κανουν
 3. 0
  0
  KAI O IEPΩNYMOS KOIMATAI ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ .Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΠΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ,ΔΕΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ Σ'ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΛΥ.ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ.ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ
 4. 0
  0
  ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.

  ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ… ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ… ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ.

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ… ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΥ.

  ΟΣΟ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ… ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!… ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

  ΤΟΣΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ… ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ! ΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΙΑ…

  Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ… ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ)… Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ… ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΣΤΟ ΜΌΝΑΧΟ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΜΌΝΑΧΟ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΕΙ ΜΟΝΑΧΌΣ!

  http://www.tanea.gr/news/greece/article/5082990/se-nosokomeio-ths-germanias-o-arxiepiskopos-ierwnymos/

  ΕΔΩ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.
  http://www.looklike.gr/image/cache/data/products/sexy/sexy_aisthisiakes_stoles/sexy_stoles/PL0063-600×600.jpg

  "ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΕ" ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΑΘΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗΗΗΗ… Η ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.

  Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η "ΙΕΡΑ" ΣΥΝΑΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ… ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ… Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ… ΑΛΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ… ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΚΕΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

  ΧΕΣΤΙΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΗ Ο ΥΠ. ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ… ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΥΣΩΜΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑΚΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ "ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ" ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.. ΑΠΟ C.I.A. – B.N.D. MI6 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ D.G.S.E. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
 5. 0
  0
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.. ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ…. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο Γ.ΑΠ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

  ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ… ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ!

  Η ΔΕ ΛΑΘΡΑΙΟΙ… ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ; ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;… ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2, ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ;

  ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΖΕΙΣ;

  ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ…
  http://www.impactlab.net/wp-content/uploads/2010/04/IMF-Report-788.jpg
  PARTY IS OVER.

  ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΜΥΔΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ… ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩΘΕΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ "ΕΠΕΦΤΑΝ" ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩΘΕΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΛΕΞΕΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ", ΕΝΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ "ΕΠΕΦΤΑΝ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΩΘΕΝ… ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. – ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΑΓΓΛΙΑΣ.

  Ο ΚΑΘ' ΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ , ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.

  ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ… ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ, ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  ΑΥΤΑ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ "ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΝ"… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ "ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΝ". ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΩΝ… ΑΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΟΙ… ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΖΩΗ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΕΣΚΕΝΑΖΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ζ. ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ. Μ. ΟΛΜΠΡΑΪΤ… ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
 6. 0
  0
  Να και κάτι θετικό. Καιρός να αναβιώσουμε την πανάρχαια ένδοξη παράδοσή μας και να στείλουμε τον ανατολισμό των πορνοβοσκών πίσω στο λαγούμι του.

  Αραβανίτης
 7. 0
  0
  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ; ΤΟΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ .ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΤΕ ; ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ; ΕΡΧΕΤΑΙ …ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΙΤΕ…ΓΙΑ ΛΙΓΟ . ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ .
 8. 0
  0
  έτσι όπως είναι τα θρησκευτικά στο λύκειο, ένας χριστιανός δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό το μάθημα (με βάση το τι πιστεύει ο κόσμος)… Έως τώρα το πρώτο εξάμηνο τα κεφάλαια που έχουμε κάνει είναι η σαύρα βρομώ αλαχ, βούδας και HONG κίνας… μασόνοι, μαύρη μαγεία, κτλ (παραθρισκευτικες οργανώσεις).
  μάλιστα το παραδέχονται, μέσα στο βιβλίο, πλέον και η νέα γενιά μαθαίνει μερικές αλήθειες παραπάνω. Το βιβλίο γράφει, οτι όλα αυτά τα μασόνοι, ιλουμινατε, γιεχωβάδες, κτλ κτλ… ότι ναι μεν πιστεύουν στον ένα και μοναδικό θεό (τους) γιεχωβά, ο οποίος είναι ο θεός του χριστιανισμού… Όμως το πλησιάζουν από διαφορετική πλευρά και μεθοδους. Όπως μέθοδο, μυστικών τελετών, μαγείας, κτλ…
  Με λίγα λόγια σου λενε οτι εσείς οι χριστιανοί που νομίζετε οτι πιστεύεται στον Ιησού, στην ουσία είστε γιεχωβαδες.
 9. 0
  0
  Θα μπορουσαν ολα αυτα να περασουν πριν 50 χρονια? ασφαλως και οχι τι αλλαξε λοιπον? η εκπαιδευση των ελληνων αλλα μην ανυσηχειται σε καμια 20αρια χρονια θα εχει λυθει το προβλημα απο την νεα ταξη και τα τσιριζακια της δεν θα υπαρχει Ελλαδα και Ελληνες οπως τα ξερουμε ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΠΛΗΡΗς ΜΕΤΑΛΑΞΗ
 10. 0
  0
  ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ Μ Η Ν ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

  ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.

  ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΕΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

  Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ!!
  ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ Μ Η Π Ω Σ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ

  ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ

  ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ!!

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ Ο Χ Ι ΔΕΝ ΥΣΧΕΙΗ

  Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!

  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!
 11. 0
  0
  και οι 12 ηταν υπεροχοι
 12. 0
  0
  8 Φεβρουαρίου 2014 – 8:05 μ.μ
  ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ 8 Φεβρουαρίου 2014 – 6:27 μ.μ.
  ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ…
 13. 0
  0
  ΦΙΛΕ 6.27 ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ …ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ…ΔΥΣΔΙΑΣΤΑΤΑ …ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ…ΕΝΩ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΓΧΡΩΜΑ…ΤΡΕΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ…ΓΙΑ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ..ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ….ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΛΟΙΩΘΕΙ …ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ …Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ …Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ……ΚΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ …ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ …ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ …ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΒΡΕ ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΜΕΝΟΙ ΣΗΜΙΤΕΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 14. 0
  0
  Επισης καταργειται η επομενη των φωτων.
 15. 0
  0
  7:07 ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???Η ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ???ΞΥΠΝΑ!
 16. 0
  0
  6:27 ΑΣ ΜΗΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ""ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟς ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟς ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΕ. Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΓΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί