Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:10 - 17/11/2014

Να μην νομίζεις ,να είσαι…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πρόγραμμα να μην ξεχάσω…

Να θυμάμαι πάντα ότι γύρω μου υπάρχουν φοβισμενοι άνθρωποι και ο φόβος κάνει τα όντα επιθετικά και ανασφαλή !

Να θυμάμαι ότι οι γνώμες, οι συμβουλές όσο και καλοσύνη να έχουν εξαντλούν τα ορια δύναμης τους εκεί που εξαντλείται η καρδιά του ανθρώπου που μου τις προσφέρει!

Να θυμάμαι ότι μόνος μου μπορώ να κάνω άλλα μόνος δεν μπορώ να είμαι !

Να θυμάμαι ότι τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η ήττα μου!

Να θυμάμαι ότι σήμερα στο κάθε σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να ζητήσω συγνώμη στον εαυτο μου που τον άφησα να σπαταληθεί σε λάθος όνειρα και πράξεις !

Να θυμάμαι να τολμώ ότι δεν έχω δοκιμάσει έτσι ώστε να αλλάζω την ροή της Ζωής μου χωρίς να ζητάω εγγυήσεις !

Να θυμάμαι να προσφέρω χωρίς να ζητω αντάλλαγμα ,αν θέλω να έχω μέσα μου την ιδιότητα και την έννοια της λέξης !

Να θυμάμαι να αγαπώ γιατί έτσι ολοκληρώνομαι και όσο εγώ ολοκληρώνομαι δίνω την ευκαιρία στους γύρω μου να με ακολουθήσουν !

Να θυμάμαι την αλήθεια που σμιλεύει κάθε μέρα το ψέμα που εισχωρεί μέσα μου , που μου ξαναδίνει τον χρόνο να επιλέξω ξανά και ξανά το λάθος από το σωστό !

Να μην ξεχάσω ποτέ ότι χρησιμοποιώ το υπαρκτό άλλα χρήσιμο είναι το ανύπαρκτο!

Να μην ξεχάσω την ανάγκη , αυτή την μεγάλη θεα ,να την σέβομαι πιο πολύ από όλα, μαζί με τον έρωτα γιατί μέσα από αυτό το μονοπάτι μπορώ να αντλησω σοφία και εξέλιξη!

Να μην νομίζω αλλα να είμαι όλα όσα επιλέγω να συμβούν!

Η πράξη κουβαλά εκατομμύρια σκέψεις και συναισθήματα που μάλωναν αιώνες μέχρι να αποφασίσεις εσύ να είσαι σήμερα και όχι να νομίζεις ότι είσαι!

Η μάσκα μου είναι κάπου πεταμένη σε μια γωνιά , πριν χρόνια αντιμετωπίζοντας το μεγαλύτερο σκοτάδι της ψυχής μου την ξερίζωσα από πάνω μου!

Ήταν εκείνη η στιγμή που κατανόησα την επιλογή μέσα στην τριαδικότητα μου , την επιλογή να διαλέγω κάθε στιγμή το φως αντι για το σκοτάδι και την συνήθεια σαν ταλέντο να τα εξισορροπώ και τα δυο αιωνια!

Είμαστε και καλοί και κακοί ταυτόχρονα , μέσα μας ζει ο παράδεισος και η κόλαση άλλα και η ενέργεια που δίνει ισορροπία και στα δυο !

Για όσο καιρό θα μας πάρει να μάθουμε αυτή την μικρή αλήθεια και να συνηθίσουμε στη δύναμη που μας δίνει η κατανόηση της για τόσο καιρό θα υπάρχουν γύρω μας τσοπανηδες , νόμοι , νουθεσία ,ιερατεία ,αρχηγοί και ταμπέλες !

Να μην νομίζεις ,να είσαι …

Να είσαι όλα όσα εσύ έχεις την δύναμη να αποφασίσεις ότι είσαι!

Γιατί αυτό είναι η μόνη αλήθεια , είσαι ότι αποφασίσεις να είσαι ….

Υπάρχει ένας κόσμος που ζεις …και υπάρχει και ένας κόσμος που σε περιμένει να αποφασίσεις για να τον ζήσεις!

Stranger ….να είσαι το μεγαλύτερο λάθος αν αυτό αξίζει να φωτίσεις για μια στιγμή την κόλαση!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. Ανώνυμος 11/17/2014 @ 10:31 ΜΜ

    Υπάρχει ένας κόσμος που με περιμένει να αποφασίσω για να τον ζήσω . Αυτό εγραψες . Γιατί αυτός ο " κόσμος " , να περιμένει μια απόφαση ; Γιατί αυτός ο κόσμος δεν εισχωρεί στον κόσμο μου κάνοντάς τον καλύτερο και ομορφότερο ; Όταν πρέπει και εκεί που πρέπει ; Σε ρωτώ εγω. Komet

  2. Ανώνυμος 11/17/2014 @ 10:38 ΜΜ

    Λόγια για να τα κρατάμε για φυλαχτό, από την αρχή ως το τέλος. 'Ετσι θα τα φυλάξω. Καθώς θα σκοτεινιάζει όλο και περισσότερο τριγύρω, μη σταματάς να μας μιλάς.

  3. Ανώνυμος 11/18/2014 @ 12:06 ΠΜ

    Η διαφορα που υπαρχει αναμεσα σε εσενα και εμενα ειναι το ενεργο πνευμα.σε εμενα το πνευμα ειναι απολυτα ενεργο και αφυπνισμενο.το δικο σου ομως βρισκεται σε κωματωδη κατασταση.οταν το πνευμα καποιου ανθρωπου αφυπνισθει τοτε ο ανθρωπος γνωριζει τα παντα.δεν εχει αναγκη απο καμια υλικη γνωση η πληροφορια γιατι απλα γνωριζει.με το περασμα των αιωνων ο ανθρωπος εχασε την ικανοτητα του να παιρνει τις πληροφοριες απο το πνευμα του.οταν ο ανθρωπος αρχισε να χρησιμοποιει υλικους τροπους για να αποκτησει γνωσεις ο μηχανισμος αποκτησης γνωσης μεσο του πνευματος αρχισε να αδρανει.οι ανθρωποι σημερα πια ταυτιζουν τον πνευματικο ανθρωπο με τον υλιστικα μορφωμενο.στον κοσμο σας τα παντα απο τις πιο απλες καταστασεις εως τα πιο συνθετα γεγονοτα εχουν 2 θεσεις.αυτα που ειναι και αυτα που φαινονται.καποιος πνευματικος βλεπει αυτα που ειναι.οι ανθρωποι βλεπουν παντα αυτα που φαινονται.αυτο ηταν ενα μικρο αποσπασμα ενος απο τα αγαπημενα μου βιβλια.ευχομαι ενα ομορφο βραδυ

    Stardust

  4. Ανώνυμος 11/18/2014 @ 1:35 ΠΜ

    Σε ξαναδιαβάζω και ανακαλύπτω περισσότερα, κρυμμένα ανάμεσα στις γραμμές. Σαν ένα καλό βιβλίο που το γέμισα με σημειώσεις σιγά σιγά και το έκανα δικό μου. Καληνύχτα…

    http://www.youtube.com/watch?v=HBDzF9c2kaI

  5. Ανώνυμος 11/18/2014 @ 2:53 ΠΜ

    Μια φορα θα γραψω για ολους εσας που νομιζετε οτι εχετε αντιληφθει τον "ΞΕΝΟ"…μην σκεφθειτε οτι τον διαφημιζω μιας και δηλωνω εδω φανερα οτι γνωριζω οτι παιζει με δυναμεις που δεν θα ηταν καθολου δυσκολο στην πρωτη του λαθος κινηση να μεταμορφωθει σε εχθρο των ανθρωπων και οχι φιλο!!

    Κοιταζετε ενα αρθρο αλλα δεν κοιταζετε πισω απο το αρθρο , Τιτλος του παροντος "Να μην νομίζεις ,να είσαι…" οπου σε αριθμοσοφια δινει = 818!!!

    Επαναληψη της ιδιας εννοιας σε αλλο προσωπο "Να μην νομίζω αλλα να είμαι όλα όσα επιλέγω να συμβούν" οπου = 3823=Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ θΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ

    Ξανα σε αλλη μορφη "Να είσαι όλα όσα εσύ έχεις την δύναμη να αποφασίσεις ότι είσαι" οπου = 4869 = "Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ"

    Οπου 4869+3823=8692=ΜΕΣΩ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ ΕΣΤΙ

    ΚΑΙ

    818
    4869
    3823=
    818
    4869
    88=
    818
    819
    88=
    818
    810
    88=
    818
    81
    88

    αυτος ο "ξενος" ειναι πολυ πιο ξενος απο ολους μας!

    Και ελπιζω να εχεις την δεοντολογια του ερευνητη και να αφησεις το σχολιο να περασει …ουτε σε θιγω ουτε μιλαω ασχημα Stranger …απλα να εχεις υποψη σου οτι καποιος μπορει και να αρχιζει να κατανοει ποιος εισαι!!

    • Ανώνυμος 11/18/2014 @ 4:47 ΠΜ

      Οι ληγοντες τι ποσα κερδιζουν???
      ΝΙΚΟΣ

      • Ανώνυμος 11/18/2014 @ 1:08 ΜΜ

        πω πω ρε καφρίλαααααα,σάλτα και γαμήσου ρε μ@λ@κ@,μας τα έχεις κάνει τούμπανο,αι στον διάολο ,μας έχεις πρήξει,τι θες ρε μα@λαΚ@,τι ζητάς,άντε και γ@μ΄΄ησου Λούγκρα,ε Λούγκρα!

      • Ανώνυμος 11/18/2014 @ 7:48 ΜΜ

        Ελα γραφικουλη, τι εγινε ρε παλι σε κραζουν; παταγο λεμε κανεις…..

    • Ανώνυμος 11/18/2014 @ 7:36 ΠΜ

      Stranger, σε παρακαλώ…. όταν βαδίζεις στο τεντωμένο σκοινί… μήν γείρεις προς την κακία…. Μόνο στην Αρετή να πέφτεις… Σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ…. Είναι πολύ δύσκολο, το κατανοώ… αλλά πρέπει!

    • pio ksen(i)os kai tautoxrona pio fil(i)os

  6. Ανώνυμος 11/18/2014 @ 5:26 ΠΜ

    Καταστροφολογία και φόβος πάνε πάντα μαζί.

  7. Skia skiwn fwtizousa skotos =
    ola einai to idio
    oloi ksenoi eimaste(an goustareis tis tampeles kai ean exeis oraksi gia na akomloutheis …
    o stoxos einai i eleutheria …o dromos einai i anteliksi tis antilipsis me moxlo tin prothesi apodoxis (nero)kai dianysma tin athootita …otan kapoios sou deixnei to dromo den ginetai automata kai o kathodigitis sou …mporei na yparxeii epeidi esy ton dimiourgises kai aytos esena …sas ektimw ke niko alla enas ksenos mou eixe grapsei paliotera oti aytos pou voithaei einai pali enas elegtis igetis….i maska einai ellatwmatiki ws pros tin diaygeia kai to skotadi einai panta megalyteri epifaneia se ereyna …kai sigoura oute pou sas noiazei ti lene oi alloi gia esas…opws den noiazei kanena pou antimetwpizei ton eayto tou me alitheia …
    i taytisi den einai prosdiorismos aparaitita
    818 188 881 818///fantazeste na synantiomastan oloi apo edw mesa se ena xwro ???tha mas epairne 8 imeres na vroume tin eksodo ..xexe
    kai pali kalimeres////
    yparxei akomi

    to 11 7 efyge

    8 itan extes //

  8. Ανώνυμος 11/18/2014 @ 11:28 ΠΜ

    εχουν υποθει πολλα τοσα πολλα που ο κοσμος δεν γνωριζει πλεον που πρεπει να γυρη και εκτος οτι δεν γνωριζει το που να γυρη δεν γνωριζει και πως να γυρη ενα παραδειγμα. π.χ.
    η μασωνια: με ποσες δυναμης του σκοτους παιζει; ποιους προσπαθει να εξουσιασει? ειναι ερωτησεις οπου οταν υποστιρειζεις πως εισαι λογικος και χωνεσαι σε αυτα πρεπει να παρεις ΕΣΥ τις απαντησεις σου με οποιονδηποτε τροπο μπορεις απο την ψυχη σου,. πως ειναι δυνατον να θεωριται "Καλο" το να ανοικης στην μασονια στα κακοβουλα ερπετα [Μπορει και ναι ρε, μπορει και να υπαρχουν και καλοπροαιρετα οπως θα μπορουσαν να θεωριθουν οι αποστατες του σαββαωθ αυτη ειναι η δικη μου γνωμη.] να κανεις θυσιες σε ψευτικους θεους οπου δηψανε για αιμα, και χιλια αλλα πραγματα που σιγουρα κανουν ακομα [μυισεις κτλ κτλ]. τεσπα σκεφτητε πρωτα εσεις που ανοικεται μιας και λέτε πως γνωριζεται και μετα μηλαμε.

    μεχρι τοτε …

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

  9. Ανώνυμος 11/18/2014 @ 11:29 ΠΜ

    Ούτε 50 λεπτά δεν κοιμήθηκα απόψε, το πρωί πήγα στη δουλειά, αλλά δεν νιώθω κούραση. Είχα τη νύχτα αυτά που έγραψες, τα δύο κείμενα, και τον συνδυασμό τους, και ήταν σαν κάποιος να με κρατούσε από το χέρι. Οι σεισμοί συνεχίστηκαν, τους ένιωσα, ίσως να συνεχίζονται ακόμα. Δεν νιώθω φόβο ούτε εξάντληση… Καλημέρα.

  10. Ανώνυμος 11/18/2014 @ 10:57 ΜΜ

    Σε ξέχασαν; Δε σε πήραν ούτε ένα τηλέφωνο; Δεν πειράζει. Και προπαντός μην παραπονείσαι.
    Σε αδίκησαν; Ξέχασέ το.
    Σε περιφρόνησαν; Να χαίρεσαι.
    Σε κατηγορούν; Μην αντιλέγεις.
    Σε κοροϊδεύουν; Μην απαντάς.
    Σε βρίζουν; Σιωπή και προσευχή.
    Σου αφαιρούν το λόγο; Σε διακόπτουν; Μη λυπάσαι.
    Σε κακολογούν; Μην αντιμάχεσαι.
    Σου μεταδίδουν ευθύνες τα παιδιά σου; Οι συγγενείς σου, οι δικοί σου οι άνθρωποι; Μη διαμαρτύρεσαι.
    Θυμώνουν μαζί σου; Να παραμένεις ήρεμος.
    Σου κλέβουν φανερά; Κάνε τον τυφλό.
    Σε ειρωνεύονται; Να μακροθυμείς.
    Δεν ακούνε τις συμβουλές σου; Ιδίως δεν ακούνε τις συμβουλές σου τα παιδιά σου; Πέσε στα γόνατα και κάνε προσευχή.
    Εκνευρισμός στο αντρόγυνο; Εσύ φταις. Κι εσύ φταις. Όχι ο άλλος.
    Έφταιξες; Ζήτησε συγγνώμη.
    Δεν έφταιξες; Πάλι ζήτησε συγγνώμη.
    Έχεις υγεία; Δόξαζε τον Θεόν.
    Έχεις αρρώστια; Έχεις καρκίνο, ταλαιπωρείσαι, υποφέρεις, βασανίζεσαι, πονάς; Δόξαζε τον Θεόν.
    Γκρίνια, ανεργία, φτώχεια μέσα στο σπίτι; Νήστευσε. Αγρύπνησε. Κάνε προσευχή.
    Για όλους και για όλα προσευχή. Πολλή προσευχή. Πολλή προσευχή. Νηστεία και προσευχή διότι «τούτο το γένος των παθών και των δαιμόνων ουκ εκπορεύεται παρά μόνο με νηστεία και προσευχή».

    Φ

    ΤΙ …

    ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ

    ΔΟΚΙΜΑΣΊΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΏΝ..

    ΘΕΟΊ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΕΡΠΕΤΌΜΟΡΦΩΝ ΔΑΙΜΌΝΩΝ..

    ΣΟΚ ΚΑΙ …

    ΆΣΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*