Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:55 - 03/07/2014

Νέες διακοπές ρεύματος από τις 19.00-Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς ρεύμα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Νέες διακοπές ρεύματος από τις 19.00-Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς ρεύμα

Ένα επικαιροποιημένο πρόγραμμα με τις διακοπές ηλεκτροδότησης που είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν στη χώρα από τις 19.00 μέχρι τις 23.00 εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Νο 3, ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί ότι, σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 – μετά από σχετική εντολή του ΑΔΜΗΕ – είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην ηπειρωτική χώρα (διασυνδεδεμένο σύστημα), κατά το χρονικό διάστημα από 19.00’ έως 23.00’, με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Επίσης, είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην Κρήτη, κατά το χρονικό διάστημα από 20.00’ έως 22.00’, με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Υπογραμμίζεται ότι τα προγράμματα περικοπών είναι ενδεικτικά, σκοπό έχουν τη διευκόλυνση των καταναλωτών για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών τους και τίθενται σε εφαρμογή μόνον εφόσον επιβεβαιωθεί από τον ΑΔΜΗΕ (ηπειρωτική χώρα), στη δεδομένη χρονική στιγμή, η ανάγκη υλοποίησής τους, γεγονός που δεν συνέβη σήμερα, κατά τις μεσημβρινές ώρες, με αποτέλεσμα τη μη πραγματοποίηση του πρωινού προγράμματος περικοπών.

Από την πλευρά του ΔΕΔΔΗΕ, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια τήρησης των προγραμμάτων περικοπών και έγκαιρης ενημέρωσης των καταναλωτών, σε περίπτωση ανάγκης αιφνίδιας μεταβολής τους.

Τα ενδεικτικά προγράμματα περικοπών αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr

Oι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται από

την ειδική τηλεφωνική γραμμή του ΔΕΔΔΗΕ

210-6241860, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες περιορισμού της κατανάλωσης ρεύματος”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

enikos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 07/03/2014 @ 6:51 ΜΜ

    Οχι στο ξεπουλημα εθνικης περιουσιας στα παγκοσμια λαμογια…..

    ΑΛΛΑ:

    αυτες οι βυθισεις της Χωρας στο σκοταδι ποιο κοπο εχουν κυριοι συνδικαλησταραδες (και διαχρονικα αρχικομματοσκυλα) της ΔΕΗ; Το κρατος βλαπτουν ή τους πολιτες; Ναι νομιζετε οτι μια αποφαση που εχει ληφθει ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ θα αλλαξει κοβοντας το ρευμα εντος της χωρας;;; Το μονο που θα κανετε ειναι οτι (κακως) θα στρεψετε τον κοσμο εναντιον σας …και οι περισσοτεροι δεν μπορουν να ξεχωρησουν την οργη τους απεναντι σε σας με την οργη απεναντι στην Δημοσια Επιχειρηση….θα γυρισουν λοιπον κ θα πουν (κακως): «ε, ας την ξεπουλησουν για να ησυχασουμε απο δαυτους»!!! Θελει πολυ μυαλο για να καταλαβετε το αυτονοητο;;;; μαλλον οχι….αλλα ισως ουτε το στοιχειωδες δεν υπαρχει!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*