Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:19 - 27/04/2015

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία δείχνουν μετατόπιση των πόλων!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Simon Ludgate

Λαμβάνει χώρα μια αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης; Ηφαίστεια, σεισμοί, παράξενοι θόρυβοι από τη θάλασσα. Νέες συγκλονιστικές αποδείξεις μετατόπισης των πόλων που, αν συμβεί γρήγορα, θα προκαλέσει χάος σε όλο τον κόσμο.

Μια αντιστροφή των πόλων, κατά την οποία ο βόρειος και νότιος μαγνητικός πόλος της γης αντάλλαξαν θέσεις, αντιστρέφοντας την μαγνητική πολικότητα στον πλανήτη, έχει συμβεί στο παρελθόν. Οι επιστήμονες που παρακολουθούν την ιστορία του πλανήτη έχουν εντοπίσει 74 από αυτά τα γεγονότα, μελετώντας δείγματα του πυρήνα. Αυτά προέρχονται από εκατοντάδες ή χιλιάδες πόδια κάτω από το έδαφος και από τον παχύ πολικό πάγο.

Μια ξαφνική αντιστροφή θα διατάραζε την ισορροπία της γης τόσο πολύ που θα προκαλούσε θανατηφόρους σεισμούς, τσουνάμι σε μια κλίμακα που δύσκολα θα μπορούσαμε να φανταστούμε, ικανό να πλημμυρίσει από την μια πλευρά στην άλλη τις Ηνωμένες Πολιτείες και κάθε άλλη μεγάλη ξηρά, εκρήξεις ηφαιστείων τόσο μεγάλες και εκτεταμένες που τα προκύπτοντα σύννεφα τέφρας και αερίων θα μπορούσαν να κρύψουν τις ακτίνες του ήλιου και να αποτελέσουν το έναυσμα για μια νέα ξαφνική εποχή παγετώνων.

Οι επιστήμονες ψάχνουν για στοιχεία της προηγούμενης καταστροφής, στυλ Αρμαγεδδώνα, προσδιορίζοντας τα «χαοτικά ιζήματα» όπου στενά στρώματα εδάφους, βράχων και καταγεγραμμένων εκκεντρικών γεγονότων πάγου στην ιστορία της γης, εμφανίζονται με τη μορφή ζωνών λάσπης και μικροσκοπικών μαγνητικών φορτισμένων τμημάτων. Για τους επιστήμονες, αυτοί είναι σαφείς δείκτες των ξαφνικών πλημμυρών, λιωσίματος πάγων ή εναποθέσεων τέφρας. Όταν αυτά συμβαίνουν εκτός μιας μακράς περιόδου του κύκλου ψύξης και τήξης στην ιστορία της γης, αποτελούν ενδείξεις μιας αντιστροφής των πόλων.

Οι αντιστροφές των πόλων προκαλούν μια σημαντική αύξηση στην κίνηση των τεκτονικών πλακών, γιγαντιαίες γραμμές ανάμεσα στις αντίθετες ρωγμές στο φλοιό της γης, οι οποίες ωθούν και κονιορτοποιούν την μία εναντίον της άλλης, μέχρι που σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως μια σφικτή γροθιά σε μια κλειστή παλάμη, εκτινάζονται προς τα πάνω.

Υπάρχουν τώρα σημάδια ανάμεσα στην απότομη αύξηση των φυσικών καταστροφών και άλλων περίεργων, προφανώς άσχετων μεταξύ τους γεγονότων που δείχνουν προς μια πιθανή αντιστροφή.

Είναι ευρέως αναγνωρισμένο ότι ο μαγνητικός βορράς, εκείνο το σημείο στο πάνω μέρος του πλανήτη που οι πυξίδες και οι συσκευές, οι οποίες εξαρτώνται από την μαγνητική πλοήγηση, βασίζονται, μετατοπίζεται όλο και περισσότερο γρήγορα προς τη Ρωσία από την τρέχουσα θέση του πάνω από τη Γροιλανδία και πιο κοντά στον Καναδά. Έχει μετακινηθεί 400 χιλιόμετρα την τελευταία δεκαετία και συνεχίζει να απομακρύνεται.

Ο ήλιος μας αντιστρέφει τον βόρειο και νότιο πόλο του, κάθε 11-13 χρόνια, κάτι που έχει γίνει πρόσφατα. Η επίδραση που έχει αυτή η αντιστροφή στον ήλιο είναι να δραστηριοποιήσει τον αριθμό και την ένταση των ηλιακών καταιγίδων που μπορεί να έχουν σημαντική επίδραση στη γη. Μπορούν να παρεμποδίζουν τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και τις πηγές ενέργειας.

Άλλα συμπτώματα που μπορεί να δείχνουν τα αποτελέσματα μιας μαγνητικής αντιστροφής μεταξύ του μαγνητικού βορρά και νότου είναι οι άνευ προηγουμένου εκρήξεις επτά ηφαίστειων τα οποία έχουν αρχίσει να εκρηγνύονται σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες, με μια μεγάλη κορύφωση μεγέθους 7,0, συν σεισμούς στους οποίους παρέστη σαν μάρτυρας μερικές μέρες μετά το γεγονός αυτό, ως κινηματογραφιστής.

Ο κύκλος ξεκίνησε στην Ινδονησία το 2004 και εμφανίστηκε και πάλι πολύ πρόσφατα στο Νεπάλ.

Αυτές οι απότομες αυξήσεις σεισμικής δραστηριότητας συμβαίνουν κάθε 30 χρόνια περίπου και μπορεί να είναι μέρος ενός φυσικού κύκλου, αλλά επίσης είναι μια άλλη πτυχή του τι θα μπορούσε να σημαίνει μια σημαντική τάση υπό το πρίσμα της αμείλικτης και επιταχυνόμενης πορείας του μαγνητικού βορειοανατολικού, μακριά από την αρχική του θέση.

Η USGS και η NASA είναι πολύ ανήσυχες για έναν νέο θάλαμο μάγματος που το Πανεπιστήμιο της Γιούτα ανακάλυψε πρόσφατα κάτω από το εθνικό πάρκο Yellowstone εκτός από την τεράστια λίμνη λιωμένου πετρώματος και σιδήρου που ήδη γνωρίζαμε. Έχει 11 φορές τον όγκο του Grand Canyon. Μια ξαφνική μετατόπιση πόλων θα μπορούσε να δώσει ώθηση στον θάλαμο μάγματος προς την επιφάνεια του Λος Άντζελες όπου και θα εκρηγνυόταν. Αν συμβεί αυτό, το μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Αμερικής θα καταστρέφονταν αμέσως και μια νέα εποχή παγετώνων θα ξεκινούσε.

Μια άλλη ιστορία που θέτει το ερώτημα «τι στο καλό συμβαίνει” είναι ένα 300 μέτρων (900 ποδών) νησί που αναδύθηκε από το βυθό της θάλασσας ακριβώς στη βόρεια άκρη της Ιαπωνίας σε μία μόνο νύχτα. Η περιοχή αυτή ήταν η προέλευση του σεισμού μεγέθους 8,9 που ”έσκισε” την Ιαπωνία το 2011, προκαλώντας ένα από τα χειρότερα τσουνάμι όλων των εποχών.

Τα τμήματα του φλοιού των πλακών, τα οποία μετακινούνται ξαφνικά υπό τεράστια θερμότητα και πίεση και προκαλούν σεισμούς και τσουνάμι είναι γνωστό ότι μετακινούνται δραματικά, αν και αυτό δεν έχει εξακριβωθεί ποτέ, καθώς συμβαίνει μίλια κάτω στο βυθό της θάλασσας. Μια νέα υφαλοκρηπίδα 800 χιλιόμετρων (500 μιλίων) και ύψους 60 μέτρων (180 ποδιών) εμφανίστηκε στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Ινδονησίας το 2004, η οποία προκάλεσε το περίφημο κύμα τσουνάμι που σάρωσε, εντελώς κυκλικά, τρεις φορές την περιφέρεια της Γης.

Η νέα ιαπωνική ξηρά εμφανίστηκε σχεδόν ακριβώς την ίδια στιγμή που ο σεισμός μεγέθους 7.7 στο Νεπάλ ελάμβανε χώρα 5.000 χιλιόμετρα (3.000 μίλια) στο αντίθετο άκρο των τεκτονικών Ευρασιατικών πλακών.

Τέλος, το πιο περίεργο που ισχυροποιεί την άποψη ότι η φύση συμπεριφέρεται παράξενα είναι οι αναφορές για ένα παράξενο βουητό που προέρχεται από τη θάλασσα. Οι επιστήμονες έχουν εξηγήσει αυτό ως αποτέλεσμα των ρευμάτων που διασχίζουν τους ωκεανούς.

Παρακολουθήστε ένα ηφαίστειο από το διάστημα εδώ .

ΠΗΓΗ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]
ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 9:11 ΜΜ

    Η ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΠΥΞΙΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. ΤΟΝ ΑΛΗΘΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ,ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΤΗΣ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΗ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΒΟΡΡΑ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. CAPE TOWN. AΠΛΑ,ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΑΛΑΣΕΙ Η GYRO, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ. ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΑΠ' ΟΤΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΕΓΩ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*