Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:56 - 01/07/2014

Νέα ΒΟΜΒΑ Σνόουντεν: Όλες οι χώρες υπόκεινται σε παρακολούθηση από την NSA, εκτός από 4!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα απόρρητα αρχεία που διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης από τον Edward Snowden, τώρα δείχνουν ότι η NSA έχει λάβει άδεια για να κατασκοπεύει πρόσωπα σε όλες τις χώρες, εκτός από τέσσερις. Η Washington Post δημοσίευσε επίσημα έγγραφα που δόθηκαν από τον Snowden, που δείχνουν νέες αποδείξεις σχετικά με την έκταση της τεράστια επιχείρησης παρακολούθησης της NSA.


Ένα από τα έγγραφα-φάκελος με την ένδειξη «άκρως απόρρητο» από το 2010 και εγκεκριμένο από το αμερικανικό δικαστήριο εξωτερικής αντικατασκοπείας παρακολούθησης- δείχνει ότι η NSA έχει λάβει άδεια για την παρακολούθηση 193 ξένων κυβερνήσεων, καθώς και διάφορες φατρίες και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, περιλαμβανομένου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας!

«Σχεδόν καμία ξένη κυβέρνηση δεν είναι εκτός ορίων για την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας, η οποία έχει λάβει άδεια να υποκλέψει πληροφορίες από άτομα που αφορούν όλες εκτός από τέσσερις χώρες στη Γη, σύμφωνα με άκρως απόρρητα έγγραφα», έγραψαν στην Post οι δημοσιογράφοι Ellen Nakashima και Barton Gellman.

Οι δημοσιογράφοι γράφουν ότι η ικανότητα της NSA να στοχεύει τις επικοινωνίες των ξένων προσώπων και κομμάτων, είναι «πολύ πιο ελαστική» από ό,τι παλαιότερα και ότι τα έγγραφα δείχνουν μπορεί να αποκτήσει συζητήσεις που ίσως δεν αφορούν άμεσα έναν στόχο, αλλά αφορούν το συγκεκριμένο άτομο ή οντότητα σε κάποιο βαθμό, επικαλούμενη τις διατάξεις που περιέχονται στο πλαίσιο του νόμου περί Εποπτείας Πληροφοριών Εξωτερικού.

Εκτός, βέβαια, αν το πρόσωπο του ενδιαφέροντος, είναι πολίτης μιας από τις χώρες των «Five Eyes», που, μαζί με τις ΗΠΑ, συμμετέχουν σε μια παγκόσμια σύμπραξη επιτήρησης των ειδών.

Σύμφωνα με την Post, οι υπολογιστές της NSA φιλτράρουν αυτόματα τηλεφωνήματα από τη Βρετανία, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, που διαφορετικά θα συλλέγονταν χρησιμοποιώντας το σύστημα FISA. Ακόμα και αυτά τα έθνη, ωστόσο, δεν είναι εντελώς εκτός.

Οι Nakashima και Gellman συνεχίζουν λέγοντας ότι ο κατάλογος περιέχει 28 κυρίαρχα εδάφη, συμπεριλαμβανομένων των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, όπου η NSA φέρεται να κάνει ακόμα συλλογή πληροφοριών, φιλτράροντας τους εν λόγω κωδικούς της χώρας που θα μπορούσαν να επιβραδύνουν το σύστημα.

Ένας πρώην ανώτερος αξιωματούχος της άμυνας, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσε ότι η ευρεία εξουσία επιτρέπεται, έτσι ώστε η κυβέρνηση των ΗΠΑ να είναι σε θέση να εκτιμήσει τυχόν αναπτυσσόμενες καταστάσεις σε όλο τον κόσμο εξαιρετικά γρήγορα.

«Δεν είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς μια ανθρωπιστική κρίση σε μια χώρα που είναι φιλική προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο στρατός θα μπορούσε να αναμένεται τόσο σύντομα για να πάει και να απομακρύνει όλους τους Αμερικανούς», δήλωσε ο αξιωματούχος.

«Εάν αυτή η πιστοποίηση δεν περιλαμβάνει τη χώρα, τότε η NSA δεν θα μπορούσε να συγκεντρώσει πληροφορίες υπό το πλαίσιο των τροποποιήσεων της FISA, οι οποίες επιτρέπουν την παρακολούθηση των εν λόγω επικοινωνιών».

«Τα έγγραφα αυτά δείχνουν τόσο το δυναμικό πεδίο των δραστηριοτήτων εποπτείας της κυβέρνησης όσο και το εξαιρετικά περιορισμένο ρόλο του δικαστηρίου στην εποπτεία τους,» είπε στην Post ο Jameel Jaffer, αναπληρωτής διευθυντής νομικών για την Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών.

hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. τελικα ποιες ειναι οι 4 π0ου δεν πηραν την αδεια?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*