12:54 - 26/09/2014

Μπροστά σου είναι, το βλέπεις;

Τα δύο σύμβολα της ντροπής και της συγχώνευσης τρόμου, η τρομοκρατία εναντίον απλών ανθρώπων πέρνει τεράστιες διαστάσεις. Η σύφιλης της ανθρωπότητας έχει αρρωστήσει όλες τις κυβερνήσεις των λαών….. όλες τους αισχρές εκφυλισμένες πόρνες στην τάχα πολιτισμένη ήπειρο.
Το παγκόσμιο εγκληματικό καρτέλ του ΝΑΤΟ με την »επιβολή του νόμου» απο τους γκάνγκστερς του Σικάγου αδιάζει το οπλοστάσιό τους εναντίον εκείνων που οι ίδιοι δημιούργησαν. Τι στο διάολο τέρατα είναι αυτά που σε κυβερνούν; Τι ρέει στο αίμα τους;

Το φασιστικό τερατώδες ΝΑΤΟ, το υβρίδιο της δύσης και της κοινωνίας των Adolf Hitler, Joseph Goebbels και του Χίμλερ αγαπά τον προληπτικό πολέμο. Μεγαλύτερους εγκληματίες δεν έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα! Εχουν πνήξει όλο τον κόσμο στο αίμα.
Με βομβαρδισμούς, με διώξεις των μειονοτήτων, την ποινικοποίηση των αδύναμων, με την βαριά στρατιωτικοποιημένη αστυνόμευση των χωρών μελών τους, η μη λογοδοσία των κυβερνήσεων έναντι των πολιτών του για τα καθημερινά τους εγκλήματα, με την αιδιαστική καθημερινή χρήση προπαγάνδας τους. Τόση αιδία, τόση καταπίεση και τόση παθητικότητα απο το κοπάδι….

Το τελικό αποτέλεσμα όμως θα είναι πάντα το ίδιο για τους απλούς πολίτες: η μαζική φτώχεια, δουλεία, καταστροφή, δυστυχία και υποτέλεια … προς όφελος των μόνιμων εξαιρετικά πλούσιων, διεφθαρμένων, ελιτίστικων ψυχοπαθών. Θα κρατούν τις θέσεις με μεγάλη επιρροή
και ο λαός θα συνεχίζει να τρώει στη μάπα τους λακέδες σαν τον Ομπαμία, Μερκελ, Καμερον, Σαμαρά.

Μπορείς όμως να αντισταθείς και να τους σταματήσεις…..αν όλοι μας αντισταθούμε με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεση μας ίσως ο ανθρώπινος πολιτισμός ξεφύγει απο την δουλεμπορία τους. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην πιστέψεις σ’ αυτή τη συμμαχία….είναι μέρος της παγκόσμιας προστασίας, της παγκόσμιας ασφάλειας μέσω του πολέμου – είναι η αντιστροφή της αλήθειας…. είναι ακριβώς το αντίθετο αυτό που επιδιώκουν!

Βρίσκεται μπροστά σου η συμμαχία των διεθνών κακοποιών – του ΝΑΤΟ – τα συμβολά τους δεν άλλαξαν ποτέ…αν εσύ θελήσεις να τα δείς!

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  μπουρδες…….
 2. 0
  0
  η σκια στο συμβολο του νατο;
  laonikos
 3. 0
  0
  Ο υπογραφων κοραξ ποιος εστι?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί