17:43 - 23/11/2014

Μονσατο: η αιτία 291.000 αυτοκτονιων στην Ινδία.

Η σιωνιστική εταιρία Μονσατο δεν εχει μόνο την πατέντα στους γενετικά μεταλλαγμένους σπόρους, αλλα εχει και την πατέντα στην εκμετάλλευση των πιο αδυνάτων, των φτωχών παραγωγών γεωργικών προϊόντων.

Η δουλεμπορικη εταιρεία Μονσατο στο παρελθόν ειχε εξαναγκάσει τους Αμερικανούς γεωργούς να μην ξαναχρησιμοποιησουν τους σπόρους της για την επόμενη σοδεια χωρίς την άδεια της και χωρίς βέβαια να την πληρώσουν.

Με την στρατηγική του μοντέρνου δουλέμπορα, η εταιρία του διεθνούς Σιωνισμού καταπιέζει τους φτωχούς τριτοκοσμικούς παραγωγούς προσφέροντας τους συμβόλαια υπο απαράδεκτους όρους. Η Μονσατο προσφέρει τους σπόρους της στους γεωργούς με υπερβολικά υψηλές τιμες και με την συνέπεια οτι δεν ξεπληρώνονται ποτε.

Η δαιμονική Μονσατο με τα γενετικά μεταλλαγμένα σπορικα της, κατάφερε να μεταλλάξει τα φυτά της ετσι όταν αυτα συμπληρώσουν τον πρωτο κυκλο της σοδειας, στην συνέχεια δεν θα ξαναδώσουν ποτε σπόρο.

Στο συμβόλαιο επιβάλει οτι στα επόμενα δέκα η παραπάνω χρονια οι γεωργοί θα αγοράζουν μόνο απο την Μονσατο. Ετσι τους αναγκάζει κάθε χρόνο να ξανά αγοράσουν ακριβά πάλι απο την εταιρεία βαμπίρ.

Σε όλο τον κοσμο, γεωργοί που εχουν συνεργαστεί με την Μονσατο συχνά αυτοκτονούν λόγω της οικονομικής αφαίμαξης τους και της ανύπαρκτης διεξόδου. Κανεις τους δεν μπορεί να ξεπληρώσει τα χρέη στη Μονσατο.

Η χώρα νούμερο ενα όπου οι μικρόγεωργοί οδηγούνται στις αυτοκτονίες ειναι η Ινδία. Περισσότεροι απο 291 χιλιάδες γεωργοί μέχρι τωρα εχουν αυτοκτονήσει.

Οι γεωργοί αγοράζουν τους Φρανκενστάιν σπόρους που συχνά δεν ευδοκιμούν και ετσι η σοδειά καταλήγει σε μια μεγάλη αποτυχία, εκτος και αν ο γεωργός αγοράσει πάλι απο την Μονσατο ακριβά φυτοφάρμακα οπως το roundup. Μόνο αυτα ειναι ικανα στην καταπολεμήση των μικρόβιων των φυτών με την πατέντα της Μονσατο.

Δείτε το βιντεο με την ακτιβίστρια Dr. Vandan Shiva στο We are change:

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί