12:28 - 22/04/2015

Μια από τα ίδια… Ζητήθηκε η παραίτηση του για είπε… την ΑΛΗΘΕΙΑ

Την έντονη δυσαρέσεια στο υπουργείο Οικονομικών προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κώστα Μποτόπουλου, από τον οποίο ζητήθηκε να υποβάλει την παραίτησή του.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους δεν επαρκούν παρά έως τις αρχές Μαΐου ερμηνεύθηκαν από την ηγεσία του υπουργείου ως μην συνάδουσες με την δημόσια θέση του. Έτσι, του ζητήθηκε να «διευκολύνει» την κατάσταση και να υποβάλει την παραίτησή του.

Σημειώνεται πως με δηλώσεις του στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe1 την περασμένη Τετάρτη ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς -αναπαράγοντας κυβερνητικές δηλώσεις – είχε αναφέρει πως υπάρχουν χρήματα στα ταμεία για δύο εβδομάδες μέχρι τις αρχές Μαΐου και πως στη συνέχεια θα έχουμε πρόβλημα να ικανοποιήσουμε τις εσωτερικές και τις εξωτερικές μας υποχρεώσεις.

Ο ίδιος είχε εκτιμήσει ότι είναι πιθανή μια νέα κρίση από ατύχημα και απώλεια χρόνου και όχι από επιλογή, καθώς όλοι θέλουν μια συμφωνία

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  Μια Από Τα Ίδια… Ζητήθηκε Η Παραίτηση Του Για Είπε… Την ΑΛΗΘΕΙΑ
  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΑΓΑΘΑ ,ΧΡΗΜΑ,ΖΩΕΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ,ΖΩΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ.
  ΠΑΛΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ.Η ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ??
 2. 0
  0
  Το θεμα ειναι που την ειπε…..την "αληθεια" και αν επρεπε να δημοσιοποιηθει τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη????
  Ενα αλλο θεμα ειναι γιατι μεχρι τωρα δεν ευαισθητοποιηθηκε ποτε???
  Αυτο το θεωρειτε ηρωισμο??????

  Ειπαμε δεν ειμαστε με τον Τσιπρα αλλα……… υπαρχουν και ορια……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί