15:31 - 15/10/2014

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ILLUMINATI: Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ «ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ» ΣΤΟΝ ALPHA ΒΙΝΤΕΟ

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ILLUMINATI: Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ «ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ» ΣΤΟΝ ALPHA ΒΙΝΤΕΟ

Χθές το βράδυ, ο Νεοταξικός τηλεοπτικός σταθμός ALPHA παρουσίασε το δεύτερο επεισόδιο της σατυρικής σειράς κινουμένων σχεδίων «Από άλλο ανέκδοτο». Αυτή η σειρά, υποτίθεται ότι κάνει σάτιρα στα τηλεοπτικά, καλλιτεχνικά και πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.


Οταν όμως η σάτιρα – έστω και μέσω των κινουμένων σχεδίων μας παρουσιάζει μια δολοφονία ενός συγκεκριμένου προσώπου, τότε ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε λίγο παραπάνω αν πρόκειται απλά για κάτι αστείο, η ήθελαν να περάσουν ενα απειλητικό δολοφονικό μήνυμα σε κάποιον που τους ενοχλεί για να του βουλώσουν το στόμα;

Το πρόσωπο που αναφέρομαι, είναι ο γνωστός σε όλους μας Δημοσθένης Λιακόπουλος. Η σατυρική εκπομπή δεν έμεινε μόνο στην σάτιρα, (που φυσικά και είναι αποδεκτή από όλους) αλλά αναπαρίστανε την δολοφονία του Δημοσθένη Λιακόπουλου από τον Νότη Σφακιανάκη.

Η Αθέατη γνώση ανέλυσε το επεισόδιο της νεοταξικής σειράς του ALPHA και σας παρουσιάζει την ιστορία όπως έχει.

Μια Δασκάλα σε ενα σχολείο διδάσκει στα παιδιά ότι η ελλάδα συνορεύει με την Αλβανία, την Βουλγαρία και τα Σκόπια στα βόρεια, και με την Τουρκία στα ανατολικά.

Ο Τοτός και οι δύο συμαθητές του στο σχολείο δεν παρακολουθούν το μάθημα, ενω σχεδιάζουν να δούν τηλεόραση στο σπίτι ενός φίλου μετά τις 22:00 το βράδυ (τσόντα όπως την αποκαλούν) επειδή δεν τους αφήνουν οι γονείς τους.

Εν τω μεταξύ, μια τηλεοπτική εκπομπή σχολιάζει τον Νότη Σφακιανάκη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει σατυρίζοντας τον για τις απόψεις του περί επανάσταση και καταγωγή των ελλήνων από τους εξωγήινους και διάφορα άλλα.

Ο Τοτός με τους φίλους του φτάνουν στο σπίτι, και το τηλεοπτικό πλάνο θέλωντας να περάσει ενα μήνυμα της Νέας τάξης πραγμάτων, μας δείχνει ενα κάδρο στον τοίχο του δωατίου όπου απεικονίζει ως φόντο τα χρώμτα από την σημαία των Σκοπίων και ενα χέρι με υψωμένη την γροθιά σε μια Πόλη που περιβάλλεται από τις ακτίνες του φωτός στον ορίζοντα, στα χρώματα του κόκκινου και του κίτρινου, δηλαδή της Σκοπιανής σημαίας, που υποδηλώνει σαφώς την νίκη των σκοπιων στο θέμα του ονόματος Μακεδονία.

Προηγουμένως αν παρατηρήσατε, η δασκάλα του σχολείου δεν αναφέρει τα σκόπια ως Μακεδονία, και στο μετέπειτα πλάνο παρουσιάζει ξεκάθαρη νίκη των Σκοπίων στην διεκδίκηση του ονόματος.

Ο Τοτός, ο Μπόμπος και η Αννούλα φτάνουν στο σπίτι, ανοίγουν την τηλεόραση, και πέφτουν στην εκπομπή «Δυνατά κι αρχοντικά» του Ηλία Δημοσθένους. Επειτα κάνουν κοπάνα από το σχολείο για να επισκεπτούν το βιβλιοπωλείο του Ηλία Δημοσθένους (Δημοσθένη Λιακόπουλου) .

Στο μεταξύ ο Νότης Σφακιανάκης ενώ βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι μαζί με τη γυναίκα του , από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας εμφανίζεται ενα διαστημόπλοιο με εξωγήινους όπου τον παίρνουν μαζί τους σε κάποιο άγνωστο γαλαξία για να εκτελέσει την αποστολή που του έχουν αναθέσει.

Η Αννούλα στο βιβλιοπωλείο εξαφανίζεται, και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος βγαίνει μέσα από μια πόρτα όπου απαγορεύεται η είσοδος. Οι φίλοι της Αννούλας μπαίνουν μέσα και βλέπουν την Αννούλα κρεμασμένη από το ενα πόδι να φωνάζει λέγοντας ότι «ο άνθρωπος είναι απατεώνας και τα βιβλία του τα γράφουν άνεργοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ».

Ακριβώς κάτω από την Αννούλα κάθονται δύο πλάσματα του Λιακόπουλου. Το Ελοχίμ (με δήθεν μορφή αγγέλου) και το Νεφελίμ με την μορφή του Νεφελίμ Βάαλ η αλλιώς Μπαφομέτ η Μολώχ) . Η απάτη του Δημοσθένη αποκαλύπτεται, και ο Δημοσθένης μπαίνει στο δωμάτιο με ενα όπλο στο χέρι να τους σκοτώσει για να μην μάθουν το μυστικό του.

Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός και ο Λιακόπουλος πέφτει νεκρός στο έδαφος από το όπλο του Νότη Σφακιανάκη – όπου ο ίδιος τον χαρακτηρίζει παραχαράκτη της ιστορίας.

Η Αννούλα που είναι κρεμασμένη με σχοινί έχει πυροβοληθεί στο αριστερό μάτι και είναι πλέον νεκρή.

Επόμενο πλάνο δείχνει τον Νότη Σφακιανάκη να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέτρο που τραγουδάει ευτυχισμένος που εξετέλεσε την αποστολή που του ανατέθηκε και καθάρισε τον ευλογημένο τούτο τόπο από αυτό το ρεμάλι και αθωώθηκε πανηγυρικά στο δικαστήριο.

Κάπου εδώ τελειώνει η σειρά του ALPHA.

Θα μου πείτε τώρα ….. τι ασχολείσαι, δεν έχεις καθόλου χιούμορ; μια σατυρική εκπομπή είναι από τις πολλές που κυκλοφορούν στην τηλεόραση.

Δεν είναι καθόλου έτσι. Βασικά, θα ήθελα να απευθυνθώ στην παραγωγή του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA και να τους ρωτήσω:

Τι νομίζετε ότι μπορεί να αισθάνονται τα παιδιά αυτού του ανθρώπου βλέποντας στην τηλεόραση όχι απλά να κοροιδεύουν, αλλά να δολοφονούν τον ίδιο τους τον πατέρα;;;

Αν θεωρείτε αυτό το έτρωμα που παρουσιάζεται ότι είναι σάτιρα, τότε είστε όχι απλά νυχτωμένοι, αλλά συνένοχοι σε ενα πιθανό σχέδιο δολοφονίας.

Επίσης, βλέποντας το επεισόδιο πρός το τέλος, ξέρετε, εκεί που εμφανίζονται οι τίτλοι τέλους και παρουσιάζουν τους συντελεστές της παραγωγής, εκεί λοιπόν παρατήρησα κάτι το οποίο με έβαλε σε περίεργες σκέψεις και που δεν μπορώ να αφησω ασχολίαστο.

Η προσοχή μου έπεσε αμέσως στο λογότυπο της παραγωγής. Το περίεργο πάνω σε αυτό είναι ότι φανερώνει απροκάλυπτα την πυραμίδα των Illuminati με τον πανεπόπτη οφθαλμό, τόσο στην εμφάνιση αλλά και στην ονομασία της εταιρείας όπου λέγεται «Illusive Imaging» (εκ του Illu-minati) όπου έχει σχετική ιστοσελίδα στο δυαδίκτιο. http://www.illusive.gr/index.html

Τίποτα δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Καμία σύμπτωση δεν υπάρχει. Ολα δείχνουν οργανωμένο σχέδιο προώθησης των επερχόμενων γεγονότων από την Νεα τάξη πραγμάτων και τους Illuminati μέσω των ΜΜΕ.

1) Μια παραγωγή όπου εμφανίζει ως λογοτυπο τον πανεπόπτη οφθαλμό, πράγμα που αποδεικνύει ότι υπηρετούν τους Illuminati.

2) Η σημαία των σκοπίων με τη μορφή νίκης των Σκοπιανών στο θέμα της ονομασίας.

3) Η μορφή του Νεφελίμ Βάαλ η αλλιώς Μπαφομέτ η Μολώχ σε καρτούν.

4) Το σχέδιο δολοφονίας του Δημοσθένη Λιακόπουλου επειδή προφανώς τους μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια τους.

Τόσο πολύ λοιπόν σας τσούζει λαμόγια που αποκαλύπτει τα σχέδια σας ώστε να θέλετε να τον βγάλετε από την μέση;

Επίσης, τις τελαυταίες δεκαετίες έχουν εμφανιστεί μηνύματα των Illuminati όπου παρουσιάζονται μέσα από κινούμενα σχέδια για τα επερχόμενα γεγονότα.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (50)

 1. 0
  0
  τι σιχαμενη αυτη η εκπομπη!!!!!
 2. 0
  0
  Μπροστα στα ματια μας ειναι ολα,μας τα αποκαλυπτουν και μας προκαλουν ξεδιαντροπα,γιατι ξερουν σε τι ζωντοβολα απευθυνωνται,πλην καποιων ελαχιστων που παλευουν με τα κυματα…..
 3. 0
  0
  ο ελληναρας εκδοτης λιακοπουλος που τυπωνει τα βιβλια του στην βουλγαρια
 4. 0
  0
  Τον Λιακόπουλο αν ήθελαν να τον βγάλουν από την μέση θα το είχαν κάνει καιρό τώρα … Αλλα δεν το κάνουν για τον μόνο λόγω, ότι τότε όλοι θα καταλάβουν, ακομα και αυτοί που τον κοροϊδεύουν, οτι έλεγε αλήθειες. Γι' αυτο τον αφήνουν και δια μέσου της σάτιρας ή κάποιον καραγκιόζηδων που νομίζουν πως κάνουν σάτιρα αλλα στην ουσία κοροϊδεύουν το εαυτό τους, έτσι λοιπόν πιστεύει ο κόσμος πως ειναι ένας τρελός που πουλάει βιβλία μυθιστορηματικού περιεχομένου. Τον Σωκράτη γιατι νομίζετε τον έβαλαν να πιεί το κόνιο γιατί έλεγε αλήθειες που τα τότε λαμόγια της εποχής δεν θέλαν να ακούγονται και έβαζαν τον τότε καραγκιόζη της εποχής Αριστοφάνη να τον σατιρίζει. Αφου είδαν πως δεν έπιασε και ο Σωκράτης είχε όλο και περισσότερούς νέους να τον ακούνε τότε τον καταδίκασαν εις θάνατο. Ο Λιακόπουλος λοιπόν θα έλεγα ότι είναι ο σύγχρονος Σωκράτης, αλλα δεν έχει να φοβάται γιατι έχει τον Θεό με το μέρος του.
  • 0
   0
   NOMIZEIS OTI ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ ΤΗ ΜΕΣΗ;

   ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΟ ΙCA??????????
  • 0
   0
   Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ…… Τ΄ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!

   ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡ-ΠΑΡΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ, ΕΛΟΧΙΜ (ΕΛΟΧ-ΑΛΑΧ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΚΟΣΜΗΣ ΦΙΓΟΥΡΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ Ο ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ!!!!!!!
   ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!
 5. 0
  0
  Εδώ το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο τί λέει? Μήπως θα έπρεπε να επέμβη ? ή μόνο να βάζει πρόστιμα εκεί που δεν χρειάζεται και ότι τους συμφέρει!!!!!!
 6. 0
  0
  Ποιος ηλιθειος θα αποκαλεσει αυτό το εκτρωμα ακινδυνο Ο λιακοπουλος εδωσε γνωση γνωρίζοντας τι δυσκολιες και εμποδια του προκαλουσαν οι εκάστοτε………………………..ςΕνα τεραστιο μπραβο για την τολμη του.
 7. 0
  0
  Καλα μονο τη δολοφονια και μερικες εικονες παρατηρισατε εσεις εκει μεσα?
  Φοβαστε μη σας κατακρινουν ή κλεινεται κι εσεις τα ματια σας?
  Δε παρατηρισατε τις ηλικιες των παιδιων?
  Ο τροπος που μιλαγαν?
  Το κοριτσι που θα πηγαινε να δει τσοντα μαζι?
  Η λεξη τσοντα που ειπε στη δασκαλα κι εκεινη δεν ειπε τιποτα?
  Βγαζουν το Λιακοπουλο τρελο δειχνωντας οτι τα φανταζεται ολ αυτα.
  Ο αλλος που εκανε διαφημιση στα παιδεια και ειπε ενα το παιδι αν θα τους βιασει?
  Με το που μιλαγε ο Λιακοπουλος στα παιδεια και το κοριτσι ειπε οτι μαλλον εχει το πρωτο της οργασμο?
  Του οτι ο αγγελος με το διαολο μας βγηκαν τελικα ομοφυλοφιλοι κοντρα στη κεινωνια που δε τους αρεσουν οι ομοφυλοφιλοι?

  Μονο η δολοφονια ηταν το μηνημα?

  Ειναι αυτο το πραγμα σατυρικη εκπομπη με μικρα παιδια κι ομοφυλοφιλους μεσα?
  Ειμαστε σοβαροι??..

  Οχι απο αλλο ανεκδοτο απο αλλο μπουρδελλο επρεπε να λεγεται η σειρα και να εχει ατομα μεγαλυτερης ηλικιας μεσα κι οχι μικρα παιδια αλλα κι αυτο σας διαφευγει.

  Μονο η δολοφονια και τα πολιτικα τα υπολοιπα ας τα παρει ο ανεμος..

  Ασωτος  • 0
   0
   Αυτα και αλλα πολλα που γινονται ακομα και μεσα στα σχολεια , απο τη διδακτεα υλη ως και την κομματικη προπαγανδα , ας την δουν οι γονεις και ας πραξουν αναλογα γιατι πολυ στο σορολοπ το εχουν ρηξει . Δεν γενναμε απλως ενα παιδι και το ταιζουμε κυριοι και κυριες . Δεν εχω δει ποτε ενα συλλογο γονεων να ενδιαφερθει ουσιαστικα για τα παιδια του και τα σκατα που ταιζουν τα μυαλα τους . Αυτοι εχουν παραδωσει τα παιδια τους στους δημιους τους . Αυτοι ειναι οι κυριοι υπευθυνοι και η αδιαφορια τους . Καμια δικαιολογια , γιατι ποτε δεν εκαναν καμια προσπαθεια να σωσουν τα παιδια τους .
 8. 0
  0
  ΘΑ ΤΟΥ " ΒΑΨΟΥΝΕ " ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ …ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΛΙΑΚΟ . ΕΧΕΙ I.C.A . ΜΕ ΤH XAΡA ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ .
 9. 0
  0
  ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΛΙΑΚΟ!!!
  ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΕΜΠΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙΣ!
 10. 0
  0
  Min fovaste, den tha tou kanoun tipota oso milaei gia ellinismo se antithesi me ekeinous,pou milane gia arvanitismo (Aristeidis Kolias), tous opoious den tous proeidopoioun me video kai satira,alla tous skotonoun athoriva.
 11. 0
  0
  ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΚΕΙΜΑΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΠΟΛΕΜΑΕΙ
  ΤΥΠΩΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ( Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ) ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑ ΖΑΦΕΡΙ Η ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΚΑΡΤΖΑΦΕΡΥ ΤΡΙΠΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ , ΑΛΑΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΚΛΙΚΗΣ ? ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΟΟΥΝ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΥ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΤΕ.
 12. 0
  0
  Αχα ρε λαμογια τρεμετε τη αληθεια ;;; αντε ποτε θα ξυπνησει ο κοσμος να καταλαβει οτι ειναι αληθεια αυτα που λεει ο Λιακοπουλος ;; Αυτο το επεισοδιο μιλαει απο μονο του για το τι φοβουνται! Η αληθεια ποναει αλλα αξιζει!!! Γνωσθεστε την αληθεια και η αληθεια ελευθερωνει ημας – Ιησους Χριστος
 13. 0
  0
  ILLUSIVE IMAGING = COMEDY LAB
 14. 0
  0
  Mε καλυψε απολυτα ο φιλος Ασωτος,στο 7.36.Ξαναδιαβαστε τον.
 15. 0
  0
  http://www.datemule.com/videos?v=91_6543e18c505a8c εδω το βιντεο!!!

  Προωθηση των ομοφυλοφιλων μεσα απο το καρτουν, ξεφτελισμος του τοτου που μας εκανε να γελαμε με τα ανεκδοτα, γελοιοποιηση της ιστοριας μας προωθηση αριστερων προτυπων τσε γκεβαρα και Παπακωνσταντινου ο οποιος ειναι μαριονετα των illuminati απειλη προς τον Λιακοπουλο πλυση εγκεφαλου λεγεται αυτο.
 16. 0
  0
  Ασχετα με αυτα που λεει ο ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ………

  εδω εχουμε να κανουμε με μια επικυνδηνη εκπομπη για τα παιδια…

  τα πουστρακια που γραψανε το επισοδειο ειναι κατευθυνομενα απο τους μασωνους αυτο φαινετε….θυσια τσοντα αγγελοι καλοι και κακοι σκοπια και το καξο το συναπατημα

  ειναι επικυνδηνη η τηλεωραση για τα παιδια

  τα βρομοσκυλα και τα ξεκωλα και οι πουδτηδες ολοι εχουν μαζευτει εκει και γ….ουνται ο ενας με τον αλλο…..

  κλειστε την τη ρημαδα…….
 17. 0
  0
  Απόδειξη της συνομωσίας ότι καλά τα λέει ο σκεπτόμενος αρθρογράφος
  σε 'μένα δεν παίζει και γράφει:

  "Αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας.
  Λυπούμαστε γι'αυτό."

  https://lh5.googleusercontent.com/-4X0hsEHtxCE/T30v7FkHRJI/AAAAAAAAB-M/qw6aipm3JY0/s69/hi_smile.gif
 18. 0
  0
  Αυτό δεν ήταν άρθρο .
  Διαφήμιση ήταν.
  Κοσμάς.
 19. 0
  0
  Τι κακογουστιά, τι αμερικανιά είναι αυτή… Κι εγώ δεν ξέρω πώς άντεξα και το είδα όλο το βίντεο. Καλά, είναι δυνατόν σε τέτοιους καιρούς, με την ανεργία να χτυπάει στην πραγματικότητα πάνω από 50%, με Έλληνες που ζουν με κομμένο το ρεύμα και σιτίζονται με ένα πιάτο φαΐ την ημέρα στην καλύτερη περίπτωση, να υπάρχουν κάποια σκασμένα που καλοπερνάνε τόσο πολύ, που κάθησαν και εμπνεύστηκαν πώς θα κάνουν clopy-paste το αμερικάνικο South Park και θα το σερβίρουν σε κάποιους αποχαυνωμένους για δικό τους; Και συζητάτε ακόμα για το περιεχόμενο αυτής της κατάντιας;

  Ξυπνάτε κι έχουμε δουλειά μπροστά μας! Χάνεται η γενιά μας! Βάλτε κάτω τα αποκλειστικά βίντεο των Κατοχικών και ακούστε τι λένε. Κι αφήστε τους γόνους των οικογενειών από τα Παλιά και Νέα Ψυχικά (γιατί τέτοιοι είναι) να βλέπουν μόνοι τους αυτά που φτιάχνουν και να αυνανίζονται.
 20. 0
  0
  πριν διαβασετε λιακοπουλο διαβαστε ενα λεξικο ορθογραφιας.μπορει να σας ωφελησει!
 21. 0
  0
  Οι τύποι της Illusive Imaging είναι κάτι σιχαμένοι λεχροίτες που θα έκαναν τα πάντα για το χρήμα. Τους έχω γνώρισει στο παρελθόν και τους έκανα έντεχνα πέρα. Ο Θ.Ν. ένας από τους τρείς της<> είναι γνώστο σατανίστόμουτρο που στο παρελθόν έκανε και τελετές μαγείας. Πιόνια και στρατιώτες της ΝΤΠ βαμένοι πασόκοι που έχουν πάρει ένα σωρό επιδοτήσεις για τους βόθρους που παρουσιάζουν…..
 22. 0
  0
  Aποφασιστε οτι καποιοι θα πρεπει να δωσουν το αιμα τους για τα νεα παιδια,οπως εδωσαν οι προγονοι μας,παρτε το αποφαση,ετσι ηταν και ετσι πρεπει να γινει παλι….,
 23. 0
  0
  Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
  ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ( ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ)
  ΟΣΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΦΕΤΖΙΔΙΚΟ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ,ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ''ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΝΤΙΒΑΝΙΑ ΚΛΠ)
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ''ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ'' ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕ ΘΕΩΡΩ
  -ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ-
 24. 0
  0
  Εδω μεσα εχετε γινει κωλος και βρακι με τους κρυπτομασονους… Οι illuminati σας μαραναν?
 25. 0
  0
  Ναρκωτικά.Πολλά ναρκωτικά όμως…
 26. 0
  0
  Πηγαίνετε σε κανένα σχολείο να μάθετε γράμματα, που περιμένετε από τους Λιακόπουλους της συμφοράς να σας πετάξουν καμία ευκολόπεπτη σαχλαμάρα.
  Το ξέρω, η γνώση είναι δύσκολη και χρειάζεται κόπο και χρόνο, κι εσάς σας βολεύουν τα παραμυθάκια με 20αρια fonts που τονώνουν τον εθνικό υπερεγωισμό σας.

  Ω κερώς γαρ εγκεις!!!! Και μετά ξυπνήσατε στη μίζερη κατάντια σας.
 27. 0
  0
  Λοιπόν, επειδή κοντεύω να ξεριζώσω τα μάτια μου με αυτά που διαβάζω:
  1. Το "Απο άλλο ανέκδοτο" είναι σειρά για μεγάλους, όπως δηλώνει το μωβ τετραγωνάκι πάνω δεξιά. Δεν είναι για μικρά παιδιά.
  2. Το πόστερ εκείνο είναι το γνωστό σήμα "Eviva Le Revolution"
  3. Σταματήστε να πετάτε την Νεα Τάξη παντού
  4. Είστε μπετόβλακες
 28. 0
  0
  Μακάρι κάποιος να τον φάει λάχανο τον Λιάκο, γιατί είναι πράκτορας του ΝΑΤΟ. Δουλεύει για τους Αμερικάνους εναντίων του Ελληνισμού. Ο ρόλος του είναι να παρουσιάζει αλήθειες με ψέματα, να τα κάνει όλα σαλάτα και να περνάει σταδιακά μηνύματα για τα σχέδια της Ελίτ. Το κοινό του αποκτάει ένα μπερδεμένο μυαλό και περιμένει σωτηρίες από αόρατους Πολέμαρχους του Θεού! Τυπικά τους αποβλακώνει και τους αδρανοποιεί. Η Ελίτ βάζει πράκτορες της σε όλο τον πλανήτη, που σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν τους ανθρώπους που ψάχνονται περισσότερο. Όποιος τον δολοφονήσει θα κάνει καλό στον ελληνισμό.
  • 0
   0
   Μα τι είναι αυτά που λες αδελφέ Λιάκουρα; Αυτά που ομολογεί ο φίλτατος Δημοσθένης τα έχει ομολογήσει ο γεροντάδας Εφραιμ της Αριζόνα, ο οποίος νίκησε σε μονομαχία με καυτά πνευματικά εξάσφαιρα τον Ιωβ της Οκλαχόμα! Διαιτητής ήταν ο Ιεροβοάμ του Όρεγκον! Τρελό γουέστερν σου λέω! Ακόμα που το πας ότι τη μεγαλύτερη αποκάλυψη στην ιστορία της ανθρωπότητας την έκανε ο γεροντάδας πατήρ Σάββας Αχιλλέως! Βρήκε που λες, που ήταν κρυμένος μέχρι σήμερα ο… Σατανάς! Είναι μέσα στο κουκλάκι FERBY που περπατάει και μιλάει και όταν το ρωτάς απαντάει! Είναι ο ίδιος ο Σατανάς και για οποιον δεν πιστεύει χτυπήστε το στο ίντερνετ και θα δείτε, λαμόγια! Πέρα από αυτά όμως, κανένας δεν πρέπει να φάει τον Λιακό και κανένας δεν πρέπει να τρώει κανέναν και κανείς μας δεν πρέπει να λέει τέτοια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Χτύπα FERBY!
 29. Αντιμαλάκας 27 Οκτωβρίου 2015 @ 09:37
  0
  0
  Τι λετε τωρα? Ο Σφακιανακης ειναι Ελληναρας και ο Λιακοπουλος ειναι «ιουδαιοχριστιανος». Αυτο που θα μπορουσε να βοηθησει στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι το να καταλαβουν ολοι οτι η ιστορια με τους εκπτωτους πηγαζει απο τα Βαβυλωνιακα μυστηρια που ειναι η πηγη τοσο της Ελληνικης οσο και της Εβραικης παραδοσης. Ασφαλως δεν συμφωνω με ολα αυτα που λεει ο Λιακοπουλος αλλα τα πραγματα ειναι πολυ απλα σε σχεση με αυτη την διαμαχη και αυτη την ιστορικη συγκρουση αναμεσα στους θεους-Ελ-Ελοχιμ και τους γιγαντες-Νεφελιμ-Igigi η οποια εκφραζεται και μεσα απο την Ελληνικη μυθολογια.
  • 0
   0
   Αγάπα τους τις ωρες που μπορείς, Αγάπα τους και μην τους αρνηθείς, Για τους Ιουδαίους μέρα νύχτα χύνε, Αγάπα τους και στο Τελ Αβίβ μείνε! ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΣΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ! Δόξα τον Ισραήλ και Σαλόμ ραββινάκο!
 30. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 27 Οκτωβρίου 2015 @ 13:16
  0
  0
  ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΑΛΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΕΙΔΑ. ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!! ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. Η ΔΑΣΚΑΛΑ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΑΒΑΠΙΝ Η ΑΛΑΔΑΠΙΝ [ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ] ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ….. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΗΣ. ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΓΑΡ……. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ. ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ….. ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΠΛΑ….ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ.
 31. Λυκόσχημος Αμνός 27 Οκτωβρίου 2015 @ 14:44
  0
  0
 32. Λυκόσχημος Αμνός 27 Οκτωβρίου 2015 @ 15:19
  0
  0
  Καλα τα λεει για τον Εωσφορο που θα καψει το σκοτος. Το μονο που δεν καταλαβε ο Σφακλανακης και ολοι οι ψυχασθενεις του ειδους ειναι οτι αυτος ειναι το σκοτος. Η κατασταση με τους δαιμονοπληκτους Σαταναολατρες αρχαιοπληκτους ειναι τουλαχιστον κωμικοτραγικη. Επικαλουνται ακομα και το Φως οι καμμενες κουραδες οπως και οι Illuminati ασφαλως ασφαλως.
 33. Λυκόσχημος Αμνός 27 Οκτωβρίου 2015 @ 16:29
  0
  0
  Προσεξτε τα μογγολικα χαρατηριστικα του Σφακλανακη και αναρωτειθετε μηπως τελικα οι Τουρκοσποροι την ειδαν αρχαιοελληναρες.
  • 0
   0
   Έτσι μπράβο, αποκαλύψου κοπέλα μου! Τι δείχνουν είπες τα χαρακτηριστικά; Μόγγολο; Ωπα, εσύ η εκπρόσωπος της διεθνιστικής θρησκείας της αγάπης, που δεν ξεχωρίζεις τον άνθρωπο παρά από τις αρετές του, τώρα και ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ! Ρατσιστική η ΙΟΥΔΑΙΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ; Καλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι παράξενο, αφού ο μπαμπας ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ (υπέρ των προπατόρων σου Αβραάμ και Ισαάκ) είναι ο πλέον ρατσιστής! Συνέχισε έτσι Μπεν Αμνέ (προβατο)! Σαλόμ Μακαμπί!
 34. 0
  0
  Κι εγώ που νόμιζα ότι όλοι οι άνθρωποι είχαν το στόμα στο πρόσωπο και τον πρωκτό στον κώλο; Δεν μου λες, είσαι ο μόνος που τα έχεις ανάποδα ή θα βρούμε κι άλλους; Τέλος πάντων μικρή μου, συνέχισε να χέζεις μιλώντας! Μόνο που βλέπω ότι τις τελευταίες ώρες είσαι σε… λόγο-διάρροια οπότε αλάργα μην μας λερώσεις και τα ρωμαικά (του ρωμιού δηλαδή) σκατά για τον Έλληνα βρωμάνε ιδιαίτερα! Σαλόμ Τελ Αβίβ!
 35. Λυκόσχημος Αμνός 27 Οκτωβρίου 2015 @ 16:57
  0
  0
  Η σταυρωση του Μεγαλου Αλεξανδρου απο τους Μογγολους απογονους του Αχμετ Ελληνοκαυλογλου. Οπως βλεπουμε οι Ελληνοκπληκτοι Μογγολοι δεν αποδεχονται καμια πνευματικη η γνωστικη αξια η οποια δεν ειναι ταυτισμενη με τα ειδωλα των αρχαιων ειδωλολατρων και αρα εκ τον πραγματων ακομα και να ερχοταν ο Αλεξανδρος (ο πολεμαρχος που λεει και ο Λιακουρας) αυτοι θα τον σταυρωναν. Γιατι αραγε? Ο Αλεξανδρος υπηρξε ενας πνευματικος ανθρωπος και ειχε μαλιστα τον προσωπικο του Βουδιστη γκουρου: https://en.wikipedia.org/wiki/Kalanos Ειχε οδηγηθει απο το μαντειο των Δελφων στο ιερατειο του Λυβιου θεου Αμμων το οποιον και θεωρησε ως πατερα του και αρα δεν εχει αποκλειστικη σχεση με την Ελληνικη παραδοση. Δηλαδη δεν ηταν Ελληνοκεντρικος εκει οπου μαλιστα οι Αθηναιοι διαχωριζαν τους Μακεδονες απο τους Ελληνες. Ειχε μαλιστα δωσει διαταγη για την ανεγερση του ναου του Μαρντουκ στο etemenanki και θελησε να κανει πρωτευουσα της αυτοκρατοριας του την Βαβυλωνα! https://en.wikipedia.org/wiki/Etemenanki Με αυτα και με αυτα φανταστειτε να ερχοταν ο Αλεξανδρος και να σας ελεγε αυτα που σας λεω εγω και να σας ελεγε μαλιστα οτι θεωρουσε τους υπηκοους της αυτοκρατοριας του ισους ανεξαρτητα απο την εθνικοτητα και την θρησκειας. Ποιοι αραγε τον σκοτωσαν και μετα σκοτωσαν και ολοκληρη του την οικογενεια? Μαντεψτε. Να πως ολα δενουν.
 36. Λυκόσχημος Αμνός 27 Οκτωβρίου 2015 @ 19:30
  0
  0
 37. 0
  0
  Δεν είναι σωστό, ούτε ηθικό να κατακρίνετε δημόσια τον Λιακόπουλο, και να λέτε αρνητικά πράγματα πίσω από την πλάτη του. Καλύτερα να μιλήσετε με τον ίδιο, να του εκφράσετε τα παράπονά σας αν θέλετε, ή τις ερωτήσεις σας! Το e-mail του Λιακόπουλου, που έχει δωθεί αρκετές φορές στο liako-chat radio, είναι το εξής: dimosthenisliako@gmail.com

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί