13:40 - 22/07/2014

Με το ζύγι από σήμερα το ψωμί

Με το ζύγι από σήμερα το ψωμί

Τέλος η πληρωμή με το κομμάτι. Από σήμερα το λεγόμενο μισόκιλο που είναι 350 γραμμάρια θα πρέπει να ζυγίζεται και ο καταναλωτής να πληρώνει λιγότερο… Αν ισχύσει ο νόμος για το ψωμί και δεν υπάρξουν τα γνωστά τρικ.

Με την τιμή του ψωμιού να είναι αυτή την ώρα από 1,40 ως και 2 ευρώ το κιλό από σήμερα οι καταναλωτές θα πρέπει να απαιτούν οι πωλητές να ζυγίζουν το ψωμί και έτσι να προκύπτει το ανάλογο αντίτιμο.

Με το λεγόμενο μισόκιλο να κοστίζει σήμερα από 0,70 ως και 0,90 κατά μέσο όρο η τιμή θα πρέπει να πέσει στο 0,50 ως 0,70 καθώς δεν ζυγίζει περισσότερα από 350 με 400 γραμμάρια.

Βέβαια οι σημερινές τιμές κιλού στο ψωμί είναι προσαρμοσμένες στον έως τώρα τρόπο πώλησης και δεν αποκλείεται να δούμε αυξήσεις καθώς δύσκολα οι πωλητές θα δεχθούν μείωση των εσόδων τους.

newsit.gr

Εξαφανίστε την ακμή και τα σημάδια της σε πολύ σύντομο χρόνο με προβιοτικά!

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Χα, δεν χρειάζεται, να αυξηθεί η τιμή.
  Θα το πουλάνε λίγο πιο …άψητο, που γίνεται βαρύτερο.

  art
 2. 0
  0
  Καιρός για ζύμωμα
  • 0
   0
   Δεν ξέρω αν συμφέρει οικονομικά γιατί το έχω ψάξει επειδή σκέφτηκα σαν εσένα …. τα ανάλογα αλεύρια για να κάνεις ψωμί έχουν το φθηνότερο 2.50 ευρώ/κιλό ενώ με ένα κιλό μόνο δεν φτάνει για τετραμελή οικογένεια για μια εβδομάδα

   συνυπολόγισε και το ρεύμα….
 3. 0
  0
  ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΟ ΚΙΛΟ 1,00 – 1,30 ΧΥΜΑ. ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΓΙΑ ΜΑΓΙΑ, ΛΑΔΙ, ΑΛΑΤΙ. ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ 10ΚΙΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ 0,70 ΤΟ ΚΙΛΟ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ. ΜΕ 2,50 ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΛΕΥΡΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί