09:11 - 23/01/2014

Με την εμφάνιση των τεσσάρων φεγγάριων του αίματος κάτι μεγάλο θα συμβεί;;;

Ας δούμε πρώτα τι εννοούμε λέγοντας «κόκκινο φεγγάρι» η φεγγάρι του αίματος, όπως αναφαίρετε στο παρακάτω κείμενο:

Όταν το φεγγάρι περνά από το εξωτερικό άκρο της σκιάς της Γης, τότε το φαινόμενο αυτό ονομάζεται σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς ή «κόκκινο φεγγάρι».

Τα δύο τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι έχουν ενθουσιαστεί με το θέμα των προφητικών «Φεγγάρια του αίματος.» Γιατί; Επειδή δεν έχει κάτι να κάνει με την επιστροφή του Χριστού, αλλά πολλά να κάνει με την επιστροφή του!

Είτε έχετε επιδιώξει τη μελέτη των φεγγάρια του αίματος ή όχι, αυτά τα δύο βίντεο είναι ένα must-see.
Είτε σας αρέσει ο John Hagee ή όχι, οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι βιβλικές και εκπληκτικές!
Οι λαοί, είμαστε εκεί …

Είμαστε η γενιά που θα γνωρίσει το μεγάλο και ισχυρό «Warrior» Ο Ιησούς ιππεύοντας επιστρέφει νικηφόρα και τολμηρός στο άσπρο άλογο του Μάθετε τι πρόκειται να συμβεί, γιατί πιστέψτε με, αυτό είναι σίγουρα κάτι τεράστιο!
Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένα σύντομο αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον promo για το νέο του βιβλίο, «4 φεγγάρια αίματος.» Αν μετακινηθείτε προς τα κάτω, υπάρχει και ένα άλλο βίντεο (πλήρης) συζητώντας τα φεγγάρια του αίματος στη λεπτομέρεια, το οποίο δεν είναι σε σχέση με το βιβλίο του.

Κείμενο βίντεο:

Εμπνευσμένο από τη NASA προβολές και καταγραμμένη ιστορία, ο πάστορας John Hagee αποκαλύπτει τις απευθείας συνδέσεις μεταξύ τεσσάρων επερχόμενων φεγγαριών αίματος και εκλείψεις και τι προμηνύει για το Ισραήλ και όλη την ανθρωπότητα.

Κατά τα τελευταία 500 χρόνια, το αίμα-κόκκινα φεγγάρια έχουν πέσει κατά την πρώτη ημέρα του Πάσχα, τρεις φορές. Αυτά τα περιστατικά ήταν συνδεδεμένα με μερικές από τις πιο σημαντικές μέρες στην ιστορία των Εβραίων: το 1492 (τελευταίο έτος της ισπανικής Ιεράς Εξέτασης, όταν οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από την Ισπανία), 1948 (κρατική υπόσταση για το Ισραήλ και ο Πόλεμος της Ανεξαρτησίας) και του 1967 (ο εξαήμερος Πόλεμος).

Κάθε ουράνιο σώμα ελέγχεται από το αόρατο χέρι του Θεού, το οποίο σηματοδοτεί μελλοντικές εκδηλώσεις για την ανθρωπότητα. Δεν υπάρχουν ηλιακά ή σεληνιακά ατυχήματα. Η επόμενη σειρά από τα τέσσερα φεγγάρια του αίματος λαμβάνει χώρα στο Πάσχα και Σουκότ το 2014 και το 2015. Σε αυτό το καθηλωτικό βιβλίο,ο Hagee διερευνά ποια είναι αυτά τα φεγγάρια στο αίμα,τι σημαίνουν και γιατί οι Χριστιανοί πρέπει να κατανοήσουν αυτά τα σημάδια και τι προοιωνίζεται τόσο για το Ισραήλ όσο και για τον κόσμο.

Joel 2 και Πράξεις 2 και αναφέρει: «Και θα δείξω τέρατα στους ουρανούς και στη γη, αίμα και φωτιά και πυλώνες του καπνού. Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα πριν από τη μεγάλη και φοβερή ημέρα του Κυρίου που έρχεται. »

ΠΗΓΗ

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ John Hagee ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΌΚΚΙΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΌ ΛΑΟ:

Τα τέσσερα φεγγάρια του αίματος του 1492 ανακοίνωση του Διάταγματος της απέλασης κατά την οποία οι Εβραίοι είχαν 14 ημέρες για να φύγουν από την Ισπανία για πάντα.

Ήταν το κρεσέντο του πόνου για τους ανθρώπους που είχαν παρακολουθήσει τους φίλους τους να βασανίζονται στο ράφι και να κάουν ζωντανοί επειδή αρνήθηκαν να ασπαστουν στον καθολικισμό κατά τη διάρκεια της ισπανικής Ιεράς Εξέτασης. Σύντομα, όμως, τα δάκρυα τους κατέληξαν σε θρίαμβο. Ότι τον Οκτώβριο ο Χριστόφορος Κολόμβος, που χρηματοδοτήθηκε από Εβραϊκά κεφάλαια και χάρτες, βρήκε ένα καταφύγιο για τους Εβραίους σε όλο τον κόσμο-Αμερική.

Τέσσερα φεγγάρια του αίματος του 1948

Μετά την ανείπωτη αγωνία του Ολοκαυτώματος, 1948 τα τέσσερα φεγγάρια του αίματος προανήγγειλαν την θριαμβευτική γέννηση του κράτους του Ισραήλ. Μετά σχεδόν απο 2000 χρόνων στη Διασπορά, ο Θεός συγκέντρωσε τους εβραϊους εξόριστους από τα έθνη του κόσμου και τους έφερε στο σπίτι τους στη γη της διαθήκης, όπως προφήτεψε από την Παλαιά Διαθήκη προφήτες Θεός μας έστειλε ένα μήνυμα ότι η ιστορία ήταν για να αλλάξει για πάντα … και το έκανε.

Τέσσερα φεγγάρια του αίματος του 1967

Τα τέσσερα φεγγάρια του αίματος το 1967 εμφανίστικαν κοντά στον Πόλεμο των Έξι Ημερών, όταν η Ιερουσαλήμ κατακτήθηκε και ενώθηκε με το κράτος του Ισραήλ. Σήμερα, η Ιερουσαλήμ είναι κάτι περισσότερο από ό, τι της χώρας «αδιαίρετη πρωτεύουσα.
« Είναι ο Χριστός σταυρώθηκε για τις αμαρτίες του κόσμου και όπου θα επιστρέψει για να αποκλείσει ένα παγκόσμιο βασίλειο που ποτέ δεν θα τελειώσει.

Το γεγονός αυτό δείχνει την ιστορία που άλλαξε για πάντα.
Ο Θεός έστειλε την αποκάλυψη σε τέσσερα φεγγάρια του αίματος.

Τέσσερα φεγγάρια του αίματος του 2014

Τα επόμενα τέσσερα φεγγάρια του αίματος αρχίζουν Απρίλιο 2014 και τον Σεπτέμβριο του 2015. Η Ιστορία ετοιμάζεται να αλλάξει για πάντα!

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;

Σας παραθέτουμε και τον συσχετισμό που κάνανε οι Ασυμβίβαστοι Έλληνες στην ανάλυση του περίεργου και προφητικού I Pet Goat ll όπου ξεκάθαρα φαίνεται πως όλες οι αλλαγές και καταστροφές , η παρουσία του Μεσσία και η κατάρρευση όλων των παλαιών θρησκειών λαμβάνουν χώρα την περίοδο του κόκκινου φεγγαριού.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. 0
  0
  ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ [ ΚΟΚΚΙΝΟ ] ΛΑΜΠΡΟ ΦΕΓΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩ [ ΣΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ ] ΝΑ ΜΠΩ…ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ [ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ]ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 2. 0
  0
  ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ 2012,ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΣΤΟΙΜΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟ.ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 11.11.2011..ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ Ε ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ.Ο ΘΕΟΣ ΠΛΕΟΝ
 3. 0
  0
  ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ……ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ………….

  ΑΠΛΑ….ΟΛΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ…..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΑ…………

  ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……ΠΗΡΑΝ ΟΙ "ΣΟΦΟΙ" ΤΗΝ ΙΔΕΑ…..ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ……ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ………………..

  ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ…….ΣΤΙΣ 8 Η ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ……ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ……ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ…..

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΡΟΛΟΙ…..ΘΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ…..ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ…………

  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ……ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ…..ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΣΟΦΙΑ……ΤΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ…..ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ……….ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΟΛΟΙ….

  ΤΩΡΑ….ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ……..ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ…….ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ…..ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ…….ΘΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ……..ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ (ΣΚΟΤΑΔΙ-ΚΑΚΟ)…..ΚΡΥΨΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ (ΦΩΣ-ΚΑΛΟ)……ΤΟΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ…….ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ……………..

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ…….ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ…….ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ……ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ……..

  ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ…….ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ…..
 4. 0
  0
  Μεταφραση για γελια. Να ανεβασουμε οτι να ναι να αρπαξουμε κανα κλικ απο διαφημισεις.
 5. 0
  0
  Η ολη τελετη γινεται κατω απο πανσεληνο ..οποτε κρατηστε επιφυλαξεις για τους σωτηρες..τωρα για οσους πιστευουν στον εξωκοσμικο δημιουργο εχουν να μας πουν τιποτα για τον Προ-δημιουργο του?οι ελληνες ηταν εοιστημονες αλλα με την επιβολη των δογματων εγιναν χυλος..εχω ελπιδα ομως οτι κατι θα αφυπνησει τις σεληνιακως διεγραμμενες μνημες μας
 6. 0
  0
  Ασχετο το σχολιο μου-αλλα θελω να σας ενημερτωσω οτι στο δημοτικο που πηγαινει η κορη μου στη ανω γλυφαδα μας ζητησαν να δωσουμε το ΑΜΚΑ του παιδιου για να το δωσουν στο υπουργειο παιδειας.Πριν πολυ καιρο δεν θυμαμαι ακριβως το ειχα διαβασει οτι θα γινει και τωρα το βρισκω μπροστα μου
 7. 0
  0
  Ασχετο το σχολιο μου-αλλα θελω να σας ενημερτωσω οτι στο δημοτικο που πηγαινει η κορη μου στη ανω γλυφαδα μας ζητησαν να δωσουμε το ΑΜΚΑ του παιδιου για να το δωσουν στο υπουργειο παιδειας.Πριν πολυ καιρο δεν θυμαμαι ακριβως το ειχα διαβασει οτι θα γινει και τωρα το βρισκω μπροστα μου
 8. 0
  0
  εμ…ναι. έχει ειπωθεί ότι τα ουράνια σώματα ελέγχονται από αγγελικές δυνάμεις. Συνεπώς, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι αυτόνομα δηλαδή, είναι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ. Και οι όποιες αλλαγές τους επηρεάζουν την γη και φυσικά τους ανθρώπους
 9. 0
  0
  Ναι αλλά οι εβραίοι πάντα (επειδή δεν έχουν δικια τους τύχη και ειμαρμένη), οτι τους συνέβη είναι τεχνητό, ας μην γελιόμαστε. Ποιος χρηματοδότησε τον πόλεμο του 40, ποιος βγήκε κερδισμένος… είναι τεχνητά δημιουργημένα. Δεν υπάρχει παράγοντας τύχης εδω πέρα.
  Τώρα το εάν επέλεξαν και τα κόκκινα φεγγάρια, δεν αντιλέγω… αυτοι στο αίμα τους το έχουν το φεγγάρι. Θέλουν να σου πασάρουν οτι τα φεγγάρια είναι κακός και καλός ιονος για τους εβραίους. Ενω στην ουσία και ιστορικά είναι τεχνητές δημιουργίες.
  Με αποτέλεσμα δεν πείθουν τα φεγγάρια. Θα σου πασάρουν και τον κλώνο, άντε να δημιουργήσουν και τον πόλεμο στο ΙΡΑΝ, το τσιπαρισμα ήδη έχει αρχίσει για αυτούς που το θέλουν… Και πάλι τεχνητά είναι, απλά επιλέγονται αυτές οι ημερομηνίες… Θέλουν να αισθάνονται " εκλεκτοί ", αφήστε τον ασθενή να πιστεύει ότι γουστάρει.
  Πάντως όντος, βάση κρονιακου σχεδίου τους, είμαστε πολύ κοντά στο τελικό φινάλε, μόνο που τέλειωσε η κασέτα, έτσι δεν είναι…? Πάντως οι εβραίοι οτι και να κάνουν, δεν μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή των ελλήνων (μόνο αυτών που είναι έλληνες στα χαρτιά) διότι γνωρίζουμε πια είναι τα μικρά κίτρινα ανθρωπάκια του Πλάτωνα, άρα ο πραγματικός κίνδυνος.
 10. 0
  0
  Γίνεται προσπάθεια να συσχετισθούν τα 4 κόκκινα φεγγάρια με τον ερχομό του Μεσσία των Εβραίων, δηλαδή του αντίχριστου ή έστω με το χτίσιμο του 3ου ναού που πάλι έχει σχέση με τον αντίχριστο. Ο Μεσσίας όμως έχει έλθει και είναι ο Ιησούς Χριστός, ο οποίος σταυρώθηκε και αναστήθηκε τριήμερος εκ νεκρών και ασφαλώς ελέγχει την ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος. Πριν αναληφθεί είπε στους μαθητές του ότι θα είμαι μαζί σας έως της συντελείας του αιώνος, δηλαδή μέχρι το τέλος αυτού του φθαρτού κόσμου και μετά την έλευση και την εξολόθρευση του αντιχρίστου και καταργήσει τον κόσμο αυτό, δηλαδή όλο το ηλιακό συγκρότημα και θα τα κάνει όλα καινούργια. Θα ποιήσει ουρανόν καινόν και γη καινή, διότι ο πρώτος ουρανός και η πρώτη γη παρήλθον. Τώρα εάν τα κόκκινα φεγγάρια σημαίνουν κάτι και τι θα δούμε. Θα το δείξει ο χρόνος.
 11. 0
  0
  τα σημεια των καιρων ειναι διαφορα και ποικιλοτροπα που ενφανιζοντε ανα τον κοσμο ολο ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΗ ΟΠΩς ΘΕΛΕΙ Η ΟΠΩς ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΗ θα σταθω σε κατι που λεει στο παραπανω κειμενο για εμενα πολυ ΟΡΘΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. θελω να πω κατι στην προηγουμενη φραση βλεπουμε το μεγαλειο του θεου στην φραση την προηγουμενη και εγω το εξηγω ως εξης ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ κατα το μαρτυριο που περασε μεχρι να σταυρωθει απο τουσ ανθρωπους των τοτε καιρο ΠΟΥ τον κοροιδευανε τον χλευαζανε τον ειρωνευοντουσαν και στο τελος των σταυρωσανε σε ποιον τα ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;; στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ που τους ιασε και θεραπευσε απο διαφορες αρωστιες που τους κυρηξε πως να πρατουν σωστα τον λογο του θεου που τους κυρηξε να εχουν ειρηνη στην καρδια τους που τους διδαξε να εχουν ταπεινωση στην καρδια τους που τους εμαθε να αγαπουν γιατι ο ιδιος ο ΙΗΣΟΥς ΧΡΙΣΤΟς ΕΙΝΑΙ ΩΚΕΑΝΟς ΑΓΑΠΗς οπου αγαπαει ολο τον κοσμο και το αποδειξε με την πορεια του ο ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥς ΧΡΙΣΤΟς ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ Ως ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ για να σ ω σ ε ι τον κοσμο.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

  ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩς ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩς'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩς ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩς ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ!
  με τα σημερινα δεδομενα μηπως ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΜΑς με τα λογια μας με τισ πραξεις μας με τα εργα μας και με τις σκεψεις μας που κανουμε ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟς; ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑς ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΙς ΑΜΑΡΤΙΕς ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΟΙ !ΠΟΣΟΙ!


  ΑΣ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ

  ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ

  Ο ΑΓΙΟς ΙΩΑΝΝΗς Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟς ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΗς ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΥΡΗΤΕ! ΚΥΡΗΤΕ !ΜΙΛΑΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΘΕΟς ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.
  ΘΑ ΕΡΘΗ ΚΑΙΡΟς ΠΟΥ Ο ΘΕΟς ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥς ΑΓΑΘΟΥς ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟς..

  ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΟΥς ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥς ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ Ο ΘΕΟς ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ
  ΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ Μ Ε Τ Α Ν Ο Ι Α

  ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ

  ΑΣ ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ!


  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟς ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ

  ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥς ΤΟΥ ΘΕΟΥ
  ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ

  δεν μιλαω σαν θρησκοληπτος αλλα απλα ειπα την γνωμη μου
  σαν ενας αμαρτωλος ανθρωπος που ειμαι

  στον καθενας μας ας τον φωτισει ο θεος να κανει οτι ειναι σωστο
 12. 0
  0
  Ο ΨΑΛΜΟΣ 23 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΤΑΙ ΩΣ 32.
  ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ
  32.3-4 ΟΤΙ ΕΣΙΓΗΣΑ ΕΠΑΠΑΙΩΘΗ ΤΑ ΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΡΑΖΕΙΝ ΜΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ , ΟΤΙ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΚΤΟΣ ΕΒΑΡΥΝΘΗ ΕΠ ΕΜΕ Η ΧΕΙΡ ΣΟΥ, ΕΣΤΡΑΦΗΝ ΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΝ ΕΝ ΤΩ ΕΜΠΑΓΗΝΑΙ ΜΕ ΑΚΑΝΘΑΝ …9 ΜΗ ΓΙΝΕΣΘΕ ΩΣ ΙΠΠΟΣ ΚΑΙ ΗΜΙΟΝΟΣ ΟΙΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΣΥΝΕΣΙΣ ΕΝ ΚΗΜΩ ΚΑΙ ΧΑΛΙΝΩ ΤΑΣ ΣΙΑΓΟΝΑΣ ΑΥΤΩΝ ΑΓΞΑΙΣ ΤΩΝ ΜΗ ΕΓΓΙΖΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΣΕ.
  ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ LA JUANITA LAN. -34.483 LON. -65.000 . KAI ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ SALINAS GRANDES ΜΕ ΑΛΥΚΕΣ ΑΛΑΤΙΟΥ (ΥΨΟΜΕΤΡΟ 300Μ) ΚΑΙ ΟΡΥΧΕΙΑ ΣΟΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΣΑΣ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ.
  ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ.
  Γ.Δ.
 13. 0
  0
  ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΑ.
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
  ΖΗΤΩ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί