20:10 - 16/07/2014

Με πληρωμένα άρθρα απειλούν τα «κοράκια»: …«Ο χρόνος τελειώνει για την Αργεντινή»

Πληρωμένη καταχώρηση των δανειστών της Αργεντινής σε τοπική εφημερίδα αναφέρει ότι εξαντλείται ο χρόνος που έχει στη διάθεσή της η χώρα για να καταλήξει σε μια συμφωνία με τους επενδυτές που δεν δέχθηκαν το «κούρεμα», προκειμένου να αποφύγει ακόμη μια επίπονη χρεoκοπία.

«Ο χρόνος τελειώνει για την Αργεντινή» είναι ο τίτλος της ολοσέλιδης πληρωμένης καταχώρησης στην εφημερίδα της χώρας El Cronista, από την American Task Force Argentina (AFTA) που εκφράζει τα συμφέροντα των πιστωτών. «Μια χρεoκοπία δεν είναι ένα πολιτικό παιχνίδι, επομένως γιατί ο κ. Kicillof το σκέπτεται. Ήρθε η ώρα για την Αργεντινή να απαιτήσει από τους ηγέτες της να συμπεριφερθούν με έναν σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο για να σώσουν αυτή τη χώρα από τη χρεoκοπία».

Ο επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου της Αργεντινής, Jorge Capitanich, χαρακτήρισε τις δηλώσεις ως «αναίσχυντες». «Κανένα από αυτά τα fund “όρνια” δεν έβαλε ένα σεντ στην Αργεντινή. Αντιθέτως αγόρασαν (τα χρεωκοπημένα ομόλογα) φθηνά. Είναι αναίσχυντοι» δήλωσε ο Capitanich.

olympia

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. 0
  0
  Κατι πρεπει να πουν και αυτοι.
  Κατι θα πουν και οι τοκογλυφοι.
  Κατι θα πουν ολοι.
  ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί