09:39 - 30/09/2014

Με νεκρά ψάρια γέμισαν παραλίες της Αμαλιάδας

Με νεκρά ψάρια γέμισαν παραλίες της Αμαλιάδας

Ασυνείδητοι πέταξαν δυναμίτη σκοτώνοντας διάφορα είδη


Δεκάδες σκοτωμένα ψάρια από δυναμίτη ξεβράστηκαν χθες στην περιοχή του Παλουκίου, στην Αμαλιάδα. Τα ψάρια είδαν πρώτοι οι ψαράδες οι οποίοι μόλις έφτασαν στο αλιευτικό καταφύγιο, αλλά και στην παρακείμενη παραλία αντίκρισαν ένα πολύ άσχημο «θέαμα».

Οι παραλίες του Παλουκίου, αλλά και της Αγίας Μαρίνας, γέμισαν με κέφαλους και άλλα μικρότερα ψάρια, τα οποία από το πρωί άρχισε να ξεβράζει η θάλασσα. Όπως ανέφεραν ψαράδες, μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωινή», πρόκειται για ασυνείδητους που υπό το φως της μέρας πετάνε δυναμίτη από την παραλία μέσα στην θάλασσα, σκοτώνοντας με αυτό τον τρόπο δεκάδες ψάρια διαφόρων ειδών, αλλά και γόνους προκαλώντας τεράστια καταστροφή το υποθαλάσσιο οικοσύστημα της περιοχής. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, όπως ανέφεραν, ότι εδώ και μισό περίπου χρόνο οι ψαριές είναι σχεδόν μηδαμινές.

(Φωτογραφία αρχείου)
newsbeast.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ…….
  2. 0
    0
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ: ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΣΕ; ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί