17:40 - 16/01/2015

Με διαφορά 5 ετών ενημερώνεσαι …

Ότι προσπάθησα να σου δείξω και να σε ενημερώσω εδώ και 5 χρόνια σήμερα το βλέπεις σαν πληροφορία ακόμα και από σελίδες που κάποτε γελούσαν με την πληροφορία μου!

Τα τελευταία χρόνια επένδυσα στην συνείδηση , στο να κάνω την συνείδηση να τραβηξei την κουρτίνα του στημένου θεάτρου της πραγματικότητας σου και να σε οδηγήσω στο να δεις την αλήθεια !

Γνωρίζω ότι μόνο συνειδητοποιημένοι πολίτες και άνθρωποι θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αυτό που έρχεται και επιμένω να λέω ότι ένωση μπορεί μόνο να γίνει από όσους κατανόησαν τον εχθρό και κατέρριψαν την οποιαδήποτε ταμπέλα!

Χρόνο με τον χρόνο όλοι όσοι περιφρονούσαν γυρνάνε πλεύση και τώρα πια «βλέπουν» … βλέπουν όμως ακόμα αυτό που είναι ο καθρέφτης των γεγονότων και όχι τον πυρήνα … ! Δεν βλέπουν ακόμα πίσω από τα γεγονότα γιατί είναι ακόμα ανίκανοι να καταρρίψουν ασφαλιστικές δικλίδες μιας παιδείας που δημιουργήθηκε για να μας έχει τυφλούς!

Προσπάθησα να σε ενώσω με το ανταλλαξεις το χαρτάκι τους με χρυσό έστω και μέσα από ένα σύστημα πολυεπίπεδο! Δέχτηκα σφοδρή επίθεση από μπλοκ που έχουν την προβιά του αντιστασιακού άλλα οι διαχειριστές τους παίρνουν εντολές μέσα από την στοα!

Έκαναν το όνομα μου να είναι γεμάτο λάσπες , γεμάτο αντινοηση ώστε να μην καταφέρω να φτάσω τον απαιτούμενο αριθμό που θα οδηγούσε σε μια αυτόματη επίγνωση πραγμάτων!

Στήριξα και δημιούργησα το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα πάλι με τον ίδιο σκοπό και στόχο που είναι η μοναδική μου αποστολή …να ενώσω πάση θυσία τους Έλληνες …να τους ενώσω χωρίς να έχουν κρατήσει μέσα τους καμία ταμπέλα διαχωρισμού!

Οι επιθέσεις ξεπέρασαν ακόμα και την φαντασία μου , όχι μόνο πλέον στην πληροφορία , όχι μόνο πλέον στην αντινοηση !

Σήμερα έκατσα να κερδίσω χαμένη ενέργεια κοιτώντας ένα βουνό… βουνό είναι η αποστολή μου!

Είναι τόσο πολύ σαπισμενο το πεδίο που έχουμε να κινηθούμε που πλέον φοβάμαι ότι δεν θα είμαι ικανός να φέρω σε πέρας ότι πίστεψε και αγάπησε η καρδιά μου!

Κοιτώντας το βουνό συνειδητοποίησα ότι στην ουσία όλοι μας περιμένουμε τον χρόνο να περάσει μέχρι την συγκομιδή , ανήμποροι επί της ουσίας να αλλάξουμε σχεδιασμούς χιλίων ετών και χωρίς καμία βοήθεια η συμμαχία από πουθενά !

Η ανθρωπότητα κινδυνεύει όχι μόνο σαν οντότητα άλλα και σε επίπεδο λογικής …!

Σάπισε το σώμα , τα λευκά δεν γνωρίζουν πια τι να πολεμήσουν ..τι είναι υγιές και τι άρρωστο!

Αν μπορούσα να σας δείξω πόσο πολύ έχουν διεισδυση και βρομίσει κάθε επίπεδο της Ζωής μας οι εχθροί ίσως να ήταν ποιο εύκολο το έργο μου …αλλά δυστυχώς δεν μπορώ …δεν έχω άλλες δυνάμεις …δεν έχω άλλα όπλα ….το μόνο που έχω είναι ένα πεδίο λευκό που μπορώ να γράφω !

Σε λίγο καιρό και αυτό ίσως το πεδίο να μην υπάρχει πια … !

Η μάστιγα του πλανήτη είναι ο σημερινός φοβισμένος ,ανασφαλής και ασυνείδητος άνθρωπος !Ο άνθρωπος που έχει αφήσει την προσωπική του ανάπτυξη όχι στην έρευνα που κάνει μόνος του άλλα σε ετοιματζιδικα εφέ κάποιων που του πλασάρουν ως ειδήμονες !

Ο ίδιος μας ο εαυτός μέσα από το συνεχές θέατρο που παίζει με μας τους ίδιους είναι ο εχθρός μας , εύκολα δηλώνουμε κάτι , εύκολα επαναστατούμε στον λόγο , εύκολα κρίνουμε …εύκολα όλα …πανεύκολα ..μέσα από τον ρόλο που έχουμε επιλέξει!

Όταν μας αλλάξουν ρολους ..βγαίνει από μέσα μας ο φόβος …αλλάζουν τα λόγια … αλλάζει η πράξη … Είμαστε βολεμένοι και λατρεύουμε το εύκολο…μας εκπαίδευσαν να κοιτάμε μια οθόνη και να φανταζόμαστε ότι είμαστε ήρωες ….και όχι να γίνουμε ήρωες στην Ζωή μας!

5 χρόνια …αποτέλεσμα με ουσία που έφερα …0..απόλυτο 0… Έτσι και αλλιώς τίποτα δεν διαρκεί ..ούτε η Νίκη ούτε η ήττα … Κοιτάζω ακόμα το βουνό …και μέσα μου λυπάμαι που δεν κατάφερα να βοηθήσω …που δεν τους έκανα όλους να μπορούν να δουν!

Τι άλλο μπορώ να κάνω τώρα πια ?

Ύλη δεν έχω , την σκόρπισα σε βοήθειες και έργα ανάγκης για όλους … που στο άμεσο μέλλον θα χρησιμοποιηθούν αλλά δεν θα μου φτάνει ένα μπράβο αν πίσω έχω αφήσει πολλούς!

Ενημέρωσα την φίλη δικηγόρο να μου δώσει κατευθύνσεις για να δημιουργήσω το κίνημα Πολιτικης Ανυπακοής … με ρώτησε » μας πως δεν έχεις άλλα να δώσεις ..πως θα ζήσει ένα τέτοιο κίνημα ; «..

Δεν έχω απάντηση … γνωρίζω όμως ότι για να επιτύχει η Ελλάδα αλλαγή συντάγματος ώστε να μπορέσει να εδραιωθεί ποτέ η Αμεση Δημοκρατία …η μόνη δηλαδή δημοκρατία στην οποία ο κάθε πολίτης αποφασίζει για τα πάντα ….ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …ΣΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Δεν έχω ακόμα πολύ χρόνο το γνωρίζω , γνωρίζω ότι δεν ζύγισα πολύ καλά τον εχθρό … μην με κρίνετε αν εγώ δεν τον ζύγισα καλα μια ..σκεφτειτε ποσο καλα τον εχετε ζυγισει εσεις ,…

Αυτό το γραμμα είναι ένα κάλεσμα , ένα κάλεσμα σε ανθρώπους που ανήκουν 100% στην διαδικασία και καθόλου στο αποτέλεσμα , είναι ένα κάλεσμα για μια ηρωική έξοδο χωρίς να υπάρχει καμία εγγύηση για επιτυχία , ένα κάλεσμα μεγαλύτερο από όλα όσα μέχρι σήμερα έχουν συμβεί …

Για ανθρώπους που η ψυχή τους είναι πιο ομιλητική από την γλώσσα τους … για ανθρώπους που τον σκοπό τον τοποθετούν στο ύψος που του αξίζει …. Πείτε μου λοιπόν … είστε μαζί μου ; Και αν ναι … τι σκοπευται να θυσιάσεται για αυτό;

Για όποιον λοιπόν έχει κατανοήσει που είμαστε , τι έρχεται , που έχει φτάσει ο εχθρός ; Περιμένω μήνυμα στο katohika@gmail.com …ώστε να δημιουργήσω το κίνημα Πολιτικής Ανυπακοής με στόχο μοναδικό ένα πράγμα …. Την Έλευση της Άμεσης Δημοκρατίας στην Πατρίδα !…

… Άκου την καρδιά σου και κλείσε τα αυτια σου στις σειρήνες …. είναι η ώρα που μπαίνει το βουλοκέρι…και καιρός να γυρίσουμε στην Ιθάκη μας !

Stranger,,,…

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (30)

 1. 0
  0
  εγω ειμαι μαζι σου
  • 0
   0
   ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ
  • 0
   0
   Εαν ζουμε στο 2015….Γιατι παρουσιαζεται ενα μεγαλο προβλημα σχετικα με τις ημερομηνιες, τα παλια ημερολογια και γενικως τη μετρηση του χρονου. Καποιο γεγονος που εχει μια ημερομηνια η οποια υπολογιζεται με αφετηρια τη γεννηση του Χριστου ΟΚ , αρκει να γνωριζουμε εαν προκειται για το Ιουλιανο η για τοΓρηγοριανο ημερολογιο. Ομως το Γρηγοριανο ημερολογιο αρχισε να χρησιμοποιειται μολις το1582μ.χ. και εχει διαφορα απο το προγενεστερο Ιουλιανο κατα 13 ημερες,ενω γενικως η συνηθεια να αναφερονται οι ημερομηνιες με βαση τη γεννηση του Χριστου υιοθετηθηκε απο τον 14ο αι. Προηγουμενως ομως πως υπολογιζονταν οι ημερομηνιες? Με την αναφορα των ετων απο τη Δημιουργια του κοσμου. Στο ερωτημα ποτε δημιουργηθηκε ο κοσμος μεχρι και σημερα δεν εχει βρεθει η σωστη απαντηση.Υπαρχουν περιπου 200(!) διαφορετικες εκδοχες για το ποτε ο Θεος επλασε τον κοσμο. ΕΚΔΟΧΕΣ. α)το 5969π.χ. (Αντιοχεια) β)το 5508π.χ. (Κωνσταντινουπολη) γ)το 4004π.χ .(Αλεξανδρεια) δ)το 4700π.χ. (Σαμαρεια) ε)το 3761π.χ. (Ιουδαια) και ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΙΕΡΩΝΙΜΟΣ το 3941π.χ.-ΘΕΟΦΙΛΟΣ το 5515π.χ.-ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΣ το 5199π.χ.-ΜΑΚΑΡΙΟΣ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ το 5551π.χ……………. Διαφορα μεγαλυτερη απο 2000 χρονια. Αυτο σημαινει οτι μια λανθασμενη επιλογη της ημερομηνιας της δημιουργιας του κοσμου,φανταζεστε ποσο μπορει να μεταθεσει καποιο αρχαιο κειμενο. Οποτε το 26000 ποτε ειναι τωρα η σε 600 χρονια? Από έρευνα του μαθηματικού Ανατόλι Φομένκο
 2. 0
  0
  Καλο σαν προθεση και σαν ιδεα! Αλλά τι σε κανει να πιστευεις πως σε μια αμεση δημοκρατια ο κοσμος θα εχει ορθη κριση για να πραξει το σωστο;
 3. 0
  0
  φιλε stranger ενα θα σου πω ο πολεμος επανω εχει κερδιθει απλα στον χρονο τον δικο μας δεν εχει φανει κ αντιλαμβνανεσαι τι λεω δεν εισαι μονος που πολεμας εχεις και αδερφια που ισως ματωνουνε περισσοτερο εμεις το διαλεξαμε ομως για να περασουμε την αγαπη και το φως δυναμωσε την πιστη σου ακομα περισσοτερο αυτοι πονανε περισσοτερο γιατι ξερουν οτι εχουν τελειωσει ενας στρατιωτης του φωτος
 4. 0
  0
  τελευταίος και εσύ………………

  ο τελευταίος των ανθρωπων………………………………….
 5. 0
  0
  Εννοείται θα σε στηρίξουμε φιλαράκο !
 6. 0
  0
  παντωσ μια χαρα γινωνται η πλυστιριασμοι ο αλλοσ στην πατρα παιθανε και βγενει ο σαμαρασ και ο βενιζελοσ και κοροι δευουν τον λαο αντε ψηφηστε τουσ να μασ τα παρουν ολα στην νεα φηλαδελφια κανουν τζαμι με τα χρηματα του λαου και στο βοτανικο αντε ποιοσ τη χαρη μασ κατα τα αλλα ενδιαφερωνται για τον λαο που ουτε πετρελαιο δεν εχουμε την δεη σιγα σιγα την κλεινουν εαν βγουν θα κοψουν συνταξεισ και οτι εχουμε μεχρι και τον ξηρο βαλανε στησ εκλογεσ οποτε παιζουν το τελευταιο χαρτι ε χουμε μια ευκαιρια ακομα
 7. 0
  0
  Kαλά και όμορφα αυτά που γράφεις αλλά είσαι αθεράπευτα αιθεροβάμων, δεν είναι κακό, αλλά καταλαβέ το, τέλος ή ίσος ελάχιστοι οι Ελληνες που εννοείς εσύ, εγώ και κάποιοι λίγοι άλλοι, ο κόσμος είναι μπεεε.
  Αυτό που θες να δημιουργήσεις θα είναι σα το ανέκδοτο με το ελέφαντα και τα μυρμήγκια "πνιχτον μήτσο πνιχτον".
  Όσο για το μύνημα θα το σκεφτώ.

  Θωμάς
 8. 0
  0
  Αν είναι θέμα τακτικής οκ.
  αν όμως δεν είναι μην κιοτεύεις
  το βαθύτερο σκοτάδι είναι λίγο
  πριν το ξημέρωμα.
  Υρμίνη
 9. 0
  0
  Μην μασάς…η φύση έχει προνοήσει για όλα. Και να πάψεις να υπάρχεις δεν θα μείνει κενό, θα βρεθεί κάποιος άλλος…
 10. 0
  0
  εγω θελω να σκεφτητε κατι μηπως βαριομαστε λιγο πολυ ολοι μας να κανουμε το οτιδηποτε

  ενας απο καναλακι

  αααα και μην ξεχασω τωρα παιρναει 7 η ωρα το αεροπλανακι που κανει θορυβο αλλα δεν φαινεται
 11. 0
  0
  Η καλύτερη ευχή που άκουσα αυτές τις γιορτές:

  "Εύχομαι τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα
  για να δούμε σε τί κόσμο θα ξυπνήσουμε"

  https://www.youtube.com/watch?v=KiLQBYcmeSE
 12. 0
  0
  ΦΙΛΕ STRANGER ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΓΙΑΤΙ? ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΙΕΣ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ…
 13. 0
  0
  ΑΝ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ
  ΠΑΡΟΥΣΑ……
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ…
  ΟΛΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ…..
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΑ

  Υ.Γ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΟΝΕΙΡΟ….. ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ… ΑΣ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ….
  ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ….. ΠΑΡΟΝΤΕΣ????????
 14. 0
  0
  stranger.
  ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ – ΚΑΛΕΣΜΑ..,ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΜΥΝΑΣ
  ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ..,αλλα και καθενας μονος του..,
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ..,ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!!!
  ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ !!
  Φιλοι
  τα λογια-λογια…μοιαζουν σαν τα κοκοκο της κοττας στο κοτετσι..,και αυγο..ΤΙΠΟΤΑ!!!
  Η ροδος και το πηδημα ιδου !!
  @#@
 15. 0
  0
  ΑΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΡΩΤΑ, ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟΝΑ ΚΑΤΑΛΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ.

  ΙΩ
 16. 0
  0
  Kαλά τα λες.Απαρνήσου την μασονία που ασπάζεσαι και μαζι σου
 17. 0
  0
  ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
 18. 0
  0
  δεν ξερω αν εχω τα εφοδια που χρειαζονται.μπορω ομως να προσπαθησω να συμετασχω σε μια τετοια κινηση. σωτηρης γυθειο.
 19. 0
  0
  ΤΟ ΤΕΡΆΣ ΕΊΝΑΙ ΕΡΠΕΤΌ ΠΑΧΎΔΕΡΜΟ..

  ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ .. ΤΊΠΟΤΑ.

  ΆΦΗΣΕ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΊ

  ..ΚΑΙ ΣΚΙΣΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΆ ΤΟΥ …

  ΜΟΝΟΣ ΦΟΒΟΣ..

  ΝΑ ΣΕ ΑΦΟΜΟΙΏΣΕΙ..

  ΑΛΛΆ ΑΞΊΖΕΙ .

  ΦΑΕΘΩΝ

  ο αγιος μας πέθανε από καρκίνο μέσα σε φρικτούς ΠΟΝΟΥΣ χωρίς να δεχτεί ούτε ένα παυσίπονο.

  πριν αρρωστήσει του πήγαν ένα παιδάκι με καρκίνο στα τελευταία του..

  ΖΉΤΗΣΕ ΤΌΤΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΘΕΌ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΏΣΤΙΑ ΑΥΤΟΣ..

  το παιδάκι έγινε καλά..

  ΑΥΤΟΣ ΑΓΙΟΣ!

  ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΊ

  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΠΩΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ..

  μακρυά από απομιμήσεις ΕΜΨΥΧΩΝ

  ΑΠΟΜΥΖΟΎΝ ΤΗΝ ΨΥΧΉ ΜΑΣ..

  ΑΓΆΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΌ ΣΟΥ..

 20. 0
  0
  Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ενα ΚΚΕ που όμως δε θα μας ξανάπουλήσει όπως το Δεκέμβρη του 44.
  Ακούσατε χθες τις θέσεις του Κουτσούμπα;
 21. 0
  0
  ΟΙ 4 στους 17.. και απο αυτους οι 2 ..ξεχωρισαν τον εαυτο τους ..,φιλε stranger..,ως κατι ανωτερο απο μπεε.,!!!
  Ειναι ενα δειγμα μικρο..για την ενοτητα που ζητας !!
  ΣΤΗ ΜΠΟΥΝΑΤΣΑ……ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΟΛΟΙ !!!!!
  ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ΝΕΡΑ….., ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ…
  ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ !!!!!!!

  STRANGER.!!
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ…ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ..,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΜΕ ΠΟΝΟ..,ΥΔΡΩΤΑ …,ΑΓΩΝΙΑ…,ΚΑΙ "ΑΙΜΑ"!!!!!
  Αν ο Κολοκοτρωνης και οι υπολοιποι Πατριωτες…,δεν το ειχαν κατανοησει αυτο…,
  ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ τους ..,"σοφους".."λογικους"..που διαμηνυαν παντου οτι
  ΤΟ ΤΟΛΜΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ….""ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΤΡΕΛΑ"""………..
  ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ'Σ !!!!!

  ΣΚΕΨΟΥ…ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ….ΞΕΚΙΝΑ !!!!!! ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ !!!!!!!!

  ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ !!!!!!!
  ακκ
 22. 0
  0
  αποδοχή είναι ελευθερια και …υπάρχει και η πρόνοια..χωρίς πρόθεση η "καταληξη"… ελευθερια δεν έχει να κάνει με αλυσίδες..δεν μου φαίνεται απαισιόδοξο ….καλο το trick …η μονη λύση για να βγει ο κυνηγός είναι αν γίνεις θήραμα..και όταν ξεμυτίσει το .φανερό..χωρίς εγρήγορση …μονο σ …στο τέλος ο κυνηγός είμαστε εμείς οι ίδιοι κe γόνος ..μετά από αυτό αρχίζει ο λόγος..και αν κατάλαβα καλά θα αρχίσετε ορειβασία η scuba diving ..μέχρι τώρα sky diving και base jumbing..xexe
  όπως και άλλοι αυτό που επιθυμήσατε το καταφέρατε πολλοί μπήκαν στην διαδικασία να ρωτήσουν μέσα τους..για το έξω τους..
  το βουνό μπορεί να είναι και λοφίσκος ανάλογα ποσο μεγάλος είσαι ..ο ρεαλισμός δεν έχει να κάνει με μεγέθη.
  ..—μα οι αντίπαλοι είναι πολλαπλάσιοι μας και τα σπαθιά μας μικρά ….πως θα πολεμήσουμε ..??.
  ..—είναι γνωστό ότι κάθε έλληνας αξίζει όσο δέκα βαρβαρους όσο για το κοντό όπλο σας..είναι απλό
  …….-θα προσθέσετε την ορμή σας …
 23. 0
  0
  Πολύ σωστός αλλά νομίζω πρέπει να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός. Δεν είναι λίγο αυτό που ζητάς…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί