Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:59 - 07/10/2014

Μετά τον Έμπολα και τον D-68 νέος ιός στο προσκήνιο…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Καθημερινά παρακολουθούμε την ραγδαία εξέλιξη του Έμπολα (με ποσοστό θνησιμότητας 60%) και τον εντοροϊό D68 που δείχνει προτίμηση στα μικρά παιδιά.

Στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Ουγκάντα έχουμε ξέσπασμα το πιο δολοφονικού ιού του marbug…

Ένας άνδρας πέθανε στην πρωτεύουσα της Ουγκάντα ​​μετά το ξέσπασμα του Marburg, μια ιδιαίτερα μολυσματική ασθένεια αιμορραγικού πυρετού, παρόμοια με τον Έμπολα, ανακοίνωσαν οι αρχές την Κυριακή, προσθέτοντας ότι συνολικά 80 άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί του έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Η ασθένεια Marburg ξεκινά με μια σοβαρή κεφαλαλγία που ακολουθείται από αιμορραγία και οδηγεί σε θάνατο σε 80% ή περισσότερο των περιπτώσεων σε περίπου εννέα ημέρες. Είναι από την ίδια οικογένεια των ιών, όπως ο ιός Έμπολα, που έχει σκοτώσει χιλιάδες στη Δυτική Αφρική τους τελευταίους μήνες.

Δεν υπάρχει εμβόλιο ή ειδική θεραπεία για τον ιό Marburg, που μεταδίδεται μέσω σωματικών υγρών όπως το σάλιο και το αίμα ή από το χειρισμό μολυσμένων άγριων ζώων.

Το υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι ο 30χρονος ακτινολόγος πέθανε στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ εργάζεται σε ένα νοσοκομείο στην Καμπάλα. Είχε αρχίσει αδιαθεσία περίπου 10 μέρες νωρίτερα και η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία. Ο φορέας διαμαρτυρήθηκε για πονοκέφαλο, κοιλιακό πόνο, εμετό με αίμα και διάρροια.

Έχει ήδη τεθεί σε καραντίνα μια ομάδα 80 ατόμων, 60 από τους οποίους είναι επαγγελματίες υγείας.

Ο ιός Marburg έχει μια μικρότερη περίοδο επώασης 14 ημερών, συγκριτικά με Έμπολα που έχει 21. Η τρέχουσα επιδημία του ιού Έμπολα, η πιο θανατηφόρα στον πλανήτη εδώ και δεκαετίες, με 120 νεκρούς το τελευταίο 24ώρο, μόνο στην Λιβερία.

Ζαχαρίας ο Μυτιληνίος

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 5:33 ΠΜ

    Έλα να βγαίνουν τα βιολογικά όπλα σιγά σιγά…

  2. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 7:28 ΠΜ

    ε ! κλειστε ολα τα συνορα 30 ημερες να ξεμπερδευουμε.
    ειναι προτιμοτερο να "δουλευουν οι αεροπορικες και λοιπες εταιρειες η καποιοι αχαρακτηριστοι που πανε διακοπες προκειμενου να πεθαινει κοσμος ;

    Ή όλα γινονται επιτηδες ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*