22:36 - 20/07/2014

Μεγάλος χορηγός του Αστέρα η «Hellas Coin»

Με την «Hellas Coin» θα συνεργαστεί τη νέα σεζόν ο Αστέρας Μυρτιάς όπου η εν λόγο εταιρία θα μπει στις φανέλες της ομάδας αλλά και γενικά σε όλο τον ρουχισμό, μιας και θα είναι ο μεγάλος χορηγός του συλλόγου.

H «Hellas Coin χρησιμοποιείται για μεταφορά χρημάτων σε όλο τον πλανήτη μέσω του διαδικτύου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ίδια εταιρία συνεργάζεται και με τον Ελλάνιο Δαίδαλο (διαβάστε εδώ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα

«Η «Hellas Coin» θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Αστέρα Μυρτιάς για τη νέα χρονική περίοδο. Θα μπει σε όλο τον ρουχισμό της ομάδας. Το Δ.Σ του Αστέρα Μυρτιας τον ευχαριστεί πολύ την εταιρία και ευχόμαστε να την έχουμε για πολλά χρόνια δίπλα μας»

Ποια είναι η Hellas Coin

Τo Hellas Coin «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ» είναι ένα Ψηφιακό νόμισμα το οποίο χαρακτηρίζεται ως αποκεντρωμένο νομισματικό σύστημα.

To Hellas Coin χρησιμοποιείτε για μεταφορά χρημάτων σε όποιο σημείο του πλανήτη επιθυμείτε μέσω του διαδικτύου αρκετά πιο οικονομικά από τις υπάρχουσες διαδικασίες μεταφοράς χρημάτων.

Σε αντίθεση με τα ήδη υπάρχοντα χρήματα που διοικούνται και παράγονται από κυβερνήσεις και τράπεζες το Hellas Coin αντλεί την αξία του από την επίλυση δύσκολων υπολογιστικών προβλημάτων τα χαρακτηριστικά των οποίων θα εξετάσουμε παρακάτω.

Συνοψίζοντας λοιπόν, το Hellas Coin:

Είναι ένα ψηφιακό συναλλακτικό σύστημα μέσω Internet και συνεπώς υφίσταται μόνο μέσα σε ψηφιακά συστήματα, δηλαδή δεν έχει υλική υπόσταση (χαρτονομίσματα π.χ.).

Τα νομίσματα φυλάσσονται στο ψηφιακό πορτοφόλι ( Wallet ) του εκάστοτε χρήστη.

Δεν έχει κεντρικό έλεγχο από κάποιον φορέα η παράγοντα και η λειτουργία του βασίζεται εξολοκλήρου στην επικοινωνία των υπολογιστή και στο internet.

Όσοι υπολογιστές συνεισφέρουν την επεξεργαστική τους ισχύ στο δίκτυο του Hellas Coin, δημιουργούν νομίσματα, προφυλάσσουν το δίκτυο από επιθέσεις κι ελέγχουν την ορθότητα κι εγκυρότητα των συναλλαγών που γίνονται σε αυτό. (η διαδικασία αυτή είναι προαιρετική)

Η Δημιουργία των νομισμάτων είναι ένα δεδομένο που μπορεί να ελεγχθεί ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο του πληθωρισμού.

Η ανταλλαγή Hellas Coin μεταξύ χρηστών, σε οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο κι αν βρίσκονται, γίνεται εύκολα με τη χρήση ενός προγράμματος. Οι αμοιβές για τη μεταφορά Hellas Coin είναι απειροελάχιστες. Για την ακρίβεια είναι λιγότερες από 0.05 cents.

Το Hellas Coin γίνετε να ανταλλαχθεί για EUR/USD/ETC μέσω υπηρεσιών τρίτων.

ΠΗΓΗ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί