09:21 - 19/12/2014

Μαχαίρωσαν παιδιά μέχρι θανάτου στην Αυστραλία

Οκτώ παιδιά δολοφονήθηκαν στην πολιτεία του Κουίνσλαντ της βόρειας Αυστραλίας όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας επικαλούμενα πηγές της τοπικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις αναφορές τα παιδιά τα οποία ήταν ηλικίας από 8 έως 15 ετών μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι υπάρχει και μια τραυματισμένη γυναίκα σε αυτό το τραγικό συμβάν που έγινε στην πόλη Κέρνς της βόρειας Αυστραλίας.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων και ο δράστης όταν πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν σε καφέ του Σίδνεϊ για να ελευθερώσουν δεκάδες ομήρους που κρατούνταν από έναν ισλαμιστή υπό την απειλή όπλου περίπου για 16 ώρες.

Olympia

Εξαφανίστε την ακμή και τα σημάδια της σε πολύ σύντομο χρόνο με προβιοτικά!

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Ρώτησαν κάποτε τον Γέροντα Παΐσιο αν ο "Αντίχριστος" της Αποκάλυψης έχει γεννηθεί και πώς τον λένε. Ο Γέροντας έδωσε μια απάντηση, της οποίας την σημασία ελάχιστοι αναλογίζονται σήμερα.

    "Ο Αντίχριστος που περιμένεις να γεννηθεί είναι ήδη μέσα στο σπίτι σου, αναθρέφει τα παιδιά σου και κρύβεται πίσω από όλα αυτά που σου λένε ότι γίνονται καθημερινά στον κόσμο".

    Ο "Αντίχριστος" δεν είναι πρόσωπο, αλλά σύστημα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί