Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:15 - 05/09/2014

Μας προετοιμάζουν για κάτι; Οι ΗΠΑ φοβούνται ότι χημικά της Συρίας έχουν φτάσει στα χέρια του ΙΚΙΛ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μας προετοιμάζουν για κάτι; Οι ΗΠΑ φοβούνται ότι χημικά της Συρίας έχουν φτάσει στα χέρια του ΙΚΙΛ

Οι ΗΠΑ ανησυχούν για την πιθανότητα η κυβέρνηση τηsyriaς Συρίας να έχει αμελήσει να δηλώσει κάποια χημικά όπλα, τα οποία θα μπορούσαν να πέσουν στα χέρια ε του Ισλαμικού Κράτους, δήλωσε σήμερα η Αμερικανίδα πρεσβευτής στον ΟΗΕ Σαμάνθα Πάουερ.

«Οι ΗΠΑ ανησυχούν για κάθε πιθανό λάθος και επίσης για την πιθανότητα να υπήρξαν πραγματικές παραλείψεις» στον κατάλογο με το χημικό της οπλοστάσιο τον οποίο η Δαμασκός παρέδωσε στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ), εξήγησε η Πάουερ.

«Εξτρεμιστικές οργανώσεις τρομοκρατούν όλους όσοι έρχονται σε επαφή μαζί τους στη Συρία και το Ιράκ και αυτά τα αποθέματα όπλων, αν υπάρχουν, ενδέχεται να πέσουν στα χέρια τους», πρόσθεσε.

Για τους δύο αυτούς λόγους «το Συμβούλιο Ασφαλείας θέλει να συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την υπόθεση», σημείωσε η Αμερικανίδα πρεσβευτής.
Η Ουάσινγκτον ζήτησε επίσης από τον ΟΑΧΟ κα τον ΟΗΕ να συνεχίσουν να ενημερώνουν κάθε μήνα το Συμβούλιο, παρόλο που επισήμως η κοινή αποστολή των δύο οργανισμών για τον χημικό αφοπλισμό της Συρίας ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εντατικά σε ό,τι αφορά το συριακό πρόγραμμα χημικών όπλων», επεσήμανε η Πάουερ, η χώρα της οποίας έχει αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας για τον Σεπτέμβριο.

olympia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. μπλακ-αης 09/05/2014 @ 6:42 ΠΜ

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ

    ε! οχι μεχρις ΕΔΩ!.-

    θα εχετε παρακολουθησει την διαρκη και επιμονη αναρτηση σχολιων που υμνουν το Σαμαροβενιζελικο γκουβερνο του Σαμαροαπατεωνα και του Βενιζελοκακουργου

    Αυτο γινεται διοτι σε μυστικη συσκεψη με τα λοιπα ρεμαλια του γκουβερνου

    που ολους και ολες τις γνωριζεται απο τα τσιριγματα τους στις τηλεορασεις

    οι ηγετες λοιπον των εγκαθετων ανθελληνων πολιτικων τους αποκαλυψαν οτι πρεπει ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ !!!!!

    επισης και οτι λογω του οτι δεν βρισκονται οι 180 βοολευτες για να γλυτωσουν τις εκλογες

    αλλα και επειδη πιστευουν οτι τον Νοεμβριο θα καταφερουν να απομειωσουν το εθνικο χρεος

    οπως και οτι θα βρεθουν λυσεις για τα κοκκινα δανεια
    (…παλι δεσμευση των ψηφοφορων…για δυο τρεις γενιες….)

    αποφασισαν λοιπον να πανε ….Χριστουγεννιατικα σε ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!

    υπολογιζοντας και οτι ο Τριλυζα ο Αλεξης δεν θα μπορεσει να βγαλει Προεδρο τον Μαρτιο και αρα σε ενα τριμηνο να τον αναγκασουν και να τον βαλουν στην συγκυβερνηση που τοσο θελουν ολοι (ξενοι και εγχωριοι…)

    διοτι υπολογιζουν και ξερουν οτι ο Αλεξης στις εκλογες παει κατευθειαν σε ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!!!!!

    …..και μεχρι τοτε πρεπει απαντες οι γνωριζοντες χειρισμου του διαδικτυου να ξαμολυθουν σε ενημερωση των αποτελεσματων των δραστηριωτητων

    του εγκληματικου διδυμου των εξουσιολαγνων Σαμαροαπατεωνα και Βενιζελοκακουργου ….

    Αυτος ειναι και ο λογος που παρατηρουνται σε αρκετα σαητς που δεν ειναι φιλοκυβερνητικα να εμφανιζονται προθυμοι σχολιαστες για να υμνησουν τους προδοτες δοσιλογους ….

    Ε! οχι….μεχρις ΕΔΩ!

    τους χαλαμε τα σχεδια …παμε σε πληρη ΑΝΥΠΑΚΟΗ !!!!
    """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    με φιλια σολους και σολες σας!.

  2. Ανώνυμος 09/05/2014 @ 7:08 ΠΜ

    Καλά κανουν να φοβουνται…γενικά ._

  3. Ανώνυμος 09/05/2014 @ 7:28 ΠΜ

    Τα ιδια δεν ελεγαν για το ΙΡΑΚ και το κατασπαραξαν μετα ?
    Οχι μονο ειναι αιμοβοροι και αγριανθρωποι, αλλα εχουν και εγκεφαλο ερπετου.

  4. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 09/05/2014 @ 8:49 ΠΜ

    ΒΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ? ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ?ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ( ΝΑΙ "η ΟΧΙ ΑΓΝΤΩΣΤΟ) ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ? ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ… ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ? ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ…

  5. Ανώνυμος 09/05/2014 @ 12:05 ΜΜ

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
    Η χώρα είναι αυτάρκης και η παραγωγή μας επαρκεί. Κανένας δεν πρόκειται να πεινάσει.Η «κρίση χρέους» αποτελεί άλλη μια εφεύρεση του εγχώριου και διεθνούς κεφάλαιου προκειμένου να συνεχίσει και να αυξήσει την κερδοφορία του. Μαζί αποτελεί την κορύφωση των αντιθέσεων και των ανταγωνισμών μεταξύ τους προκειμένου να επικρατήσουν οι ισχυρότεροι και σε αυτή το σχεδιασμό εμπλέκουν και χρησιμοποιούν τα κράτη μέσω του ξεπουλημένου πολιτικού και διοικητικού τους προσωπικού.

    Ποιος δεν έχει γελάσει και δεν έχει συνάμα εξοργιστεί ακούγοντας τους καλοπληρωμένους παπαγάλους των ΜΜΕ να διατυμπανίζουν την πτώχευση καθημερινά ή τον κίνδυνο να συμβεί αυτή σε όλα σχεδόν τα κράτη του πλανήτη; Ποιες είναι αυτές οι πανίσχυρες αγορές, οι οίκοι αξιολόγησης, μια χούφτα ανώνυμοι κεφαλαιοκράτες που μπορούν να ορίζουν τις τύχες όλου του πλανήτη;Ποια δύναμη μπορούν να αντιπαρατάξουν απέναντι στους λαούς που θα μπορέσει να μας νικήσει;

    Αφορμή για να ξεκινήσουμε αυτή την ανάρτηση αποτέλεσε η πρόσφατη ενεργοποίηση του νόμου που προβλέπει κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για χρέη στο δημόσιο.Βρήκαν λοιπόν σε λογαριασμό φορολογούμενου 20 ευρώ(!) και τα κατέσχεσαν έναντι χρέους 6.500 που φέρεται να οφείλει ο συγκεκριμένος πολίτης (ας το έχουμε στα υπ’ όψη σε σχέση με τους πανηγυρισμούς ορισμένων, ότι τάχατες με απόφαση του ΣΤΕ δεν κόβεται σε κανέναν το ρεύμα).

    Με τα χαράτσια, τους φόρους «αλληλεγγύης», τις εκατοντάδες χιλιάδες πτωχεύσεις, τα νέα «αντικειμενικά κριτήρια», η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων θα βρεθεί σύντομα να «οφείλει» στο δημόσιο. Θα δεσμεύσουν όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς; Είναι γνωστό ότι ελάχιστοι αφελείς έχουν αφήσει τις ισχνές καταθέσεις τους ακόμα στις τράπεζες. Τώρα θα τρέξουν κι αυτοί για αναλήψεις.

    Τι θα μας κατάσχουν μετά; Τα σπίτια; Τα αυτοκίνητα; Τους μισθούς και τις συντάξεις; Τα έπιπλα; Τα σκεύη της κουζίνας; Το σκύλο; Εμάς για να μας πουλήσουν σε σκλαβοπάζαρα;;;

    Πιστεύουν ακόμη ότι μπορούν να συνεχίσουν την τρομοκράτηση της κοινωνίας; Μπορούν τα αρπαχτικά του μαύρου μετώπου να αναλογιστούν τι θα συμβεί όταν πολύ σύντομα εκατομμύρια πολιτών δεν θάχουν τίποτα περισσότερο να χάσουν εκτός από τις αλυσίδες τους;;;

    Από την άλλη εκατοντάδες μεγαλοφειλέτες και εταιρίες, όλα τα ΜΜΕ, αυτό το ίδιο το δημόσιο οφείλουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια. Κανείς δεν τους ενοχλεί. Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να το κάνει εκτός από το λαό; Τα δισεκατομμύρια βρίσκονται καλά κρυμμένα στα διεθνή θησαυροφυλάκια.

    Καλούμαστε λοιπόν όλοι να ξεπληρώσουμε τα χρέη του κεφάλαιου και μαζί να μετατραπούμε σε σκλάβους προκειμένου να αυξήσουμε και την κερδοφορία τους.

    Μπορούμε τώρα να τους σταματήσουμε; Ναι μπορούμε. Δεν θα περιμένουμε να βιώσουμε πρώτα την απόλυτη εξαθλίωση. Έχουμε ένα μοναδικό όπλο: ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν πληρώνουμε χαράτσια, δεν πληρώνουμε πρόσθετους φόρους, δεν πληρώνουμε φόρους που προκύπτουν από τα επαίσχυντα «αντικειμενικά κριτήρια», δεν πληρώνουμε για όλα τα κοινωνικά και δημόσια αγαθά – τα απαιτούμε ελεύθερα και δωρεάν.ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΩΤΟΙ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

  6. Ανώνυμος 09/05/2014 @ 1:25 ΜΜ

    Φιλε 3.05 ποσο συμφωνω με οοολα οσα γραφεις.Δυστυχως ολοι θα παμε να τα πληρωσουμε.Εχουμε κοψει τα παντα,μεχρι και το φαγητο,με ψωμι και κρεμμυδι ζω,ενα Ιντερνετ μου εμεινε,αν καταφερω να το πληρωνω για να μπορω να ενημερωνομαι.Δυστυχως ολοι ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

  7. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 09/05/2014 @ 2:59 ΜΜ

    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΗΝ ΠΛΑΝΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΘΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    Η μόνη πολιτική σταθερά είναι λοιπόν η ΝΔ και ήδη διεκδικεί το ρεκόρ της παραμονής στην εξουσία ενός κόμματος χώρας που επλήγη από την κρίση. Στα υπόλοιπα κράτη αλλάζουν πρωθυπουργούς σαν τα πουκάμισα, η λέξη κρίση είναι καθημερινή και οι εκλογές πιο συχνές από ποτέ. Με το ζόρι κρατιούνται οι κυβερνήσεις σε Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία ενώ και ο Ρέντσι θα ξεθωριάσει μόλις τον συνηθίσουν οι Ιταλοί και θα ζητάνε πίσω τον Σίλβιο.

    Στην Ελλάδα, μια χώρα που χάθηκε το 25% του ΑΕΠ, με 1,5 εκατ. άνεργους, με απίστευτα σκληρά μέτρα, η κυβέρνηση αντέχει πάνω από δύο χρόνια και το βασικό κυβερνών κόμμα δηλώνει παρών ως η μοναδική σοβαρή πολιτική δύναμη.

    Για σκεφτείτε τι έχει γίνει στο ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Παπανδρέου του 44%, διέλυσε τη χώρα και το κόμμα του, του το «έφαγε» ο Βενιζέλος και τώρα ο πορφυρογέννητος μιλάει για νέα αρχή για επανασύσταση του κινήματος. Και από κάτω οι χαχόλοι να τον χειροκροτούν ενώ οι οπαδοί του Βενιζέλου να κάνουν αναρτήσεις και να ζητούν ψυχιάτρους. Οι πράσινοι «τζιχαντιστές» που εμφανίστηκαν στο Ζάππειο θα είναι παρόντες και το επόμενο διάστημα διεκδικώντας ρόλο στην κεντροαεριστερά.

    Αυτά βλέπει ο κόσμος και στηρίζει ακόμη τη ΝΔ. Έχει κάνει πέρα τις διαχωριστικές γραμμές, τα ψευτοδιλήμματα περί δεξιού και αριστερού και στηρίζει όσους πιστεύει ότι θα τον σώσουν και θα του δώσουν ελπίδα.

    Η ΝΔ έχει κάνει πολλά λάθη, άλλωστε λάθη δεν κάνουν μόνο οι νεκροί. Έχει πληγώσει πολλές φορές τους ψηφοφόρους της με μια σειρά από γκάφες με τελευταίες τον ΕΝΦΙΑ αλλά και τη μη υλοποίηση των αποφάσεων δικαστηρίων για τους ένστολους. Αυτά πιθανότατα να τα πληρώσει. Όμως, η ουσία είναι αλλού, κοιτάζοντας το πολιτικό σύστημα συνολικά. Το ΠΑΣΟΚ είναι ανύπαρκτο ή ότι έχει μείνει διαλύεται.

    ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΗ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

  8. Η ΜΟΝΗ ΣΤΑΘΕΡΑ Η ΝΕΑ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 09/05/2014 @ 3:20 ΜΜ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ

    Πριν μερικές ημέρες οι κλακαδόροι του φώναζαν «Γιώργο γερά, να φύγει η δεξιά». Υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να τσαντιστεί η ΝΔ πολύ ή να ζητήσει ψυχιατρική έρευνα για όσους το φώναζαν και για τον κ. Παπανδρέου που το άκουγε.

    Προφανώς λησμόνησαν ότι αυτός ήταν που το καλοκαίρι του 2011 είχε προτείνει συγκυβέρνηση στον Σαμαρά. Και προφανώς ξέχασε ότι με την… επάρατη δεξιά έκανε κυβέρνηση λίγους μήνες μετά με πρωθυπουργό τον Παπαδήμο. Ποια κακιά δεξιά πρέπει να διώξουν λοιπόν τώρα οι ίδιοι που την έβαλαν στο παιχνίδι; Ο κ. Παπανδρέου είναι αυτός που διέλυσε το κόμμα του και παρέδωσε την εξουσία στην δεξιά και τώρα του φωνάζουν γερά για να τη διώξει; Αυτός πράγματι χρειάζεται ψυχίατρο.

    Όμως, για να διώξεις την κακιά δεξιά θα πρέπει να έχεις εναλλακτική και προφανώς για τον κ. Παπανδρέου ο Τσίπρας είναι η εναλλακτική. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται τον Οκτώβριο που είναι το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης να επισημοποιηθεί το τέλος της συνύπαρξης του Γ. Παπανδρέου με τον Β. Βενιζέλο. Αυτό σημαίνει πιθανότατα ένα νέο κόμμα το οποίο δυνητικά θα μπορούσε να συνεργαστεί σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας υπό τον Τσίπρα. Ένα νέο ΠΑΣΟΚ δηλαδή με άλλο όνομα. Αυτό το σενάριο προϋποθέτει να ακολουθήσουν τον Παπανδρέου και τα πιστά στελέχη του, οι λεγόμενοι Παπανδρεϊκοί που δεν αλλάζουν ο κόσμος να χαλάσει.

    ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΦΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    • Ανώνυμος 09/05/2014 @ 7:24 ΜΜ

      Δεν μπορεί, θα "μπουκώνεστε" μεταξύ σας, εκτός και εάν ο έρωτας σας έμεινε ανεκπλήρωτος…

      Ρε άντε στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ εσύ και ο γκαβός μαζί!!!

    • Ανώνυμος 09/05/2014 @ 7:50 ΜΜ

      Θέλω κι εγώ απ αυτά που πίνεις !!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*