Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:22 - 27/01/2015

Μακελειό στη Λιβύη με νεκρούς διπλωμάτες!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Λίγη ώρα μετά την επίθεση τζιχαντιστών σε πολυτελές ξενοδοχείο της Τρίπολης στη Λιβύη, όπου κρατούνται όμηροι, νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για τουλάχιστον οκτώ νεκρούς.

Σύμφωνα με τους Straits Times, στο πεντάστερο ξενοδοχείο Corinthia Hotel όπου εισέβαλαν μέλη οργάνωσης που δηλώνει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει έξω από το κτίριο. Στη συνέχεια και αφού πρώτα σκότωσαν φρουρό που βρισκόταν στην είσοδο ανέβηκαν στον 210 όροφο όπου διαμένουν ξένοι διπλωμάτες. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Straits Times από τους οκτώ νεκρούς, πέντε είναι ξένοι. Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό al-Naba ο Μαχμούντ Χαμζά, εκπρόσωπος των ειδικών δυνάμεων, δήλωσε πως ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δύο γυναίκες, και ένα μέλος των δυνάμεων ασφαλείας. Ωστόσο, δεν έδωσε στη δημοσιότητα την εθνικότητα των θυμάτων.

«Ανέβηκαν (οι τζιχαντιστές) στον 21ο όροφο, όπου διαμένουν ξένοι διπλωμάτες και εκπρόσωποι ξένων εταιριών και πήραν ομήρους 12 ξένους διπλωμάτες», δήλωσε πηγή σε τοπικό σταθμό. Την ίδια ώρα, ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός CCTV μετέδωσε εικόνες από το κλειστό κύκλωμα από το εσωτερικό του ξενοδοχείου, στις οποίες λέγεται πως απεικονίζονται δύο από τους τρομοκράτες. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοσελίδων SITE, μέλη του ΙΚ στη Λιβύη ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση.

toxwni.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 01/28/2015 @ 1:19 ΠΜ

    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΝΤΑΦΗ.ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΗΠΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*