08:38 - 17/12/2014

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΧΘΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχει επιβιώσει ΤΙΠΟΤΑ από τα παλαιά… ΜΑΘΕΤΕ ότι ήδη η «προοπτική» που είχαμε μέχρι χθες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον.

«Αυτοί» έκαναν την αρχή… Δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο!


Μένει απλά το να επιβιώσουμε εμείς και να προχωρήσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ!

Διαβάστε ΟΛΗ την αλήθεια παρακάτω…

Μήπως πιστεύετε ακόμα, ότι κάποια στιγμή σύντομα θα υπάρξει ανάκαμψη;

Μήπως πιστεύετε ότι οι Πολιτικοί μας απλά κάνουν κάποιο λάθος ή είναι άσχετοι και αρκεί απλά μιά μικρή αλλαγή μέσω εκλογών;

Μήπως νομίζετε ότι το «λίπος που υπάρχει ακόμα» θα καθυστερήσει την ολική κατάρρευση;

Μήπως ελπίζετε ότι δεν θα χρειαστεί ο Λαός να πάρει τα πράγματα στα χέρια του;

Μήπως πιστεύετε ότι η πολυεθνική στην οποία τυχόν δουλεύετε δεν έχει κανένα πρόβλημα;

Μήπως σας φαίνεται δύσκολο να λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδας με συμβατικούς τρόπους;

Ας δούμε ΟΛΕΣ τις αλήθειες που δεν λένε και γιατί η ολική ανατροπή έχει ήδη γίνει και αυτό που μένει είναι να καταλάβουμε ότι ο μόνος δρόμος είναι μπροστά προς μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Δεν έχουμε Δημοκρατία. Το μόνο που έχει μείνει είναι η ελευθερία έκφρασης και οι εκλογές. Η ελευθερία έκφρασης, όσο σημαντική και να είναι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Οι εκλογές, όσο σημαντικές και να είναι,ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ το κράτος του Δήμου. Οι πολιτικοί μας, κάνουν ότι τους πουν, όποτε τους πουν, με όποιον τρόπο τους πουν. Οι πολιτικοί μας, βάζουνΑΨΗΦΙΣΤΟΥΣ στις πιό σημαντικές θέσεις. Έχουμε βουλευτές που έχουν πάρει 1500 ψήφους από τα 9+ εκατομμύρια!!!

Η Εξουσία του Λαού, είναιΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Ο Λαός δεν αποφασίζει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Το Σύνταγμα έχει καταλυθεί ΚΑΤΑΦΩΡΑ… Η εξουσία δεν πηγάζει από τον Λαό. ΟΙ πολίτες ΔΕΝ καλούνται να πληρώσουν φόρους κατά δύναμη. Οι πολίτες ΔΕΝ είναι ίσοι μπροστά στον Νόμο. Οι ειρηνικές συναθροίσεις καταστέλλονται με την βία. Το Σύνταγμα αυτοαναιρείται. Το κράτος δουλεύει πλέον για τους δανειστές και δεν το απασχολεί η Συνταγματική υποχρέωσή του που είναι η ευημερία του Λαού.

ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Δεν υπάρχει ΕΥΡΩΠΗ, ούτε των Λαών, ούτε των κρατών. Δεν υπάρχουν εταίροι… Δεν υπάρχει Ευρωπαική «βοήθεια». Αυτό που έχει μείνει είναι απλά μια λέξη. Αυτό που υπάρχει είναι μια δικτατορία, που θέλει να μετατρέψει όλη την Ευρώπη σε ένα απέραντο φέουδο. Δεν τους απασχολούν οι πολίτες. Δεν τους απασχολούν τα δικαιώματά μας. Αυτό που τους απασχολεί, είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να μετατρέψουν την Ευρώπη σε ομοσπονδία όπου κράτη και χώρες ΔΕΝ θα υπάρχουν.

ΤΑΞΕΙΣ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Στο φέουδο της Ευρώπης, υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο τάξεις: Οι αψήφιστοι που κυβερνούν μαζί με το κεφάλαιο με αρχηγούς τις Τράπεζες, και οι Λαοί που θα ακολουθούν τις εντολές και τις επιταγές των πρώτων. Αν θέλετε αυτήν την τραγική στιγμή να διαχωρίζετε τον Λαό σε οποιεδήποτε άλλες τάξεις, ήδη χάσατε το παιχνίδι.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Στο φέουδο της Ευρώπης, υπάρχει μόνο άκρατη και φανερή πλέον απατεωνιά. Αυτό που γίνεται τώρα είναι πλουτοκρατικός φασιμός. Αν θέλετε αυτήν την τραγική στιγμή να νομίζετε ότι φταίει η οποιοδήποτε «αγορά», όσο κακή και αν ήταν όταν υπήρχε, ήδη χάσατε το παιχνίδι.

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Δεν υπάρχει πλέον μεταπολίτευση. Αυτό που υπάρχουν σήμερα στην Βουλή είναι ένα παροδικό μωσαϊκό από κόμματα, που ΟΛΑ τους αποτελούν το αποτέλεσμα πανικόβλητων επιλογών από τον πολίτη μετά από ψυχολογικό πόλεμο. Το τέλος τους έχει ήδη παρέλθει…

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Η κυβέρνηση ακολουθεί πιστά τις εντολές της τρόικα. Καμιά απολύτως σημαντική απόφαση δεν γίνεται από το κράτος. Γκαουλάιτερ παντού, επίτροποι παντού… Κοινωνικό Κράτος πουθενά. Προοπτική για ανάπτυξη πουθενά. Το Κράτος έχει πεθάνει. Δεν υπάρχει πια. Αυτά που υπάρχουν, είναι μέτρα, φόροι, απολύσεις, αδιαφορία, δωσιλογισμός και ανεργία.

ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ θέλουν να λύσουν το πρόβλημα μέσα στην Ευρώπαϊκή Ένωση. Μερικοί το θέλουν ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Ο ένας με μνημόνιο, ο άλλος με «διαπραγμάτευση», δεν έχει καμία σημασία. Και το θέλουν ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, γιατί δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για να αλλάξει η κατάσταση εκεί ακριβώς που πρέπει. Το εργαλείο της καταστροφής όμως, που είναι το Ευρώ και οι «φορείς» από τους οποίους πηγάζει, το αγαπούν και το θέλουν όλοι. Το αποδεικνύουν αυτό ΚΑΘΕ Μέρα. Οι επί μέρους ιδεολογίες τους, στην πράξη, έχουν εξαφανιστεί. Το ΚΚΕ δεν θέλει τίποτα τώρα, αλλά σε μερικές εκατοντάδες χρόνια, όταν ο Λαός θα είναι έτοιμος και ΝΕΚΡΟΣ, τότε μπορεί…

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Αστυνομία παντού. Προσαγωγές παντού. Δικαστές νομιμοποιούν τα μνημόνια, την κλοπή των πάντων και την καταστροφή. Δικαστές δικαιώνουν τους δανειστές. Πλούσιοι δεν πληρώνουν ΤΙΠΟΤΑ, φτωχοί και συνταξιούχοι δέχονται εξοντωτικές μειώσεις… Ο πολίτης δεν έχει πουθενά όπου μπορεί να βρει το δίκιο του. Αν δεν είναι αυτό ο ορισμός της απουσίας δικαιοσύνης τότε τι είναι;;; ΜΑΤ, Αστυνομία κάνουν προσαγωγές χωρίς λόγο, και βιαιοπραγούν ενάντια σε αυτόν που κανονικά πρέπει να υπηρετούν…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Τα Μαζικά Μέσα Αποτέφρωσης συνειδήσεων, παραπλανούν, κάνουν αντιπερισπασμό, πλύση εγκεφάλου και δίνουν ψεύτικες ελπίδες. Οι μεγάλες εφημερίδες, τα ίδια. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ πόσα χρωστά η Ελλάδα. Είστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι είναι 320-350δις;;; ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν ξέρει τι ΑΚΡΙΒΩΣ συζητά η «κυβέρνηση» με τους δανειστές. ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν ξέρει τι λένε πίσω από τις κλειστές πόρτες. ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν ξέρει ποιοί, πότε και πού συναντιούνται για να καταστρώσουν τα σχέδια ολοκληρωτικής εξόντωσης μας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Σε αυτό το σκηνικό ερήμου, δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση ανάπτυξης… Αυτοί που θα μείνουν για να «αναπτυχθούν» είναι οι γύπες του κεφαλαίου, που θα τραφούν σύντομα πάνω στο πτώμα της Ελληνικής οικονομίας…

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Εκτός και αν θέλετε να παραδώσετε ΟΛΑ τα δικαιώματά σας και να παίρνετε ψίχουλα, ΞΕΧΑΣΤΕ την εργασία. Οι μεγάλες εταιρίες φεύγουν, οι μικρότερες κλείνουν. Το κράτος έχει πτωχεύσει. Μόνη διέξοδος είναι καμιά Ειδική Οικονομική Ζώνη όπου θα δουλεύουν για ένα πιάτο φαί 6 μέρες 13 ώρες την ημέρα… Όσοι έχετε ακόμα εργασία, περιμένετε λίγο ακόμα…

Τι μένει λοιπόν;;;

Τι μένει να τελειώσουν;;;

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΕΛΟΣ.

…Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;;

ΤΟ ΧΘΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Θ Ε Ι Τ Ε!

Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!

Π Ρ Ο Ε Τ Ο Ι Μ Α Σ Τ Ε Ι Τ Ε!

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Τ Ε!

Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε!

Καλή Λευτεριά!

Σ. Κατσούλης

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 0
  0
  ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ…ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ;
  ΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η Ο.E.A. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ Ο.E.A ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ.
  ΑΥΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ EΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ.
  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.
  ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΠΙΑ.
  Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΑΓΙΚΗ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ;
  ΙΣΩΣ ΟΧΙ…E Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΤΕ….ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
  • 0
   0
   Εξηγησε μου για ποιον ο.ε.α. μου μηλας γι αυτον που ο προθηπουργος εβαλε υπογραφη για να δημιουργηθη ? ειναι σαν να μου λες πως ο σωρρας θα σωσει την ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ αυτοι ολοι το πολυ πολυ να μαζεψουν τον κοσμο τους και να τους βαλουν να αντιμετοπησουν τους πραγματικους ΕΛΛΗΝΕΣ κανοντας τους πληση εγκεφαλου λιγοι τροποι για την κατανοηση των παραπανω:

   το αρθρο 120 του συνταγματος ΑΥΤΗΝ την στιγμη [εδω και χρονια ποσο μαλλον τωρα] επειτρεπει βαση νομου να επαναστατησεις οταν καταπατητε η χωρα σου και τα προσωπηκα δικαιοματα σου. για πες μου εσυ τωρα μεγαλε [ας υποθεσουμε πως] ο ο.ε.α. αυριο κανει πραξει αυτο που λεει το ιδιο αγγλοσαξονικο συνταγμα, τοτε ο σωρρας και καθε συστηματικος σωρρας που εχει στρατολογησει ισλαμιστες τουρκους γυφτους αλβανους ακομα και ελληνες χρεισημοποιοντας το ονομα Της Ελλας και ενα μικρο κομματι της πραγματικης Της ιστοριας τι θα κανει? απλο για σκεψου λιγο…
   αυτοματα το συστημα κυριση των ο.ε.α. τρομοκρατη και ο σωρρας περνει εντολη να τον αντιμετοπηση αθοριβα. τοσο απλα και πουστικα παντα τα καληπτουν τα μεσα μαζικης παραπληροφορησης.
   θα μπορουσα να σου δωσω και αλλα τοσα παραδειγματα αλλα αν δεν μπορεις απο μονος σου να αντιληφθεις αυτα τα υπολλοιπα ειναι απλα να 'χαμε να λεγαμε.

   Υ.Γ. συνομοσιολογος
   • 0
    0
    Μάλλον για λάθος Ο.E.A μιλάς συνομοσιολογε. Εγώ αναφέρομαι στην Ομάδα Ελληνικής Αποκαταστάσεως. Η Ο.E.A δημηιουργηθηκε το 1947 και "κaνενας" πρωθυπουργός δεν υπέγραψε για την ίδρυση της. Και καμια σχέση ή σύγκριση έχει με τον Σώρρα.
    Θα τους βρείς εδώ:
    http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/
    και εδώ:
    http://kerberos-hellas.blogspot.com.au/
    αλλα και σε αλλα ιστολογία. Σου προτείνω να τους διαβάσεις.
 2. 0
  0
  φιλε εισαι ασχετος κ βαθια νυχτομενος…κατεβα σε διαδηλωση κ δες ποιοι ευθηνονται για τις φασαριες…δεν τους λες πολιτες…τους λες αναρχικους,αντι-εξουσιαστες,τρολ απο τα εξαρχεια,πλουσιοπαιδα των Β.Π,και καθε λογης αλλη κατσαριδα.ΔΕΝ τολμας ομως να τους αναφερεις ετσι…οχι μονο εσυ αλλα κ ολα τα Μ.Μ.Ε….ακους κ λενε για ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ,για ΝΕΑΡΟΥΣ κτλ κτλ…αλλα ειναι φυσικο κ φυσιολογικο για σενα να βλεπεις τον εχθρο στην αστυνομια.ετσι σε εμαθε το συστηματακι το οποιο κραζεις,αλλα δυστηχως υπηρετεις με λυσσα.κι αν δεν το καταλαβαινεις αυτο οτι το κανεις,λες ψεματα.περνας τα μνμτ σου πολυ σοφα μεσα απο τετοια αρθρα του κωλου.μη με ρωτησεις γιατι σε διαβαζω,γιατι θα σου απαντησω οτι κατι παν-χαζοι σαν εσενα με κανουν να σκεφτομαι οτι ο,τι τραβαμε σαν λαος μας αξιζει κ δυστηχως δεν αλλαζει.καλον υπνο για τους υπολοιπους και……ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!
 3. 0
  0
  ετσι ακριβως ειναι!
 4. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ 19 Ιανουαρίου 2015 @ 19:54
  0
  0
  ΑΛΗΘΕΙΑ…..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ… ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ; Ο ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΑ ''ΚΑΝΕΙ'' ΚΑΙ ΜΕΤΑ ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ'' … ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί