10:12 - 15/02/2014

Μήνυμα των Illuminati σε διαφήμιση της Maserati στο Super Bowl

Η εταιρεία Maserati παρουσίασε στο Super Bowl ένα δυσοίωνο και κωδικοποιημένο σε συμβολική γλώσσα, διαφημιστικό video. Eίναι ένα κρυμμένο μήνυμα των Illuminati (;)

«Now They Strike.»»Τώρα χτυπούν »

Πιθανή ερμηνεία των μελλοντικών γεγονότων :
1 . Τροποποίηση του καιρού και χτύπημα με όπλα καιρού
2 . Κλιμακωτό κύμα ηλεκτρομαγνητικού όπλου για να χτυπήσει το ηλεκτρικό δίκτυο και να κατηγορηθεί γι αυτό η ηλιακή έκλαμψη.
3 . Κατάρρευση της οικονομίας και κήρυξη στρατιωτικού νόμου.
4 . Πρόκληση πανικού και αστυνομικό κράτος
5 . Bio – χημική επίθεση και εξέγερση
6 . Εξέγερση του πληθυσμού, καταστολή τους από την αστυνομία και στρατιωτική εξέγερση
7 . Νόμοι που θεσπίζουν και επιβάλλουν μόνιμη αναστολή του Συντάγματος
8 . Φασισμός και τεχνοκρατία που εγκαθιδρύεται με την Ατζέντα 21, καλυμένα με το προσωπείο μιας δήθεν ασφάλειας.

Το σύμβολο της Maserati τρίαινα παραπέμπει στο Δία και ένα σύμβολο της Ατλαντίδας . Είναι, επίσης, το διπλό V το οποίο είναι το 66 στην αριθμολογία .
Αυτός είναι ο αριθμός της αβύσσου ή οι έκπτωτοι άγγελοι » στην Μασονία και στις γνωστικές σχολές με τα μυστήρια της κρυμμένης γνώσης.. Είναι, επίσης, ένα ανάποδο «Μ» ή W το οποίο επίσης είναι σύμβολο των Τεκτόνων.

Το video χρησιμοποιεί τη φράση «The opposite of ordinary.» ¨δηλ. «Το αντίθετο του συνηθισμένου». Η πραγματικότητα δηλ. που προβάλλουν δεν είναι μόνο μια ψευδαίσθηση , αλλά είναι η ακριβής αντιστροφή της αλήθειας, Εντελώς αντίθετη με την αληθινή πραγματικότητα και την αληθινή Γνώση . Με άλλα λόγια, ξέρουν την αληθινή ανθρώπινη ιστορία και είναι μυημένοι στην πραγματική κρυμμένη γνώση, την απόκρυφη ιστορία και την εσωτερική αλήθεια . Χρησιμοποιούν εξαπάτηση , μαύρη μαγεία , υποσυνείδητα μηνύματα, τη δύναμη της αυθυποβολής και των μυστικών κοινωνιών που επικοινωνούν μέσα από σύμβολα και συμβολική μεταφορική γλώσσα . Ως εκ τούτου, ένας τέλειος τρόπος για να μιλήσουν μεταξύ τους και τις μάζες σε πέπλο μυστικότητας, είναι η παρουσίαση μιας εμπορικής διαφήμησης, κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στην Αμερική .

Ο σκοπός είναι να ευαισθητοποιήσουν όλους στις τάξεις τους, δηλ. μια συλλογή μυστικών κοινωνιών ή να ενεργοποιήσουν τους « Illuminati »- το περίφημο σχέδιο τους . Παράλληλος στόχος είναι να ενημερώσουν το κοινό υποσυνείδητα και να αποκτήσουν την πνευματική ή ηλεκτρομαγνητική ή ενεργητική συναίνεση ή άδεια για να γίνει αυτό.

Χρησιμοποιήστε τη συνείδησή σας, ώστε συνειδητά να μην επιτρέψετε να γίνει αυτό.
Πηγαίνετε έξω στο δρόμο και πείτε » Είμαι ελεύθερος άνθρωπος με τη δική μου ελεύθερη βούληση .
» Να είστε προετοιμασμένοι για ένα αστυνομικό κράτος και να έχετε μια θέση για να υποχωρήσετε στην περίπτωση που συμβεί αυτό.
Ακόμη και η έκθεση Drudge και άλλα μεγάλα μέσα ενημέρωσης προβλέπουν αυτήν την κατάρρευση και προειδοποιούν λέγοντας λέξη προς λέξη «have an exit plan.» Να έχετε ένα σχέδιο εξόδου . » – Drudge Report

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. 0
  0
  http://www.youtube.com/watch?v=Gy7FVXERKFE
  Αlways prepare for the worst case scenario…


  Δημήτρης.
 2. 0
  0
  1 . Τροποποίηση του καιρού και χτύπημα με όπλα καιρού

  Για αυτό χιονίζει τελευταία στις ΗΠΑ; Αίσχος. Εδώ στην Ελλαδίτσα δεν έχουμε χιόνι και δεν μπορούμε να πάμε για σκι. Όσο για τα όπλα καιρού, έχει και σε φορητά; Να πάρουμε για τα χιονοδρομικά κέντρα μας και για τις θάλασσές μας να φτιάχνουμε τον καιρό όπως θέλουμε βρε αδερφέ.

  2 . Κλιμακωτό κύμα ηλεκτρομαγνητικού όπλου για να χτυπήσει το ηλεκτρικό δίκτυο και να κατηγορηθεί γι αυτό η ηλιακή έκλαμψη.

  Δυστυχώς δεν μπορώ να ακολουθήσω την πανεπιστημοσύνη σας. Κλιμακωτό τι; Ηλεκτρομαγνητικό όπλο θα χτυπήσει το ηλεκτρικό δίκτυο; Και μετά; Πώς θα λειτουργεί το ηλεκτρομαγνητικό όπλο; Με αιθέρα; Οργόνη; Γοργόνη; Αχταρμάς για ανίδεους ημιμαθείς.

  3 . Κατάρρευση της οικονομίας και κήρυξη στρατιωτικού νόμου.

  Πού; Στην Ελλάδα; Στην ΕΕ; Στις ΗΠΑ; Στην Κίνα; Στον κόσμο; Και ποιος θα είναι επικεφαλής της Νέας Τάξης; Εξωγήινοι; Η Ανώτερη Φυλή που μας ψεκάζει; Ποιοι είναι αυτοί; Ζουν ανάμεσά μας; Τι δουλειά κάνουν τώρα στα κρυφά μέχρι να γίνει ο στρατιωτικός νόμος; Είναι ο γείτονας; Οι λαθρομετανάστες; Οι πλούσιοι; Τρικυμία εν κρανίω …

  4 . Πρόκληση πανικού και αστυνομικό κράτος

  Πανικός προκαλείται από τις μπούρδες σας. Αστυνομικό κράτος; Αφού πριν είπαμε Στρατιωτικός νόμος, άρα Στρατιωτικό κράτος. Επ' ώμου!

  5 . Bio – χημική επίθεση και εξέγερση

  Bio; Όχι Βιο; Με ψεκαστικά παντώς τύπου; Και ποιοι θα εξεγερθούν; Αφού είπαμε θα έχουμε Στρατιωτικό νόμο. Αυτοαναιρείστε αγαπητέ;

  6 . Εξέγερση του πληθυσμού, καταστολή τους από την αστυνομία και στρατιωτική εξέγερση

  Μα δεν έχουμε ήδη Στρατιωτικό νόμο; Τι γίνεται; Μπρος πίσω θα πηγαίνουμε;

  7 . Νόμοι που θεσπίζουν και επιβάλλουν μόνιμη αναστολή του Συντάγματος

  Σύνταγμα σε ποια χώρα; Στις ΗΠΑ; Γιατί το superbowl γίνεται στις ΗΠΑ. Αλλιώς Σύνταγμα έχει και η Βόρεια Κορέα (μάλλον) αλλά και η Αθήνα, την Πλατεία. Θα μας καταργήσουν την Πλατεία Συντάγματος από το super bowl; Μπερδεψουάρ.

  8 . Φασισμός και τεχνοκρατία που εγκαθιδρύεται με την Ατζέντα 21, καλυμένα με το προσωπείο μιας δήθεν ασφάλειας.

  Ανάθεμα αν ξέρετε τι είναι η Ατζέντα 21 και τι ΑΚΡΙΒΩΣ λέει. Αλλά ξέρω εσείς διαβάζετε "πίσω από τις γραμμές" αφού έχετε το χάρισμα – της ασχετοσύνης, εεεε, του πεδίου εννοώ …

  Ναι, ναι, πράκτορας της CIA, MI5, FSB, Mosad, MIT, κλπ. είμαι και γράφω για να σας σαμποτάρω.

  Περαστικά.
 3. 0
  0
  Η ΤΡΙΑΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ. ΚΑΙ ΔΗ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ.ΑΝ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΛΑΘΟΣ.
 4. 0
  0
  η τριαινα παραπεμπει στον δια????????????????
  απλα αγραμματοι τενεκεδες
 5. 0
  0
  ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ…

  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CF%8C%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9F%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82

  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΙΝΑ!…

  ΟΣΟ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ….

  ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΟΤΕ, ΟΤΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ;

  ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ V ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 66;….

  ΑΥΤΑ.

  ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ Η ΤΡΙΑΙΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΟΥΝ)… ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ ΕΙ. ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ (ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ). ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΟΛΥ Μ@Λ@ΚΙ@.
 6. 0
  0
  ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
  ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ.
  ΑΡΧΗ ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ(ΦΥΣΙΚΟΣ),ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ.
  ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ(ΤΕΧΝΙΚΟΣ) ΣΤΟΥΣ ΣΧΙΣΤΑΜΑΤΗΔΕΣ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΦΟΒΟΣ!ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ(ΤΕΧΝΙΚΟΣ) ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
  ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ,ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ.
  Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΙΡΑΝ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!
  ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
  ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.
 7. 0
  0
  Illuminati=ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΞΥΠΝΑΤΕ…
 8. 0
  0
  Αλητεία! Τόσα χρόνια τόσα βιβλία τόσα ντοκιμαντέρ τόσα αγάλματα ήταν ψέματα! Ο Δίας εχει την τρίαινα! Να πάρει πρεπει να διορθώσω το ταττου μου κ δέν έχω λεφτά!
 9. 0
  0
  file eisai konta ala oxi akribos etsh sthn rosia kai sthn kina terastioi seismoi ala texnikoi ua to katalaboyne oloi oi anuropoi oth einai xarp sthn amerikh yperfhsikos seismos apo ueo katastrefei thn diaboloxora gia ayta poy exei kanei stoys laoys kai sthn ellada megalos seismos yperfhsikos malon aigaio kai tsoynami meta oi polemoi einai boreia notia korea/ israil iran/ kina iaponia/ellada toyrkia/ rosia toyrkia/
 10. 0
  0
  esy mpoyfe poy ta koroideyeis ola h katareysh ua einai pagkosmia prota ua arxhsh apo amerika meta ua pah eyrozonh xhmhkh epiuesh malaka ua exoyme amerikh ekei ua exoyme meta stratiothko nomo soy fenonte asteia mpoyfe;
 11. 0
  0
  den eisai praktoras eisai asxetos mpoyfe
 12. 0
  0
  16 Φεβρουαρίου 2014 – 7:56 μ.μ.

  Μην είσαι τόσο επιθετικός, θα μας χτυπήσει κανένα κλιμακωτό κύμα …
 13. 0
  0
  Καλώς αρχίσαμε να ξυπνάμε.. Στη διαφήμιση της Maserati? Για ρίξε μια ματιά σε ΟΛΕΣ τις διαφημίσεις που παίχτηκαν κατά τη διάρκεια του Superbowl, και όταν λέω ΟΛΕΣ εννοώ ΟΛΕΣ. Δεν παίχτηκε ούτε ένα δεπτερόλεπτο τυχαίας διαφήμισης και γενικά τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος τα ποσά που θα μπορούσαν να δαπανηθούν για διαφημίσεις μπορούσαν να φτάσουν απίστευτα ύψη, έλα μου όμως που ΟΛΕΣ επιλέχτηκαν και δημιουργήθηκαν προσεγμένα περνώντας μηνύματα σε όσους βλέπουν και καταλαβαίνουν. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ. Μια γρήγορη αναζήτηση σου youtube και τις βρήκατε, για αρκετές υπαρχουν και προσπάθειες εξήγησης, και για άλλες ακόμη τίποτα. Μια τυχαία αναφορά που δεν έιδα ακόμη πουθενά αναφορά σχετική είανι στην πρώτη ή δεύτερη διαφήμιση που κάθεται ένας τύπος με μια γκόμενα σε ένα μπαρ, στο βάθος δεξιά θα δείτε την πόρτα εξόδου (EXIT) με σπασμένο τζάμι = δεν υπάρχει διαφυγή, δεν αναφέρθηκε ακόμη απόσο ξέρω.. Και σχετικά εμ το ότι δε θα υπάρξει διαφυγεί όταν γίνει ότι είναι να γίνει έχει περαστεί και μέσα από άλλες ταινίες/διαφημίσεις. Πόσο τυχαίο θεωρείτε το γεγονός να ήταν σπασμένο το τζάμι της συγκεκριμένης πόρτας και κανείς να μην το πρόσεξε, σε διαφήμιση κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στην Αμερική.. :) Ώρα για καφεδάκι, έχει ήλιο έδω που βρίσκομαι και πάω να πάρω λίγο χρωματάκι τώρα..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί