Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:33 - 15/02/2014

ΛΕΣ; ΜΠΑΑΑ…ΚΟΙΜΙΣΟΥ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις




Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 02/15/2014 @ 10:05 ΜΜ

    Η προκληση βροχής με βομβαρδισμό των συννέφων, ακόμα και η επιβράδυνση του ανέμου με ανασταλτικά μέτρα, είναι πρακτικές που χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες σε περιοχές με ανομβρία ή μουσώνες ή ποιός ξέρει τι ενοχλεί τους παραγωγούς. Η δουλειά αυτή έχει ψωμί. Δεν υπάρχει τίποτε απόκρυφο σε αυτό. Αλλιώς δεν θα τους βρίσκατε στο Ιντερνετ.

  2. Ανώνυμος 02/15/2014 @ 10:29 ΜΜ

    ποσα χρονια τα λεει αυτα ο γραφικος Λιακοπουλος?

  3. Ανώνυμος 02/15/2014 @ 10:40 ΜΜ

    Και γιατι φιλε μου 12.05 δεν παραδεχονται-κανενας πολιτικος-οτι κανουν πειραματα με τον καιρο,τροποποιηση κλιματος,γεωμηχανικη και…. Α? Κανει τζιζ? Εχουμε προβλημα ξηρασιας ή ανομβρια ή μουσωνες ή κατι που ενοχλει τους παραγωγους στην Ελλαδα και δεν το ξερουμε? Α ξεχασα,ψεκαζουν για το δακο!

  4. Ανώνυμος 02/15/2014 @ 10:43 ΜΜ

    ανωνυμε εχεις δικιο οτι εχει ψωμι αλλα οταν θα φαμε χωνι απο τα παιχνιδια τους θα τρεχουμε στους γιατρους και γιατρεια δεν θα εχουμε…

  5. Ανώνυμος 02/15/2014 @ 11:04 ΜΜ

    καληνυχτα σε ολουσ ονειρα απονηρευτα και ασκανδαλιστα αυριο παλι

  6. Ανώνυμος 02/15/2014 @ 11:13 ΜΜ

    ΧΑΧΑΧΑ!!!ΖΗΛΕΨΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΛΙΑΚΑΔΑ,ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΜΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΜΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ,ΠΑΛΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ.ΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΛΕΣ ΒΡΟΧΕΣ,ΛΙΓΟ ΔΥΝΑΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΜΑΣ ΝΕΡΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ.
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ?

  7. Ανώνυμος 02/16/2014 @ 2:49 ΠΜ

    φιλε 1:13, χαχααχα κατι τετιους κοιμησμενους σαν εσενα τους λυπαμαι.
    κατσε στην καναπεδαρα σου εσυ,και μην ανησυχεις για τιποτα αγορινα μου!! προστατευομαστε!! γι αυτο εχει γινει η ελλαδα ετσι οπως εγινε,επειδη την προστατευουν! 🙂

  8. Ανώνυμος 02/16/2014 @ 8:36 ΠΜ

    ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΥΠΙΚΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ….

    Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΑΓΕΙ… ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ Η ΜΕ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΑΓΝΩΣΤΑ' ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ… ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΑ Η ΕΣΤΩ Η ΚΙΝΑ… ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΑΝ… ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ…. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ… ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΝ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΤΗΤΑ.

    Η ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ…. ΤΟ ΝΑΝΟΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΛΕΙΤΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ Β. ΕΥΡΩΠΗ…

    ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΝΟΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΦΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ (Κ.Ν.Σ.) ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ… ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ… ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ… ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ… ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ Ν.Α.Τ.Ο. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ Ν.Α.Τ.Ο. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

    ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ… ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ (ΟΧΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ) ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;

    ΑΥΤΑ.

  9. Ανώνυμος 02/16/2014 @ 10:13 ΠΜ

    Για περισσότερες πληροφορίες για τροποποίηση καιρού,δείτε μια εταιρεία που αναφέρεται κυρίως στην αντιχαλαζική προστασία της Β. Ελλάδας, η εταιρεία 3Δ. Αεροπλάνα της σταθμεύουν την περίοδο της Άνοιξης-και αργά το φθινόπωρο στο Α/Δ Μακεδονία. Δεν είναι άλλωστε και κρυφό.

    http://www.3dsa.gr/applications.php?id=12

  10. Ανώνυμος 02/16/2014 @ 11:10 ΠΜ

    "Κοιμήσου" και όχι "κοιμίσου". Μάθετε επιτέλους να γράφετε σωστά!

  11. Ανώνυμος 02/16/2014 @ 11:16 ΠΜ

    Κανείς σας δεν έχει ακούσει για τους ψεκασμούς νεφών για την προστασία της αγροτικής παραγωγής; Όλοι από την πρωτεύουσα είστε και κανένας δεν έχει σχέση με αγροτικές περιοχές; Ο ΕΛΓΑ δηλαδή που οργανώνει τέτοιους ψεκασμούς το κάνει για το "κακό" μας; Για ρωτήστε π.χ. τους ροδακινοπαραγωγούς τι ζημιές έχουν όταν ρίχνει χαλάζι να σου πουν αν θέλουν τα ψεκαστικά ή όχι. Όλο ψευτο-μαγκιές και μπουρδολογήματα είστε εδώ μέσα. Από την πόλη έρχομαι και τίποτα δεν ξέρω …

    Εσύ πανεπιστήμονα που γράφεις το άρθρο για πες μας σε τι ύψος γίνονται αυτοί οι ψεκασμοί που διαφημίζουν αυτοί στο site τους και με τι αεροπλάνα; Μήπως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα μυθεύματα που πουλάτε κατά κόρον εδώ μέσα με στόχο να αυξηθεί η επισκεψημότητα του site και να πάρετε καμιά διαφημισούλα παραπάνω;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*