Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:26 - 07/04/2014

“Κόλαση φωτιάς” στη Γάζα: Πέντε σφοδρές ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές [Βίντεο]

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πέντε σφοδρές αεροπορικές επιδρομές πραγματοποίησε η ισραηλινή Αεροπορία τα ξημερώματα του Σαββάτου εναντίον στόχων της Χαμάς, ως αντιποινα για τις πέντε ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από την Λωρίδα της Γάζας το τελευταίο 48άωρο.

To ισραηλινό Κανάλι 2 αναφέρει ότι η ισραηλινή Αεροπορία “προχώρησε σε αντίποινα για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις με ρουκέτες από την Λωρίδα της Γάζας”. Καταστράφηκαν τέσσερις στόχοι εντός της πόλης της Γάζας και ένας παράκτιος νοτίως της πόλης. Χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 15000 λίβρες βομβών, και η κατατροφή των στρατοπέδων της Χαμάς θεωρείται ολοκληρωτική.

“Τα αντίποινα ήταν ακριβείας και βασισμένα σε πληροφόρηση” ειπε ο εκρπόσωπος της IDF συνταγματάχης Peter Lerner.”Είναι υποχρέωσή μας να αναζητήσουμε όσους θέλουν να μας επιτεθούν και να εξουδετερώσουμε την ικανότητά τους να προκαλούν κακό, όπως και να τους εντοπίζουμε οπουδήποτε και αν κρύβονται. Η τρομοκρατία της ρουκέτας είναι κάτι που το Ισραήλ δεν δέχεται.”

Παλαιστινιακές πηγές ασφαλείας είπαν ότι χτυπήθηκαν ανηλεώς πέντε στόχοι στην Βόρεια και στην Νότια Γάζα, περιλαμβανομένου στρατοπέδων εκπαίδευσης για την “Ισλαμική Τζιχάντ” και τις “Ezzedine al-Qassam Brigades”, που αποτελούν την στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς. Το χτύπημα των Ισραηλινών ήταν ιδιαιτέρως σφοδρό, στέλνοντας μήνυμα στην Χαμάς ότι δεν θα υπάρξει πλέον καμμια ανοχή.

Μόλις το βράδι του Σαββάτου μια ρουκέτα “κατιούσα” έπεσε κοντά στην υπαιθρο της Άσκαλον χωρίς να προκαλέσει ζημιές.
Σύμφωνα με τον ισραηλινό Στρατό, περίπου 131 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από την Γάζα στο Ισραήλ, από τις οποίες οι 82 χτύπησαν το νότιο Ισραήλ, από τις αρχές Μαρτίου

Νωρίτερα την Πέμπτη είχαν εκτοξευθεί άλλες τέσσερις ρουκέτες μόλις έγινε γνωστό ότι ακυρώθηκε η απελευθέρωση 26 Παλαιστίνιων κρατουμένων. Και τότε η απάντηση των Ισραηλινών ήταν άμεσα αμέσως σηκώθηκαν F-16 και επιθετικά ελικόπτερα Apache τα οποία έριξαν περισσότερους από 16 πυράυλους στην Λωρίδα της Γάζας.

Μεταξύ των στόχων που χτυπήθηκαν: Στρατόπεδα εκπαίδευση που ανήκαν στην Χαμάς, αγροτικές περιοχές, ένας αστυνομικός σταθμός, και ένα εργοστάσιο στην Jabaliya το οποίο προκάλεσε μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Τα βίντεο είναι από το 12 , πήγαινε στα σχόλια του δεύτερου να το διαβάσεις ..

    "THis is not my video it was uploaded by this youtuber =Published on Nov 15, 2012 by cboro564 by cboro564 Palestini."

    Οι επιθεση αυτή που λέει το άρθρο έγινε στις 13-3-2014 και όχι το σαββατοκύριακο ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*