Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:41 - 03/02/2015

”ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ”!!!ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ…

Ένας από τους κορυφαίους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων στον πλανήτη, προειδοποίησε μέσω του «kingworldnews», πως το μεγαλύτερο σήμα κινδύνου στον κόσμο αναβοσβήνει τώρα στο κόκκινο χρώμα! Και τόνισε πως η κατάσταση βρίσκεται σε τέτοιο ακραίο σημείο, ώστε πολύ σύντομα θα ξεσπάσει μια παγκόσμια κρίση.

Αναφέρει λοιπόν χαρακτηριστικά ο Felix Zulauf: «Όταν οι τιμές των εμπορεύσιμων αγαθών σε όλο τον κόσμο μειώνονταν σε τιμές δολαρίου στο μείον 5-6 τοις εκατό κατά το παρελθόν, αποτελούσαν πάντα μια προειδοποίηση, ένα σήμα πως κάτι κακό πρόκειται να συμβεί σύντομα και μια κρίση θα ξεσπάσει.

Αυτή τη στιγμή είμαστε στο επίπεδο του μείον 8 τοις εκατό. Αυτό είναι σίγουρα ένα προειδοποιητικό σήμα για κάτι κακό που πρόκειται να συμβεί».

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 02/03/2015 @ 6:51 ΜΜ

    Επιχειρηση ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ…

    Τιποτα δεν δινει η Ευρωπη…

    Το σχεδιο της κατα την γνωμη μου παντα ειναι αφου τους τραβηξε ως εκει ..

    προσπαθησε να ξεζουμισει τις ιδεες τους. και να δουλεψει σε δυο επιπεδα.
    α. να βρει τις απαντησεις που στο τελος θα υποχρωσει την Ελλαδα να ακολουθησει..
    β. να αρχισει τον εσωτερικο πολεμο με απειλες λογω ελλειψης ρευστοτητας..

    Οι κινησεις αυτες βαζουν την Ελλαδα σε υψηλη εποπτια. απο την Αμερικη.. που με αγαπη θα καταγραψει τις ημερες που μας μενουν.

    Η προταση οικονομικα της ρωσιας προς την Ελλαδα ειναι σχεδον τριχες.. γιατι ξερει οτι οι αλλοι θα μας οδηγησουν σε θανατο και δεν θα δωσουν τιποτα…

    Αν θες να μπεις στο κλαμπ να φορεσεις γραβατα. φιλε..
    Να παρε μια δωρο!!

    Γερμανια ελα αλλα να δεις τραπεζιτες!!

    Μολις πρεπει να φυγω.. γιατι τα τηλεφωνα τα παρακολουθει ο Σνοουντεν…

    Με αυτα και με αυτα ετσι πιστευω οτι εχει το θεμα…
    Στον φοβο και μονο οτι θα βγουν τα δολλαρια απο το σεντουκι.. 1,15,,,απο 1,12
    Και το οιλακι 50,,, απο 44..

    Η Ουκρανια δινει τον τονο…
    Των δικων μας διαπραγματευσεων… οποιος χτυπαει τον αλλο ποναει…στην οικονομια..

    Προσ(ευ)οχη.. αδελφια ..

    Οι καιροι αλλαζουν..

    πρακτωρ…

  2. Ανώνυμος 02/03/2015 @ 6:55 ΜΜ

    Σε κινητό android τα μισα φωνήεντα λείπουν

  3. Ανώνυμος 02/03/2015 @ 7:31 ΜΜ

    αυτες ειναι ειδησεις,οχι τα "αντι-κομουνιστικα" που ανεβαζεις και μας τα εχεις κανει τσουρεκια.

  4. Ανώνυμος 02/03/2015 @ 8:20 ΜΜ

    ναι. μέχρι τώρα ήμασταν σε ευημερία (σαν πλανήτης) και τώρα ίσως, ίιιιιισως αρχίσει η κρίση, ναι… και στο μπλαμπλαμπλα.com βγήκε να το γράψει από το τάμπλετ του, πίνοντας έψα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*