09:21 - 20/09/2014

«Κοιμήσου Αθήνα η Θράκη χάνεται»! Διαβάστε την ομιλία του υιού Σαδίκ στην Κομοτηνή

«Κοιμήσου Αθήνα η Θράκη χάνεται»! Διαβάστε την ομιλία του υιού Σαδίκ στην Κομοτηνή
Δεν θα κουραστούμε να γράφουμε ότι στην Θράκη η Τουρκία δουλεύει εδώ και δεκαετίες μεθοδικά για να “καταλάβει” και να ελέγξει την περιοχή. Ο καλύτερος σύμμαχός της όλα αυτά τα χρόνια είναι η παρακμή του πολιτικού μας προσωπικού . Το οποίο για να κερδίσει μερικά ψηφαλάκια παραπάνω δεν δίστασε να “χορεύει” στους ρυθμούς που το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής ήθελε. “Αρκεί να σ΄ έβλεπαν να μπαίνεις στο τουρκικό προξενείο κι έβγαινες βουλευτής”, έχει πει ο για πολλά χρόνια βουλευτής Ξάνθης και αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης.

Κανένας από τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο δεν συγκινήθηκε. Και η “κυβερνώσα αριστερά” που πιθανόν να αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας παραμένει προσκολλημένη σε “τσιτάτα” και εμμονές άλλων εποχών. Σ΄ όλα αυτά προσθέστε και τις επί της ουσίας αντεθνικές πρακτικές που ακολουθεί η δήθεν αντισυστημική Χρυσή Αυγή στην περιοχή και προετοιμαστείτε για τα χειρότερα!

Αυτό που εντυπωσιάζει αλλά και προβληματίζει είναι ότι όλα αυτά δεν είναι …μυστικά. Είναι γνωστά στους καρεκλοκένταυρους των Αθηνών. Και η αδιαφορία τους να ενεργοποιηθούν είναι πλέον ύποπτη.

Αφιερωμένη σ΄ όλους αυτούς η ομιλία του υιού του Αχμέτ Σαδίκ στην Κομοτηνή. Ομιλία που έκανε στο μνημόσυνο του πατέρα του . Η μεταφρασή της ,γιατί μίλησε στα τουρκικά έγινε από τα tourkikanea.gr.

Ο Λεβέντ Σαδίκ λέει αυτά που στην Αθήνα παριστάνουν ότι δεν ακούν. Ότι “οι τούρκοι της Δυτικής Θράκης είναι η μεγαλύτερη μειονότητα παγκοσμίως”. Δεν το λέει τυχαία. Αφήνει και υποννοούμενα ότι το τροχαίο στο οποίο ο πατέρας του έχασε τη ζωή του “ήταν ύποπτο”.

Όλη η ομιλία του Λ.Σαδίκ

“Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα καθώς 19 χρόνια μετά από την πιο πικρή μέρα της ζωής μου, σαν να εξαφανίσατε όλους τους πόνους από μένα και την οικογένεια μου.
Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης ίσως είναι η μεγαλύτερη ομάδα παγκοσμίως. Εμείς είμαστε μια μειονότητα-ομάδα που υπακούμε στους κανόνες, ξέρουμε πόση ζημιά μπορεί να προκαλέσει η κίτρινη και η κόκκινη κάρτα, όπως ξέρουμε καλά και το τίμημα του ντισκαλιφιέ. Δεν ξέρουμε να κάνουμε κόλπα. Δεν ξέρουμε να αλλάζουμε τους κανόνες, να στήνουμε σικέ αγώνες και να ματαιώνουμε και όποιους το μαθαίνουν τους αποβάλουμε από την ομάδα.

Κύριε υπουργέ μου !

Σήμερα βρίσκονται μαζί μας περίπου 75 εκπρόσωποι συλλόγων. Βραβευμένοι κολυμβητές, διαιτητές μας, αθλητές ορεινής ποδηλασίας, παλαιστές μας, ποδοσφαιριστές φίλοι μας, δάσκαλοι πολεμικών τεχνών, δύτες μας, εν ολίγοις μεγάλο τμήμα του αθλητισμού βρίσκεται σαν ένα σώμα εδώ.

Ο Σαδίκ Αχμέτ ήταν ένας τίμιος και περήφανος άνθρωπος αλλά και αθλητής. Από μια τέτοια γενιά έρχεται και η συνέχεια. Υπάρχει δηλαδή νεότητα, πειθαρχία, ευγένεια και δέσμευση στον αγώνα. Αυτό που δεν υπάρχει είναι υποκρισία, κουτσομπολιό, ψέμα και τεμπελιά.

Eμείς με τα ήθη, τα έθιμα και την ευγένεια που παραλάβαμε από εσάς αξιότιμοι πρόγονοι, αγκαλιάζουμε σφικτά τον αγώνα με την επωνυμία Δυτική Θράκη
Είμαστε μια δυναμική νεολαία. Η στάση μας είναι ανοιχτή και ξεκάθαρη. Είμαστε όρθιοι και ισχυροί. Εσείς αξιότιμοι καλεσμένοι είστε η καλύτερη ντόπα για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, χέρι της Τουρκικής Δημοκρατίας ως κράτους-εγγυήτριας δύναμης πρέπει να είναι αισθητό.

Αξιότιμοι φίλοι και ομογενείς !

19 χρόνια πριν η ζωή μας ήρθε άνω κάτω, αλλά εγώ και η οικογένεια μου σταθήκαμε όρθιοι. Η στάση μας ποτέ και υπό καμία συνθήκη δεν χάλασε και ούτε πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Πριν από δύο μήνες το κόμμα DEB που ίδρυσε ο αείμνηστος Αχμέτ Σαδίκ, κατέβηκε για πρώτη φορά στις εκλογές και συγκεκριμένα στις ευρωεκλογές. Ο λαός μας στήριξε την κληρονομιά του. Στήριξε με ενθουσιασμό και χαρά το κόμμα που ίδρυσε ο ηγέτης του.

Αποτέλεσμα : Πρώτο βγήκε ! Πειθαρχία και πάλι πειθαρχία.

Οι νέοι με την στήριξη και την πνευματική ισχύ των μεγαλυτέρων, το πέτυχαν και σε δύο νομούς βγήκαμε πρώτοι. Πριν από 3-4 χρόνια πάλι από αυτό το βήμα, ενώπιον του αείμνηστου πατέρα μου, απευθυνόμενος σε εσάς πολύτιμοι φίλοι μου, είχα αναφέρει το εξής : ¨Οι οργανωμένες κοινότητες διοικούνε τις μη οργανωμένες μάζες¨. Το πιο καλό παράδειγμα για αυτό ήταν οι εκλογές της 25/5/2014 στις οποίες οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης έγραψαν ιστορία. Επίσης από το ίδιο βήμα σας είχα δώσει μια υπόσχεση. Σας είχα υποσχεθεί πως όταν μας χρειαστείτε σαν οικογένεια, θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή. Θυμάστε πως και αυτό έγινε. Όταν το κόμμα DEB μας ανακοίνωσε την απόφαση του, τα παρατήσαμε όλα και εργαστήκαμε στην Δυτική Θράκη μέρα-νύχτα.

Εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να ψηφίσω τον αείμνηστο πατέρα μου. Αλλά πριν από δύο μήνες ψήφισα τον αείμνηστο Αχμέτ Σαδίκ. Εγώ σας ευχαριστώ διότι δώσατε το δικαίωμα σε μένα, στην αδερφή μου και στην σύζυγο μου να ψηφίσουμε τον αείμνηστο Αχμέτ Σαδίκ. Εσείς με 43 χιλιάδες ψήφους κάνατε το DEB πρώτο κόμμα. Αυτή η επιτυχία δεν είναι δική μου, είναι δική μας. Τις λέξεις εγώ και εσύ πρέπει να τις βγάλουμε από το λεξιλόγιο μας, είμαστε στο εμείς ! Ευτυχώς είχαμε την ευκαιρία να εκπληρώσουμε τον λόγο μας. Εσάς που κατά την 19η επέτειο του θανάτου του αγαπημένου πατέρα μου που έφυγε από ανάμεσα μας μετά από ένα ύποπτο ατύχημα δεν μας αφήσατε μόνους, όπως και για τις προσευχές σας για τον αείμνηστο και για όλους αυτούς που μόχθησαν σε αυτό τον αγώνα, σας ευχαριστώ ιδιαίτερα εξ ονόματος της οικογένειας μου, αλλά και εξ ονόματος των Τούρκων της Δυτικής Θράκης”.


onalert.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (24)

 1. 0
  0
  κανεις λαθος για την χρυση αυγη,μην πεφτετε και εσεις στην παγιδα της παραπληροφορησης.να εισαι σιγουρος οτι αν ηταν συστημικο κομμα δεν θα τους πειραζε κανεις.
 2. 0
  0
  βρωμιαρης σαν τον πατερα του ελεεινος βρωμοτουρκος ,τον γνωριζα τον σκατιαρη ,τον σαδικ ηταν γιατρος. Νυφιτσα ,υπουλος ,ποιος ξερει τη προπαγανδα πηγαινε να κανει και ο θεος δεν του το επετρεψε .Οσο οτι ηταν υποπτο το τροχαιο δεν μοιαζουμε τους φονιαδες υπανθρωπους ,αλλα επειδη ειναι δολοφονοι οι τουρκαλαδες φονους σκεφτονται ,οπως λεει και ενα ρητο πως τον βλεπεις τον αλλο; σαν τον ευατο μου .[σημ εμαι νοσηλευτρια] τοτε βεβαι υπηρχε μονο ο σαδικ ,τωρα εχει γεμισει το νοσοκομειο κομοτηνης τουρκους γιατρους ,νοσοκομες ,τραυματιοφορεις καθως και κατσαπλιαδες απ' τα βαλκανια .Ευχαριστω τον θεο που πηρα την συνταξη μου γιατι πραγματικα η προκλητικοτητα ολων αυτων δεν παλευεται.
 3. 0
  0
  Θα 'χει τους λόγους η Αθήνα… Δεν υπάρχει δυστυχώς άλλος, μη κυνικός τρόπος να το θέσει κανείς, αφού η απάθεια ισούται με σύμπραξη.
 4. 0
  0
  …Όλα δουλεύουν ρολόι ! Ο κόσμος έχει απόπροσανατολιστεί πλήρως. Η υπόθεση είναι χαμένη απο χθές. Εδώ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν Τούρκους βουλευτές εκλέξει μέσα στη βουλή που εκπροσωπούν τα Τούρκικα συμφέροντα στη Θράκη τόσα χρόνια και κανείς δε μιλάει, είτε γιατί δε ξέρει τι ψηφίζει είτε γιατι δεν τον νοιάζει. Έρχονται και χειρότερα αλλά είναι τόσο αδιάβαστος και κουτοπόνηρος ο Έλληνας που πάντα ψηφίζει τον δήμιό του για σωτήρα και μετά κλαίγεται και βρίζει για ότι του κάνουν αλλά ποτέ μυαλό δεν βάζει…
 5. 0
  0
  δεν φοβομαστε κανεναν οσο εχουμε την βοηθεια του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ολοι οι εχθροι μας θα εκμηδενιστουν .οποιος τολμησει να αγγιξει την ελλαδα τοτε η ομαδα του ΣΩΡΡΑ θα θεσει σε λειτουργια τα αγνωστα υπεροπλα που εχει και θα δουν τοτε ποσα απιδια βαζει ο σακος .και δεν θα πτωχευσει ποτε η χωρα ουτε θα κοπουν συνταξεις και θα πεσει και η φορολογια γιατι εχει εγγυηθει και παλι ο ΣΩΡΡΑΣ 200.000.000 μετρητα εδωσε μονο για ενα σπανιο βιβλιο και μετα ρωτατε εαν εχει λεφτα ,μπανει στον Ο.Η.Ε και ολλοι τους ειναι σουζα ,βλεπει οτι ωρα θελει οποιον αρχηγο κρατουςγουσταρει γιατι ξερουν με ποιον εχουν να κανουν εαν του πανε κοντρα .και δεν τολμα κανενας να τον αγγιξει γιατι ειναι υπο την προστασια του υπεραστροσκαφους ΑΘΗΝΑ που περιπολει γυρω απο την γη,οποτε που πατε ξυπολητοι στα αγκαθια αντιπαλοι αυτου του μεγιστου ευεργετη και προστατη οχι μονο της ελλαδας μα ολοκληρου του πλανητη .οχι να κουνησει το δαχτυλακι του μα μονο με την σκεψη του μπορει να σας εξαφανησει .γιαυτο κρυφτητε στις τρυπες σας .εγω παντως ειμαι πεπισμενος οτι αυτο που ακουγεται σε κλειστους κυκλους οτι ειναι ενσαρκωση του θεου ΑΠΟΛΛΩΝΑ πιστευω ακραδαντα οτι ειναι αληθεια .ολλοι στο πλευρο του αυτος ειναι ο σωτηρας και μας και των παιδιων μας,,,,ΡΟΔΙΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ,,,,
  • 0
   0
   ρε νουμερο ρε βλαμενε δεν μας παρατας με τις παλαβομαρες σου ,το οτι δεν εισαι καλα ειναι πασιφανες και καθρεπτης σου το σχολιο που μας αραδιασες με τα λιβανια ως προς τον ενσαρκωμενο σου απολλωνα οπως αποκαλεις αυτον τον πως τον ειπες ψωρρα.το οτι εχεις μυαλο σκωλικα ειναι γνωστο απο εκει που εισαι εως οχι την αθηνα μα την αλασκα ,παντως εχω ακουσει οτι οχι μονο δεν σας δινει μια για τον αγωνα που του κανετε μα βαζετε ομαδικα το χερι στην τσεπη και καταθετετε τον οβολο σας απαντες .αυτο δεν μπορω να το καταλαβω να μας λες οτι διαθετει το χρημα σαν μαρουλοφυλα και απο την αλλη να μην διαθετει ουτε ενα σεντσ για τις ομαδες του .και απο οτι ακουω διαφοροι την κανουν τρεχωντας γιατι δεν φτανει που ειναι ανεργοι νομισαν οτι ειναι η ελπιδα τους και αυτοι πρεπει να πληρωσουν τις εφημεριδες που τους στελνουν για να μοιρασουν στον κοσμο τις χιλιαδες φωτοτυπιες που βγαζουν το τρεξιμο που κανουν τις βενζινες τα κερασματα γιατι νομιζουν απο αυτοι θα ειναι οι εκλεκτοι ,αυτο δεν ξαναγινε να ακολουθεις εναν τρισεκατομμυριουχο απο οτι λετε και να σε βαζει να πληρωνεις τα αναλωσιμα που χρησιμοποιει στον αγωνα του .εδω πρεπει να αναλαβει μεγαλο τιμ ψυχιατρων .παντως περαστικα σας
  • 0
   0
   Άρτεμης Σωρρας στην Εκπομπή του Αγγελου Αγγελατου June 25 2014
   http://www.youtube.com/watch?v=jqKnn2UJXMA&list=UU0HzJJlSxjhhN4OAXHHQIOg&index=31
  • 0
   0
   ΣΩΡΡΑΣ ΔΑΒΙΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2
   http://www.youtube.com/watch?v=NK_j-FFAdYU
  • 0
   0
   Σα να είσαι ο Ρήνος μου φαίνεσαι,
   και να πουλάς τρέλλα για ξεκάρφωμα. Ούτε ο πιο φανατικός του Σώρρα δεν θα έγραφε τέτοιες μαλακίες, παρά μόνον προς γελοιοποίηση του Σώρρα.
 6. 0
  0
  ΟΥΣΤ πια τουρκικη φιλη η ΓΗ αυτη ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ για να μην ξεχνιόμαστε η Κωνσταντινουπολη η Μικρα Αασια για δείτε τα αρχαία που υπάρχουν τη γράμματα έχουν επάνω τους σε πια γλώσσα είναι γραμμένα ?
 7. 0
  0
  Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ άλλος ένας, απευθύνομαι στον Αντώνη Σαμαρά.

  Καταρχήν μια διευκρίνιση: Γράφω στον ενικό γιατί μια κραυγή αγωνίας δεν αρθρώνεται στον πληθυντικό. Eίμαι «ο άγνωστος blogger» που σου ξανάγραψε σε ανάλογες ιστορικές στιγμές, στον αγώνα κατά της Ντόρας (βλέπε εδώ). Αυτός που πάλεψε για να εκλεγείς και αυτός που, μετά την εκλογή σου, κάλεσες σε διαρκή διάλογο,αλλά τον ξέχασες, όπως όλοι οι πριν από σένα πρωθυπουργοί την βάση.

  Στήριξα εσένα και μόνο, πιστεύοντας ότι αποτελείς την τελευταία ελπίδα για την πατρίδα, κόντρα σε προσωπικές πολιτικές πεποιθήσεις για το κόμμα της ΝΔ.

  Αλλιώς δεν επρόκειτο να ταυτιστώ με τον Κυριάκο, για παράδειγμα. Ούτε με την φίλη του την Βούλτεψη και τον Κύρτσο. Ούτε με εκείνους που αποκαλούσαμε «εξαπτέρυγα της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ» και σήμερα αποτελούν τον κορμό της κυβέρνησης (Μητσοτάκης, Δένδιας, Βαρβιτσιώτης κλπ)

  Δεν μου είναι άγνωστα τα βαρίδια του παρελθόντος και οι οργανωτικές αδυναμίες. Ούτε είμαι ο τυπικά ανυπόμονος ψηφοφόρος, που θέλει σε τέσσερις μήνες να ανατραπεί το Σύμπαν. Μήπως όμως, παρά τα αντικειμενικά «βαρίδια», η κατάσταση έγινε πέραν του δέοντος μπάχαλο;

  Δύο φορές η ΝΔ κυβέρνησε σαν πασοκικό κακέκτυπο επειδή δεν μπορούσε να υπερβεί το κομματικό κράτος που παραλάμβανε. Κυρίως όμως επειδή δεν μπορούσε να αντιστρέψει το «ήθος ΠΑΣΟΚ» που είχε επιβληθεί στην κοινωνία. Να υποθέσω λοιπόν ότι η τωρινή συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ σημαίνει ότι επιδιώκεται η ΝΔ να πάρει την θέση του;

  Με την απειλή του κινδύνου χρεοκοπίας επιχειρούν να απαλείψουν από τη συλλογική μνήμη τα ανομήματα της διακυβέρνησης 1981-2004 και κυρίως την ευθύνη του ΠΑΣΟΚ για την πρωτογενή δημιουργία του χρέους. Αυτό εξασφαλίζει προς το παρόν την συγκυβέρνηση, αλλά αν το καταφέρουν θα καταστήσουν τη ΝΔ συνένοχη.

  Με άλλοθι την «οικονομική χρεωκοπία» επιβάλλουν μείωση της εθνικής κυριαρχίας και τις εξελίξεις που αυτό επιφέρει στα ανοιχτά εθνικά θέματα. Βλέπε πρακτικές Βενιζέλου στα εθνικά θέματα.

  Με τους πολίτες συμπιεσμένους από την οικονομική κρίση και αδύναμους να αντιδράσουν δυναμικά επιβάλλουν, αριθμητικά και σημειολογικά, την αλλοίωση ενός εθνικού σώματος που θα τους αμφισβητήσει εκλογικά στο μέλλον. Βλέπε «Ποτάμια». «Ψεκασμένους» και λοιπούς αστείους.

  Εάν όλα αυτά υλοποιηθούν σύμφωνα με τις επιδιώξεις τους, ακόμα και να σε κάνω στις επερχόμενες εκλογές με «μαγικό ραβδί», πρωθυπουργό δεν θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα από την πολιτική ατζέντα που έχεις.

  Μιλώ για το τέλος του δικομματισμού. Για μια «Νέα Μεταπολίτευση» όχι όμως όπως την διακηρύσσεις. Άλλης κοπής.
 8. 0
  0
  Ας μου επιτραπεί γι’ αυτό να ανακαλέσω ότι αρχές Οκτωβρίου του 2009, όταν με τη Ντόρα πανθομολογούμενο «φαβορί» για την αρχηγία της ΝΔ, είχαμε καταθέσει την πρόταση «οι μηχανισμοί αντιπαλεύονται με κινήματα από τη βάση». Και έγινες εσύ αρχηγός της ΝΔ.

  Σήμερα κατατίθεται και πάλι η πρόταση :

  Η καθεστωτική πολιτική των διαπλεκόμενων νταβατζήδων που σε υπονομεύουν σταθερά και ανυποχώρητα αντιπαλεύετε μόνο με κοινωνικό μέτωπο. Μόνο ένα ευρύ κοινωνικό μέτωπο, στη βάση εθνικού προσδιορισμού, της διατήρησης εθνικής ταυτότητας και των κεκτημένων, με μια οικονομικό-κοινωνική πολιτική που θα επιδιώκει να αγκαλιάσει ψηφοφόρους όλων των κομμάτων, και με δημιουργία –ίσως και ακραίας- πολιτικής πόλωσης μπορεί να οδηγήσει στην διατήρηση της εξουσίας.

  Υπάρχει ένα εγγενές πρόβλημα. Η αστική Δεξιά ιστορικά, εκτός από την ακραία εκδοχή της, την Ακροδεξιά, δεν αναμείχθηκε σε «μέτωπα»

  Δεν προσιδιάζει ο χαρακτήρας του συντηρητικού αστού στην «μετωπική» προπαγάνδα και δράση. Και κάποιοι θα πουν : προτείνεις η Δεξιά να γίνει Αριστερά;

  Όχι φυσικά. Αλλά όταν λες «δεν χαρίζουμε την κοινωνική δικαιοσύνη και την κοινωνική ευαισθησία στην Αριστερά» οφείλεις να αποδεικνύεις ότι μπορείς να πάρεις τη θέση της στην υπεράσπιση των ευρέων τάξεων των κοινωνικά ασθενέστερων. Ή απλά να ξαναβρείς (προς το παρόν) το χορταριασμένο μονοπάτι προς την «Λαϊκή Δεξιά».

  Η ΝΔ πέθανε εδώ και πολλά χρόνια. Καιρός να την αναστήσουμε με μια νέα δεξιά. Και λέω «δεξιά», επειδή μόνο οι κομπλεξικοί μεσαιοχωρίτες χρησιμοποίησαν τον όρο κεντροδεξιά». Είδατε τον Τσίπρα να μιλάει για «κεντροαριστερά» ή μόνο για «αριστερά»;

  Και για να κλείνω. Υπεύθυνος για την σημερινή κρίση και την ογκούμενη αμφισβήτηση της ΝΔ, δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο κακό της εαυτός. Βγες έξω στον κόσμο, μίλα με τους παλιούς σου φίλους. Όλοι θα σου μιλήσουν για το «περιβάλλον», ή για ορισμένους συνεργάτες σου. Από την κεφαλή ξεκινάνε άλλωστε οι αλλαγές και έχουμε να πούμε πολλά για την περίοδο από το 2009 μέχρι σήμερα.

  Άρχισε λοιπόν το ξεκαθάρισμα. Και ξεκίνα με εκείνους που αποδεδειγμένα δεν νοιάζονται για την κυβέρνηση και την χώρα, ούτε για σένα. Αλλά για την προσωπική τους ατζέντα και τις σχέσεις τους με τους νταβατζήδες
 9. 0
  0
  η χρυση αυγη ειναι το μονο αντισυστημικο κομμα και το πολεμουν οι δαιμονες και αντεχει
 10. 0
  0
  Να ήταν μόνο η Θράκη, όλη η Ελλάδα αλώθηκε, με τους κατάλληλους ανθρώπους σε καίριες θέσεις . Κατά τα άλλα έχουν γνώση οι φύλακες ….γκαβομάρα έχουν!
 11. 0
  0
  Καριοληδες τουρκοι.ζητω η χρυση αυγη.Γαμω και το αντιρατσιστικο…
 12. 0
  0
  "Κοιμήσου Αθήνα η Θράκη χάνεται"

  ΜΑ Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ, Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ: ΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΠΤΩΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΙ ΓΡΑΦΗ; ΑΘΗΝΑ. ΤΟΙΝΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ; ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΙΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ [ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ-ΣΧΕΔΙΑ, ΒΑΒΕΛ]. ΟΛΟΙ Η ΒΡΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛ ΛΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΚΕΙ ΜΙΡΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΚΑΝΕ + ΚΑΝΟΥΝΕ. ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΜΜΑ, ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΟ ΕΛΛΗΝ-ΟΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ; ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΕ. ΤΙ ΤΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ + ΕΝΑ ΚΑΝΙΣΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟΝ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ [ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ 300 ΑΠΟΓΑΜΗΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ + ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ 10000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΥΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΙΣΤΕΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ, ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ. ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΘΑ ΜΥΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΜΕΝΕΙ ΣΑΡΚΑ, ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΓΕΝΗΜΑΤΑ].
  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΑΘΗΝΑ [ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΑΣ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ] ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΕ. ΨΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,
  Ο Υ Ε …
  Ο Υ Ε …
  Ο Υ Ε Η Α Ν Α Γ Ε Ν Ν Η Σ Η
 13. 0
  0
  Προτεραιότητες κύριοι.
  Αυτή η χουντοκυβέρνηση έχει να λυσει πρώτα άλλα θέματα, πιο σημαντικά.
  Θέλει με τα γενόσημά της να μας κρατήσει πρώτα στη ζωή και μετά ν ασχοληθεί με τη γάγγραινα στο πόδι μας…..
  ένα ένα τα θέματα ….. θα κάψουν τον εγκέφαλό τους.

  Στο κάτω κάτω, ο ιός Μπόμπολα
  είναι πιο ισχυρός απ τον ιό Σαδίκ

  Νικ δε σικ γκρικ
 14. 0
  0
  ΕΦΤΥΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΠΗΣ ΚΙΑΝ ΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ [ΑΡΧΟΝΤΑΣ] ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΤΕ ΣΤΑ ' ΟΡΓΑΝΑΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΗΤΕ , ΚΑΙ' ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ ΘΑ ΠΑ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΜΙΑ ΦΩΛΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΘΑ ΚΑΤΑΙΒΕΝΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
  Μαλαματένια λόγια στο μαντήλι
  τα βρήκα στο σεργιάνι μου προχθές
  τ’ αλφαβητάρι πάνω στο τριφύλλι
  σου μάθαινε το αύριο και το χθες
  μα εγώ περνούσα τη στερνή την πύλη
  με του καιρού δεμένος τις κλωστές

  Τ’ αηδόνια σε χτικιάσανε στην Τροία
  που στράγγιξες χαμένα μια γενιά
  καλύτερα να σ’ έλεγαν Μαρία
  και να `σουν ράφτρα μες στην Κοκκινιά
  κι όχι να ζεις μ’ αυτή την κομπανία
  και να μην ξέρεις τ’ άστρο του φονιά

  Γυρίσανε πολλοί σημαδεμένοι
  απ’ του καιρού την άγρια πληρωμή
  στο μεσοστράτι τέσσερις ανέμοι
  τους πήραν για σεργιάνι μια στιγμή
  και βρήκανε τη φλόγα που δεν τρέμει
  και το μαράζι δίχως αφορμή

  Και σαν τους άλλους χάθηκαν κι εκείνοι
  τους βρήκαν να γαβγίζουν στα μισά
  κι απ’ το παλιό μαρτύριο να `χει μείνει
  ένα σκυλί τη νύχτα που διψά
  γυναίκες στη γωνιά μ’ ασετυλίνη
  παραμιλούν στην ακροθαλασσιά

  Και στ’ ανοιχτά του κόσμου τα καμιόνια
  θα ξεφορτώνουν στην Καισαριανή
  πώς έγινε με τούτο τον αιώνα
  και γύρισε καπάκι η ζωή
  πώς το `φεραν η μοίρα και τα χρόνια
  να μην ακούσεις έναν ποιητή

  Του κόσμου ποιος το λύνει το κουβάρι
  ποιος είναι καπετάνιος στα βουνά
  ποιος δίνει την αγάπη και τη χάρη
  και στις μυρτιές του Άδη σεργιανά
  μαλαματένια λόγια στο χορτάρι
  ποιος βρίσκει για την άλλη τη γενιά

  Με δέσαν στα στενά και στους κανόνες
  και ξημερώνοντας Παρασκευή
  τοξότες φάλαγγες και λεγεώνες
  με πήραν και με βάλαν σε κλουβί
  και στα υπόγεια ζάρια τους αιώνες
  παιχνίδι παίζουν οι αργυραμοιβοί

  Ζητούσα τα μεγάλα τα κυνήγια
  κι όπως δεν ήμουν μάγκας και νταής
  περνούσα τα δικά σου δικαστήρια
  αφού στον Άδη μέσα θα με βρεις
  να με δικάσεις πάλι με μαρτύρια
  και σαν κακούργο να με τιμωρείς

  ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΙΤΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΞΥΝΕ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΝΥΧΟΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ… ΠΡΟΣ ΝΟΗΜΟΝΤΕΣ
 15. 0
  0
  Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΗ…………..ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ….!!!!!!!
 16. 0
  0
  Πολύ καλά να πάθουμε όταν όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που μας ενδιέφερε ήτανε το πως θα χαθούμε στο δημόσιο ώστε να κοροιδεύουμε την κοινωνία, πριν ακόμα κλείσει η κάλπή γνωρίζαμε το τί θα ψηφίσουμε μετά από τέσσερα χρόνια αφού είμαστε ο λεγόμενος κομματικός στρατός, ε! τώρα περαστικά μας,εάν δεν απομακρυνθεί το τουρκικό προξενείο της κομοτηνής θα έχουμε και χειρότερα.tamystikatoubaltou.blogspot.gr.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί