Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:37 - 01/09/2014

Κοίτα να δεις καημό…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κοίτα να δεις καημό να πείσουν τους Πολίτες να δηλώσουν τα “αδήλωτα κυνηγετικά όπλα”!Γιατί άραγε;;;(Μέχρι και το πρόστιμο μείωσαν 6(!) φορές κάτω – ενώ παντού φόροι,τέλη,πρόστιμα ανεβαίνουν – και κατάργησαν τις ποινικές συνέπειες μη δήλωσής του για 2 ολόκληρα χρόνια(!) από τη λήξη της άδειας κατοχής του).Ξαναρωτάμε:ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΩΝΙΑ;Ανησυχούν για “κάτι”;Σχεδιάζουν μήπως καμία “αιφνίδια κατάσχεση όπλων”;;;Ποιός προφήτευσε να δεις:”Να’χετε δύο τουφέκια.Να παραδώσετε το ένα, να κρατήσετε το άλλο…”Ποιός νά’ ταν μωρέ ο ευλογημένος;Άκου κει Άγιος Άνθρωπος να προτρέπει τον πληθυσμό να ΜΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ τουφέκια!!!Μάλλον ινστρούκτορας της Τρομοκρατίας πρέπει να’ταν ο Κοσμάς ο Αιτωλός τελικά )

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους πολίτες σχετικά με την ανανέωση των αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων που έχει λήξει..

Δήλωση στις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές των αδήλωτων κυνηγετικών όπλων..

Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της προώθησης νομοθετικών ρυθμίσεων που στοχεύουν στη διευκόλυνση των πολιτών, επισημαίνει στους κατόχους κυνηγετικών όπλων, τις νέες ευνοϊκές διατάξεις που αφορούν στην έκδοση και ανανέωση των αδειών τους.

Οι ρυθμίσεις αυτές αποσκοπούν στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος που ταλάνιζε καθημερινά τους πολίτες και απασχολούσε έντονα τις αστυνομικές Αρχές. Ειδικότερα, οι νέες ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τα εξής :

• Οι κάτοχοι αδήλωτων κυνηγετικών όπλων, δεν θα έχουν καμία ποινική συνέπεια, εάν προσέλθουν με δική τους πρωτοβουλία στις αρμόδιες αστυνομικές Υπηρεσίες και υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση των απαραίτητων αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων, καταβάλλοντας παράλληλα το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, αντί του χρηματικού ποσού των 120 ευρώ που ίσχυε με τις προηγούμενες διατάξεις.

• Οι κάτοχοι κυνηγετικών όπλων για τους οποίους έχει εκδοθεί άδεια κατοχής (Α.Κ.Κ.Ο.) αλλά έχει λήξη η ισχύς της, δεν θα έχουν καμία ποινική συνέπεια, εφόσον προσέλθουν στις αρμόδιες αστυνομικές Υπηρεσίες, με δική τους πρωτοβουλία, μέσα σε χρονικό διάστημα δύο ετών, από την ημερομηνία λήξης της αδείας και υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ, αντί του χρηματικού ποσού των 120 ευρώ που ίσχυε με τις προηγούμενες διατάξεις.

• Οι κάτοχοι κυνηγετικών όπλων για τους οποίους έχει εκδοθεί άδεια κατοχής (Α.Κ.Κ.Ο.) αλλά έχει λήξη η ισχύς της, δεν θα έχουν καμία ποινική συνέπεια, εφόσον προσέλθουν στις αστυνομικές Υπηρεσίες με δική τους πρωτοβουλία, μετά το πέρας της διετίας από την ημερομηνία λήξης της αδείας τους και υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ αντί του χρηματικού ποσού των 120 ευρώ, που ίσχυε με τις προηγούμενες διατάξεις, εφόσον δεν έχουν πριν με οποιοδήποτε τρόπο εξεταστεί από αρμόδια Αρχή για παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου.

• Οι κάτοχοι των κυνηγετικών όπλων για τους οποίους έχει εκδοθεί άδεια κατοχής (Α.Κ.Κ.Ο.) αλλά έχει λήξει η ισχύς της, θα έχουν νομικές συνέπειες, εάν μετά το πέρας της διετίας δεν έχουν υποβάλλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και με οποιοδήποτε τρόπο εξεταστούν ή ελεγχθούν από τις αρμόδιες αρχές για παράνομη κατοχή. Στην περίπτωση αυτή θα κινείται αυτεπάγγελτα από τις Αστυνομικές Αρχές η ποινική διαδικασία σε βάρος τους.

Σημειώνεται ότι με το Ν. 4249/2014 (Α΄73 – «Αναδιοργάνωση Ελληνικής Αστυνομίας και άλλες διατάξεις») καθιερώθηκαν οι ρυθμίσεις και μειώσεις προστίμων για τα αδήλωτα όπλα και τις ανανεώσεις Αδειών Κατοχής Κυνηγετικών όπλων, ενώ με το Ν.4254/2014 (Α΄85 – «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του Ν.4046/2012 και άλλες διατάξεις») καταργούνται τα παράβολα υπέρ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.

Επιπλέον, με τις νέες διατάξεις που προβλέπουν οι συγκεκριμένοι νόμοι (Ν.4249/2014 και Ν.4254/2014), οι οποίες προήλθαν έπειτα από εισηγήσεις των αρμόδιων Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας κατέστη δυνατή η αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών, θεσπίστηκαν νομοθετικές ρυθμίσεις που αφενός διευκολύνουν τους πολίτες στη νομιμοποίηση των όπλων που κατέχουν, καθώς με την αυτόβουλη προσέλευση δεν φέρουν ποινική ευθύνη και αφετέρου προάγουν το αίσθημα της ασφάλειας, στοχεύοντας παράλληλα στη μείωση των αδήλωτων κυνηγετικών όπλων.

Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, επιλύοντας τα προβλήματα που ανακύπτουν και λειτουργώντας με γνώμονα την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του και την προάσπιση της δημόσιας ασφάλειας.

Παρακαλούνται οι πολίτες να προβούν στην ανανέωση των αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων που έχουν στην ιδιοκτησία τους και έχει λήξει η ισχύς τους, αλλά και εκείνοι που μέχρι σήμερα έχουν στην κατοχή τους αδήλωτα κυνηγετικά όπλα, στην άμεση δήλωσή τους.

http://aetos-grevena.blogspot.gr/

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (31)

  1. Ανώνυμος 09/01/2014 @ 7:47 ΜΜ

    Εχω την εντυπωση πως πρεπει να ψαξω για κανενα 50 calliber γιατι το πραμα χοντρενει πολυ.

  2. Ανώνυμος 09/01/2014 @ 7:57 ΜΜ

    ΕΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Χ.Α . ΑΛΒΑΝΟΙ -ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ-ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ , ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΚΟΦΤΕ ΚΩΛΟΥΣ . ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ- ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ . Υ.Γ ΑΦΟΠΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΣΑ . ΟΥΤΕ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΥΝΘΟΥΝ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ , ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .

  3. Ανώνυμος 09/01/2014 @ 8:18 ΜΜ

    ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑ.. ΟΞΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ..: http://youtu.be/s3A0ukOY3qA

    • Ανώνυμος 09/01/2014 @ 8:42 ΜΜ

      ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ , ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ $ΥΡΙΖΕΟΙ , ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ . ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ , ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ .

      • Ανώνυμος 09/03/2014 @ 5:26 ΠΜ

        δεν υπαρχουν ΝΔιτες πια
        και αν καποιος ακομα δηλωνει, με το που θα σφιξουν τα γαλατα, την εκανε σαλτα.

  4. Ανώνυμος 09/01/2014 @ 8:23 ΜΜ

    καλο χειμωνααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  5. Ανώνυμος 09/01/2014 @ 8:40 ΜΜ

    Πρίν από κάθε παγκόσμιο πόλεμο γίνεται ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ των πολιτών.

    Στην Ελλάδα έγινε πάλι το 1936-37 και ειδικά στην Κρήτη, που με παράκληση του "εθνάρχη" Βενιζέλου μάζευαν "βουνά" από όπλα.

    Αν η Κρήτη δεν είχε αφοπλιστεί το 37 ο Χίτλες θα είχε χάσει τον πόλεμο από την ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

    Τα σχέδια είναι πάντα τα ίδια. Και τώρα ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ετοιμάζουν.

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ".

    Αν δεν μπορείτε να έχετε και δεύτερο όπως λέει ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, να πάτε να φτιάξετε ένα σε μηχανουργείο.

    "Ένα τουφέκι, χίλιες ψυχές θα σώσει"

    Ιωάννης Λαμπρόπουλος

  6. Ανώνυμος 09/01/2014 @ 8:44 ΜΜ

    Πήγα ανανέωσα την άδεια λοιπόν πρίν λήξει,ο αστυνομικός που μου παρέδωσε την άδεια της καραμπίνας με πήρε μετά απο 2 βδομάδες αφού είχα παραλάβει την άδεια του όπλου για να μου πέι το εξής γαμάτο, "η άδεια του όπλου σας έχει λήξει"αν είναι δυνατόν βέβαια δεν τελείωσε εκεί το σενάριο,μετά απο 2 μήνες περίπου με φρέναραν για έλεγχο και χτύπησαν να δούν αν απασχολώ και με δέσανε γιατί με έδειχνε κόκκινο επειδή λέει έχει λήξει η άδεια του όπλου…σου έληξε? σε δένουν..την ανανέωσες??σε δένουν….συμπέρασμα??δε γαμιόμαστε λέω εγώ..

  7. Ανώνυμος 09/01/2014 @ 8:52 ΜΜ

    ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ…ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

  8. «Θὰ σᾶς ζητήσουν τὰ ντουφέκια· νὰ ἔχετε διπλά· νὰ δώκετε τὸ ἕνα καὶ νὰ κρατήσετε τὸ ἄλλο. Ἕνα ντουφέκι 100 ψυχὲς θὰ γλυτώση».

    «Θἄρθη ξαφνικά. Νὰ ἔχετε ἕνα σακκούλι σιτάρι κρεμασμένο στὴ θύρα. Αὐτὸ θὰ σᾶς ἐμποδίση φεύγοντας. Μὴ τὸ ἀφήσετε. Νὰ τὸ πάρετε μαζὶ σας, γιὰ νὰ φᾶνε τὰ παιδιά σας».

    «Ἅμα κλείση τὸ δένδρον καὶ κλεισθῆ μέσα τὸ παλούκι, τότε θὰ ἔλθη τὸ ποθούμενον. Θὰ γίνη κάποιο σημάδι καὶ νὰ μὴ φοβηθῆτε. Νὰ πηγαίνετε βασίλεμα ἡλιοῦ σ᾿ ἐκεῖνα τὰ βουνὰ (τῆς Ὁμάλιας καὶ τῆς Μερόπης), ὅπου θὰ γλυτώσουν πολλὲς ψυχές. Μαζί σας μὴ πάρετε τίποτε, μόνον τὶς ψυχές σας νὰ γλυτώσετε. Καὶ δὲν θὰ βαστάξη τὸ κακὸ περισσότερο ἀπὸ 24 ὦρες».

    «Θὰ προσπαθοῦν νὰ τὸ λύσουν μὲ τὴν πέννα, μὰ δὲν θὰ μποροῦν. 99 φορὲς μὲ τὸν πόλεμο καὶ μία με τὴν πέννα».

    «Θὰ μαζωχτῆ τὸ χιλιάρμενο στὸ Σκάλωμα (Ἅγιοι Σαράντα) καὶ θἄρθουν κοκκινογέλεκοι, νὰ πολεμήσουν γιὰ σᾶς».

    «Ἂν ὁ πόλεμος πιαστῆ ἀπὸ κάτω, λίγα θὰ πάθετε· ἂν πιαστῆ ἀπὸ πάνω, θὰ καταστραφῆτε».

    • Ανώνυμος 09/02/2014 @ 6:16 ΠΜ

      Είναι αστείο να διαβάζεις κείμενα ιερωμένων της εκκλησίας και να διαπιστώνεις πως ταυτίζουν το σώμα με τη ψυχή.

      Ἕνα ντουφέκι 100 ψυχὲς θὰ γλυτώση»….ὅπου θὰ γλυτώσουν πολλὲς ψυχές…μόνον τὶς ψυχές σας νὰ γλυτώσετε…

      Ρε μπάρμπα, γιατί μέχρι τώρα έτρεχα στις εκκλησιές,άκουγα τα κηρύγματά σας,άναβα κεριά κ.λ.π. ενώ η δουλειά (η σωτηρία της ψυχής-τομάρι )γινόταν και με μια καραμπίνα!!!;;

      Το πολύ-πολύ να πεθάνω νωρίτερα από το αναμενόμενο γιατί τόση τρομάρα;;;;

      … ….

  9. Ανώνυμος 09/01/2014 @ 10:38 ΜΜ

    ΑΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ [ ΟΠΛΟ ] ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ…

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΜΠΛΑΚ-ΑΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ….ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ…

    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΤΣΟΥΞΑΜΕΝ ΠΕΝΤΕ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [ ΜΠΥΡΑΣ ] ΓΥΑΛΙΝΕΣ …ΚΟΥΤΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ…
    ΜΑΡΚΕΣ ΔΕ ΛΕΜΕ…[ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΠΕΔΙΑ ΚΑΛΗ ΣΗΜΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ]

    ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ…ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ…ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΗΜΕΝ…

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ Η ΓΙΝΕΣΑΙ…ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ…Ο ΕΛΛΗΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ [ ΧΘΟΝΑ ] ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Η ΓΗ ΤΟΠΟΣ ΕΞΟΡΙΑΣ…ΛΕΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ '' ΟΙ ΚΥΔΩΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΑΡΔΑΝΟΥ ''…

    Ο ΙΑΡΔΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…ΚΑΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΡΔΑΝΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ…[ GULF STREAM ] ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ …

    '' ΙΑΡ '' ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΝΕΡΟ …ΚΑΙ ΤΟ '' ΔΑΝΟ '' ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ…ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ [ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΟΥΣ ] ΤΙ ΕΓΙΝΕ …ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ…

    ΑΡΑΓΕ Ο ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΥΡΙΤΟΥ…ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ…ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΑΧΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΚΛΠ…

    ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΡΑ…ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΜΟΝΟ [ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ]…ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΑΝ [ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΟΝΤΑ ] ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ …ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΟΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ…ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΚΑΣΠΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ…ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ [ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ] …

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ…ΑΥΤΟΙ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΟ ΣΑΜΙΝΑ [ ΝΑΙ ΡΕ ]…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ…ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΡΥΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ [ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ] ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ …ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΕΣΤΩΡ [ ΠΥΛΟΥ ]…ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΡΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…

    ΟΙ ΚΙΜΒΡΟΙ [ ΑΓΓΛΟΙ-ΓΥΦΤΟΙ ] ΨΑΞΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΛΑΚΡΟ ΓΥΦΤΟ [ ΟΧΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟ ] ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ…ΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ…ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ…ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ…

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ…ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ …ΧΤΥΠΑΝΕ ΙΣΤΟΡΙΑ …ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ…ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ…ΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ…ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ…ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ 1999 ΣΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ…ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΡΟΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…

    Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ…ΟΙ ΓΥΦΤΟ-ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΣΚ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΥΦΛΩΝΑΝ ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ…ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ…ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΣΚ…

    Η Β. ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΣΙΑ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΩΝ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΩΣΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ …Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ…ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ…

    • Ανώνυμος 09/02/2014 @ 12:04 ΜΜ

      Ιαρδανος , ονομαζεται ενας ποταμος ,
      στην περιοχη της Αμαλιαδος..
      Οι κατοικοι της περιοχης , στην αρχαιοτητα ,
      ονομαζονταν ΙΑΡΔΑΝΙΤΑΙ…
      Λογω των πολυ στενων σχεσεων ,
      της Πυλου με την Μινωικη Κρητη , πολλοι
      Ιαρδανιτες , παρεσυρθησαν απο τις
      υποσχεσεις του αδελφου του Μινωα ,
      Σαραπη , και μετεβησαν στην Κρητη ,
      ως μισθοφοροι , για να πολεμησουν
      και να ανατρεψουν τον Μινωα , προς
      οφελος του Σαραπη…
      Ηττηθηκαν βεβαια , και ο Μινωας τους απαγορευσε να επιστρεψουν στην Ηλεια..
      Τους εξορησε στην Παλαιστηνη , και απο
      αυτους ονομασθηκε ο κοντινος ποταμος
      ΙΟΡΔΑΝΗΣ…λογω της νοσταλγιας τους
      για την πατριδα…

      ACHAIOS

    • Ανώνυμος 09/02/2014 @ 12:26 ΜΜ

      ΜΠΡΑΒΟ. ΤΟΝ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΕΣ ΤΟΝ ΦΟΥΡΑΚΗ….

    • Ανώνυμος 09/02/2014 @ 12:31 ΜΜ

      Οσο για τους Αγγλους…
      Οταν οι Ρωμαιοι απεχωρησαν απο
      την Βρετανια , οι τρεις κυριαρχες φυλες ,
      του νηαιου , αρχισαν να πολεμουν
      μεταξυ τους με επαθλο την εξουσια
      στο νησι..Οι τρεις φυλες — ΒΡΕΤΟΝΟΙ ,
      ΠΙΚΤΕΣ , ΣΚΩΤΟΙ , πολεμουσαν επι μακρον ,
      χωρις να ξεχωριζει καποια…
      Αυτα μεχρι που οι Βρετονοι , ειχαν μια ατυχη
      εμπνευση..Εστειλαν απεσταλμενους στην
      Γερμανια ψαχνωντας για μισθοφορους ,
      και ταζοντας χρυσαφι..
      Πηγαν στην περιοχη ΑΓΓΛΙΑ , που ηταν
      κοντα στα σημερινα συνορα με την
      Δανια , καθως και στην Σαξωνια…
      Αυτες οι δυο φυλες δεχθηκαν να πανε
      στην Βρετανια να πολεμησουν υπερ των
      Βρετονων..Ελα ομως , που σκεφτηκαν ,
      οτι ειναι προτιμοτερο να καταλαβουν την
      εξουσια για παρτη τους , και κατσικωθηκαν
      απο τοτε στην Βρετανια…Ετσι λοιπον ,
      Αγγλοι και Σαξωνες ειναι ΓΕΡΜΑΝΟΙ…

      ACHAIOS

    • Ανώνυμος 09/02/2014 @ 12:37 ΜΜ

      Παρεπιπτοντως , μου ελεγε το πρωι
      ενας Κοζανιτης γειτονας μου , οτι
      εριξε πολυ νερο χθες εκει πανω..
      Φοβαμαι οτι αν γινει σημερα, αυτο
      που λεει η ΕΜΥ θα γινεται WATERLAND…

      ACHAIOS

    • Ανώνυμος 09/02/2014 @ 3:54 ΜΜ

      οποτε τα δηλωσαμε μας τα φαγανε !!!!

  10. Ανώνυμος 09/02/2014 @ 3:46 ΠΜ

    Βασιζεται στις προφητειες του Αγιου Κοσμα και δεν μου φαινεται καθολου περιεργο σεναριο αν λαβουμε υποψη μας για τυχον ψυθηρους περι ουτσεκα και λοιπον παραοργανοσεων.

    Μακαρι να ειναι λαθος, αλλα λιγο ο Πατερ Παισιος που μιλαει για 1-2 νησακια,λιγο ο Αγαθανγγελος για την κρητη,με τον Βατοπεδινο για την Κυπρο, με Αγιο Κοσμα για αυλωνα και σκαλωμα(Αγιοι Σαραντα) …. ισως να γινει μια γενικη επιθεση
    Σημηωτεον οτι στον εβρο φετος καηκαν 75.000 στρεμματα και φυσικα μια καληψη ειναι δυσκολη

    εξαλου σε αυτο το βιντεο μας μιλαει για μια γενικη επιθεση
    Ελλαδα & 3'ος παγκοσμιος πολεμος
    https://www.youtube.com/watch?v=6FN-vXzZPjk#at=330

  11. Ανώνυμος 09/02/2014 @ 5:59 ΠΜ

    Τα κουμπούρια υπάρχουν (ακόμη) διαθέσιμα… ήδη περιμένω να παραλάβω άλλο ένα! Βλέπεις, τα σενάρια πληθαίνουν και οι ανάγκες διαφοροποιούνται.
    Δυστυχώς όμως, η πιθανή χρήση τους δε προβλέπεται για τον πραγματικό εχθρό, αλλά για την επιβίωση της νέας γενιάς!

    Καλή τύχη συνάνθρωποι….

    Ε.Ν.Τ.

  12. Ανώνυμος 09/02/2014 @ 11:41 ΠΜ

    Τί να πεις για μια χώρα όπου το ραβδωτό τυφεκιο απαγορευεται γιατί είναι φονικό όπλο ενώ το κυνηγετικο λειόκαννο δεν είναι, λέμε τώρα…. Την ίδια ώρα -στην Βουλγαρία π.χ.- είναι νομιμότατο. Στην Ελλάδα επίσης απαγορεύονται τα taser και τα σπρέι πιπεριού!
    ΒΑΝΑΝΑ

  13. Ανώνυμος 09/02/2014 @ 12:45 ΜΜ

    Αγαπημενε Γιαννη

    ειμαι (-μαστε) παντα εδω! ειμαι(-μαστε) παντα διπλα σου και υποστηρικτικα ! ασχετα αν πρεπει για λιγο χρονικο διαστημα ναμαστε στην "ανωνυμια" …

    σου ειπε και η ββτβ οτι πρεπει και εσυ να προφυλαχθεις λιγο απο τα ιδιαιτερα προσωπικα στοιχεια σου που γραφεις…δυστυχως δεν προσεχεις …
    γιαυτο ΚΑΙ εσυ καποια στιγμη θα ανακαλυψεις οτι εισαι…αρχειοθετημενος!!!!

    ιδιαιτερα τωρα με την ψηφιση αυτου του εκτρωματος που ονομαζουν… "αντιρατσιστικο"

    οπως ξερεις και σου ειπε και η ββτβ η επαγγελματικη διαδρομη της ειναι μεσα σε χωρους αποφασεων και ας ξερεις οτι το "κατοχικανεα" θα δεχεται επισκεψεις πλεον φιλοκυβερνητικων σχολιαστων …περαν αλλων ενεργειων τους…εσω λοιπον προσεκτικος.

    τρεφω(-ουμε) εκτιμηση για τις αποψεις σου και αγαπη σε σενα και την οικογενεια σου .

    Νασαι ετοιμος για πολυ μεγαλες ανατροπες που ερχονται τις επομενες μερες γιαυτο και χρειαζεται προστασια, του εαυτου, της οικογενειας, της επιβιωσης, και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ συνειδησης μας
    για να μπορεσουμε να καταφερουμε να ξεπερασουμε αυτο που οι επικινδυνοι εξουσιολαγνες Σαμαροαπατεωνας και Βενιζελοκακουργος κατηφθηναν υπουλα για τον ΕΛΛΗΝΑ Πολιτη…
    ειμαι αισοδοξος οτι το κλιμα δεν αντιστρεφεται οτι και να κανουν ετσι λοιπον αναμενω την πτωση τους …
    ειμαι ομως και πολυ ανησυχος για την αβεβαιοτητα που εισπραττω απο τον νεο Σωτηρα μας Αλεξιο τον Τριλιζα …

    ΓΙΑΝΝΗ ολα να πανε κατ ευχην και νασαι παντα καλα για να…μας γραφεις!!!!!!
    χαιρετισμους και απο την ββτβ και σε ολην την οικογενεια σου – με σεβασμο.

    μπλακ-αης

  14. Ανώνυμος 09/02/2014 @ 1:37 ΜΜ

    ΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΖΑΝΗ '''ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΙΝΑ''''ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥΣ ΑΥΤΟ΄΄΄ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ''''ΠΑΡΑΚΑΛΩ''''

    • Ανώνυμος 09/02/2014 @ 6:18 ΜΜ

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ… ΧΑΙΡΕΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗ ΒΑΒΑΤΙΒΙ…ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ… ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ…ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ…

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΧΑΙΕ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ…ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΡΔΑΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ…ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΠΟΤΑΜΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ… ΒΑΛΕ YOUTUBE ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ… ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ [ ΑΓΓΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ] ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΩΛΟΦΑΡΑ….ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ…

      ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ 3.26 ..ΠΟΙΟΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΕΔΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ…

      ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ 4.37…ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΣΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…ΤΑ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ…ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ…

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  15. Ανώνυμος 09/02/2014 @ 10:12 ΜΜ

    ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ -ΚΟΖΑΝΗ
    ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ'''ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ'''ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ''''ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ'''''ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ''''

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*