09:58 - 14/03/2014

Κινήσεις για Βασιλικό κόμμα (πρίγκιπα Παύλου) … απο εφοπλιστές του Λονδίνου !

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι ζυμώσεις στην Κεντροδεξιά. Ζυμώσεις που, όπως εκτιμούν έμπειροι πολιτικοί αναλυτές, είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν -μετά τις ευρωεκλογές- στη δημιουργία νέου πολιτικού, πατριωτικού πόλου.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε άλλο παρά τυχαία υπήρξε η παρουσία του τέως υπουργού Αμυνας και στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Φράγκου στην επετειακή εκδήλωση μνήμης για τον βασιλιά Παύλο, παρουσία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της βασίλισσας της Ισπανίας, Σοφίας. Ως κεντρικό πολιτικό πρόσωπο προτάσσεται επί του παρόντος ο Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος δεν έχει εγκαταλείψει τη σκέψη να ηγηθεί ενός σχήματος «υπό προϋποθέσεις», όμως ξεκάθαρος στόχος των δυνάμεων αυτών είναι η προώθηση με τρόπο έμμεσο του πρίγκιπα Παύλου, ο οποίος εσχάτως πυκνώνει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Παύλος προωθείται από συγκεκριμένα εφοπλιστικά και επιχειρηματικά κέντρα του City του Λονδίνου ως λύση «εκτάκτου ανάγκης». Πρόκειται για επιχειρηματίες οι οποίοι εκτιμούν πως «η Ελλάδα βρίσκεται σε μείζονα κίνδυνο», κυρίαρχα στα εθνικά ζητήματα, και σε συνεννόηση με τον βασιλιά Κωνσταντίνο κινούνται παρασκηνιακά. Κι όταν αναφέρονται σε «εθνικό κίνδυνο», δεν λησμονούν τους διαρκώς και πιο απαιτητικούς Γερμανούς δανειστές.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι στο εν λόγω ντοκιμαντέρ είναι σαφείς οι αρνητικές αναφορές στον ρόλο των Γερμανών κατά της Ελλάδος και του Στέμματος, στη διασύνδεση του βασιλιά Παύλου με τους Βρετανούς και στην προσπάθεια του Χίτλερ μέχρι και να απαγάγει τον Παύλο! «Οι συνειρμοί με το ό,τι συμβαίνει από τους Γερμανούς σήμερα στη χώρα μας είναι σαφείς», αναφέρει πολύ καλά ενημερωμένος επιχειρηματίας, ο οποίος ανήκει στη διευρυμένη ομάδα που κινείται γύρω από τη συντελούμενη προσπάθεια. Η τελευταία, διαβλέποντας το γενικευμένο κλίμα αποδόμησης της μεταπολιτευτικής πορείας της χώρας -άρα και της επιλογής απομάκρυνσης της βασιλικής οικογένειας από τον θρόνο-, φρονεί πως έχει έλθει η ώρα για την έναρξη μιας ουσιαστικής συζήτησης για το κατά πόσο η βασιλεία ζημίωσε ή τελικά βοήθησε την πατρίδα.

Σε δεύτερη φάση όμως, και ελλείψει ενοποιητικών στοιχείων, είναι βέβαιο ότι αυτές οι δυνάμεις θα επιδιώξουν εμπλοκή στην πολιτική πραγματικότητα του τόπου μέσω σχηματισμού που θα στοχεύει στην ένωση των διάσπαρτων δυνάμεων της αστικής Δεξιάς και στην αποδυνάμωση της Χρυσής Αυγής. Οι παραπάνω θυμίζουν το βουλγαρικό προηγούμενο και τον τέως βασιλιά Συμεών, ο οποίος στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας είχε αναδειχθεί δημοκρατικά ως πρωθυπουργός της χώρας του. Με μία όμως διαφορά.

Στόχος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν είναι να οδηγήσει τον πρωτότοκο υιό του στη θέση του Αντώνη Σαμαρά, αλλά μέσα από παράλληλες διαδικασίες και ένα κόμμα- δορυφόρο να ξαναθέσει το ζήτημα της βασιλείας στο αλλαγμένο εκλογικό σώμα. Κάτι τέτοιο όμως προϋποθέτει αρχικά ενημέρωση για περιόδους της Ιστορίας που επί χρόνια παρουσιάστηκαν μονομερώς και δεν έχουν φωτιστεί επαρκώς.

Οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν ότι το νέο ντοκιμαντέρ για τα 50 χρόνια από τον θάνατο του βασιλιά Παύλου που παρουσιάστηκε έχει σαφή υπόνοια της δυνητικής εμπλοκής του πρίγκιπα στα πράγματα, καθώς εμφανίζεται στο τέλος του ως ο άμεσος «κληρονόμος» της δυναστείας και προσωπικά του βασιλέα Παύλου, με τον βίο και την πολιτεία του οποίου ασχολείται η ταινία, σε έναν «ρόλο» έκπληξη.

parapolitika

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (28)

 1. 0
  0
  Πρώτα απ'όλα, από πού κι ώς πού αποκαλείται "πρίγκηπας", αφού η βασιλεία έχει καταργηθεί εδώ και 10ετίες; Μήπως ελέω Θεού και όχι ελέω λαού;

  Και επιπλέον, γιατί δεν συγκρίνουν την εποχή της εισβολής των ναζιστών στην Ελλάδα που και παλι είχαμε βασιλεία και να μας εξηγήσουν πώς προέκυψε το κακό, ενώ υπήρχε βασιλιάς; Ή την κατάσταση της Αγγλίας που δεν έχει πάψει να έχει βασιλιά; Ανόητοι συνειρμοί για ανόητους.

  Και επιπλέον από γερμανικούς οίκους προέρχονται και δεν κατανοώ γιατί θα έπρεπε ο ανώτατος άρχοντας να είναι ξένος.
 2. 0
  0
  Που σκατά πάνε και τους βρίσκουν.
  Δεν έχουν αφήσει μούμια και απολίθωμα ήσυχο στην κρύπτη του.
 3. 0
  0
  Άντε να το δω κι αυτό!
 4. 0
  0
  πρόκειται για βολιδοσκόπηση και δεν πρέπει να μένετε αμέτοχοι.

  … «ο σιωπών δοκεί συναινείν»…

  Γράψτε τη γνώμη σας.

  Κάντε γνωστό ότι όλα τα΄χει η Μαριωρή ο φερετζές της λείπει…!
  …….

 5. 0
  0
  Αυτός θα κάνει το κόμμα της Αμυγδαλιάς, Η άλλη από δίπλα του, είναι αυτή που θα την τινάξει μετά, την ανθισμένη αμυγδαλιά, με τα χεράκια της,για να γιομίσει κόρφους κι αγκαλιές και τα μαλλάκια της και αφού μας ξετινάξουν κι αυτοί με τη σειρά τους, μετά θα την κοπανήσουν, ως είθισται με δαύτα τα βούρλα…
 6. 0
  0
  ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑς ΛΕΙΠΑΝΕ
 7. 0
  0
  Εδώ με τον Βλαδίμηρο χάνουμε την Κριμαία μέσα απο τα χέρια μας κι ετούτοι θέλουν να κάνουν κόμματα…
 8. 0
  0
  ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ!!!

  ΜΕΤΑ ΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΗΝ Ν.Δ. ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

  ΤΟ ΕΝΕΚΔΟΤΟ "ΣΥΡΙΖΑ" ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"…

  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ… ΓΙΑ ΕΝΑ "ΚΑΛΥΤΕΡΟ" ΑΥΡΙΟ!!!

  ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ "ΦΡΟΥΤΑ"… ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ"!… ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ "ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ"!… ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"!!!… ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ!!….

  ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΗΗΗΗ;

  ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!!

  ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΗΗΗΗ;

  ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΡΕΣΚΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΗΗΗ!!!!

  ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ…. ΛΕΜΕ, ΘΑ ΦΕΡΩ ΠΑΥΛΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΟΟΟΟ!!! ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΟΥ!!!

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΝΕΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ "ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ" ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!!! ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ… ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ!!! ΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ!!!!

  ΕΛΑΑΑΑ…. ΕΛΑ ΤΩΡΑΑΑΑ!

  ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΑΑΑ! ΕΛΑ ΠΑΡΕ – ΠΑΡΕΕΕΕ!!!

  ΑΥΤΑ.

  ΥΓ. ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ…. ΒΕΒΑΙΩΣ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!!! ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;)…. ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙ6, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ…. ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ!!!!
 9. 0
  0
  Βρε δεν πανε στο διαβολο οι βασιλεις….

  Εμεις δεν εχουμε Ελληνα βασιλια.

  Εναν διορισμενο γερμανο κοτσο ειχαμε… εφυγε
  Μετα ηρθαν κατι ψονια με ξενο ονομα… ακου γλυξμπουργκ !

  Είναι γερμανος, αγγλος, δανος, βουλγαρος, γαλλος, +…. , λιγο απ'ολα ….?
  Οπως λεμε δηλαδη πολυεθνιτης της νεεας ταξης πραγματων ?

  Ποσες ρατσες πρεπει να εχει αυτο το αιμα για να βγει στο τελος γαλάζιο ?

  Μας φερανε πακιστανους, αφγανους και τουρκους…. γεμισαμε. Φτανουν αυτοι. Οχι αλλους ξενους !

  Ακου! βασιλια θελει να κανει το κανακαρι του, ο προδοτης….

  Βρε αι στο διαβολο που θελετε να προικιζουμε τις κορες και τις γεροντοκορες σας….
 10. 0
  0
  Οι εφοπλιστες του Ψιτυ του Λονδινου δεν κοιμουνται που η γερμανοκτηνοβατες φερονται ασχημα στους Ελληνες…

  Βρε ουστ που νομιζετε οτι θα μας συγκινησετε απατριδες μασωνοι !

  Παθαμε, μαθαμε, ενηλικιωθηκαμε…
  ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ !!!!
 11. 0
  0
  Βρε, βρε, βρε, …….καλώς ΄τονε κι ας άργησε……….
 12. 0
  0
  Αυτος δεν ειχε παρει ενα σεβαστοτατο ποσο για ενα εγκαταλείψει τη χωρα, την υποτιθεμενη περιουσια της Βαυαρικης του οικογενειας στην Ελλάδα και τον όρο βασιλιάς; … πως γυριζει πισω και μαλιστα επιχειρωντας να εχει ενεργο ρολο στα κοινα; οταν φεσωσε τον λαο για να παρει την αξια της "περιουσιας" του σε χρημα ηταν καλα; τότε δε μας χαντακωνε; τωρα θελει να μας σωσει κι αυτος; απο ποιους; απ τους δικους τους; …. όνειρο! !!!!!!
 13. 0
  0
  λαιμο κορκοδειλου κ οι 2
  μονο που η γκομενα βλεπεται
  ο αλλος γμσ τααα
 14. 0
  0
  Την Δημοκρατία την ξεφτιλίσατε,
  -Οι πολίτες αυτοκτονούν
  -Οι άνθρωποι λιμοκτονούν
  -Οι κλέφτες 1.500.000 δημόσιοι, τραπεζίτες, αστυνομικοί, εισαγγελείς πολιτικοί δημοσιογράφοι ……. λαδώνονται, μίζες, δολοφονούν, συλλαμβάνουν παράνομα, εκβιάζουν, και κλέβουν κλέβουν κλέβουν κλέβουν κλέβουν….ε αφήστε και κάτι να αλλάξει!!!!!!

  Ας έρθει και ο Βασιλιάς, ας έρθει όποιος και ότι νάναι.

  Αφού έτσι κι αλλιώς, άχρηστοι είσαστε.
  Εχετε και προτιμήσεις ποιός θα σας "δολοφονήσει" περισσότερο;
  Δειλοί και άμοιροι!!! γυφτάκια της Ευρώπης.
 15. 0
  0
  BRE OYST !!!!!
 16. 0
  0
  να πανε στο διαβολο οι κλεφτες, δουλεψαν ποτε; κατακλεψαν την ελλαδα και τωρα θελουν να την ξανακλεψουν
 17. 0
  0
  για τι ρε ΚΑΤΟΧΙΚΑ μας ζαλιζεις με τα βασιλοπαιδα…… ξεχνας ποσο μας κοστισαν???αυτες τις μαριονετες περιμενεις να σε σωσουν ?
 18. 0
  0
  8:01 μ.μ.
  Καλε ποιος εισαι ? ο ενδιαφερομενος? ο παυλος (ετσι δεν σε λενε ? ούτε που με ενδιαφερεις για να ξερω και το ονοματακι σου) ?

  Δεν σε θελουμε νεοταξιτη. Τελεια και Παυλα ! ΟΥΣΤ !
 19. 0
  0
  Θα αρχισουν να φτυνουν ψιχουλα τα κορακια…παρακαλουνται τα χαμοπουλια να προσεχουν τις γαστρεντερικες διαταραχες …
 20. 0
  0
  χεσμενο τον εχουμε τον βασιλια,
  η μονη ελπιδα να ξεφυγοθμε απο αυτη τη κατασταση ειναι ο συριζα
 21. 0
  0
  Για Παύλο μιλάει το άρθρο…..τί δουλειά έχει ο Νικόλαος στη φωτό???
 22. 0
  0
  9:49 μ.μ., 12:53 π.μ., 10:48 μ.μ. – Ξεφτίλες._
 23. 0
  0
  12:53 ναιιιι κ λεγαμε τοσο καιρο ποιος να ναι ο σωτηρας μας, καλε ναι ο τσιπρας ειναι πως μας διεφυγε??ρε δε θα αλλαξετε ποτε!!εσυ κ μονο εσυ θα σαι υπευθυνος για ο,τι σου συμβει,μετα ομως μην τολμησεις να κλαφτεις κ να κατηγορησεις κανεναν!!!
 24. 0
  0
  Αν η Βασιλισσα μας,θα ειναι οπως στην φωτο,χαλαρα ψηφιζω για Βασιλια…χαχαχα…
  Τον Τσιπρα χεσμενο τον εχω,αφου ειναι,και θα γινει χειροτερος κωλοτουμπας απο τον Κουβελη.Μην πιασουμε το κομματι οτι θα γινουμε Τουρκια σε ενα πρωινο με τα μυαλα που κουβαλαει!Θα ξυπνησουμε ενα πρωι,και μονο ελληνικα που δεν θα ακουμε.
  Οπως τον Γαπ,και τον Σαμαρα,απο τα σχολεια μεσα τους ετοιμαζαν για να μας κυβερνησουν δοσιλογοι.Μην αναρωτιομαστε πως φτασαμε σημερα μεχρι εδω.Ολα κανονισμενα ηταν,ακομη και η δηθεν οικονομικη κριση.Οι παγκοσμιες αλλαγες στο σκηνικο,ετσι γινονται.
  Αξιοι της μοιρας μας.
 25. 0
  0
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ !
  ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΛΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !
  ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ !
  ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΝΕΙΚΟ , ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΛΕΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ .
  ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ …ΚΟΤΕΤΣΙ .
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΡΟΛΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Η ΕΒΡΑΙΑ , ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΤΣ ?
  ΑΥΤΗ ΕΞΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΠΕΘΕΡΟ , ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΓΥΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΝ ΣΕ …ΚΟΤΕΤΣΙ !
  ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙΟΥΔΑΙΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΩΞΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ .
  ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ , ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ .
  ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ .
  ΜΕΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΕΞΩΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ .
  ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ , ΟΣΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ''ΔΟΥΛΕΙΑ ''.
  ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ .ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΣΧΟΛΕΙΑ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ .
  ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΝΕΙΚΟ .

  ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΠΕΡΕΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ .
  ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ .
  ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΤΑ 80 % ΗΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ .
  ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ , ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΑ .
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ !
 26. 0
  0
  Τα πεντε κομματα του Ροτσιλτς δηλαδη ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΚΚΕ , ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ , καθως και τα πεντε μεγαλα καναλια μας παρουσιαζουν τον ΕβραιοΧαζαροΙουδαιο Καουτσκι Καρολο ως ελληνα , εννω τον βασιλεα Κωνσταντινο , που υπηρετησε στον ελληνικο στρατο τον αποκαλουν ξενο .
  Αυτον που ακουγε χωρις να αντιδρασει την ΧαζαροΕβραια Προεδρο της Βουλης των Ελληνων , δηθεν ελληνιδα Αννα Ψαρουδα ΜΠΕΝΑΧΙΜ , οταν αυτη του ελεγε ''τα επομενα χρονια θα γινει περιορισμος της Εθνικης Κυριαρχιας και των συνορων μας ''
  Αποκαλουν τον νεο υποψηφιο Προεδρο της Δημοκρατιας τον ΧαζαροΙουδαιομογγολο Κουβελη ως ελληνα .
  Αποκαλουν τον γουρουνομορφο ΕβραιοΧαζαροΤουρκοΜογγολο Ευαγγελο Τουρκογλου ως ελληνα .
  Αποκαλουν τον ΧαζαροΕβραιο Σαμαρα Μπεν Ναχιμ ως ελληνα .
  Τους Χαζαροεβραιους Βαρβιτσιωτη , Μητσοτακη , Σαραγκουση , Μινεικο , Δενδια κλπ .
 27. 0
  0
  το πρωτοκολο λεει οτι διαδοχος του θρονου ειναι το πρωτοτοκο παιδι του βασιλεα και το πρωτοτοκο παιδι του βασιλεα ειναι η κορη του που ειναι παντρεμενη στην ισπανια και εχει και πολλα παιδια.ειχαν συναντηθει καπου καποτε οι ματιες μας και εβγαζαν σπιθες. ηταν μικρη τοτε νοστιμη γεματουλα νταρντανα ολο φωτιες τωρα θα χει παχυνει πολυ .τελος παντων πρεπει πρωτα να παραιτηθει η ιδια των διμαιωματων της διαδοχης για να αναλαβουν νικολαος ανδρεας και αλλα πριγκιπουλα υπαρχει αυστηρο πρωτοκολο σ αυτα τα θεματα και απαραβατοι θεσμοι θεμελιωδων αρχων αιωνων που δεν μπορουν να παραβιαστουν και.αν.δεν θελει η ιδια να παραιτηθει τοτε ο θρονος θα περιελθει σε ισπανικα χερια εκτος και ακολουθηθει η αρχη να παρει τη διαδοχη ο πρωτοτοκος γιος οποτε ισως παρακολουθησουμε στο παρασκηνιο μια ισπανοβρετανικη ενδοοικογενειακη διαμαχη για το ποιος απο ολους αυτους θα επικρατησει. ο θεσμος της βασιλειας καθιερωθηκε απο τα βαθη των αιωνων απροθυμα τοσο απο τους διαφορους ευγενεις κατα τοπους φεουδαρχες οσο και απο τους ταπεινους υπηκοους τους γιατι οι υπηκοοι κουρασμενοι απο τις εμφυλιες σφαγες και τις επιδρομες αλλοφυλων πιεσαν απαιτησαν και πεβαλαν στους φεουδαρχες τους να.τους προστατευσουν δινοντας τους οτι ειχαν και δεν ειχαν ως.στρατιωτες δουλοπαρικοι με την γη τους να ανηκει στο βασιλεα τους οπως ισχυει ακομη στη.βρετανια στον οποιο δηλωναν υποταγη και.την υποχρεωση των φεουδαρχων ευγενων να προστατευουν τη ζωη και τα υποστατικα των υπηκοων τους με βαρυ ομως τιμημα.την ιερη υποχρεωση οι βασιλεις να μην παραδιδονται ποτε στον εχθρο και να πευτουν μαχομενοι ενω φορουσαν πορφυρους κοκκινους χιτωνες οπως και οι στρατηγοι τους ωστε αν πληγωνοταν πολεμωντας στην πρωτη γραμμη ενθαρρυνοντας τον στρατο τους να μην τους βλεπουν οι σταρτιωτες τους να αιμοραγουν και λιποψυχουν .ο βασιλικος οικος της βρετανιας ειναι το μεγαλυτερο εθνικο ζωντανο,λ μνημειο του βασιλειου τους και η αλλαγη της βασιλικης φρουρας στα ανακτωρα του μπακι νχαμ του λονδινου με τα στρατιωτικα αγηματα που παρελαυνουν με τις χαρακτηριστικες κοκινες στολες , τα καπελα απο γουνα αρκουδας και τις σκοτσεζικες μπαντες με τις παραδοσιακες πιπιζες το μεγαλυτερο τουριστικο τους αξιοθεατο στο λονδινο το οποιο συγκεντρωνει τον περισσοτερο τουρισμο στον κοσμο απο καθε αλλο σημειο του πλανητη για να δουν μεταξυ αλλλων και την αλλαγη της βασιλικης φρουρας.ο λαος θελει σταθεροτητα ασφαλεια ψωμι δηλαδη αρτον και θεαματα.αν στοιχησει κατι παραπανω αυτο συμβαινει οπως η.αγορα.ενος.καλου ραδιοφωνου το οποιο οσο ποιο ακριβο ειναι.τοσο καλυτερα θα πιανει τους σταθμους και θα ειναι καλυτερο.με.τον οικο των γλυξμπουργκ ισως μας στοιχησει κατι τις παρα πανω γιατι ειναι ολοι πολυτεκνοι και θα χουμε πολλα πριγκιποπουλα πριγκιποπουλες προικες να δωσουμε κλπ βασιλικα εξοδα.ειχα συναντησει εναν γεροδεμενο βελγο και του λε διναι εδω.για τουρισμο η πριγκιπησα σας.γυρισανε τα ματια του αναποδα αρχισε και χτυπιοτανε και φωναζε στη μεση του δρομου ποια απ ολες εχουμε καμια πενηνταρια χαραμοφαηδες τρωνε.ολα τα λεφτα του κρατους τα χρειαστηκα δεν ηξερα απο που θα φυγω κοιταγα γυρω μου μην μαζευτει κοσμος απο τις φωνες που εκανε.και να φανταστεις οτι στο βελγιο το βασικο ατομικο εισοδημα ενος εργαζομενου εχει βαση τις εκατον τριαντα χιλιαδες ευρω το χρονο του ποιο φτωχου. η αμερικη εχει τους περισσοτερους βασιλεις.τον βασιλια του χαρμουργκερ ,τον βασιλια της μπυρας ,τον βασιλια του τηγανητου κοτοπουλου του ταδε γνωστου αναψυκτικου ,τους διαφορους μεγιστανες επιχειρηματιες.βασιλεις βασιλοπουλα βασιλοπουλες παλατια ακομη και.αν.δεν.υπαρχουμ πια ζουν,στην φαντασια μας και στα παραμυθια της γιαγιας τα οποια κατεληγαν παντα λεγοντας και,ζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα μεχρι που μου το χαλασε εκεινος ο μπαγασας ο αλοφρωνας βελγος και το διεψευσε και οτι αν ισχυει το ζησαν αυτοι καλα δεν ισχυει και το κι εμεις καλυτερα και οτι ολα αυτα ειναι παραμυθια.
 28. 0
  0
  ΒΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΛΕΦΤΗ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ! ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΜΕΙΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΚΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ; ΑΣΕ ΡΕ! ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΣΚΩΤΖΕΖΟ ΤΗΣ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί