Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:09 - 25/06/2014

Κιμ Γιονγκ Ουν: Δεν γελάω καθόλου με την ταινία για μένα – Ετοιμαστείτε για ανηλεή αντίποινα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ δεν γελάει καθόλου με τη νέα χολιγουντιανή κωμωδία με θέμα μία συνωμοσία για τη δολοφονία του ηγέτη τη Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν που θα προβληθεί το φθινόπωρο. Αντίθετα, χαρακτηρίζει την ταινία “τρομοκρατική ενέργεια” και απειλεί με “ανηλεή αντίποινα”.


Στην ταινία “The Interview”, οι Σεθ Ρότζεν και Tζέιμς Φράνκο υποδύονται δύο δημοσιογράφους της τηλεόρασης στους οποίους η CIA έχει αναθέσει να δολοφονήσουν τον Κιμ, ρόλο που υποδύεται ο αμερικανοκορεάτης ηθοποιός Ράνταλ Παρκ.

Ο δημοσιογράφος που έχει εκπομπή λόγου και ο παραγωγός της εκπομπής έχουν μια σπάνια συνέντευξη στην Πιονγκγιάνγκ με τον Κιμ, τον τρίτο ηγέτη της δυναστείας που κυβερνά τη Βόρεια Κορέα.

Η ταινία γυρίστηκε στο Βανκούβερ του ανατολικό Καναδά και θα προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου.

Σημερινό τηλεγράφημα του επίσημου βορειοκορεατικού πρακτορείου ειδήσεων KCNA επικαλείται εκπρόσωπο της βορειοκορεατικής διπλωματίας που χαρακτηρίζει τους σκηνοθέτες γκάνγκστερς και ζητεί την απαγόρευση προβολής της ταινίας.

“Η παραγωγή και η προβολή του φιλμ που σκηνοθετεί μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του ηγέτη μας συνιστούν τρομοκρατική ενέργεια και πράξη πολέμου που είναι απολύτως ανεπίτρεπτες”. Αν η αμερικανική κυβέρνηση επιτρέψει και υποστηρίξει την προβολή της ταινίας, η Βόρεια Κορέα θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε σκληρά αντίποινα, προσθέτει.

Ήδη το 2004, το Χόλιγουντ είχε γελοιοποιήσει το βορειοκορεατικό καθεστώς στη σατιρική κωμωδία “Team America” στην οποία ο πατέρας του Κιμ, Κιμ Γιονγκ-Ιλ, παρουσιαζόταν ως ένας συμπλεγματικός και απομονωμένος δεσπότης.

Στο τρέιλερ της ταινίας “Η Συνέντευξη”, ένας πράκτορας της CIA χαρακτηρίζει τη Βόρεια Κορέα ως την “πιο επικίνδυνη χώρα παγκοσμίως” και περιγράφει λεπτομερώς στους χαρακτήρες των Ρότζεν και Φράνκο το καθεστώς της προσωπολατρείας που συντηρείται από τη δυναστεία των Κιμ.

“Ο λαός του Κιμ Γιονγκ-Ουν πιστεύει όλα όσα του λέει, συμπεριλαμβανομένου και ότι μπορεί να μιλά στα δελφίνια, ή ότι δεν ουρεί, ούτε αφοδεύει”, δηλώνει.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι οι Βορειοκορεάτες θεωρούν τη ζωή του ηγέτη τους “πολυτιμότερη” από τη δική τους.

Ο Κιμ, διανύοντας μόλις την τρίτη δεκαετίας της ζωής του συνεχίζει να διοικεί δια σιδεράς πυγμής όπως ο παππούς του, ο ιδρυτής του κράτους Κιμ Ιλ Σουνγκ και ο πατέρας του, Κιμ Γιονγκ Ιλ που πέθανε το 2011. Δεν δίστασε να διατάξει την εκτέλεση του ισχυρού θείου του για να συντρίψει, όπως δήλωσε, την απόπειρα ανατροπής του καθεστώτος.

Περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι πιστεύεται ότι κρατούνται σε στρατόπεδα φυλακών αλλά η Πιονγκγιάνγκ απορρίπτει ως “μυθεύματα” στοιχεία για μαζικές ωμότητες που αναφέρονται σε έκθεση του ΟΗΕ, που επικαλείται μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν δραπετεύσει και εξοριστεί.

Τρεις αμερικανοί υπήκοοοι κρατούνται σήμερα στη Βόρεια Κορέα, με την κατηγορία της διάπραξης διαφόρων εγκλημάτων, ενώ η χώρα τεχνικά παραμένει σε πόλεμο με τη Νότια Κορέα, βασική σύμμαχο των ΗΠΑ στην Ασία.

Η Πιονγκγιάνγκ συστηματικά αποκαλεί τους Αμερικανούς “πολεμοκάπηλους ιμπεριαλιστές”, επιτιμά αμερικανούς ηγέτες από τα μέσα ενημέρωσης και μια φορά αποκάλεσε τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα “φαύλο μαύρο πίθηκο”. – See more at: http://www.hellas-now.com/2014/06/blog-post_8571.html#sthash.wfMT8FMS.dpuf

newsit.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 06/25/2014 @ 11:33 ΜΜ

    Ο ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ …ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η Β. ΚΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ…ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ…ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ …ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΖΕΙ… ΜΕΤΑ ΤΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ…ΑΠΕΙΛΗ…ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ [ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΗΔΗ ]…ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
    ΥΓ…Ο ΕΧΘΡΟΣ [ Β. ΚΟΡΕΑ ] ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ [ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ] ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*