10:08 - 12/02/2014

Κατοχικά Νέα Αγγελίες

Κατανοήσαμε μια ανάγκη ,κατανοήσαμε την δύναμη μας σε επισκεψιμοτητα ,γνωρίζουμε ότι όταν κάτι σου προσφέρεται απλόχερα πρέπει να ανταποδίδεις!

Για αυτό δημιουργήσαμε το Κατοχικά Νέα Αγγελίες
!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δυναμική μας σε παρουσία και να σηκώσετε ΔΩΡΕΑΝ της αγγελίες σας στο ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΡΑ
!

Σύντομα θα είναι μέσα στο κατοχικά …σύντομα εννοούμε σε λίγες ώρες ..μέχρι όμως να ει ναι μέσα εδώ από την χαρά και τον ενθουσιασμό άλλα και την ανάγκη να τεστάρουμε όλο το σύστημα σας καλούμε να ξεκινήσετε να σηκώνετε τις αγγελίες σας !

Δεξιά πάνω από τις διαφημίσεις έχεις ένα κουμπί που λέει ΣHΚΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ
…Πατα το και ξεκίνα ….Για την ώρα θα σας οδηγεί έξω από το κατοχικά άλλα πολύ σύντομα και αν όλα λειτουργούν σωστά θα ενσωματωθεί μέσα στο κατοχικά!

Εμείς καθημερινά θα επιλέγουμε αγγελίες και θα της φέρνουμε στην κανονική ροή μας για περισσότερη παρουσίαση ώστε ΟΛΟΙ μαζί να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα μεσοτο οποιο θα μας είναι χρήσιμο και αμεσο σε λύσεις ….ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ !

STRANGER

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Δημήτρης.
  Τι τις θες τις αγγελίες αφού οσονούπω θα καταστραφούμε ή απλά θα γίνει κάτι τρομακτικό.
 2. 0
  0
  Πως θα περάσει η ώρα μας μέχρι την καταστροφή ή αν γίνει κάτι τρομακτικό..από την στιγμή που το έμαθες δεν σταματάει η ζωή εκεί μέχρι να γίνει αυτό το "κάτι"..
 3. 0
  0
  Καλή αρχή και καλή συνέχεια.
 4. 0
  0
  Με τον χρυσο πως παει; Καιρο εχουμε να διαβασουμε κατι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί