11:44 - 09/02/2015

Καταργεί την ΕΥΠ και δημιουργεί την ‘Υπηρεσία Προστασίας Εθνικής Κυριαρχίας’!

ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

Τομή στην εθνική ασφάλεια από τον Α.Τσίπρα: Καταργεί την ΕΥΠ και δημιουργεί την «Υπηρεσία Προστασίας Εθνικής Κυριαρχίας»!

Την κατάργηση της νυν Εθνικής Υπηρεσίες Πληροφοριών και την αλλαγή του ρόλου της με πλήρη προσανατολισμό στις πάσης φύσεως απειλές που δέχεται η χώρα από το εξωτερικό (περιλαμβάνει ακόμα και απειλές για την εθνική κυριαρχία από περιπτώσεις όπως το ζήτημα του χρέους!) ανακοίνωσε πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας και θα λάβει το όνομα «Υπηρεσία προστασίας της Εθνικής κυριαρχίας».

Η ΕΥΠ είναι μεταπολιτευτικό δημιούργημα και αντικατέστησε μόνο κατ’όνομα την Κεντρική Υπηρεσία Πληφοροριών (ΚΥΠ) και πάντα είχαν και τομέα εσωτερικής ασφάλειας. Τώρα όλα αυτά καταργούνται και αναλαμβάνει υπηρεσίες αποκλειστικά κατασκοπείας και αντικατασκοπείας από εξωτερικές απειλές

Ο πρωθυπουργός φάνηκε να δίνει ιδιαίτερο βάρος στις εξωτερικές απειλές σαν να ετοιμάζεται για κάποιου έιδους αντίδραση από υπερθνικά κέντρα εξουσίας στην ανεξάρτητη πολιτική που θέλει να ασκήσει προστατεύοντας το εθνικό συμφέρον και το λαό αυτής της χώρας.

defencenet.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 0
  0
  ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΊ ΌΛΟΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ!! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΥΣΙΕς. ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΛΥΓΔΟΜΕΝΟ ΑΝΤΕΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟς ΤΩΝ ΠΑΤΡΑΚΙΔΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΣΤΑΡΩΝ, ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΤΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΌΣ ΠΑΛΗΟΤΟΜΑΡΙΣΤΩΝ, ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΟΒΙΩΝ, ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΩΝ, ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΔΩΝ BAROBIΩΝ, ΕΓΩΠΑΘΩΝ, ΑΝΙΣΩΡΟΠΩΝ, ΑΥΤΟΔΙΧΑΣΤΙΚΩΝ-ΨΥΧΟΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΩΝ, ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΠΆΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΘΈΛΗΜΑ ΘΕΟΥ,

  ΘΕΛΗΜΑ ΟΙΤΟ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΣΊΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ; ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΑς ΑΜΗΝ.
 2. 0
  0
  Ζητώ υποκρισία, ζητώ η λοιδορεια, ζητώ και ξανά ζητώ η λογοκρισία!! Μονάχα σε ενα τόσο σκατενιο έθνος η αλήθεια θα καταντούσε, αληθεινο ψέμα.

  ΖΗΤΩ ΤΟ Έθνος.
 3. 0
  0
  ζήτω τα καινούργια μας έπιπλα !!!!!
 4. 0
  0
  Zητω και ξανα Ζητώ.
 5. 0
  0
  Σκατα στα μουτρα σας βρωμιαρηδες ΝεοΕολληνες…Ποταπα σκουληκια..Απογονοι του Αυναν..Φατε μνημονιο τουρκοσποροι
  • 0
   0
   ΤΙ ΛΥΣΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΖΗΛΟΦΘΟΝΕ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΤΑΗ.ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΣΟΥ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ!
   ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΕΙΣ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί