14:07 - 22/01/2015

Καντο με πάθος και ας είναι λάθος…

..Τι σου συμβαίνει;

Πότε ξέχασες να ζεις; Πότε σε έκαναν οι ευθύνες άλλων να σταματήσεις να ονειρεύεσαι;

..Να σου θυμίσω κάποια στοιχεία του εδώ….χειροπιαστά!

Έχεις μόνο μια Ζωή , έχεις μόνο συγκεκριμένο χρόνο , έχεις επιλογή *, είναι θέμα πεποιθήσεων πως θα τα ξοδέψεις όλα!

ΚΑΝΤΟ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ότι αγαπάς , πάρε το ρίσκο σου γιατί εσύ είσαι που πληρώνεις !

Κανείς άλλος πάνω στην γη δεν ανασαίνει σαν εσένα , πονά σαν εσένα , αισθάνεται σαν εσένα , είσαι κατά μια έννοια απόλυτα μοναδικός μέσα στην πολύ μικρή σου, σχεδόν μηδενική ύπαρξη σε σχέση με το σύμπαν και τον χρόνο!

Αρα ποιον περιμένεις να κάνεις αυτό που θες εσύ ; Αυτό που σου είπε η καρδιά να κάνεις…όχι το συμφέρον , όχι το άγνωστο μέλλον του φόβου , όχι η τάση , η μόδα , οι άλλοι …οι πολλοί ….αλλά εσύ …καντο εσύ και ας είναι και λάθος…αλλά είναι το δικό σου λάθος η δική σου πράξη!

Σου ανήκουν οι πράξεις σου , σου ανήκουν και τα όνειρα σου , σου ανήκει το μονοπάτι του μέλλοντος σου….δικό σου είναι το έργο…δικά σου και τα χαμόγελα ..η τα δάκρυα!

Γιατί λοιπόν να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν για σένα;

Στο λογαριασμό του λάθους θα υπάρξεις ο πληρωτής και όλοι οι άλλοι θιασώτες …στο λογαριασμό του σωστού πάλι το ίδιο θα γίνει….πάντα οι θιασώτες θα μιλούν, θα μουρμουράνε , είτε από ζήλια είτε επειδή δεν τόλμησαν ..αρα τι σε εμποδίζει να είσαι εσύ …έτσι και αλλιώς δεν ξεφεύγεις ποτέ!

Δικιά σου η στιγμή που αξια παίρνει μόνο αν είσαι εκεί , αν είσαι ξύπνιος μέσα στην στιγμή και μυρίζεις το κάθε δευτερόλεπτο!

Καντο με πάθος ας είναι και λάθος …γιατί είναι δικό σου το κομμάτι του χρόνου που χαραμίζεις να μην είσαι εσύ ο δημιουργός !

Καντο …πέρνα από την υποκρισία στην πράξη , βάλε βουλοκέρι στις φωνές του μυαλού σου και καντο, βγες έξω απο την φυλακή του νου , του πρέπει , του όχι , του σωστού και του λάθους και καντο!

Καντο με πάθος για να σταματήσεις να ζεις μια Ζωή που κάθε μέρα πεθαίνεις από φόβο , προκάλεσε τους φόβους σου μέσα από τις πράξεις σου και θα δεις ότι όλα είναι πεποιθήσεις !

Οι πεποιθήσεις μας είναι αυτές που μας κάνουν δυστυχισμένους και όχι η Ζωή , αυτά που αφήσαμε να μπουν μέσα μας σαν προσωπικά πιστεύω μας φυλακίζουν, οι προσδοκιες μας μας προδιδουν και οχι οι αλλοι !!!

Καντο και ας είναι λάθος να αφεθείς στο χάος θυμίζοντας στον εαυτο σου ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια σημεία να δείξεις στον ουρανό!

Κανε αυτό που αγαπάς , αυτό που σου λέει η καρδιά σου , αυτό που το πάθος σε οδηγεί ,αυτό που συνείδηση σου γεννήθηκε να κάνει … τα ρέστα του λογαριασμού χάρισε τα σε αυτούς που ακόμα έχουν μάθει απλά να παρατηρούν …και προχώρα στο μονοπάτι της ζωής σαν ένας νέος δημιουργός του επόμενου ντόμινο που δημιούργησε η ελεύθερη παθιασμένη πράξη σου!

Καλώς όρισες στον κόσμο της δημιουργίας κάθε στιγμή από εδώ και πέρα σε καθιστά συνυπεύθυνο , είναι όμορφο να ζεις τις πράξεις σου….έχει πολύ πιο πολύ σασπένς αυτή η ταινία!

Να σαι καλά

Stranger..

* Μιλώντας για χειροπιαστά μπορούμε μόνο να αναλύσουμε αυτά που είναι ορατά και μετρήσιμα , σε περίπτωση που δεν θα μιλούσαμε για χειροπιαστά τότε θα μιλούσαμε για μη επιλογή αποφάσεων !

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  Μπράβο!
 2. 0
  0
  ΕΊΧΕ ΔΕΧΘΕΊ ΕΠΊΘΕΣΗ

  ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΒΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΆ

  ΘΆΝΑΤΟΣ

  .. ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΩ

  ΤΟΥΣ ΚΆΛΕΣΑ

  ΉΛΘΑΝ ΑΠΌ ΧΘΕ Σ

  ΦΩΣ ΛΟΎΖΕΙ ΤΟ ΠΥΡ

  ΤΟΥΣ ΧΤΎΠΗΣΑΝ ΑΛΎΠΗΤΑ

  ΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΊΕΙ

  ΧΑΡΆ

  ΧΑΡΆ

  ΞΈΦΥΓΕ

  ΕΊΝΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΠΆΛΙ

  ΦΑΕΘΩΝ

  ΌΛΑ ΝΈΑ ΞΑΝΆ

  διακύβευμα μεγάλο

  απόψε θα τους αποχαιρετήσει

  ο ΕΧΘΡΟΣ μαζεύει συντρίμμια

  χαίρε γαία χαρά μεγάλη

  ΔΙΚΌ ΣΟΥ..

  ΔΙΚΌΣ ΣΟΥ..
 3. 0
  0
  ευγε!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί