19:07 - 22/12/2014

Καμμένος: «Δικαστικό πραξικόπημα» η αρχειοθέτηση της έρευνας

«Δικαστικό πραξικόπημα» χαρακτήρισε την αρχειοθέτηση της καταγγελίας του Παύλου Χαϊκάλη για την απόπειρα χρηματισμού του από τον Γιώργο Αποστολόπουλο, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Με ανάρτησή του στο Twitter μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ο Πάνος Καμμένος υποστηρίζει ότι το «δικαστικό πραξικόπημα» είχε προαναγγείλει από την Κυριακή ο πρωθυπουργός «με αγνόηση βίντεο και φωνής που αποδεικνύεται απόπειρα δωροδοκίας».

Σε άλλη δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει: «Πλέον δεν απομένει παρά ο ελληνικός λαός να βάλει στο αρχείο με την ψήφο του, κυβέρνηση, καθεστώς και παρακράτος».

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Ηταν αναμενόμενο. Εχουν καταλύσει τις εξουσίες τους κράτους. Ας τα δουν αυτοί που ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
    Αυτοί οι βουλευτές που ανήκουν στην αντιπολίτευση (ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι) που έχουν δηλώσει οτι θα ψηφίσουν ΠτΔ είναι σίγουρο οτι έχουν πάρει πολλά εκατομμύρια.Σιγά μην τους ενδιαφέρει για τον ΠτΔ . Ο θεός τους είναι το χρήμα.
    Γι΄αυτό αν και όποτε γίνουν εκλογές (γιατί με την διαπλοκή τους δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται) ας τους δώσουμε την απάντηση.ΝΔ 3%-ΠΑΣΟΚ εκτός βουλής. Αλλά που……….Αλλάζει ο συμφεροντολόγος Ελληνας ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί