14:18 - 17/12/2014

Καλα που ζεις στην ευρωπαϊκή δημοκρατία!!!

Το νέο κτίριο του ΝΑΤΟ

Αυτοι που έβαλαν την χώρα σου στην τρόικα, οι πολιτικοί των τελευταίων γενεών Ελλήνων, μαζι με τον πατέρα σου και τον παππού σου, αυτούς τους πολιτικούς που καταριεσε τωρα κάθε μέρα….αν δεν είσαι βολεμένος…..αυτοι οι ίδιοι υπερασπιστές σου, σου σκάβουν και αλλο λάκο.

Λόγω πανικού και εκφοβισμού θα έχεις χάσεις τον μπούσουλα σου….εκτος του οτι ίσως κλαίγεσε για τα χάλια τα δικά σου μες την απάτη που ζεις, προσπαθείς να επιβιώσεις οπως όλοι μας….

Έχεις να αντιμετωπίσεις τους καθημερινούς λογαριασμούς και δεν ξέρεις τι να πρωτοπληρωσεις; Να αγοράσεις φακές η να πληρώσεις την ΔΕΗ; Πως να μαγειρέψεις τις φακές μες το σκοτάδι; Το ενα δίλλημα σε οδηγεί στο επόμενο δίλλημα.

Τωρα οι πολιτικατζιδες της απραξίας και της γρηγορης αρπαχτής σου ετοιμάζουν και αλλο δίλλημα…. Οι πολιτικοί της θεσούλας του δημόσιου θα σε βολέψουν…..οπως σε βόλευαν κάθε τέσσερα χρονάκια, ολα κυλούσαν ρολόι….ετσι δεν ειναι;

Αυτοι οι πολιτικοί σου, έγλειφαν τον εχθρό και υπέρδάνειζαν την χώρα του δημοσίου διορισμού και των πασοκικών υποσχέσεων. Διαχώρισαν τους παππούδες σου με τις ταμπέλες τους… Για να τους παίρνουν την ψήφο… ΕΣΥ θα είσαι η επόμενη γενιά που θα κληθείς να πράξεις….

Θυμήσου τοτε ……Ποιος ο ορισμός του αριστερού και ποιος του δεξιού; Ποιος του ακροδεξιού;;;

Οταν δεν θα έχεις δεκάρα να πληρώσεις τα χαράτσια….θυμήσου ποιοι ειναι οι προστάτες πολιτικοί σου η ποιοι τους βάζουν να σε εκβιάζουν;

Αυτη η γενιά ίσως ειναι η μονη γενιά Ελλήνων που θα σκοτώσει το θηρίο!!! Δράσε τωρα!!!

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  Κάποιοι βέβαια που τώρα "επαναστατούν" κατά του συστήματος έχουν φάει καλά:

  http://www.eca.europa.eu/Lists/ECADocuments/INSR14_21/INSR14_21_EL.pdf

  Για υπερβολικές δαπάνες, καθυστερήσεις, και υπεραισιοδοξίες προβλέψεις, με αποτέλεσμα σημαντικά ευρωπαϊκά κεφαλαία να σπαταληθούν στην κατασκευή αεροδρομίων που δεν χρειάζονταν, κάνει λόγο έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου που δημοσιεύουν οι Financial Times.

  Το ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά το παράδειγμα του αεροδρομίου της Καστοριάς για το οποίο δαπανήθηκαν 7,7 εκατ. ευρώ, σε πρώτη φάση, την περίοδο 2005 – 2011, ενώ τα έσοδα ήταν μόνο 176 χιλιάδες ευρώ.

  Για το ίδιο αεροδρόμιο, σύμφωνα με την έκθεση, εγκρίθηκε επέκταση του αεροδρομίου, κόστους 16,5 εκατ. ευρώ, η οποία δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ ….

  Όπως καταλήγει μάλιστα η έκθεση "καλύτερα να πηγαίναμε τους επιβάτες με λιμουζίνα στη Θεσσαλονίκη"… 2. 0
  0
  ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥΒΟΛΟ !!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί