12:30 - 09/02/2014

Καλά αυτό που έβγαλε το υπουργείο τι είναι ; Λέει ψέματα ο Μάκης ; …Α Δ Υ ΝΑ Τ Ο Ν …Απόλλων και ψεύτης; …Ο μοΝ νΤιε ..

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  αχαχα να'σαι καλά, μ'έκανες και γέλασα!
 2. 0
  0
  Σαράντα χρόνια μας λένε ψέματα και πρέπει τώρα να τους πιστέψουμε επειδή το γράψαμε στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργίου οικονομικών. Και μόνο η σιωπή τους φτάνει για να καταλάβω οτι κάτι συμβαίνει! Ίσως τα λεφτά τελικά όντως υπάρχουν αλλά θέλω κάποιος να μου δώσει λυσείς σε αυτή την κρίση και όχι αποδείξεις αν ο σώρρας είναι απατεώνας ή όχι!
 3. 0
  0
  αρνουνται την προταση, οχι τα φραγκα !

  υγ. ειναι πολυ παλια η ανακοινωση
 4. 0
  0
  Τωρα τους πιστεψαμε…οι δοσιλογοι…οι αντινοοι…δηλαδη το υπουργειο οικονομικων λεει παντα την αληθεια στο λαο? αυτη η κυβερνηση λεει παντα την αληθεια? αν το πιστευεται αυτο πλανασθαι οικτρα…απλα μην ασχοληστε με το σωρρα και την end καθολου…αφου,δεν ¨υπαρχουν¨ τα χρηματα…πιστεψτε οτι σας λεει το υπουργειο..πιστεψτε…πιστεψτε…πιστεψτε….
 5. 0
  0
  Κατ' αρχάς αυτή η ανακοίνωση είναι του 2012 και από τότε έχουν υπάρξει κι άλλες εξελίξεις με δικαστήρια και μηνύσεις για εσχάτη προδοσία! Άσε που η ανακοίνωση γράφει για "χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί για να επενδυθούν στην Ελλάδα" και όχι για το χρέος!!!! Αν το πάρουμε όπως το γράφει η ανακοίνωση φυσικά και δεν υπάρχει καμία πρόταση για "επενδύσεις" στην Ελλάδα. Αλήθεια λέει το υπουργείο. Για τα δανικά και τους ελέγχους όμως ΜΟΥΓΚΑ. Φθάνει η ώρα τους όμως! Όλοι οι προδότες θα λογοδοτήσουν!
 6. 0
  0
  Απόλλων και ψεύτης; ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΜΑΤΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί