22:02 - 15/10/2014

Και τώρα;

Λεπτή εγχείρηση ετούτη ρε παιδάκι μου πολύ λεπτή !

Είμαστε σε τιμές (όχι αξίες) παρελθόντων χρόνων…ούτε που θυμάμαι πόσο άλλα μπορείς να το δεις μόνος σου ψάχνοντας !

Είμαστε σε μια Μεσόγειο που φλέγεται …που είναι ολοφάνερο τι έρχεται !

Από την μια έχεις της καλές κασσανδρες που σου λένε πήγαινε να πάρεις τα λεφτά σου έρχεται μπαμ!

Από την άλλη έχεις τις άλλες κασσανδρες τις βολεμενες που σου λένε όλα καλά οι ξένοι την πέφτουν να πάρουν τις τράπεζες φθηνά!! Χμμμμ..

Το έχω ξαναζήσει αυτό…τότε με το Ήρθε η Ώρα …που είπα πάρτε τα …άλλα δεν υπολόγισα πόσα αεροπλάνα από Ιταλία ερχόντουσαν….και σίγουρα δεν υπολόγισα τις κασσανδρες του …μην ακούτε τους γελοίους!…Δεν έγινε το μπανκ ραν τότε…κοντά όμως ήταν!

Έχω την εντύπωση ότι έχει μπει λάθος βαση στην εξίσωση … άλλα αναγκαστικά για να μπορέσεις να μιλήσεις και να σε ακούσουν οι αριθμοί (μεγάλη μάζα) πρέπει να μιλήσεις για αυτά που τους έχουν μάθει να θεωρούν τα πιο σοβαρά … Άσχετο αν εσύ γνωρίζεις τι είναι σοβαρο η όχι …πρέπει να πας με τα νερά της μάζας αλλιώς δεν θα σε πιστέψουν για τα υπόλοιπα !

Πάμε λοιπόν να το δούμε έτσι… Οι ξένοι την πέφτουν στις τράπεζες … εν καιρό που η Μεσόγειος φλέγεται ; Που κανείς δεν γνωρίζει εξελίξεις όπως Κουρδοι,Τουρκία,Συρία κοκ; Εκτός και αν γνωρίζει !!

Από την άλλη κάποιοι πουλάνε ..και πουλάνε σε τιμές κάτω τους εδάφους …πουλάνε πια τα εντόσθια τους και σίγουρα όχι με κέρδος…αρα ποιος πουλά χωρίς κέρδος αυτή την στιγμή..η ποιοι είναι οι μόνοι με κέρδος ; …Όχι επενδυτές …όχι άνθρωποι….ποιοι πουλάνε τα συκώτια τους …αυτοί που έχουν υπεραξία σε κέρδη…ποιοι έχουν υπεραξία σε κέρδη σε αυτές τις τιμές ,…οι ίδιοι οι οργανισμοί…. οι ίδιες οι εταιρίες ….χμμμ…τι γνωρίζουν αυτές οι εταιρίες ;

Ποιοι αγοράζουν όμως … χμμμ… η για πόσο ακόμα θα αγοράζουν;

(Για να μην σε παιδεύω , τράπεζες αγοράζουν τράπεζες που ..οι τράπεζες είναι οι ίδιες εν την ουσία τράπεζες…που εν την ουσία δημιουργούν σχοινάκι μόνοι τους αρα κρίση…μια και τα νούμερα για αυτούς είναι αριθμοί σε έναν υπολογιστή…μην ξεχνάς μιλάμε για άυλα …άυλα που στην Ζωή σου γίνονται θάνατος…αυτό τους άφησες να πετύχουν…από το τίποτα να δημιουργούν ….το χάος ..που θέλουν να φέρουν την τάξη!!!!!)

Ο εχθρός όπως έχουμε αναλύσει είναι το ίδιο το νομισματικό σύστημα που κατάφερε να κάνει τον ανταλλακτικό μας τρόπο (ζωγραφιστό χαρτάκι ) εμπόρευμα… αντιπρόσωποι αυτού του συστήματος είναι οι τράπεζες !

Το μοναδικό πράγμα που τρέμουν οι εχθροί σου λοιπόν είναι να γίνει μια διαδικασία που θα κάνει την μάζα να δημιουργήσει μπανκ ραν !!

Κοντά είμαστε ίσως … κανονικά αν θέλαμε ποτέ να είχαμε χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις μας εναντιων των εχθρών θα έπρεπε να τους το είχαμε κάνει εδώ και καιρό…../

Αλλά…αλλά ρε φιλαράκο που δεν ακούς …δεν ακούς…πότε το σύστημα μπορεί να επιλέξει να σε χρησιμοποιήσει ώστε να κάνεις ένα μπανκ ραν ;

Όταν θέλει να απεγκλωβιστεί από την ευθύνη,,!!!

Ερώτηση …καταφέρανε να κάνουν την γερή τους μπάζα και είναι καιρός για την έξοδο του Μεσολογγίου;

Θέλουν τα παρελκόμενα μιας πτώχευσης η ενός κουρέματος γιατί αυτό θα είναι ένα ντόμινο για ένα μίνι πόλεμο με τους γείτονες ;

Αφήνεις μέσα τα λεφτά σου με πιθανότητες να κουρευτουν; η να χαθούν;

Αν είχες δημιουργήσει αυτάρκεια αυτή την στιγμή θα ήξερες τι να κάνεις ;

Αν είχες δημιουργήσει ομάδες προστασίας;

Κοίτα δεν φταίμε εμείς αλήθεια , κάνεις από τους πολίτες δεν φταίει παρα την προσπάθεια του συστήματος να σε κάνει να νιώθεις ένοχος !

Όσοι από εμάς καταλάβαμε τι παίζει με όλους τους τρόπους προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε για το πόσο στην κυριολεξία σκλάβοι είμαστε σε έναν αόρατο εχθρό!

Και τώρα ; Τι ; … τώρα είμαστε σαν καθιστές πάπιες για ακόμα μια φορά …τώρα ότι θέλουν τα λαμογια κάνουν….

Τώρα δεν έχουμε λίπος πια…είτε πας και τους κάνεις μπανκ ραν ..είτε τους αφήσεις να στα μαζέψουν…αύριο μεθαύριο σε ένα χρόνο…δεν έχει καμία σημασία !!

Κοινός έχουμε μπει στον κύκλο που το σώμα πλέων χρειάζεται ξεκούραση , ο ασθενής πρέπει να είναι τ ανάσκελα…!!!!

Λύση , μου ζητάς συνέχεια λύση … στην έχω δώσει χρόνια τωρα …απλά την είδες απλή και γέλασες …

Λύση είσαι εσύ και εγώ… τα χέρια μας ενωμένα , αδιάσπαστα πια … σε έναν δρόμο που δυστυχώς φέρνει δυστυχία …άλλα με νέους στόχους και αξιες …με την απόλυτη κατανόηση για την αναγκη της ύπαρξης νέου πολιτισμού…μπορούμε εγώ και εσύ να διαπραγματευτούμε ξανά το μέλλον μας !

Ποτέ μου δεν φοβήθηκα το τώρα , το άμεσο μέλλον, γνωρίζω ακριβώς όλα τα βήματα που θα κάνει αυτός ο πολιτισμός της χεστρας , φοβάμαι πολύ το μετά …το μετά την μάχη … το μετά τον πανικό… φοβαμαι όταν θα έρθει πάλι η νηνεμία τι θα αποφασίσεις και πόσο συνειδητοποιημένος θα είσαι για το τι σου έκαναν….φοβάμαι πολλυ τους νέους επαναστάτες σωτήρες του έθνους μου!

Ότι έχω κάνει μέχρι σήμερα είναι για να σε προετοιμασω στο τώρα και να σε αφυπνίσω για το μετά !

Μην ξεχάσεις πως φτάσαμε ως εδώ όσα και να δεις όσα και να βιώσεις ….

Δεν φταις εσύ που δεν προλαβες ….δεν φταις εσύ που δεν γνώριζες …δεν φταις εσύ που σε έπεισαν να πιστεύεις σε ψέματα !

Θα φταις αν αύριο επιστρέψεις σε παλιές συνήθειες , θα φταις αν όταν σου δώσουν την ευκαιρία να διαλέξεις αφήσεις το χέρι του συνάνθρωπου σου και επιλέξεις έναν νέο αρχηγό που θα σου δώσουν!

Είτε αύριο , είτε σε καιρό είμαστε μέσα σε ένα σχέδιο εχθρικό για εμάς ,εχθρικό για την ανθρωπότητα , Πάρε την απόφαση της αρχής σου να γίνεις συνειδητός και οχι στρουθοκάμηλος και ξεκίνα ανάλογα την κρίση σου να κάνεις της κινήσεις που θα σε προστατέψουν!

Να είσαι καλά… τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η Ηττα …να το θυμάστε πάντα όταν μέσα σας νιώσετε λύπη η απόγνωση …τίποτα δεν διαρκεί …όλα είναι μόνο στιγμές εξέλιξης !

stRANGEr…

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (26)

 1. 0
  0
  Aυτό το "μετά" είναι όλη η ιστορία. Αν δεν έχουμε αρχίσει από τώρα να κουβεντιάζουμε, να δημιουργούμε δεσμούς αλληλεγγύης, να σχεδιάζουμε μαζί, τι θα γίνει στο "μετά";

  Άρχισαν τα σημάδια της κατάρρευσης να είναι ορατά παντού, ένα ακυβέρνητο πλοίο η χώρα κι εμείς είμαστε ακόμα ο καθένας κλεισμένος στον κόσμο του. Όπως ακριβώς το έγραψες Νικόλα και ανατρίχιασα, φοβάμαι την νηνεμία του "μετά".
 2. 0
  0
  …Είναι και μια άλλη διαπίστωση που φέρνει σκέψεις για το "μετά". Πολύς κόσμος δεν κατάλαβε καν την χρησιμότητα του ελληνικού ψηφιακού νομίσματος Νικόλα.

  Στον Βόλο δοκίμασαν να κυκλοφορήσουν το ΤΕΜ και στα μεγάλα κανάλια τους έβγαλαν τρελούς για να ξεχαστεί από τον πολύ κόσμο η ιδέα. Την ίδια ώρα όμως κοιτάνε κάποιοι κάτι ντοκιμαντέρ για την κρίση στην Αργεντινή και σου λένε "Εκεί ο κόσμος έκανε ανταλλαγές προϊόντων και υπηρεσιών, εμείς γιατί δεν το κάνουμε";

  Όταν όμως βγαίνεις και τους μιλάς για το ψηφιακό νόμισμα, για το τι θα γίνει αύριο που θα μείνουμε με τα άχρηστα ευρώ στα χέρια, πολλοί δεν καταφέρνουν να ενώσουν τις τελίτσες και να δουν όλη την εικόνα.
 3. 0
  0
  Οταν προσγειώνεσαι stranger μιλάς "πραγματικότητα"…..
 4. 0
  0
  πολυ φοβαμαι………ευχομαι να μη συμβει τιποτα….
 5. 0
  0
  Τα είπες όλα!Τώρα πια είναι μόνο ο άνθρωπος για τον άνθρωπο, τίποτα άλλο! 'Ηγγικεν η ώρα και η ήρα θα ξεχωρίσει απο το σιτάρι, προσευχή να μείνει σπόρος αγνός και άδολος…
 6. 0
  0
  Το είδος μας , – άνθρωποι – , κατά τη γνώμη μου , δεν είναι έτοιμο για την ουτοπία , σε κάθε επίπεδο και σχέση . Είτε απο φόβο , είτε απο άγνοια . Μετά τον πανικό , θα έρθει ηρεμία , όχι η πρέπουσα , αλλά μια ηρεμία χειρότερου φόβου για το άγνωστο και το σκοτάδι , ακόμη και της μέρας . Όσοι ξεφύγαμε απο το φόβο , θα τα πάμε καλά . Αν έχουμε σεβασμό για τα πάντα ,θα ξεφύγουμε και απο το βραχνά της άγνοιας . Μια ανώνυμη φίλη .
 7. 0
  0
  str + RANGE
  Στην υπογραφή, διαβάζω stRANGEr.
  Δεν το εκλαμβάνω, ως λάθος εκ παραδρομής & φούριας, άρα…

  str (street) = οδός, δρόμος, μονοπάτι
  RANGE = εύρος, φάσμα, οροσειρά, εμβέλεια, πρόσβαση, έκταση, γκάμα &… κουζίνα (ηλ.)

  ο STRANGER, από Άγνωστος, παράξενος, παράδοξος & ξένος (out-sider),
  μας αποκαλύπτει σήμερα,

  ένα …Μονοπάτι ευρέος φάσματος & εμβέλειας
  μια …Οδό ευρείας εκτάσεως
  έναν…Δρόμο – πρόσβαση
  ένα …Μονοπάτι βουνίσιο
  μια …ευρεία γκάμα /ποικιλία πραγμάτων / λύσεων?
  ίσως & …Μαγειρεμάτων.

  Όλα τα πάρα πάνω, μπορούμε να τα αντιληφθούμε κυριολεκτικά, αλλά & μεταφορικά.
  Η αλήθεια είναι, πως σαν γενιά, μάλλον, βιώνουμε την πιό ιδιόρρυθμη φάση της ζωής μας.
  Οι περισσότεροι γεννηθήκαμε μετά τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο & αναπτυχθήκαμε σε ένα περιβάλλον, που, έστω & ως ψευδαίσθηση, απομακρυνόταν όλο & περισσότερο από το κλίμα της ανασφάλειας & της ανέχειας.
  Το σύστημα (κυβερνήσεις, παπαγαλάκια & πάσης φύσεως διαπλεκόμενοι) φροντίζει, βεβαίως, με το γνωστό «σόκ & δέος« να μας θολώνει το μυαλό, ώστε να μένουμε αποσβολωμένοι & άπραγοι.
  Το μέλλον, νομίζω, επιφυλάσσει πολλές ακόμη εκπλήξεις, τόσο για μας, όσο & γι` αυτούς.
  Άν είμαστε αρκετά παρατηρητικοί, ψύχραιμοι, αλλά & εγρήγοροι (δηλ. ξύπνιοι), θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε σωστά & να σώσουμε ό,τι έχει ΑΞΙΑ, την κατάλληλη ώρα.
  Η μεγαλύτερη αξία μας, ως Ανθρώπων, είναι το θείο δώρο της Ζωής.
  Ζωή, βεβαίως, νοείται αυτή των ανθρώπων, αλλά & της Πατρίδος & του Έθνους όλου.
  Αυτόν τον καιρό, που τουλάχιστον οι περισσότεροι έχουμε συνειδητοποιήσει, ότι όλα τούτα βάλλονται με τον πιό χυδαίο τρόπο, νομίζω, πως έχουμε καταλάβει το πόσο πρωταρχικό είναι το να δείξουμε ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΨΥΧΙΑ & ικανότητα ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ.
  Μόνο η ΕΝΩΣΙΣ μας είναι η δύναμη, που θα μπορέσει να νικήσει τις αντιξοότητες & σίγουρα, είναι αυτό που φοβούνται, γι` αυτό άλλωστε, πασχίζουν με κάθε τρόπο να μας πολώσουν.
  Στο χέρι μας είναι να βρούμε το σωστό …μονοπάτι, την κατάλληλη περπατησιά, που θα μας βγάλει στο ξέφωτο, παραμερίζοντας τα εμπόδια & κυρίως, τις παγίδες, που οι άλλοι μας στήνουν.

  Με το χαμόγελο…πάντα
 8. 0
  0
  Απλα και μονο αυταρκεια και αποθηκευση, τιποτα αλλο, τ'εσωσες………
 9. 0
  0
  ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΡΕ ΞΕΦΤΗΛΕΣ ΤΗ ΠΕΡΗΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΖΟΥΚΛΑΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΠΡΕΠΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΡΕ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΗ ΑΛΛΟ ΝΑΣ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΜΕΝΟΙ
 10. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 16 Οκτωβρίου 2014 @ 06:48
  0
  0
  ΤΟ "ΜΕΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ… ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΩΤΗΡΑ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ "ΩΡΑΙΕΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ" , ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΕ ΑΝΩΔΥΝΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ..


  ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ…

  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ… ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΣΩΡΡΑΣ ΚΛΠ…

  ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ… ΤΟ ΜΕΤΑ… ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…

  ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΜΕΝΟΙ ΣΤ ΑΠΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ…
 11. 0
  0
  Όπως και να έχει ο ελληνικός λαός ,θέλει κάτι ,ζητάει κάτι ,δέν πάει άλλο αυτή η κατάσταση ,σίγουρα κάτι φαίνεται να έρχεται ,πάλι θα δικαιωθεί αυτός ο Ηράκλειτος ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ,έλεγε εδώ χιλιάδες χρόνια ,και πάντα δικαιώνεται….
 12. 0
  0
  Η τελευταία παράγραφος του άρθρου σου είναι η πιο ελπιδοφόρα.
  Πραγματικά τίποτα δεν διαρκεί και όλα κάποια στιγμή περνούν και χάνονται.
  Θυμάμαι μια σύζυγο πρώην προέδρου (Τσάτσου) που είχε ως μότο τη φράση "Και αυτό θα περάσει", και έτσι πράγματι συμβαίνει, γιάυτό συμπατριώτες ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
 13. 0
  0
  eidi mas proitimasoun apo ola ta kanalia (kai di8en kai afth pou kanoun antagonismou sta ala kanalia)gia sinergasia e8nikhs sotirias!!!kai pali 8a mas kibernisoun oi eidoi gia na kratisoun ola ta kommata(sinergasounte edo kai 5 xronia) ths karekles kai pronomia!!50 xronia etsi mas koroidepsan!!tora 8eloun ali mia fora na mas sosoun(e8nikhs sotirias)!!mono o eidios ellhnikos laos mporese na sosei thn elada sta 5 xronia me poles 8isies!!h erotisei einai po9s 8a mpenoun episima ta xrhmata sto kratiko logistirio ???pios 8a sosei di8en thn elada me afta ta xrhmata tou ellhnikou laou???
 14. 0
  0
  Νικο έτσι έχουν τα πράγματα αλλά διαφωνώ ως προς την ευθύνη της κατάντιας μας[γιατι περί κατάντιας πρόκειται]….. την οποία την έχουμε μονο εμείς και κανείς άλλος…. ΕΦΌΣΟΝ ΑΥΤΟΙ την δουλειά τους κάνουν και μάλιστα πολύ καλα…. Προσωπικά πιστεύω οτι σαν λαός έχουμε χάσει τα πάντα σαν ΕΘΝΟΣ ομως έχουμε ελπίδα γιατί έστω και ενας πραγματικός Ελληνας να μείνει θα ξαναδημιουργησει τα πάντα απο την αρχή και όπως πρέπει με δίκαιο και τάξη….. ΣΑΝ αξεπέραστο πρόβλημα όμως βλέπω οτι οι άνθρωποι βαδίζουμε ολοταχώς σε μια παγκόσμια καταστροφή που μάλλον θα είναι και το τέλος του πολιτισμού αυτού…. Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

  ΑΠΟΛΛΩΛΩ

  ΥΣ= για αυτό μην βασανίζεστε άλλο με τις ένοχες για την ευθύνη της κατάστασης απλα ζήστε οτι απέμεινε…..
 15. 0
  0
  Σκοπος ηταν να ημασταν συννενοημενοι και να τους καναμε εμεις ενα μπανκ ραν και να μην ηξεραν απο που τους ηρθε……
 16. 0
  0
  Αυτό το μετά…θα μας φέρει πάλι κάπου "εδώ".Βρόχος όλα, χωρίς έξοδο, αυτό κατασκεύασαν και διδάσκουν,με επιτυχία!!

  Είθε η μέρες σας να είναι πολλές..και οι νυχτες σας ευχάριστες…

  Αλαφροΐσκιωτη
 17. 0
  0
  ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΡΘΕ αλλα το σκοταδι μεσα μας αντι να μας φωτισει , απο την ανρνητικοτητα μας ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΣΚΙΕΣ … γνωριζουμε οτι το σκοταδι ειναι μια θεση …και το φως ειναι μια θεση αλλα η σκια ειναι το τιποτα ειναι η πλανη
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ σε πρακτικο επιπεδο
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΜΟΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ σε ολα τα επιπεδα της δουλικής επιβουλη τους
  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
  Η ΔΕΗ αποκοπτη το ρευμα σε ρυθμο ξεκαθαρισματος
  διαλογος υπαλληλων …. κοψαμε το ρευμα στο ζαχαροπλστειο και εκλεγε το παληκαρι δεν εχει δουλεια μας ελεγε και τωρα θα τα πεταξει ολα, παει καταστραφηκα
  —–και ρε παιδια γιατι το κοψατε???
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑς ΔΙΩΞΟΥΝΕ
  ΚΟΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
  —-και γιατι το κοψατε ???
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΩΧΝΑΝ
  και οι αθλοι με καμαρι των υπαλληλων συνεχιζονταν
  —-ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ
  ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΤΕ???
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΕΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΗΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ εργοδηγου ΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ
  ΡΕ τουσ λεω ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝΔΡΟ ???

  το ιδιο συμβαινει σε ολα τα σωματα αν το προσεξατε???

  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΗΛ ΔΕΝ ΦΕΡΝΩ ΤΟ ΔΙΑ
  ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΟΣ οχι ανθρωπος δηλ ανθρωποειδες

  ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
  ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΩΝ ΣΚΙΕΣ
  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΟΠΩς ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ το χαμογελο εστω ειναι ενα συν αισθημα
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥΓΡΙΖΟΥΜΕ σαν τα αφεντικα που μας σπηλιαζουν για εκτροφη
  ελπιδα δηλ του ΕΛ το πεδιο ειδα… Ε και τι εκανες ανθρωπακο κατοικιδιοοο ελλαδος ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ αλλα εμπρος την δοκο φερω [ προδοκω]
  ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ

  ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ
 18. 0
  0
  Ψέμα στο ψέμα, μας άδειασαν τα πορτοφόλια και τώρα κάνουν πως μας έκατσαν και τη βάρκα στην άμμο. Στα αμερικάνικα παραμάγαζα του διαδικτύου λένε σήμερα… τα εξής απίστευτα:

  "Η κρίση στο Χ.Α. οφείλεται στη λαχτάρα των αγορών λόγω…
  1) της απότομης ανηφόρας των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και
  2) της αιφνίδιας απόφασης του Σαμαρά να μας βγάλει από τον δανεισμό, τη στιγμή που κανονικά έπρεπε να δανειστούμε άλλα 8,2 δις ευρώ σύμφωνα με το πακέτο" (!).

  http://www.businessinsider.com/how-two-massive-political-crises-are-sending-greek-markets-back-into-chaos-2014-10

  Οι πίνακες που πλαισιώνουν το προπαγανδιστικό άρθρο παίζουν κι αυτοί τον ρόλο τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία.
 19. 0
  0
  Είστε για Δαφνί.
 20. 0
  0
  Τιποτα δεν προκειται να γινει,δυστυχως.
 21. 0
  0
  Για ύπνο γρήγορα, να ξεκουραστείς. Και λίγο πριν, "I've found a way to make you smile"…

  http://www.youtube.com/watch?v=EpNUDLsAOvY

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί