04:04 - 21/04/2015

Και η Τασία σε σκάνδαλο αλα Κατρούγκαλο!!!

ΜΚΟ (μη κυβερνητική οργάνωση ) σχετική με «την ένταξη των επωφελούμενων σε προγράμματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες υλοποιούμενα από φορείς της κοινωνίας των πολιτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης» ανήκει στην ίδια την κυρία Τασία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ.

Οπότε έχει την άνεση να υπογράφει σαν υπουργός κονδύλια στήριξης της δικής της ΜΚΟ και να τσεπώνει τα χρήματα του ΕΣΠΑ και των περιφερειών για να τα διαθέσει (λέμε τώρα) για τους μετανάστες.

Φαντάσου κούραση να υπογράφεις καθημερινά εμβάσματα που χρηματοδοτούν… την τσέπη σου! Για αυτό γίνεται όλη η ιστορία, δεν έχει σημασία ο αριθμός των μεταναστών που ωφεληθεί, αφού κανείς από αυτούς δεν πρόκειται ποτέ να ωφεληθεί από τη διαδικασία αυτή.

Μην την υποτιμάτε λοιπόν την υπουργό μας, γιατί βάζει τα «γυαλιά» και στον Κατρούγκαλο!

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Με 1 σπάρο ρίχεται λάσπη σε 2 τριγώνια.
  Ο Κατρούγκαλος πού κολλάει;
  Ο Παπαμιμίκος που είχε αποδεδειγμένα μια ντουζίνα ΜΚΟ και παρ' όλα αυτά ήταν αγαπημένο παιδί-βουλευτής-κλπ της ΝΔ-Σαμαρά δεν ενοχλούσε;
  Τα παιδιά Μπακογιάννη, Βαρβιτσιώτη, κλπ που έχουν «εταιρείες» συμβούλων που η κύρια δουλειά τους-έσοδααποδεδειγμάνα ήταν οι συμβάσεις με το δημόσιο δεν ενοχλούσαν;
  Οι απευθείας αναθέσεις τού πχ Υπ. Πολιτισμού (θυμάστε το περιβόητο βίντεο του ΕΟΤ που είχε κλεμμένα κομμάτια από άλλα βίντεο από Αυστραλία, ή Θρακη) σε εταιρεία υποτίθεται διαφημιστική αλλά δεν είχε ούτε καν site και παρ' όλα αυτά είχε απόλυτη κάλυψη από την Κεφαλογιάννη δεν ενοχλούσαν;
  Η ανάρτηση που αναφέρεται σε πληροφορίες και όχι αποδείξεις δείχνει πολιτική καθοδήγηση από συγκεκριμένο χώρο. Ενδείξεις γι' αυτό υπήρχαν από πριν, αλλά τώρα βλέπουμε σαφή θέση.
 2. 0
  0
  Μωρή κωλόγρια εσύ και το κάθε αριστερό αρχίδι που το παίζει ανθρωπιστής από οργανώσεις,φορείς,υπουργεία είστε όλοι ψεύτες και υποκριτές κανένας ποτέ δε νοιάστηκε ποτέ για κανέναν,υπάρχει προσωπικό όφελος ΠΑΝΤΑ πίσω απ όλα.
 3. 0
  0
  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗ ΜΙΣΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΤΟΒΡΥΤΗ, ΔΡΟΣΕΡΗ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΥΚΛΑΡΑ, ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΤΗΣ.

  Ανώνυμε 21 Απριλίου 2015 – 9:25 π.μ.,ΕΥΓΕ. ΑΦΟΥ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Ο κ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΙ Η ΣΤΑΦΙΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΝΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΦΙΡΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ?
 4. 0
  0
  Ποιός δε θα'θελε να την έχει Κορώνα στο κεφάλι Του?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί