19:48 - 08/11/2014

Κάποτε έλεγα …

…φεύγουν από το 818 και θα προσπαθήσουν να πάνε για 919 ….

Μετά βγήκε η σαυροπετουγια του ΔΝΤ και έκανε ανάλυση για τα 7αρια…. μέρες μετράγαμε της εμφανίσεις τους…μαζί με τα θύματα τους…

Είπα την κυκλική συχνότητα , το επαναλαμβανόμενο μοτίβο….λεωφορεία,λεωφορεία , αεροπλάνα ,τραίνα..πόλεμος! ….Βλέπαμε για πολύ καιρό το 818 να εμφανίζεται …σε αριθμους λεωφορείων , σε θύματα , σε πινακίδες ….

Τώρα αμολανε την προσπάθεια , ..ο αρχικός πόλεμος δίνεται πάντα στην συνείδηση , ..όχι για γεωγραφικές τοποθεσίες άλλα για εννοιολογικές τοποθεσιες….!

..Είπα κάποτε ..πριν λίγο καιρό….θα εμφανίζεται συνέχεια το νούμερο…. θα προσπαθήσουν αν συνδυάσουν τα πάντα για να το φέρουν…..

..Άλλα θες δεν θες να με πιστέψεις ..υπάρχει ένα σημείο ..κάπου πολύ μακριά από την κατανόηση σου … υπάρχει ένας φύλακας που κατανόησε το γιατί ….κατανόησε την ύπαρξη … και τους πολεμά λυσσαλέα !..

…Μόνο αν τον περάσουν ….αν περάσουν το στενό …θα μπορέσουν να κάνουν πραγματικότητα τα σχέδια τους…και επειδή δεν πρόκειται να τα καταφέρουν….ετοιμάσου να δεις συνδυασμούς στην πραγματικότητα σου που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοικτό….

…Τους χάλασε την ροή και το πρόγραμμα κατεβάζει ασύγχρονα νούμερα… το χάος κερδίζει ..και μαζί του κερδίζει και η Ζωή!

…Να αναμένεις την πιο παράξενη δήλωση που έγινε ποτέ από στόμα σαύρας καταξιωμένης …για τον φύλακα της πύλης του πεδίου….θα τα παίξουν ολα για ολα….ακου την καρδια σου!

Stranger….

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  99992.21…. Αυτη τη φορα δεν θα πεταει… Θα ειναι σε νερο…
 2. 0
  0
  Εχουσι γνωσιν οι φυλακες ομως …
 3. 0
  0
  pou einai o enas pou vlepei? exi kairo na grapsi. einai kala?


Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί