19:42 - 19/07/2014

Κάποιοι παίζουν πολύ μεγαλύτερο παιχνίδι από αυτό που μπορείς να κατανοησεις με το 7 σε ενα πεδίο που δεν ξέρεις πως να κινηθείς !

99% είναι ψεύτικη η είδηση ότι σκοτώθηκε ο Ρόναλντο άλλα μόνο η εκπομπή που κατάφεραν να δωσεις ενεργειακα είναι ικανή να στόχευσε άλλον γνωστό !.Όσο επιμένουμε στο κόλλημα του 7 τους συμμετέχουμε σε ένα τεράστιο ενεργειακό πείραμα !

Αποδεσμεύτητε άμεσα από αυτό το πεδίο ! ΤΩΡΑ !

Stranger..

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (31)

 1. 0
  0
  Τι σημαίνει τώρα " βγες απο το 7 ". Ολη η υφήλιος παίζει με το 7. Βρες τι θα γίνει στα 3 εφτάρια ( 25-7-2014 ). ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΑΚΥΡΩΣΗ.
 2. 0
  0
  Γκουγκλάρουμε "23-Nichts ist so wie es scheint".
  Πρόκειται για Γερμανικό φιλμ, παρακαλώ, του 1998.

  Παναγιώτης-Άνω Βούλα
  • 0
   0
   Πολυ καλη η ταινια Παναγιωτη απο τη βουλα μολις την ειδα σε αυθεντικο τονο.
   Εχει και τα καλα της αυτη η γλωσσα.

   Ηταν πολυ ενδιαφερον και μου ελυσε αρκετες αποριες που δεν πηγαινε καν το μυαλο μου.
   Ευχαριστω πολυ!
   • 0
    0
    Να είσαι καλα και εσυ. Δεν εχει στεγανά η διάδοση της γνωσης.
    Για την ταινια. Φιλοι, μελετητές του αποκρυφισμού μου λενε πως κρύβει καλά πολλούς κώδικες ΚΑΙ ένα βιβλίο φανταστικής λογοτεχνίας.

    Εντωμεταξύ υπάρχει ενας κώδικας μεταξύ σκηνοθετών όλου του κόσμου που λεει πως αν θες να παρουσιάσεις και να πεις 5-6 πράγματα που εύκολα δεν κοινοποιούνται απλα παρουσίασε τα με συμβολισμούς και γρίφους: κυριολεκτικά μυστικιστικά! Πιστευω πως οι σκηνοθέτες αφηνουν επίτηδες διάφορα στοιχεία προς ανακάλυψη. Μόνο κουτους δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις.

    Και ολο αυτό σε αντίθεση με την άλλη πλευρά, αυτην των εξουσιαστικών λογικών που λενε πως αν θες να κρύψεις κάτι ΑΠΛΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΟ. Το παιχνιδι είναι ξεκάθαρο και απίστευτα απλό. Εσυ επιλέγεις μοναχα την πληροφορία που θα αναζητήσεις. (Α), τον τροπο που θα ξεκινήσεις την έρευνα. (Β). ποιοι θα είναι οι συνδαιτυμόνες-σύμμαχοι σου και (Γ), ποιοι θα οφελειθουν από το αποτέλεσμα των ερευνων σου.

    Τωρα ψάχνω μια ταινια ακτιβιστικου αφυπνισμου πάλι γερμανικής παραγωγής αλλα ετουτη την φορα ανεξάρτητης με Έλληνες και Τούρκους μετανάστες που ζουν και δημιουργούν στο μοναχο. Είναι από τα φιλμάκια που μοιράζονται χερι με χερι…

    Παναγιώτης-Άνω Βούλα
  • 0
   0
   ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;
 3. 0
  0
  Στην Μαντσεστερ 7
  Την πρώτη του ημέρα, στο Μάντσεστερ, ρωτήθηκε από τον προπονητή του ποιο νούμερο ήθελε. Εκείνος ζήτησε το 28, ο,τι δηλαδή φορούσε και στη Σπόρτινγκ. Ο σερ Άλεξ αρνήθηκε: «Θα πάρεις το 7. Αυτό σου ταιριάζει», κάνοντάς τον αντικαταστάτη του Μπέκαμ, που είχε μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.


  Αλλα και στην ρεαλ 7 η φανελλα.
 4. 0
  0
  ΜΙΛΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-0
 5. 0
  0
  Οκ. Αποδεσμευτηκα. Τωρα τι να κάνω?
 6. 0
  0
  More temporal echoes. 7/21- eye on China Sea, Guam (area). Claims of 'life' make the news (altern & msm). AG up. Ethnic cleansing continues+
 7. 0
  0
  Ρε συ μπι τι είναι αυτές οι επτα εκκλησι'ες που αναφέρει ο Ιωάννης στην αποκα λυψη λακοπαν
 8. 0
  0
  Εκτός της εσωτερικής συνεργασίας των ουσιών εις τας μορφάς της φύσεως γίνεται και άλλη συνεργασία. Αυτή η συνεργασία είναι η μεγαλυτέρα πασών, διότι αι κινήσεις των μορφών παράγουν εις τον απανταχού χώρον ΜΕΓΑΛΑΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ. Τα ΚΥΜΑΤΑ αυτών των ΔΟΝΗΣΕΩΝ τηρούν άμεσον επαφήν μεταξύ των μορφών και ασκούν υψίστας ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ, ο νόμος αυτός είναι ο νόμος 7.
  Σπ.Νάγος "Ένας άγνωστος διδάσκαλος" σελ. 173, (περί του 7).

  ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ = Ο ΝΟΜΟΣ 7

  …καλείται επίσης ο 7 και ΤΕΛΕΣΦΟΡΟΣ (ο οδηγός εις την λύσιν, εις το τέλος, ο κρίσιμος)…
  Π.Γραβιγγερ (ο Πυθαγόρας και η μυστική διδασκαλία του Πυθαγορισμόυ) σελ.180 περί Επτάδος(Σεπτάδος)


  …Τον 7 επωνόμαζον και Αθηνάν, και καιρόν και Τύχην…
  …ΚΑΙΡΟΝ δε ωνόμαζον το 7, διότι όχι εντός μακρού χρόνου διανύονται αι ενέργειαι που έχουν ως αποτέλεσμα την ΤΕΛΙΚΗΝ ΚΡΙΣΙΝ υπέρ της υγείας, ή νόσου ή γενέσεως και φθοράς
  ΤΥΧΗΝ δε ωνόμαζον τον 7, διοτι παραπλήσια προς την μυθολογουμενην Τύχην, τα θνητά όντα κυβερνά και το μέλλον των καθορίζει.
  Πρβ.Ιαμβλίχου, Θ.Α.71,3(ελλ.μτφρ.σ.84)

  Ο Πρόκλος εις τα σχόλιά του εις τον Τίμαιον ΙΙ 270
  …διότι η επτάς είναι ο αριθμός του ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ "καιροφυής" που άγει εις τελείωσιν "τελεσιουργός" τας περιόδους και επανάγει αυτάς εις το σημείον εκκινήσεώς των "αποκαταστατικός"
 9. 0
  0
  "Βρες τι θα γίνει στα 3 εφτάρια ( 25-7-2014 ). ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΑΚΥΡΩΣΗ."

  οτι εγινε και την 7-7-2014 !!!!!!
  • 0
   0
   ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΕ ΜΟΡΦΟΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΨΑΞΕ antonis ! ! !
  • 0
   0
   Αχαχαχαχα, σωστοοοος
  • 0
   0
   Ωραία ρε μάστορα, αφού η είδηση ήταν ψεύτικη για να δημιουργήσουν όπως είπες τα ανάλογα συναισθήματα και να πάρουν την αντίστοιχη ενέργεια, τότε και εσύ γιατί κάνεις το ίδιο με αυτούς; Γιατί βγάζεις και εσύ την ίδια είδηση, βάζοντας στο τέλος και το ερωτηματικό ότι δεν ξέρουμε αν η είδηση είναι πραγματική και ευχόμαστε να μην είναι;…..στο κάτω κάτω στα Ελληνικά blogs δεν γράφτηκε η είδηση μόνο εδώ γράφτηκε και από εδώ το διάβασα και έπαθα το "σοκ". Γιατί κάνεις και εσύ το ίδιο;
   • 0
    0
    είσαι πολύ κοντά στο να τον πάρεις και εσύ χαμπάρι τον τύπο…….. συνέχισε να σκέφτεσε με τον ίδιο τρόπο και θα σου δώσει ο εγκέφαλος σου τις απαντήσεις για τον τύπο στον οποίο απευθύνεσε…….
 10. 0
  0
  Απόψε στις 7.00 όλοι μαζί σκεφτόμαστε να ψοφήσει ο βενιζέλος. Η επικέντρωση της σκέψης πολλών ανθρώπων την ίδια χρονική στιγμή σε ένα συγκεκριμένο γεγονός είναι η δύναμη του ανθρώπινου εγκεφάλου που προσπαθούν να αποκρύψουν.
  • 0
   0
   αααα!!! 7 η ώρα δε θα μπορέσω, στην Ελλάδα είναι ακόμα μεσημέρι καλοκαίρι 7 η ωρα και έχει ζέστη….. εκείνη την ώρα ξυπνάω από το μεσημεριανό μου ύπνο….
   πιο αργά δε γίνεται να κανονίσουμε το event;
   Τα καλοκαίρια στην Ελλάδα από τις 9 και μετά ξεκινάνε τα events!
 11. 0
  0
  Όλοι μαζί στις 7.00 σκεφτόμαστε να ψοφήσει ο βενιζέλος.
  Η επικέντρωση της σκέψης πολλών ανθρώπων την ίδια χρονική στιγμή σε ένα συγκεκριμένο γεγονός είναι η δύναμη του ανθρώπινου εγκεφάλου που προσπαθούν να αποκρύψουν.

 12. 0
  0

  10. 53 ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 7 ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!

  ΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΥΧΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΑΜΕ ΕΝΑΝ- ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ !!

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 13. 0
  0
  ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ= 777
  ΦΑΛΚΟΝΕΡΑ= 777

  "Γύρω στις 12 το μεσημέρι, όλη η Ελλάδα πλέον γνωρίζει για το τραγικό συμβάν και δεκάδες άνθρωποι συρρέουν στα γραφεία της εταιρείας Τυπάλδου σε Χανιά και Πειραιά για να μάθουν για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων. Η κυβέρνηση Στεφανόπουλου (3η κυβέρνηση «Αποστατών») κηρύσσει πένθος για μία εβδομάδα. Τα μέσα ενημέρωσης μιλούν για καιρό για τη ναυτική τραγωδία.

  Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εκείνης της ημέρας αναφέρονταν στην αποδοκιμασία του Γεώργιου Παπανδρέου προς τον Ανδρέα για τη στάση του σε σχέση με τους Λαμπράκηδες, στη δίκη του «Ασπίδα», στις απολογίες των Εμμανουηλίδη και Κοτζαμάνη για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη και τα μεγαλεπίβολα σχέδια της κυβέρνησης για τη μετατροπή της Ελευσίνας σε βιομηχανικό λιμάνι. Αμέσως, όλες σχεδόν οι εφημερίδες κυκλοφορούν έκτακτα παραρτήματα για το τραγικό συμβάν."

  Ήχος και Φώς

 14. 0
  0
  ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΝ ΑΘΗΝΑΣ= 700
  Η ΑΘΗΝΑ= 77
  ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΗ= 777


  Ήχος και Φώς
 15. 0
  0
  Το 7 -1 με τη Βραζιλία ήταν σημάδι; ;;;;
  Οεο!
 16. 0
  0
  Για τους Πυθαγόρειους ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αριθμός 28 που του αποκαλούσαν τέλειο γιατί είναι το άθροισμα των αριθμών από το 1 έως το 7, αλλά και πολλαπλάσιος του 7.  Θ+ε+ό+ς = Α+γ+α+θ+ό+ς = 28

  8+5+6+9 = 1+3+1+8+6+9 = 28

 17. 0
  0
  (άλλα μόνο η εκπομπή που κατάφεραν να δωσεις ενεργειακα είναι ικανή να στόχευσε άλλον γνωστό)


  Το Χόλιγουντ θρηνεί τον θάνατο της νεαρής ηθοποιού.

  Η 21χρονη Skye McCole Bartusiak που είχε υποδυθεί τη κόρη του Μελ Γκίπσον στην ταινία «Ο πατριώτης». Τα αίτια θανάτου του της δεν έχουν διευκρινιστεί και σύμφωνα με το TMZ η ηθοποιός πέθανε την ώρα που κοιμότανε στο σπίτι των γονιών της στο Τέξας χθες βράδυ.

  http://www.gossip-tv.gr/showbiz/hollywood/story/330777/sok-sto-holygoynt-nekri-i-neari
 18. 0
  0
  το χειρότερο είναι να συνειδητοποιείς πώς για το πεδίο το γνωρίζει ένα μικρό παιδί και στο αποτυπώνει στις ζωγραφιές του, κρεμώντας τις ζωγραφιές του στο τοίχο ώστε όταν ανοίξεις τα μάτια σου για να το αντιληφθείς…τι περίεργη που είναι η ζωή.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί