14:05 - 29/04/2015

Κάποιοι κάνουν (Πολεμικό Ρεπορτάζ ) …απο τα γραφεία !

Κάποιοι φαίνεται οτι κάνουν ρεπορτάζ μόνο απο τα γραφεία κλέβοντας τη δουλειά των συναδέλφων….Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το defencenet.gr απο την άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ 2015 «δήθεν σοβαρό και αντικειμενικό στο χώρο της άμυνας είναι από την Αποστολή στο χώρο της Ασκήσεως του Veteranos.gr! δείτε το εδώ!

/http://veteranos.gr/orgose-tous-ouranous-o-iniochos-dite-ton-en-drasi-fotoreportaz

Καμιά αναφορά βέβαια στο veteranoς.gr απο το defencenet.gr και δεν είναι η πρώτη φορά …(τους τα έχουμε μαζεμένα )Αλλά να είναι σίγουροι εκεί οτι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και εμείς δεν κρεμάμε τα νταούλια εκεί που κρεμάγανε οι Καπεταναίοι τα άρματα !

Το ρεπορτάζ και οι φώτο από τα γραφεία :http://www.defencenet.gr/defence/item/ηνιοχοσ-2015-συνεκπαίδευση-υψηλού-επιπέδου-εικόνες
Υπενθυμίζεται πως η άσκηση «Ηνίοχος» ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου και σε αυτή εκτός δεκάδων μαχητικών της ΠΑ παίρνουν μέρος και 12 μαχητικά F-16I Sufa της ισραηλινής Αεροπορίας ενώ το ισραηλινό αεροπορικό κλιμάκιο συμπληρώνουν 2 C-130, και 1 KC-707 «Saknai» εναέριου ανεφοδιασμού.

Εκτός από τους Ισραηλινούς όμως παρόντες ήταν και προσωπικό της USAF και πιο συγκεκριμένα ειδικές δυνάμεις προωθημένων ελεγκτών αεράμυνας (FAC) αποστολή των οποίων είναι η κατάδειξη στόχων στο έδαφος.


Καμιά αναφορά στο Veteranos.gr από το Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr!!

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    esu exeis paei se kamia asxesh kai to paizeis idikos se 8emata stratigeis?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί