00:52 - 15/03/2014

ΙΩΑΝΝΗΣ Ο …ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ

Τέλος του καλοκαιριού που μας πέρασε άκουσα για πρώτη φορά από μια φίλη για κάποιον STRANGER.

Μπήκα κάποιες φορές στο Internet έψαξα και τον βρήκα στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ. Από τότε μου έγινε συνήθεια να τον διαβάζω, εξάρτηση μπορώ να πω.
Εντύπωση μου προκάλεσε μια ανάρτηση του όπου κάποιος τον ευχαριστούσε που του »άνοιξε» τα μάτια και που με 150 ευρώ είχε την πρώτη πληρωμή του από ένα ποσό 7000 ευρώ.

Μούφα είναι σκέφτηκα και το προσπέρασα, σιγά που μπορεί κάποιος να αποκτήσει στα σίγουρα τόσα λεφτά μόνο με μια συμμετοχή και συστήνοντας σε άλλους δύο να κάνουν το ίδιο.

Καλοστημένη κομπίνα και πυραμίδα είναι σκέφτηα και το προσπέρασα.

Μετά από μερικές μέρες είδα πάλι μια παρόμοια ανάρτηση όπου ένας άλλος έλεγε πάλι τα ίδια και τον ευχαριστούσε πάλι.

Κινήθηκε το ενδιαφέρον μου, το ψιλοέψαξα, διάβασα διάφορες απόψεις για το τι είναι η Emgoldex όμως δε βρήκα πουθενά κάποιον να λέει ότι ΔΕΝ πληρώθηκε.

Επικοινώνησα μαζί του μου εξήγησε περί τίνος πρόκειται, ποιο το Bonus πρόγραμμα της Emgoldex είναι και έτσι πήρα την απόφαση να το τολμήσω.

Δυσκολευτήκαμε στην αρχή να βρούμε τα άτομα που χρειαζόταν εγώ και τα τα παιδιά μου, όμως τα καταφέραμε και έχουμε περάσει στον χρυσό πίνακα.

Ένας από τους φίλους που προσεγγίσαμε στην αρχή ήταν και ο Γιάννης (giasaf3), ανένδοτος στην αρχή, διστακτικός στη συνέχεια και στο τέλος δέχτηκε να συμμετάσχει μόνο και μόνο για ένα λόγο. Για να μας αποδείξει ότι αυτά τα σχήματα δεν έχουν προοπτική και δεν πληρώνεται κανείς.

Σήμερα το απόγευμα ο δύσπιστος Γιάννης ολοκλήρωσε τον προκαταρκτικό του πίνακα και περιμένει επτά μέρες για να εισπράξει την πρώτη του αμοιβή.

Πέρασε στον χρυσό πίνακα τρεις μέρες μετά την antonia και με μια μέρα διαφορά από τον marajohn 1 δύο μέλη της Maras Gold Team.
Άρης

shmantikanea
ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΥΣΟ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί