Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:52 - 15/03/2014

ΙΩΑΝΝΗΣ Ο …ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τέλος του καλοκαιριού που μας πέρασε άκουσα για πρώτη φορά από μια φίλη για κάποιον STRANGER.

Μπήκα κάποιες φορές στο Internet έψαξα και τον βρήκα στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ. Από τότε μου έγινε συνήθεια να τον διαβάζω, εξάρτηση μπορώ να πω.
Εντύπωση μου προκάλεσε μια ανάρτηση του όπου κάποιος τον ευχαριστούσε που του ”άνοιξε” τα μάτια και που με 150 ευρώ είχε την πρώτη πληρωμή του από ένα ποσό 7000 ευρώ.

Μούφα είναι σκέφτηκα και το προσπέρασα, σιγά που μπορεί κάποιος να αποκτήσει στα σίγουρα τόσα λεφτά μόνο με μια συμμετοχή και συστήνοντας σε άλλους δύο να κάνουν το ίδιο.

Καλοστημένη κομπίνα και πυραμίδα είναι σκέφτηα και το προσπέρασα.

Μετά από μερικές μέρες είδα πάλι μια παρόμοια ανάρτηση όπου ένας άλλος έλεγε πάλι τα ίδια και τον ευχαριστούσε πάλι.

Κινήθηκε το ενδιαφέρον μου, το ψιλοέψαξα, διάβασα διάφορες απόψεις για το τι είναι η Emgoldex όμως δε βρήκα πουθενά κάποιον να λέει ότι ΔΕΝ πληρώθηκε.

Επικοινώνησα μαζί του μου εξήγησε περί τίνος πρόκειται, ποιο το Bonus πρόγραμμα της Emgoldex είναι και έτσι πήρα την απόφαση να το τολμήσω.

Δυσκολευτήκαμε στην αρχή να βρούμε τα άτομα που χρειαζόταν εγώ και τα τα παιδιά μου, όμως τα καταφέραμε και έχουμε περάσει στον χρυσό πίνακα.

Ένας από τους φίλους που προσεγγίσαμε στην αρχή ήταν και ο Γιάννης (giasaf3), ανένδοτος στην αρχή, διστακτικός στη συνέχεια και στο τέλος δέχτηκε να συμμετάσχει μόνο και μόνο για ένα λόγο. Για να μας αποδείξει ότι αυτά τα σχήματα δεν έχουν προοπτική και δεν πληρώνεται κανείς.

Σήμερα το απόγευμα ο δύσπιστος Γιάννης ολοκλήρωσε τον προκαταρκτικό του πίνακα και περιμένει επτά μέρες για να εισπράξει την πρώτη του αμοιβή.

Πέρασε στον χρυσό πίνακα τρεις μέρες μετά την antonia και με μια μέρα διαφορά από τον marajohn 1 δύο μέλη της Maras Gold Team.
Άρης

shmantikanea
ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΥΣΟ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*