12:01 - 29/01/2015

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ;;;ΑΛΕΞΗ;;;!!!

Ελληνίδες και Έλληνες περαστικά μας.

Οι προχθεσινές εκλογές κατέδειξαν το γεγονός πως η Νέα Τάξη μπορεί να πετυχαίνει τον στόχο της, ανεξάρτητα από τις διάφορες φωνές που αντιστέκονται, προειδοποιώντας και ενημερώνοντας τους Έλληνες.

Αυτό που καταφέραμε τελικά όσοι αντιστεκόμαστε στην Νέα Τάξη, ήταν όπως φαίνεται να τις στερήσουμε 2-3 έδρες, δηλαδή να τις στερήσουμε την αυτοδυναμία. Ίσως αυτό να μην είναι τίποτα και να μην μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στα ανθελληνικά τους σχέδια, αλλά ίσως και να αποδειχθεί αρκετά μεγάλο εμπόδιο. Το κοντινό μέλλον θα το δείξει.

Προχθές στην μπαλκονάτη πανηγυρική ομιλία του Αλ-έξη (Τ)Σίπρα, κυμμάτιζαν από κάτω πολλές σημαίες. Ήταν κόκκινες, ήταν ροζ, ήταν άσπρες, ήταν πορτοκαλί, αλλά μέσα στο πλήθος, είδα και δύο Ελληνικές σημαίες. Αλήθεια.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ” ΤΙ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ

Θέλω να κάνω μία σημαντική επισήμανση που απευθύνεται σε όλους και να μην την ξεχάσει κανένας.

Ο πατριωτισμός δεν είναι κτήμα κανενός κόμματος.Πατριώτες είναι μέσα σε όλα τα κόμματα, όπως και προδότες είναι μέσα σε όλα τα κόμματα. Η προδοτική και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ,αντιπροσωπεύει το 4% που ήταν πάντα το ποσοστό του. Μετά όμως από τις ΑΘΛΙΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ πολιτικές συμμαχίες, τα ψέματα και την κρίση που βίωσαν οι Έλληνες μετά το 2009, μπερδεύτηκαν και σκορπίστηκαν από δω και από κεί. Έτσι ανέβηκαν τα ποσοστά του ανθελληνικού Σύριζα, που και με την βοήθεια του εκλογικού νόμου, μπορεί μία ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ να κάνει κυβέρνηση. Να γνωρίζετε πως οι εγγεγραμμένοι είναι 9.992.000 και η ο Σύριζα έχει πάρει 1.580.000 ψήφους και παρά 2 έδρες θα έκανε αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αυτό θέλει η Εβραϊκή Νέα Τάξη. ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

Δεν θα σταματήσω να κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, διότι είναι η πρώτη φορά , που πήρε ψήφο και ετοιμάζεται για να κυβερνήσει την Ελλάδα, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Δεν εννοώ βέβαια το αμούστακο σχολιαροπαίδι, αλλά το Εβραϊκό λόμπυ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ που είναι από πίσω του.Θα τον δείτε βέβαια και θα τον καταλάβετε, όταν υποχρεωτικά κάποια στιγμή, θα πέσουν οι ΜΑΣΚΕΣ. Αυτό να το υπολογίζετε σε πρώτη φάση,κοντά στον ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ.
Τώρα θα πούμε κάποια πράγματα για να φρενάρουμε λίγο την ορμή των Εβραίων, γιατί πιστέψτε με έρχονται με μεγάλη ορμή κατά της Ελλάδος και ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Ένα πράγμα θέλω να επισημάνω και να το συγκρατήσετε. Την προηγούμενη φορά που κυβερνήθηκε η Ελλάδα από τόσο ελεγχόμενο ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ , οδηγήθηκε η χώρα σε ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ με αποτέλεσμα ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Τώρα να πάμε επί της ΟΥΣΙΑΣ της ΝΕΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

Επειδή είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα ρωτήσω το εξής: Ξέρει μήπως κανένας να μου πει ΑΚΡΙΒΩΣ, τι πρόγραμμα έχει σκοπό να ακολουθήσει το Οικονομικό επιτελείο του Σύριζα στο θέμα κρίση-του ανύπαρκτου χρέους; Τί Ακριβως θα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος, με τον ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ που στέλνει όλα τα έσοδα του δημοσίου σε ξένη Τράπεζα; Τι ακριβώς θα κάνουν για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ χρέος της χώρας; Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ και οδήγησε σε παραίτηση τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Κολιοκώστα ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ , ή θα ΘΑΦΤΕΙ; Ως γνωστόν αυτό ΑΚΥΡΩΝΕΙ το ΧΡΕΟΣ της χώρας. Θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να ακυρώσουν το χρέος της Χώρας ή ΟΧΙ;

Ξέρει ΛΟΙΠΌΝ κανείς να μου πει ΑΚΡΙΒΏΣ; Φαντάζομαι πως όχι και όλοι το αφήσατε στην……. “ΕΛΠΙΔΑ”. Ο (Τ)Σίπρας όμως το είπε σήμερα στα (πεταχτά). Θα ……..“παραταθούν” Τα Οικονομικά. Δηλ. Θα παραταθεί το μνημόνιο. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. Και όσο υπάρχει παράταση μνημονίου δεν υπάρχει φυσικά ούτε ανάπτυξη ούτε αύξηση μισθών και συντάξεων.Ενώ ΕΧΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥγια να τελειώσει το μνημόνιο και αυτά είναι η έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ και ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ που καταθέτονται ΤΑ ΕΣΟΔΑ του Ελληνικού Δημοσίου.

Για να μην αγωνιατε όμως για τα Οικονομικά θα σας πω, πως δεν έχει εντολές να μειώσει άλλο μισθούς και συντάξεις, ΑΛΛΆ ούτε να αυξήσει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως, μπορούν και με άλλους τρόπους να μειώσουν το εισόδημα των Ελλήνων και να διαλύσουν την χώρα. Θα τα πούμε.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μήπως όμως γνωρίζετε τι έχει σκοπό να κάνει ο Σύριζα και ο Αλέξι (Τ)Σίπρα, με τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ; Τί θα κάνει με την ΘΡΑΚΗ ξέρετε; Αν δεν ξέρετε ορίστε αυτό το έχει γράψει στα Τούρκικα, σε φυλάδια που μοίραζε ΜΟΝΟ στην Θράκη και όχι φυσικά στην υπόλοιπη Ελλάδα.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις αρμοδιότητες του Ελληνικού κράτους του ΥΠΕΞ και της ΕΥΠ στη Θράκη και θα καταργήσει και το νόμο περί διορισμού των μουφτήδων από το Ελληνικό κράτος και θα επιτρέψουν κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης τον «εθνικό» αυτοπροσδιορισμό πολιτών της μειονότητας αλλά και μειονοτικών ιδρυμάτων!”Δηλαδή θα μπορούν να αποκαλλούνται Τούρκοι.Με λίγα λόγια ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ πηγή. Defencenet.gr.

Mήπως γνωρίζετε τις θέσεις του (Τ)Σίπρα για τον Τούρκικο Εθνικισμό και τα Σκόπια; Ακούστε και δείτε:

Μήπως γνωρίζετε τις θέσεις του (Τ)Σίπρα υπέρ των αμβλώσεων;

Μήπως γνωρίζετε πως η πρώτη ενέργεια του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα το 2009 που πρωτοεξελέγη, ήταν να χρηματοδοτήσει οργανώσεις ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ;

Μήπως γνωρίζετε πως το όνομα Μπαράκ είναι Εβραϊκό από το Μπαρούκ που σημαίνει “ευλογημένος”. Μήπως γνωρίζετε πως το επίθετο Τσίπρας είναι από το Εβραϊκό Σίπρα. Μήπως τέλος γνωρίζετε τι έχει πεί ο Χριστός για τους Εβραίους; «Δεν έχετε πατέρα σας τον Θεό. Πατέρα έχετε το Διάβολο και τις επιθυμίες του πατέρα σας θέλετε να κάνετε» ( Ιω. 8,44).

Μήπως γνωρίζετε τι συμμαχίες θα κάνει και από ποιούς θα ζητήσει βοήθεια ο (Τ)Σίπρας; Μα σας το είπε: ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; Από τον Διάβολο. Τι νομίζατε ότι κάνει “πλάκα”;

Και ο διάβολος φυσικά δεν ορκίζεται στον Θεό

Αυτά που θα αναφέρουμε σήμερα, να κρατηθούν και να αποθηκευτούν από όλους και τα αναφέρουμε για δύο λόγους.Πρώτον για να γνωρίζουν οι Έλληνες πως τα χαμόγελα και τα πανηγύρια κάποια στιγμή θα τελειώσουν και τότε θα δείτε το αληθινό “πρόσωπο” του Αλ-έξη και των συνεργατών του και ΔΕΥΤΕΡΟΝ να ξέρει ο Αλ-έξης και όλο το Εβραϊκό Ταλμουδικό λόμπυ που τον στηρίζει, ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. Από κει και πέρα ας κάνουν ότι νομίζουν πως τους “παίρνει”.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΔΥΟ” ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Αυτό που έλεγε προεκλογικά ο Αλέξης και που το καταργεί από την πρώτη μέρα που είναι στην Κυβέρνηση με τις δηλώσεις του Βαρουφάκηκαι αυτό που όπως όλοι τους, ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΙ να κάνουν.

Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τα ψέματα του Αλέξη, αλλά με αυτό που τον ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

Τώρα για αρχήθα συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτό το κάνει για να κατευνάσει λίγο τους φόβους και τις ανησυχίες των περισσοτέρων Ελλήνων, για τους χειρισμούς του πάνω στα Εθνικά Θέματα και να κατευνάσει και τους φόβους της Εκκλησίας και του Αρχιεπισκόπου, πάνω στα θέματα της Ορθοδοξίας, και της Εκκλησιαστικής περιουσίας. Αφού οι θέσεις του Καμμένου και των ΑΝ.ΕΛ, προς το παρόν αυτά τα εγγυούνται.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ.Τον (Τ)Σίπρα, τον έβαλαν για να κάνει αυτά, που δεν θα μπορούσε να κάνει ΚΑΜΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και δεν θα ξεκινήσει από τα Εθνικά θέματα, ούτε από τα θέματα πίστεως. Θα φθάσει εκεί αλλά δεν θα ξεκινήσει από εκεί.

Όπως είπαμε υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτωχοποιήσεις τον λαό και να διαλύσεις μία πατρίδα. Την περίοδο 90-93 της άλλης Εβραϊκής Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η Ελλάδα φτωχοποιήθηκε και η ανεργία εκτοξεύτηκε, χωρίς να έχουμε οικονομική κρίση. Θυμάστε πως έγινε; Είπε τότε ο Μητσοτάκης, όπως και τώρα ο Αλέξης, πως θα “συγκρουστεί” με τα μεγάλα συμφέροντα.

ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ έκλεισε το μεγαλύτερο μέρος ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΙΖΟΛΑ, ΕΣΚΙΜΟ, ΙΩΝΙΑ, ΦΙΛΚΕΡΑΜ, ΜΕΒΕΑ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΚΛΑΟΥΣ, ΠΙΡΕΛΙ, ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΕΣ, δεν έμεινε τίποτα και συμπαρέσυραν αυτές βέβαια και χιλιάδες βιοτεχνίες κλωστοϋφαντουργίας και συναφών ειδών με τις βιομηχανίες που έκλειναν.

Με αφορμή λοιπόν 30 μεγάλους απατεώνες βιομήχανους, που ήταν “κολλητοί” με το ΠΑΣΟΚ του ΑΝΤΡΕΑ και έπερναν κρατικές χρηματοδοτήσεις, ξεκίνησε ο Μητσοτάκης την αποβιομηχανοποίηση ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Οι βιομήχανοι δεν έχασαν τίποτα τότε, ούτε κέρδισαν οι Έλληνες τίποτα που σταμάτησαν οι κρατικές χρηματοδοτήσεις.Η Ελλάδα έχασε την βαριά βιομηχανία της και οι Έλληνες τις δουλειές τους.Έτσι όμως λειτουργούν πάντα.Δείχνουν τον “κακό” βιομήχανο, αλλά δολοφονούν την Ελλάδα και τον λαό.Σε άλλη περίπτωση δείχνουν τον κακό τρομοκράτη, για να αφαιρέσουν δικαιώματα ελευθερίας του λαού.

Αλλά ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ “ΚΑΚΟΥ” για να παίρνουν δικαίωμα και να ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Και ότι δεν μπορεί να κάνει ο ένας, έρχεται για να το κάνει ο άλλος.

Ο Αλ-έξις (Τ)Σίπρας λοιπόν δεν ήρθε για να διορθώσει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που ΧΑΛΑΣΕ ο Σαμαράς και ο Τούρκογλου. Ήρθε για να ΧΑΛΑΣΕΙ αυτά που δεν μπορούσαν οι άλλοι.

Έτσι θα στραφούν λοιπόν πάλι κατά του λαού.Θα τελειώσουν τις υπόλοιπες βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, με σκοπό να κλείσουν τελείως, ή ναπεράσουν στα χέρια ξένων και με ΠΡΟΣΧΗΜΑ την φορολογία και την φοροδιαφυγή.

Η φοροδιαφυγή είναι μία μάστιγα που την άφησαν ΣΚΟΠΙΜΑ οι κυβερνήσεις, να γιγαντωθεί και να γίνει Τέρας, για να μπορούν ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ , να κλείσουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βιώσιμη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ. Θα πάνε λοιπόν σε ελέγχους και θα επιβάλλουντέτοια πρόστιμα, που θα κάνουν τις μονάδες ανίκανες να ανταποκριθούν ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. Οι πρηγούμενοι τους χάϊδευαν με τα ανύπαρκτα πρόστιμα, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.

Ο λαός θα πανηγυρίζει που έπιασαν τους φοροφυγάδες, χωρίς να καταλαβαίνει πως όλα ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΜΈΝΑ και πρώτα επέτρεψαν την φοροδιαφυγή, για να μπορούν μετά να πάρουν τις βιομηχανίες ή να τις κλείσουν, δημιουργώντας μεγαλύτερη ανεργία.

Υπάρχει ένα Εβραϊκό ρητό που λέει: “άφησε να διαφθαρεί ένας λαός και τότε θα τον κατακτήσουμε χωρίς πόλεμο”.Και αυτό έκαναν όλες οι Κυβερνήσεις από τον Αντρέα και μετά. Διεύθειραν και διάβρωναν την χώρα, με την κρατική ασυδοσία την διαφθορά καιτην μη εφαρμογή των νόμων,που οδήγησε στην διαφθορά όλη την Ελληνική κοινωνία. Ήταν όλα ένα σχέδιο, και μία μεγάλη ΠΑΓΙΔΑ για να μπορέσουν να πάρουν ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ την Ελλάδα από τα χέρια των ΕΛΛΗΝΩΝ και να περάσουν όλα σε χέρια Εβραίων.

Και τώρα με τον Αλέξη, ήρθαν για να την αρπάξουν.

Στο στόχαστρο είναι ότι απέμεινε από την βαριάβιομηχανία της Ελλάδος, η βιομηχανία των τροφίμων και των μονάδων παραγωγής. Πτηνοτροφεία και κτηνοτροφεία. Θα ακολουθήσει και η Τουριστική βιομηχανία της Ελλάδος τα μεγάλα ξενοδοχεία και οι επιχειρήσεις σίτισης. ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ , μέσα σε ένα καθεστώς παρανομίας, ασυδοσίας και φοροδιαφυγής, για να μπορούν ότι ώρα θέλουν ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Υπάρχει όμως και κάτι ΕΛΛΗΝΙΚΟ που είναι πολύ μεγάλο ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ.

Αλλά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν οι Εβραίοι την μικρή Ελλάδα να είναι πρώτη στον κόσμο στη θάλασσα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.Η εντολή είναι σαφής:ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ .

Ενώ όλα τα κράτη του κόσμου παρέχουν μεγάλες φορολογικές διευκολύνσεις για να προσελκύσουν τους πλοιοκτήτες, μόνο και μόνο για να μπορέσουν να βάλουν την σημαία τους στο πλοίο, οι Εβραιοκινούμενες Ελληνικές κυβερνήσεις κάνουν το αντίθετο, για να διώχνουν τα Ελληνικά πλοία από την Ελληνική σημαία.
Παρ’ όλα αυτά οι Έλληνες πλοιοκτήτες έχουν τα περισσότερα πλοία τους με Ελληνική σημαία, αναδεικνύοντας την Ελλάδα σε κορυφαία Ναυτική δύναμη στον κόσμο.Φανταστείτε να ήθελε μία Ελληνική κυβέρνηση να γυρνούσαν όλα τα Ελληνικά πλοία στην Ελληνική σημαία.

Η Ναυτιλία αυτή τη στιγμή είναι η υπ’ αριθμόν ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ της χώρας, και επηρρεάζει άμεσα πολλούς ακόμα οικονομικούς κλάδους.
Η Εντολή όμως των Εβραιοσιωνιστών είναι σαφής: ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.

Θεωρώ πως από εκεί θα ξεκινήσουν. ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ. Γιατί θέλουν να σταματήσει να κυμματίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.Μετά, θα είναι εύκολα γι’ αυτούς. Φυσικά στα μάτια του λαού θα προβάλλεται ότι όλα γίνονται για την φορολογία.ΕΝΏ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ.

Αλλά αυτός που θα χάσει, δεν θα είναι οι τριάντα εφοπλιστές που θα πάρουν τα πλοία τους και τα γραφεία τους και θα φύγουν από την Ελλάδα. ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙΗ ΕΛΛΑΔΑ, οι Έλληνες Ναυτικοί , αλλά και αλυσιδωτά, όλος ο Ελληνικός λαός.

ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΨΕ Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Έτσι λοιπόν έχει σκοπό να επιτεθεί στον λαό και στην Ελλάδα η “αριστερή” κυβέρνηση, των ΙΔΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, που ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου.Πρίν από λίγα χρόνια νόμιζαν οι Έλληνες πως άλλο ήταν το ΠΑΣΟΚ άλλο η ΝΔ. Σήμερα μπορεί να έχουν καταλάβει πως οι ΊΔΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ήταν από πίσω, αλλά ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ πως ο δικομματισμός συνεχίζεται, και την θέση του διαλυμένου “Σοσιαλλιστικού” ΠΑΣΟΚ, την πήρε ένα χειρότερο συνοθύλευμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που δεν ξέρουν όμως οι Έλληνες , είναι πως αυτό το συνοθύλευμα των άθεων ανθελλήνων, δεν ήρθε με προοπτική μακράς κυβερνήσεως, ούτε ως κόμμα που θα έχει μέλλον. Ούτε ήρθε βέβαια για να διορθώσει τίποτα από αυτά που χάλασαν οι προηγούμενοι. Ήρθε με ΑΠΟΣΤΟΛΉ να κυβερνήσει 6 έως 8 μήνες, για να διαλύσει άμεσα και γρήγορα την Ελληνική Ναυτιλία, την υπόλοιπη βιομηχανία και τον Τουρισμό, την Ελληνική βιομηχανία τροφίμων, και να παραδώσουν την ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ σε Εβραίους ιδιώτες. Και όλα αυτά φυσικά με σημαία την “κάθαρση” και τις “μεταρρυθμίσεις”.

Αυτά βέβαια είχε δεσμευτεί να τα κάνει και η προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά………κόλαγε, γι΄αυτό και διαμαρτύρονταν οι εταίροι πως δεν προχωρούσαν οι “μεταρρυθμίσεις”. Τώρα ήρθε βιαστικά ο Αλέξις, για να τις προχωρήσει.

Δεν μπορώ να γνωρίζω από τώρα που θα τελειώσει η “θητεία” και η στήριξη του Καμμένου και των ΑΝ.ΕΛ.στην κυβέρνηση, αλλά σε κάποια στιγμή, θα προσχωρήσει σε αυτήν και το “ποτάμι”, για να γίνει κάποια “ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ” αλλαγή στο Σύνταγμα, που τους εμποδίζει στα σχέδιά τους.(Αν φθάσουν εκεί θα τα πούμε). Το “ποτάμι” είναι μία μεγάλη πολιτική απάτη, που έχει σκοπό να στηρίξει τις “σκληρές” μεταρρυθμίσεις, που μπορεί να κάνει πίσω ο Καμμένος και οι ΑΝ.ΕΛ.

Η πολιτική απάτη του Ποταμιού: Φιλοσκοπιανή και φιλομνημονιακή ατζέντα (vid)

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B1-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-2008-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%86%CE%BB%CF%8E%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B1

Τότε λοιπόν με την στήριξη των ανθελλήνων του “ποταμιού” και χωρίς τον Καμμένο, τους ΑΝ.ΕΛ. και τις “κόκκινες γραμμές” τους, θα προχωρήσουν στην παραχώρηση της Θράκης στους Τούρκους, στο όνομα Μακεδονία στα Σκόπια και θα έχουν δημιουργήσει “πυρήνες” ΔΙΧΑΣΜΟΥ στην Κρήτη, για την αυτονομία του Νησιού.

Ολα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και μιλάω μόνο για τα “χοντρά” εγκλήματα και δεν αναφέρομαι στα προνόμια των μεταναστών και των λαθρομεταναστών που θα δοθούν σε βάρος των Ελλήνων. Παράλληλα θέλουν να καλλιεργήσουν ένα κλίμα ΔΙΧΑΣΜΟΥ με την Χρυσή Αυγή, με σκληρές ενέργειες ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ, για να προκαλλέσουν αντιδράσεις ΔΙΧΑΣΜΟΥ . Είπα πως, την προηγούμενη φορά που κυβερνήθηκε η Ελλάδα από τόσο ελεγχόμενο ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ , οδηγήθηκε η χώρα σε ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ με αποτέλεσμα ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Και πάλι θα επιχειρήσουν ΔΙΧΑΣΜΟ και μείωση συνόρων.

Έτσι θα βγάλουν αληθινή και την Εβραία την Μπενάκη, που τα “προφήτευε” ως μελλούμενα στον Κάρολο Παπούλια,αλλά με το να τα δημοσιεύουμε συνέχεια, τους έχουμε βγάλει πολύ έξω, από τους χρόνους που τα προγραμμάτιζαν.

Τώρα θα πρέπει να τα….. ξαναπούνκαι στην καινούργια ΓΛΑΣΤΡΑ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που θα ψηφίσουν.Καταλάβατε; Αυτό βέβαια δεν το περίμεναν.
Έχουν λοιπόν μεγάλη βιασύνη, και θέλουν να ξεμπερδεύουν με τον πρόεδρο από την πρώτη ψηφοφορία και όχι να πάνε σε Τρίτη. Δεν είδατε πως η κυβέρνηση ήταν έτοιμη, χωρίς να δωθεί εντολή διερρεύνησης από τον πρόεδρο; Και ορκομωσία μπαμ-μπαμ;

Υπάρχει πολύ μεγάλη βιασύνη από τους Εβραίους και την Νέα Τάξη και ΤΡΕΧΟΥΝ να προλάβουν, γιατί η Ελλάδα τους έχει καθυστερήσει πολύ.Και το έχω ξαναπεί πως τους καθυστερούμε στην έκβαση του Γ’ παγκοσμίου πολέμου, γιατί θέλουν πριν ξεκινήσουν τον πόλεμο, να έχουν διαλύσει πρώτα την Ελλάδα και να έχουν μειωθεί τα σύνορά της.Αυτά δηλαδή που έλεγε η Μπενάκη στον Παπούλια.

Είπαμε το άρθρο να το αποθηκεύσετε και να το διαδώσετε και από κεί και πέρα ας κάνουν οι Εβραίοι Παγκοσμιοποιητές, ότι νομίζουν πως τους “παίρνει”.

OIΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ“κύριεCipra”.

Αλλά να μην βιάζεστε “κύριεCipra” για ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ. Πρώτον: το “τρένο” έτσι και αλλοιώς το χάσατε, γιατί οι Έλληνες ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ και σε περιμένουν.

Δεύτερον:Μην βιάζεσεκαι μην τρέχεις“κύριε Cipra” γιατί ο αέρας θα πάρει την μάσκα που φοράς και θα φανεί ο λύκος.

Και τρίτον: Μην βιάζεσαι “κύριεCipra”, γιατί και ο Ξηρός βιαζότανε και …….. έσκασε η βόμβα στα χέρια του.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (39)

 1. 0
  0
  Πολύ σύντομα το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πάει σε έναν πανηγυρικό συνέδριο νίκης ..

  Το συνέδριο αυτό δεν θα γίνει για να ευλογηθούν τα γένια των ΑΝΕΛ , αλλά θα είναι ουσιαστικό τόσο για το αύριο και τον ρόλο των ΑΝΕΛ , όσο και για το μέλλον της πατρίδας μας ..

  Αφήνουμε πίσω τα κόμματα της διαπλοκής και του ψεύδους στα δικά τους εσωτερικά ξεμπερδέματα που δεν μας αφορούν .. Αφήνουμε πίσω αυτούς που πλήγωσαν και εκμεταλλεύτηκαν τους Έλληνες Πατριώτες όλα αυτά τα χρόνια και που τους εξαπάτησαν για να αρπάξουν την ψήφο τους για να την μετατρέψουν σε κυβερνητικά οφίτσια και άλλα προσωπικά υλικά οφέλη αδιαφορώντας για τη τύχη του λαού μας .. Ας τα βρουν μεταξύ τους οι φαύλοι και ας βγάλουν και τα μάτια τους μεταξύ τους , ουδείς ενδιαφέρεται … Άλλωστε σύντομα θα δώσουν λόγο για τις αποφάσεις τους και τις πράξεις τους στον Ελληνικό λαό τα συνεταιράκια της διαπλοκής .. Δεν μας αφορά ούτε η κακοήθεια και η εμπάθεια που εκφράζουν αυτοί και ο νικημένος στρατός τους .. Εμείς προχωράμε άφοβα και με ψηλά το κεφάλι για να απελευθερώσουμε την πατρίδα από τους δόλιους και τους φαύλους υπηρέτες των αλλότριων συμφερόντων που εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται για το κακό των Ελλήνων και επιθυμούν την μιζέρια του Έλληνα ..

  Καλούνται λοιπόν οι Έλληνες που αγαπάνε την πατρίδα μας και που στρατεύονται με τα ιδανικά και τις αξίες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , να οργανωθούν κατά τόπους στους ΑΝΕΛ και εκεί που δεν υπάρχουν οργανώσεις των ΑΝΕΛ να δημιουργήσουν νέες και να συγκροτήσουν επιτροπές , γραμματεία και να εκλέξουν τους πιο άξιους από αυτούς για αντιπροσώπους μόλις το κόμμα ανακοινώσει την πρόθεσή του για το νικηφόρο συνέδριο που θα βάλει τις βάσεις και θα δείξει τον δρόμο για ένα ελπιδοφόρο και πατριωτικό αύριο ..

  Οι φαύλοι και οι ψεύτες της διαπλοκής και των σκοτεινών συμφερόντων σβήνουν και φεύγουν σιγά , σιγά .. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ .. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ..

  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ..
  • 0
   0
   η οικογενεια μου και εγω ψηφισαμε τον πανο, και ναι ειμαστε πολυ χαρουμενοι που ειναι στην κυβερνηση, ομως με τρομαζει πως αν χρειαστει να βαλει στοπ, και να μην παει εναντια στις κόκκινες γραμμές του, τοτε θαρθει το ποταμι και παλι θαχουμε συγκυβέρνηση με προδοτες, δεν θαθελα ναμουνα στη θεση του……….
 2. 0
  0
  tote prepei na parakalesete ton kirio samara na analavei pali tin kivernisi.
  kalitera afentiko stin kolasi para sklavos ston paradeisso1!!
 3. 0
  0
  Ο χρόνος θα δείξει και οι πράξεις για αυτά τα οποία λέτε κοιτάξτε όμως μην δεν επαληθευτειτε γιατί και εσείς θα κριθειτε για αυτά που γράφετε
 4. 0
  0
  Εβαλες στο τραπεζικό λογαριασμό σου χρήματα από το cointellct NIKO;
  Πολλοί που έβαλαν τα λεφτά τους δε μπορούν τα πάρουν γιατί αυτοί εκεί πέρα βρίσκουν δικαιολογίες να μη πληρώσουν.
 5. 0
  0
  Diladi recstranger ti na psifizame …PLO.mpourdes ola sou vromane ND.PASOK htan Milos kalitera
 6. 0
  0
  ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ; ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΤΕ ΖΩΑ:ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! Ο ΛΑΟΣ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ ΧΑΛΑΣΕ! ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!
  • 0
   0
   Ρε βλακα σου λεει πως οι εβραιοι εβαλαν τον Σαμαρα και τον Τουρκογλου να φερουν την χωρα εδω που την εφεραν και εσυ νομιζεις πως τους υποστηριζει; Τοσο στοκος; Διαβασες ολοκληρο κειμενο και δεν μπορεσες να καταλαβεις κατι που θα καταλαβαινε και ενα 8χρονο παιδακι; Τι σκατα ρε πουστη μου πτυχιο θελει για να καταλαβει καποιος τα αυτονοητα;
 7. 0
  0
  Ελα πες την αληθεια Λαμπροπουλε σε χαλασε το αποτελεσμα ε?Κριμα οι εκλογες εγιναν και χασατε.Ασε λοιπον αυτα τα δηθεν αφυπνισμενα και πες ποσο λυπηθηκες για την ηττα του φρενοβλαβη Σαμαρα
  • 0
   0
   Αλλος βλακας εσυ. Ξαναδιαβασε ρε λοβοτομημενε το αρθρο μπας και ξεστραβωθεις και καταλαβεις πως σου λεει οτι ολοι την δουλεια των εβραιων κανουν. Ποσο πιο ξεξαθαρα να στο πει και τελικα ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να μην το καταλαβεις;;;
   • 0
    0
    ΤΟ ΟΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΤΣΙ;Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ; ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ Α ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΗ ΜΑ!@@ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΟΤΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕ ΟΥΣΤ
   • 0
    0
    Τελικα μερικοι εχετε μεγαλα προβληματα .Σας δινει την ευκαιρια το διαδικτυο να βγαλετε τον πραγματικο σας εαυτο και το κανετε.Απο τα βρισιδια σου 6 08 αντιλαμβανεται ο καθενας οτι εισαι ενα ατομο με συμπλεγμα κατωτεροτητας.Δεν σου φταιν'οι αλλοι για την καταντια σου εσυ φταις.Δες που εχεις καταληξει να βριζεις ανθρωπους χωρις να τους ξερις και χωρις να τους βλεπεις .Τα βρισιδια σου επισης δειχνουν ποσο θρασυδειλο ανθρωπακι εισαι.Δεν εχεις αμεση επικοινωνια φιλε μου ουτε με εμενα ,ουτε με τους αλλους που βριζεις.Αν δεν σε εκρυβε θρασυδειλε και συμπλεγαματικε και μαλλον απαοτυχημενε φιλε μου ο ψηφιακος τοιχος θα μας χαρακτηριζες ετσι?
 8. 0
  0
  πο πο πο πο τι ερχετεεεεεεεε!!
  πολυ το τυρι ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕς την παγιδα ομως!!

  ελληνα σηκωσε το κεφαλι
  η ελλαδα ανηκει σε εσενα και σε κανενα αλλον
  ειναι καιρος να μαθεις οτι παιζοντε πολλα παιχνιδια
  κατα λαων και ανθρωπων

  ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΖΛ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ


  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ!!!
  ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ
  ΕΚΕΙ ΟΣΟΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΜΕΙ ???
  και δεν ειμαι καθολου θρησκοληπτος ειμαι καποιος αμαρτωλος και λεω την γνωμη μου οτι η προνοια του θεου μας εχει δειξει με διαφορους τροπους τι πρεπει να πιστευουμε και πως να πιστευουμε αλλα πολοι απο εμας ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
  ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΩΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΜΩς ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ
  ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΘΕΟς ΥΠΑΡΧΕΙ


  μια γνωμη
  888
 9. 0
  0
  θελει κανεις να "ανοιξει" τα ματια του κ να τα δει ΟΛΑ διάφανα κ καθαρά?
  Ας διαβάσει τα "πρωτόκολ λα των σοφών της Σιών" (και θα δει ακόμα κ τα κορδονια από τις μαριονέττες)
  —χαϊβάνι—
 10. 0
  0
  to na leme sinexia kai na vgazoume oti pio xolodes iparxei einai to mono eukolo, eixame samara den mas arese , exoume siriza den mas arese…. ego leo kalo einai oti kati kainourgio valame stin vouli kai as doume pos tha ta paei an kai autos einai mia apo ta skata ok pame ston epomeno lipame alla den mporoume na kanoume alios…. ego pantos apo tin pseutiki anaptiksi tou samara edo kai tosa xronia protimo pou irthe to siriza kai as mi to psifisa .. an den dokimaseis kati den mporeis na peis oti den sou aresei … tora pios einai me ta thia pios me ton diavolo .. ego ena pragma ksero as einai o tsipras me opion thelei kai as paei tin xora mprosta … idame kai tous xristianous ola auta ta xronia pos pige i xora….
 11. 0
  0
  Τσουτσέκια του κερατα….
 12. 0
  0
  Γεμίσαμε προφήτες και όλοι λένε – λένε και όλοι έξω πέφτουν σαν τής δημοσκόπησης υπάρχει και το σχέδιο τού Θεού (το απρόοπτο πού λέμε εμείς ) άσε τούς Εβραίους να νομίζουν ότι ο Θεός κοιμάται ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΏΡΑ ΤΟΥΣ .τικ τακ τικ τακ…..
 13. 0
  0
  https://www.youtube.com/watch?v=HXgutGkO2ig

  αλβανοπηθικια δηλωνουν οτι θα μας γαμησουνε.

  ας πει καποιος σε αυτα τα πηθικοοιδεις οτι οταν ερθει η ωρα να κανουν πραξει τα λογια τους ισως τοτε να μην εχουν γλωσσα απεναντι στους ΕΛΛΗΝ για να ζητησουν συγνωμη.
  αντε ρε ζωα 2ποδα με το ζορι σας μαθανε οι εβραιοι να περπατατε τωρα μαθατε και τα οπλα…. δεν πειραζει, ομως ελπιζω να ειναι αρκετα για να τα απολαυσεται μεσα στον πρωκτο σας… Α! και κατι αλλο, ο πιπας τσιπρας ειπε να πατε απο το μεγαρο του να παρετε την υπογραφη οτι ησαστε ελληνες …. χαχαχα ε μα ποσο μικροι και φτωχοι ησαστε στο μυαλο πια….
 14. 0
  0
  Κανένας εισαγγελέας έχει καλέσει ποτέ τον Κο Λαμπρόπουλο να υποστήριξη τα όσα λέει?
  Η μήπως πρέπει να πάρει πρωτοβουλία κάποιος πολίτης? Γιατί απο τσαρλατάνους στο διαδίκτυο έχουμε χορτάσει .Χ.ΜΠ
 15. 0
  0
  Εγώ δεν κατάλαβα. Αν κατάλαβε κάποιος φίλος ας το πει και σε εμένα. Τελικά μετά από όλο αυτό το κατεβατό που είχα την υπομονή να διαβάσω, ποιά είναι η πρόταση του Ιωάννη Λαμπρόπουλου;;; Εκλογές είχαμε. Τί έπρεπε να ψηφίσουμε αν όχι τα μνημονιακά κόμματα (και σωστά φυσικά) Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – ΛΑΟΣ – ΠΟΤΑΜΙ, ή τα αντομνημονιακά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ.;;;; Μήπως το δεκανίκι της Ν.Δ. το κόμμα του λαού που ΔΕΝ θέλει να κυβερνήσει, δηλαδή το ΚΚΕ;;; Ή μήπως την Χ.Α.

  Πές μας ρε Λαμπρόπουλε! Διάβασα ολόκληρο κατεβατό και δεν είδα μια πρόταση! Μόνο κριτική σε μια κυβέρνηση τριών ημερών, μελλοντολογία και καταστροφολογία που "μαντεύεις" ή διαισθάνεσαι ότι θα μας καταστρέψουν σαν λαό και μετά το απόλυτο κενό!!!

  Πρόταση θέλω και κατεύθυνση! Πές μου τί πρεσβεύεις καί όχι τι μαντεύεις!
 16. 0
  0
  Ρε συγγραφέα – ερευνητή δεν μας είπες τι προτείνεις…
 17. 0
  0
  Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο.Ο Λαμπρόπουλος μιλάει με γενικότητες μελλοντολογίας και τρομολαγνία εναντίον του Τσίπρα χωρίς να πει μία σωστή πρόταση.Καλύτερα μίλα για τα προδοτικά καθήκια που κυβερνούσαν μέχρι τώρα και ρήμαξαν τον τόπο και άσε την νέα κυβέρνηση να δούμε τι θα κάνει.
 18. 0
  0
  Ποια εδρα και ειδικοτητα κατεχει ο αρθρογραφος ;
 19. 0
  0
  Τα αποτελεσματα των εκλογων ειναι εξωφθαλμα πειραγμενα . Ο ΣΥΡΙΖΑ χανει στην τριχα την αυτοδυναμια , η ΝΔ κραταει ενα για το χαλι της ευπρεπες ποσοστο . Η ΧΑ ερχεται και καλα ποντο-ποντο με το ΠΟΤΑΜΙ -ενω κανενας γυρω μας δεν ψηφισε ποταμι και δεν ειχε κανενα λογο να το κρυψει . Το ΚΚΕ κραταει ενα ποσοστο να χαμε να λεγαμε -καβατζα γιατι θα ξαναχρειαστει . Οι ΑΝΕΛ γιατι ετσι πρεπει αρχικα ( την τυχη της ΔΗΜΑΡ και του ΛΑΟΣ θα εχει στο τελος οταν θα πεσουν οι μασκες ,θα εχει εξοικιωθει το ποπολο και θα βγει μπροστα το ΠΟΤΑΜΙ ) οχι τελευταιοι-αφου μας ειχαν πρηξει οτι μενουν εκτος και στο τελος οχι ομως στον ποντο για τα ματια , τσουπ και το ΠΑΣΟΚ παντα και παντου …………..Ας σκεφτουμε λοιπον λιγο με το χερι στην καρδια και το εκλογικο αποτελεσμα μπροστα μας τη " διαβολικη συμπτωση " αυτων των ποσοστων !!! Αποψη μου πως ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε καθαρη αυτοδυναμια και η ΧΑ διπλασιο τουλαχιστον ποσοστο και φυσικα την τριτη θεση με πολυ μικρη διαφορα απο τη ΝΔ στη δευτερη . ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕ …(ισως να ξεθαρευε ο μικρος με την αυτοδυναμια , αλλα και οι εθνικιστες με τετοιο ποσοστο μετα απο τοσο πολεμο …) .ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ( ΚΥΡΙΩΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ ) ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ . ΟΛΑ ΚΑΛΑ , ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ , ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ…ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ . ΚΑΛΗ ΔΥΥΝΑΜΗ .
 20. 0
  0
  κυριε λαμπροπουλε
  εσυ που τα πατε καλα με τις προφητειες ,,, μου ανεβαζεται η τουλαχιστον να μου εξηγησετε …μια προφητεια του αγιου ΠΑΙΣΙΟΥ που λεει οτι—- μονο οι κουμουνιστες θα μαχοντε για τον χρηστο και την πατριδα —-
  ευχαριστω …
  μπραβο γιωργο εσυ τουλαχιστον καταλαβενεις τι διαβαζεις και ορθα απαντας
  μου φαινεται οτι πια τι πρετεντερης τι λαμπροπουλος δημοσιογραφοι και οι δυο υπερ πατριωτες ..για την παρτιδα τους
  • 0
   0
   Πουθενα δεν εχει ειπωθει πως μονο οι κομμουνιστες θα μαχονται για την πατριδα, μην βγαζεις σεναρια απο το μυαλο σου. Ακομα ομως και υποθετικα μιλωντας να ειχε ειπωθει κατι τετοιο εσυ πιστευεις πως θα το ελεγε για την ηγεσια η για τους απλους πολιτες που απλα πιστευουν στον κομμουνισμο; Παρτο χαμπαρι ολοι οι αρχηγοι των κομματων εξυπηρετουν τα ιδια αφεντικα, τραβατε να κουνησετε σημαιακια και να χτυπησετε παλαμακια εσεις αλλα οταν θα βαρατε τα κεφαλια σας σε κανα τοιχο μην πειτε πως δεν γνωριζατε….
 21. 0
  0
  ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ .
 22. 0
  0
  ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗς ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗς ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ , ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΙΑ ΕΝΟΧΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩς…ΦΤΑΝΕΙ ΤΑΧΕΩς Η ΩΡΑ ΤΗς ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗς ΓΙΑ ΟΛΟΥς ΜΑς , ΚΙ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙς ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕς ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ , ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ……………….ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ . ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΟς .ΥΓ: ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΩς ΟΠΟΙΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚΟΠΟΤΑΜΑ ΚΑΙ " ΛΟΙΠΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΔΥΝΑΜΕΙς " , ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΟ ΚΙ ΕΣΕΙς ΟΛΕς ΤΙς ΑΡΕΤΕς ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΙΑ Ε ;
 23. 0
  0
  o tsipras eipe gia tin karta tou politi gia mpeite sto youtube na to deite . h nea taksi pragmaton proxorei eseis koimosaste .
 24. 0
  0
  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ρε παιδιά θέλετε κάποιον να σας κυβερνάει, γιατί θέλετε αφεντικό στο κεφάλισας κατατάσοντας τον εαυτόσας στους ανεύθυνους; Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ δημιούργησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να συμμετέχουν όλοι όσοι θέλουν να λέγονται πολίτες, εσείς με ποιόν τρόπο συμμετέχετε; Ψηφίζετε μια φορά για τέσσερα χρόνια και από την πρώτη μέρα φαίνονται τα ψέματα και πάλι το βιολίσας εσείς πάλι να αλλάξετε τα πρόσωπα, όχι όμως την κατάσταση, μάλον ψηφίζετε κάποιον για να τον βρίζετε μετά, αυτό μόνο μπορεί να συμπεράνει ένας νοήμων άνθρωπος! Μήπως δεν ξέρετε τι θέλετε, ή μήπως φοβάστε την ευθύνη για τις πράξεις σας; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό! Βασίλης Μυρμιδόνας
 25. 0
  0
  ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΙ.

  ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΝ Α. ΜΠΑΣΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ?
  ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΩ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ (ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡ) Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ Β. ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ?

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.

  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΑΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (ΜΠΕΝΙ ΣΑΛΟΝ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΧ ΣΙΠΡΑ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ Π.ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΠΕΝΑΚΗ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ). ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ? ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΩΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ?

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΡΟΝΕΣΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕΤΑ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ <> ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ.

  ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΘΗΒΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΞΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ……. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
 26. 0
  0
  Ν`αγιάσει το στόμα σου φίλε μου στο πάνω σχόλιο!!!!!!!!!!!! Βασίλης Μυρμιδόνας
 27. 0
  0
  ΜΕΓΑΛΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ – ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ . ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΟΥΝ,ΜΕΣΩ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ''ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΜΙΑ ΠΝΟΗ''. ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ. ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ.
 28. 0
  0
  οι φόβοι λειτουργούν σαν παραμορφωτικός καθρέφτης της αντίληψης. εάν κοιτάμε ένα θέμα μέσα από ιδεολογικούς η θρησκευτικούς "ψυχαναγκασμούς" εκτροχιάζουμε την σκέψη μας. ήδη ως οντα, διαστρεβλώνουμε την οπτική μας, τουλάχιστον ας προσπαθούμε να καθαρίζουμε την σκέψη μας και όχι να την σαμποτάρουμε
 29. 0
  0
  Το 1963 παίχθηκε μια παρτίδα σκάκι μεταξύ των Ρομπερτ Μπιρν με τα λεύκα και του δεκατριάχρονου τότε Μπόμπυ Φίσερ με τα μαύρα..Η παρτίδα αύτη απέσπασε το βραβείο ωραιότητος σ'εκείνο το τουρνουά.
  Ο Φίσερ κέρδισε την παρτίδα (και το τουρνουά) αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία να διαβάσετε τι σχολίασε ο Μπιρν για να κατανοήσετε πως μερικά πράγματα δεν είναι καθόλου οπως φαίνονται…
  "…Κι ενώ αναρωτιόμουν γιατί ο Φίσερ να διαλέξει μια τόσο κατώτερη συνέχεια,φανερά χαμένη για τα μαύρα,ξαφνικά ήρθε η 18η κίνηση.Αυτή η εκθαμβωτική κίνηση ήταν σαν ηλεκτροσόκ.Ο τελικός συνδιασμός ήταν τόσο μεγαλοφυής που ακριβώς τη στιγμή που εγκατέλειπα,κι οι δυο γκρανμαίτρ ποθ σχολίαζαν την παρτίδα για το κοινό σε μια άλλη αίθουσα,βεβαίωναν πως είχα κερδισμένη θέση.."

  Αυτό απλά για να δείτε πως στην παγκόσμια σκακίερα υπάρχουν τόσες πολλές κινήσεις που είναι αδύνατο ακόμη και για τους σπουδαιότερους παίκτες να της "δουν"..
  Ας ελπίσουμε πως η Ελλάδα δεν βρίσκεται στη θέση του Μπιρν…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί