Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:15 - 13/08/2014

Ιστορικές στιγμές, λόγια και πρόσωπα, όλα άγνωστα στον πολιτισμό της εξόντωσης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ιστορικές στιγμές, λόγια και πρόσωπα, όλα άγνωστα στον πολιτισμό της εξόντωσης
Στην ιστοσελίδα του κύριου Μακέιν με ημερωμηνία 4 Αυγούστου 2014, μπορείτε να διαβάσετε την θέση του εναντίον των τρομοκρατών, συγνώμη, συνεργατών του. Μετα απο λίγες μέρες ο Ομπαμίας αγρίεψε και άρχισε να βομβαρδίζει. Εδώ τα λόγια του Μακειν:


«Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), συνεχίζει την επίθεσή του στο Ιράκ και τη Συρία, ενώ η κυβέρνηση Ομπάμα περιμένει και κοιτάζοντας. Η ISIS έχει τον έλεγχο επιπρόσθετου εδάφους στο βόρειο Ιράκ, συμπεριλαμβανομένου και του πετρελαίου στη Μοσούλη Dam, το μεγαλύτερο στη χώρα. Αυτό είναι μια πολύ ανησυχητική είδηση. Και όμως, η Διοίκηση δεν δρά για να τιμωρήσει την ISIS-μια οργάνωση που η ηγεσία των DNI, του FBI, της CIA, και το DHS μας αναφέρουν οτι είναι μια άμεση απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες».

http://www.mccain.senate.gov/public/index.cfm/press-releases?ID=8a16e495-d1fa-492a-aca5-009dbc03ef4a

Ο John McCain με τον συνεργάτη του εβραίο γερουσιαστή, Joe Lieberman κατα την περιοδία τους στο Ισραήλ, στο Τείχος των δακρύων…

O John McCain με τους συνεργάτες του ISIS στην Συρία….

…..στον κύκλο ο εκπαιδευμένος από την Μοσαντ, ο Al-Baghdadi (Simon Elliot)

Ο Al-Baghdadi (Simon Elliot), σύμφωνα με πολλους πράκτορας της Μοσσάντ

Ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι. Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα με το Αστέρι του Δαβίδ πίσω του στην κουρτίνα. Ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι αγωνίστηκε για τη CIA στη Βοσνία πήρε προαγωγή για τους θανάτους χριστιανών.

Ο Anwar Al-Awlaki γεννήθηκε στις ΗΠΑ. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο George Washington. Είχε προσληφθεί από τη CIA για δουλειές στην Αλ Κάιντα.

Ο Haroon Rashid Aswat περιγράφεται ως ο εγκέφαλος των βομβιστικών επιθέσεων στις 7 Ιουλίου του Λονδίνου. Οι αρχές στο Λονδίνο δήλωσαν ότι ο Aswat είχε καλέσει με το κινητό του τηλέφωνο τους δύο από τους βομβιστές στις 7 Ιουλίου.

Ο Jamal al-Μπαντάουι είχε καταδικαστεί το 2004 για τον σχεδιασμό και την βομβιστική επίθεση στο Αμερικάνικο πολεμικό πλοίο USS Cole. Δραπέτευσε από τη φυλακή το 2004. Λες να εργαζόταν για Μοσάντ και η CIA;;;

Ο Ρασίντ Ραούφ, ο «τρομοκρατης» της Βρετανίας κατηγωρήθηκε για την ανατίναξη τουλάχιστον 10 υπερατλαντικών αεροσκαφών, και όμως δραπέτευσε από τις φυλακές.

Δουλιτσες της Μοσάντ και της CIA; Οχι αποκλείεται..


ο Ομάρ αλ-Φαρούκ, ο εγκέφαλος της βόμβας στο Μπαλί. Ο Αλ-Φαρούκ συνελήφθη στο Μπογκόρ στις 5 Ιουνίου, το 2002 και παραδόθηκε στις αρχές των ΗΠΑ. Ηταν πρώην μέλος της Ινδονησιακής μυστικής αστυνομίας.

Ο Yousef al-Khattab, συγνώμη… στην πραγματικότητα ονομάζεται Joseph Leonard Cohen. Λες να είναι εβραίος;;;; Μπααα…

Ο παραπάνω πολεμισταράς της Αλ Καιντα, είναι στην πραγματικότητα ο εγγονός ενός κορυφαίου Εβραίου.

Ο Δανός ιμάμης Αμπού Μπιλάλ Ισμαήλ φαίνεται να κάνει καλά τη δουλειά του. Η Μοσάντ και η CIA τον έχουν στο μεροκάματο. Ο Αμπού Μπιλάλ Ισμαήλ, ενώ δίδασκε στο Βερολίνο, εργάστηκε σκληρά για να δώσει την εντύπωση ότι οι Μουσουλμάνοι είναι επικίνδυνοι τρελοί. Ο Αμπού Μπιλάλ Ισμαήλ συνδέεται με ένα δανικό τζαμί από το οποιο 22 νέοι άνδρες πήγαν να πολεμήσουν για την CIA και τη Μοσάντ στη Συρία.

Να σταματήσω;;; αυτά είναι μερικά απο τα γνωστά πρόσωπα, τα άγνωστα προσωπα που κανείς δεν βλέπει στο κουτί προγραμματισμού, πρέπει να είναι μυριάδες…Η πραγματικότητα που θέλουν να πιστεύεις είναι ανύπαρκτη. Πρόσεχε την επανάληψη της είδησης….πρόσεχε τον φανατισμό και το διαχωρισμό σου απο τους άλλους μέσω του μηνυμάτος….πρόσεχε την αποσφράγιση σκέψης και το γρήγορο συμπέρασμα μετα το μήνυμα..

Θυμήσου οτι μέσω της θρησκείας σε διαχωρίζουν και σε φανατίζουν, ο οχτρός δεν έχει θρησκεία, σκοπός του είναι το μίσος, η καταστροφή, η υποβάθμιση και η ζωοποίηση του ανθρώπου.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. γιώργος 08/13/2014 @ 8:40 ΠΜ

    Η μεγάλη πληγή της ανθρωπότητας ακούει στο όνομα Εβραίοι και Σιωνισμός . Η τιμωρία τους θα είναι σκληρή , όπως σκληρή θα είναι και η τιμωρία του καθένα που αφαιρεί ζωή . Δικαίωμα στη ζωή και στο θάνατο έχει μόνο ο Θεός.

  2. Ανώνυμος 08/14/2014 @ 7:02 ΜΜ

    kala ama dite ti leei mesa to korani gia apistoys tha friksete ntaksi de leo stimena apo ti sia kai to kako sinapatima ala mi pate na vgalete kai ta moyslimia akindina kai akaka

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*