Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:31 - 06/10/2014

Ισραήλ: Επίσημη διαμαρτυρία προς στην Στοκχόλμη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ισραήλ: Επίσημη διαμαρτυρία προς στην Στοκχόλμη

Στο υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ κλήθηκε ο πρεσβευτής της Σουηδίας στη χώρα προκειμένου να του εκφραστεί και επίσημα η διαμαρτυρία της ισραηλινής κυβέρνησης για την απόφαση της Στοκχόλμης να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης.

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του υπουργείου για ευρωπαϊκά θέματα Αβίρ Σιρόν εξέφρασε στον Σουηδό πρεσβευτή Καρλ Μάγκνους Νέσερ τη διαμαρτυρία και την «απογοήτευση» του Ισραήλ για την απόφαση αυτή, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τον νέο πρωθυπουργό της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν.

Η ανακοίνωση αυτή «δεν συμβάλλει στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων αλλά αντιθέτως στην επιδείνωσή τους» δήλωσε ο Σιρόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου.

Η απόφαση της Σουηδίας «περιορίζει τις πιθανότητες επίτευξης μιας συμφωνίας καθώς δημιουργεί στους Παλαιστίνιους τη μη ρεαλιστική ελπίδα ότι μπορούν να επιτύχουν το στόχο τους μονομερώς και όχι μέσω διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ», πρόσθεσε ο Ισραηλινός αξιωματούχος.

Το Ισραήλ θεωρεί επίσης παράδοξο το γεγονός ότι ο Σουηδός πρωθυπουργός επικεντρώθηκε στο παλαιστινιακό ζήτημα στην παρουσίαση της γενικότερης πολιτικής που θα ακολουθήσει, σε μια περίοδο που η ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής συγκλονίζεται από πολέμους και «καθημερινές ωμότητες», συνέχισε ο Σιρόν.

Ο Σουηδός πρεσβευτής δεν έκανε δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τον Σιρόν. Νωρίτερα ωστόσο είχε τονίσει ότι η χώρα του επιθυμεί να διατηρήσει καλές διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ.

Μιλώντας στο ισραηλινό ραδιόφωνο, αργά το βράδυ της Κυριακής, ο Νέσερ είπε ότι στόχος της Στοκχόλμης είναι να ενθαρρύνει την επανάληψη των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων παρέχοντας κίνητρα στους μετριοπαθείς Παλαιστινίους.

Ο Λεβέν δήλωσε την Παρασκευή ότι «η λύση των δύο κρατών (ισραηλινού και παλαιστινιακού) προϋποθέτει την αμοιβαία αναγνώριση και τη βούληση για ειρηνική συνύπαρξη, για το λόγο αυτό η Σουηδία θα αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης».

Ο ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης Χάιμ Χέρτσογκ, του Εργατικού Κόμματος, είπε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Λεβέν και έμεινε με την εντύπωση ότι η αναγνώριση αυτή δεν πρόκειται να γίνει άμεσα. «Δεν θα γίνει αύριο», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι θα προηγηθεί μια διαδικασία «ελέγχου και συνεννόησης».

trelokouneli.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 10/06/2014 @ 4:45 ΜΜ

    Η ελληνικη κυβερνηση γιατι δεν εκανε ακομα διαβημα διαμαρτυριας,αδελφες χωρες δεν ειμαστε….

  2. Ανώνυμος 10/07/2014 @ 2:33 ΠΜ

    Περιμένετε, τώρα, κάποιο γεγονός, σε απροσδιόριστο χρόνο, που θα “ρεζιλεύει“ τους Σουηδούς.
    Θυμάμαι, όταν στην Αυστρία ανέβηκε σε εκλογές το “εθνικιστικό“ κόμμα, μετά από λίγο,
    κάποιο μεγάλο κατάστημα καλούσε τον κόσμο να πάει γυμνός & θα κέρδιζε ρούχα …δωρεάν. Το άλλο πρωί, κυκλοφορούσαν φωτογραφίες των γυμνών πελατών, που έσπευσαν στο κατάστημα.
    Ήταν κάποιοι αφελείς? Παντού υπάρχουν, αλλά μπορεί να ήσαν & …κομπάρσοι.

    art

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*