10:55 - 15/03/2014

ΙΣΠΑΝΙΑ: Οι Μασόνοι διαδηλώνουν υπέρ των αμβλώσεων

Περισσότερα από 120 χρόνια μετά την ίδρυση του Μικτού Τεκτονικού Τάγματος της Ισπανίας, τα μέλη του αποκάλυψαν την ταυτότητά τους, για πρώτη φορά στην ιστορία, ως μέρος μιας διαμαρτυρίας ενάντια στο αυστηρό νομοσχέδιο της χώρας για την άμβλωση.

Μέλη του Μικτού Τεκτονικού Τάγματος της Ισπανίας, της Ομοσπονδίας του Ανθρωπίνου Δικαιώματος («Le Droit Humain»), διαδήλωσαν στους δρόμους της πρωτεύουσας της Ισπανίας το Σάββατο φορώντας τις γαλάζιες μασονικές ποδίτσες τους.

Περπατούσαν δίπλα-δίπλα με άλλους διαδηλωτές που επιθυμούν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος να επιτρέψει την άμβλωση στην Ισπανία μόνο σε περιπτώσεις βιασμού και σοβαρής δυσμορφίας του εμβρύου.

«Πιστεύουμε ότι ο νέος νόμος μειώνει τα δικαιώματα των γυναικών και ως εκ τούτου αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στη διαμαρτυρία για την υπεράσπισή τους», δήλωσε στην Huffington Post της Ισπανίας η Ana Valet, πρόεδρος του Μικτού Τεκτονικού Τάγματος της Ισπανίας.

«Δουλεύοντας για την πρόοδο της ανθρωπότητας» είναι το σύνθημά μας, πρόσθεσε η Valet.

Η Ομοσπονδία του Ανθρωπίνου Δικαιώματος που ιδρύθηκε στην Ισπανία το 1893, επέτρεψε μικτά μέλη από τις απαρχές της και οι θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο, τώρα αριθμούν 30.000 μέλη σε 60 χώρες.

Η απόφαση του ισπανικού παραρτήματος να αποκαλύψει τις ταυτότητες των μελών με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας δεν θα ήταν ποτέ δυνατό στα χρόνια του Φράνκο, καθώς ο πρώην δικτάτορας της Ισπανίας ήταν σθεναρά εναντίον των μυστικών εταιριών.

Το κίνημα είχε απαγορευτεί κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του, με τα μέλη να μπαίνουν στη φυλακή, να βασανίζονται και να αναγκάζονται σε εξορία.

Μόλις το 1979, με την άφιξη της δημοκρατίας στην Ισπανία που ήρθη η απαγόρευση του Τεκτονισμού.

Η ίδια τεκτονική Ομοσπονδία, το 2012, είχε «χαιρετίσει» την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Μαδρίτης να αναγνωρίσει την νομιμότητα του «γάμου» μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 0
  0
  Πολύ καλά κάνουν τα βούρλα…από τούδε, όποια μασόνα αγκαστρωθεί, να της το ρίχνουν!.
 2. 0
  0
  Mπράβο τους. Ντροπή στους κακιασμένους σχολιαστές.
 3. 0
  0
  Το πρόγραμμα είναι συγκεκριμένο, και εφαρμόζετε από το 1960, στην Ευρώπη και στην Αμερική και από τα μέσα του 1970, στην Έλλάδα μέσω των αμβλώσεων ΄και της αποθάρυνσης των νέων ανθρώπων για δημιουργία οικογένειαςσέ αυτό συνετέλεσε αποφασιστικά το ψευτό φεμινιστικό κίνημα καθώς και έλλειψη ελένχου των παιδιών από τους γονείς πού είχε σαν αποτέλεσμα η αυθάδεια την έλλειψη σεβασμού στις παραδόσεις και την εξαφάνιση της εθνικής κολτούρας των λαών, και την αντικατάστασή της από προιόντα μιάς υποκολτούρας σκουπιδιών ή οποία δεν αντιστοιχεί σε καμία εθνική κουλτούρα κανενός λαού αλλά σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε από σκοτεινά κέντρα σταδιακά από το 1950, και έπειτα με το Χόλλυγουντ, το Ρόκ εντ ρόλλ την Ρόκ μουσική την ανεξέλενκτη προβολή της βίας από τον κινηματογράφο τον Αμερικάνικο, όλα αυτά είχανε σαν αποτέλεσμα ενώ ό πληθυσμός του πλανήτη από ένα δισεκατομμύριο πού αριθμούσε το 1900, να έχει φθάσει στα 7.5 δισεκατομμύρια το 2014, και Ευρώπη να έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας και γήρανσης πληθυσμού, το πρόγραμμα αυτό αφορούσε στην εφαρμογή του μόνο για τον λεγόμενο αναπτυγμένο κόσμο, δηλαδή τη εξαφάνιση της λευκής φυλής, και την αντικαταστασή της από τριτοκοσμικούς Ασιάτες μέσα στον ευρωπαικό χώρο. Οί ασιατικοί πληθυσμοί μέσα στα τελευταία 114 χρόννια έχουνε επταπλασιασει τον πληθυσμό τους, εκεί έπρεπε να εφαρμοσθούν οί αμβλώσεις εάν και εφόσον υπήρχε λογική ΄και όχι στην Ευρώπη, αυτό πλέον ΄΄εχει γίνει αντιληπτό από τους περισσότερους με την αθρόα προσέλευση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ετησίως στόν ευρωπαικό χώρο, με το πρόσχημα της πείνας, εάν ή πείνα ήταν τόσο τρομερή, αυτοί οί λαοί δεν είχαν αυξήσει το πληθυσμό τους 750% μόνο μέσα σε ένα αιώνα.
 4. 0
  0
  @3.54….
  περίπου τα ίδια θα έγραφα και εγώ….με προλαβες……
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 5. 0
  0
  15 Μαρτίου 2014 – 3:54 μ.μ. και 16 Μαρτίου 2014 – 9:10 π.μ.

  Ουστ! Σκοταδιστές. Πίσω στον Μεσαίωνα από όπου ξεφύγατε πρέπει να σας στείλουν.
 6. 0
  0
  Γιατί να ρίχνεται ο λίθος του αναθέματος σε όποιον έχει απόψη που δεν μάς αρέσει ; Θα θέλαμε το ίδιο σε περίπτωση που κάποια δική μας θέση, θα εύρισκε αντίθετους κάποιους άλλους ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί