20:53 - 18/11/2014

Ισοπεδώστε τα σπίτια τους …Η εντολή Νετανιάχου μετά την σφαγή !

Μετά την αιματοχυσία στη συναγωγή της Ιερουσαλήμ που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις πιστούς, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έδωσε εντολή για κατεδάφιση των κατοικιών των δραστών

Λίγες ώρες μετά το αιματοκύλισμα σε συναγωγή της Ιερουσαλήμ από δύο Παλαιστίνιους, οι οποίοι με όπλα, μαχαίρια και μπαλτάδες σκότωσαν τέσσερις πιστούς και τραυμάτισαν πολλούς ακόμα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου δεσμεύθηκε πως η απάντηση θα είναι σκληρή.

Μετά τις δεσμεύσεις, λοιπόν, ο Νετανιάχου προχωρά σε πράξεις δίνοντας την εντολή για κατεδάφιση των σπιτιών των δύο τρομοκρατών στην συνοικία Τζαμπάλ Μουκάμπερ της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Haaretz ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έπειτα από συνομιλίες με υψηλόβαθμους αξιωματούχους έδωσε την εντολή για την ισοπέδωση των σπιτιών των δραστών και κάλεσε τις αρχές να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους κατά της τρομοκρατίας.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ, Γκιλάντ Ερντάν, δήλωσε πως θα ενεργήσει άμεσα και να αναστείλει την άδεια παραμονής στο Ισραήλ στη σύζυγο ενός εκ των δύο δραστών.

Όπως αναφέρει η Ynetnews οι οικογένειες των δύο δραστών που έπεσαν νεκροί από τα πυρά της αστυνομίας μοίραζαν γλυκά στους γείτονες τους για να γιορτάσουν το αιματοκύλισμα.

Όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά την εντολή κατεδάφισης των σπιτιών των δραστών τρομοκρατικών επιθέσεων από τον Νετανιάχου μετά τις επιθέσεις Παλαιστινίων με αυτοκίνητα κατά πολιτών.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Έτσι έτσι!!! Ο ένας έχει Στρατό και Αστυνομία καλά εξοπλισμένους και ο άλλος φτωχούς απελπισμένους φανατισμένους. Όλοι τους και όλοι μας ζούμε σε ένα ψέμα και το κυριότερο κανείς δεν ψάχνει για την αλήθεια!!!
    Δεν πειράζει όμως καθόσον η αλήθεια δεν κρύβεται και πολύ σύντομα θα την καταλάβουν όλοι!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί