07:08 - 15/10/2014

Ισλαμικά τάγματα και Μασονία

Ισλαμικά τάγματα και Μασονία
Ισλαμικά τάγματα, Μασονία και κρίση της Μέσης Ανατολής


«Τον καιρό του Μωάμεθ ζούσε κοντά στην Μέκκα ο πολύ ηλικιωμένος Ben Chasi που δίδασκε τον Προφήτη. Μία μέρα μόλις τελείωσε το μάθημα του, έδωσε στον Μωάμεθ ένα μεταλλικό πίνακα στον οποίο ήταν γραμμένοι οι τύποι εκείνοι των οποίων την σημασία είχε μάθει ο 30ετής Προφήτης. Λίγο μετά πέθανε ο γέροντας και ο Μωάμεθ δίδασκε σε πολύ στενό κύκλο τους τύπους αυτούς. Ο Abu Bekr, ο πρώτος Χαλίφης, κληρονόμησε μετά τον θάνατο του Προφήτη τον πίνακα και την Γνώση που διδάσκονταν πάντα μόνο σε στενό κύκλο. Αυτή είναι η Μυστική Γνώση των Μασόνων της Ανατολής.»

Από το βιβλίο «Οι Μυστικές Ασκήσει των Τούρκων Ελευθεροτεκτόνων», του Rudolf Von Sebottendorf

Το θέμα των ισλαμικών ταγμάτων και ο γενικότερος ρόλος τους στην ιστορία είναι πολύ μεγάλο. Τα τελευταία χρόνια με το πρόβλημα της ισλαμικής επεκτατικότητας να μεγαλώνει συνεχώς και με τα γεγονότα της τελευταίας κρίσης των Τζιχαντιστών, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσουμε κάποια βασικά στοιχεία του λεγομένου «εσωτερικού» Ισλάμ, το οποίο για πολλούς είναι η αφετηρία της σύγχρονης ισλαμικής επεκτατικότητας, καθώς και των σχέσεων του με την μασονία.

Η μελέτη της δημιουργίας και λειτουργίας των ισλαμικών ταγμάτων και ιδιαίτερα αυτών που ιδρυθήκαν και έδρασαν στην Μικρά Ασία μετά την επικράτηση των μουσουλμάνων Οθωμανών, αποδεικνύει αυτή την στενή τους σχέση με την μασονία. Το στοιχείο αυτό μας οδηγεί σε μια αλυσίδα αλληλοσυσχετισμών του παγκοσμίου μασονικού κινήματος με το αποκαλούμενο «εσωτερικό Ισλάμ», το οποίο εκτός από τον μασονικό του χαρακτήρα έχει πολλές ρίζες και στο κίνημα των Γνωστικών, για τους οποίους επίσης έχουν γραφτεί πολλά για τον ρόλο τους σαν αφετηρία και σαν δάσκαλοι των μασονικών στοών.

Τα πιο γνωστά και πιο «εσωτερικά» οθωμανικά ισλαμικά τάγματα που έδρασαν στην Μικρά Ασία είναι οι Μπεκτασήδες, οι Μεβλεβήδες και το πιο μυστήριο τάγμα, οι Αχήδες, με καθαρά μασονική διάταξη και τελετουργία. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στοιχείο που αποδεικνύει την σχέση των ισλαμικών ταγμάτων της Μικράς Ασίας με την μασονία, είναι ο αναγνωριστικό τρόπος χαιρετισμού μέσω του οποίου κάποιο μέλος αναγνωρίζει το άλλο σαν μέλος του τάγματος.

Αυτό είναι το μυστικό σύστημα αναγνώρισης των μασόνων, δηλαδή το Σημείο, η Λαβή και η Λέξη. Συγκεκριμένα στο σύστημα αναγνώρισης των ισλαμικών ταγμάτων, το Σημείο παίρνει το σχήμα της γροθιάς και μετά τεντώνεται ο δέκτης. Αν κινήσουμε το χέρι ώστε ο δέκτης να είναι στραμμένος προς τα πάνω, έχουμε το Σημείο που σύμφωνα με τα μελη των ισλαμικών ταγμάτων απεικονίζει ένα τζαμί με τον τρούλο και τον μιναρέ του.

Η Λαβή «εκφράζεται» ως εξής: Τοποθετούμε το χέρι στον λαιμό έτσι ώστε ο αντίχειρας να ακουμπά στη δεξιά αρτηρία, ο δέκτης να εφάπτεται στην καρωτίδα και τα άλλα δάχτυλα να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τον δεκτή. Στρίβουμε το χέρι προς τον δεξιό ώμο και μόλις φτάσει σε αυτόν το κατεβάζουμε κάτω. Αυτή είναι η κλασική χειρονομία της μασονικής τελετουργίας.

Η Λέξη, ή καλύτερα οι λέξεις είναι τα σύμβολα που παρατίθενται στις αρχές κάθε σούρας του Κορανίου και έχουν ειδική εκφώνηση από τους «μυημένους».

Σύμφωνα με τον Rudolf Von Sebottendorf, είναι άρρηκτη η σχέση των ισλαμικών ταγμάτων με τους Ροδόσταυρους, τους Αλχημιστές, το Magnus Opus και γενικότερα με τις μασονικές στοές. Εδικά για τους Αχήδες, αναφέρεται ότι είναι το μεγαλύτερο ίσως και το πιο μασονικό τάγμα της Οθωμανικής εποχής, μια από τις πιο ισχυρές αλλά και πιο μυστηριώδεις αδελφότητες που εμφανίστηκε κατά τους πρώτους χρόνους της έλευσης των Σελτζούκων και στη συνέχεια των Οθωμανών στη Μικρά Ασία.

Σύμφωνα με τον μεγαλύτερο Ρωμιό ερευνητή των ισλαμικών ταγμάτων, τον Βλαδίμηρο Μιρμίρολου, στο μεγαλειώδες έργο του, «Οι Δερβίσαι», αλλά και τον πολύ γνωστό Τούρκο ερευνητή των ισλαμικών ταγμάτων, Enver Behnan Şapolyo, στο βιβλίο του, «Mezhepler ve Tarikatlar Tarihi» είναι ένα καθαρά μασονικό τάγμα με εσωτερική μυστική διαβάθμιση των μελών του που είναι ανάλογη με αυτή των μασόνων. Συγκεκριμένα οι βαθμοί των Αχήδων διακρίνονται ως εξής:

α) Μαθητές, β) Μαστόρους (Ουστά), γ) Βοηθούς Δερβίσηδων και δ) Γέροντες, (Ντεντέ), δηλαδή Δασκάλους, σε ένα ιεραρχικό σύστημα αδελφότητας των μελών του τάγματος. Τα κέντρα του τάγματος όπου συγκεντρώνονταν τα μελη του ονομάζονταν «Λόντζας», ή Εστίες, ή Στοές. Αλλά και τα μυστικά κέντρα των Μπεκτασήδων και οι τελετουργίες τους, όπως αυτές περιγράφονται στο βιβλίο του Μιρμίρολου, θυμίζουν πολύ τις κλασικές μασονικές τελετές.

Ο ρόλος των ισλαμικών ταγμάτων ιδιαίτερα της Οθωμανικής εποχής στην επέκταση του Ισλάμ και στους συχνά βίαιους εξισλαμισμούς μεγάλων χριστιανικών, κυρίως ελληνορθόδοξων πληθυσμών, είναι πολύ μεγάλος αν και δεν έχει καταγράφει σε όλη την ιστορική του έκταση.

Η σημερινή κρίση της Μέσης Ανατολής με τις σφαγές και τους διωγμούς των χριστιανών και η δημιουργία του Χαλιφάτου των Τζιχαντιστών, ξαναφέρνει στη επικαιρότητα τον ρόλο αυτών των ισλαμικών ταγμάτων και την σχέση τους με την διεθνή μασονία. Το παρασκήνιο έχει πολύ μεγάλο βάθος αν σκεφτεί κάνεις ποιός πραγματικά κυβερνά σήμερα τις ΗΠΑ και φυσικά ένα άρθρο σαν αυτό δεν έχει την αξίωση να το καλύψει στην πραγματική του έκταση.

Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Έγραφα στο άρθρο μου το 2010 «ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία, Τυρκουάζ, Χαλιφάτο»

«ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία, Τυρκουάζ, Χαλιφάτο και το Λουρί της Μάνας: Με την ενεργοποίηση του Ισλαμικού Τόξου, σειρά έχει το Χαλιφάτο, κατόπιν φανερά το 4ο Ράιχ που μάλιστα έρχεται καλπάζοντας. Πρώτα θα σαρωθούν όλα τα Αραβόφωνα μουσουλμανικά κράτη, (έγινε ήδη στην Αίγυπτο, Λυβίη, Σομαλία, Υεμένη κλπ. και το παλεύουν στην Συρία ) προτού εμφανιστεί ο … Χαλίφης ! Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν. Τους τα δίνουμε όλα μόνοι μας. Την Ομόνοια, τα … γιουσουφάκια … τα χανουμάκια … κι όσοι αντιστέκονται, πολεμάνε με τα καλαμάκια του φραπέ από τις πλατείες και το φέισμπουκ !»

«Λόγω των επιρροών των μασονικών γκρουπ του Sebottendorff στην Ευρώπη, ο Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ και άλλοι ορκίστηκαν μυστικά στην δεκαετία του 1920 για κάτι. Όλα δείχνουν ότι κομμάτια της Μικράς Ασίας και της Μέσης Ανατολής υπήρξαν το πρωτότυπο Άρειο αρχηγείο του «Αντί Σημιτισμού» πριν εμφανιστεί δημόσια ο Χίτλερ στην Γερμανία. Η γνωστή πολιτική της Ανατολίας της περιφρονήσεως των ανθρώπινων δικαιωμάτων και η αμήχανη υποστήριξη της από τους Οθωμανούς Ελευθεροτέκτονες συνεισέφερε στο σχέδιο γενοκτονίας και την αντίθεση στον Ιουδαιοχριστιανισμό του Γ΄ Ράιχ.»

Και «Μέσα από αυτό το εκκεντρικό τοπίο ξεπήδησε ο Baron Rudolf Freiherr von Sebottendorff, ο πρωτότυπος Ναζί, πριν ο Χίτλερ κάνει την πρώτη δημόσοα εμφάνιση του. Ο Sebottendorff η Serbottendorff η Sobottendorf ίδρυσε την διαβόητη ακρο-δεξιά Εταιρεία της Θούλης και το 1918 αγόρασε την εβδομαδιαία εφημερίδα του Μονάχου Munchener Beobachter την οποία μεταμόρφωσε σε μια σκανδαλοθηρική αντι-Σημιτική φυλλάδα και το επίσημο βήμα της Εταιρείας της Θούλης.

Ελάχιστα έχουν γραφτεί για τον Sebottendorff, εκτός του ότι ήταν Τούρκος υπήκοος. Ο ίδιος υποστήριζε ότι είχε υιοθετηθεί και μάλλον γνώριzε την βιβλιογραφία του Ισλαμισμού και των ταγμάτων των Sufi. Ορισμένοι βιογράφοι του δηλώνουν ότι το πραγματικό του η Ευρωπαϊκό του όνομα ήταν Adam Alfred Rudolf Glauer, (η Blauer). Επίσης ότι ήταν ανακατεμένος με την βίαια Βαυαρική αντί-κομμουνιστική σκηνή και είχε κάνει διάφορες προσπάθειες να βγάλει στην αγορά ένα πρωτότυπο τεθωρακισμένο όχημα.

Ο Sebottendorff ήταν μυημένος στα Ανατολικά μυστήρια στην Τουρκία καθώς και στον Ελευθεροτεκτονισμό. Πρίν τον Πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο έκανε πολλά ταξίδια στην Εγγύς Ανατολή. Κατά την διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων διεύθυνε την Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνο και πήρε τον τίτλο του Μάγιστρου του RoseGarland (Rosenkranz). Το 1910 ενώ ζούσε στην Κωνσταντινούπολη ο Sebottendorff διοικούσε την δικιά του μυστική εταιρεία βασισμένη σε ένα συνδυασμό του Ισλαμικού Σούφικου μυστικισμού, μασονίας, αλχημείας και αντι-Μπολσεβικής ιδεολογίας. Δημιούργησε μια σέκτα από αφοσιωμένους οπαδούς συγκρίσιμους με τους Ισμαηλίτες «fedayeen» Ασσασίνους δολοφόνους του γέρου του βουνού, με στρατιωτική και θρησκευτική δομή»

terrapapers.com

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. 0
    0
    Να κάνω μια ερώτηση στους γνωρίζοντες,επί Βυζαντίου δεν υπάρχουν Ελληνικά Μυστ.τάγματα?Δηλαδή όλα τα μασονικά τάγματα έχουν κιτίδα τους μουσουλμάνους αν κατάλαβα καλά μετά τις στραυροφορίες.
  2. 0
    0
    Βασικά,έχω καταλάβει 1)από τον χάρτη τον τζιχαντιστών,2)Τις Εθνικότητες των τζιχαντιστών επι το 100% που έχουν σαν εθνικότητες(Πακιστανοί-Άφγανοί-"ΑΡΙΟΙ"=Τούρκοι-Ιρανοί-Τσετσένιοι-Καυκάσιοι….οι περισσότεροι έχουν τουρανική καταγωγή "παν-τουρκισμός"..ακόμα και οι Εβραίοι της Αμερικής-Ισραηλ είναι ΧΑΖΑΡΟΙ=ΤΟΥΡΚΟΙ…άρα το όλο θέμα είναι φτιαχτό,διότι τούρκοι Εβραίοι από την μιά(Αμερικη-Γερμανία-Αγγλία) ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΙ τουρανικής(τούρκικης καταγωγής)από την άλλη….έχω την εντύπωση ότι το τοπίο αρχίζει και καθαρίζει…οι Ρώσοι είναι Σλάβοι επί των πλείστων…η άρχουσα τάξη των Άγγλων(όχι ο λαός=κέλτες) είναι οι ΣΑΚΑΕ ΡΑΟΥΣΚΑ= Σαυρό-ματες=τουρανικής καταγωγής όπως και οι Γερμανοί Κιμπρι=Κιμμέριοι(όχι όλοι αλλά οι Βαυαροί),Τώρα καταλαβαίνω γιατί κάποιοι Φοβούνται την Κίνα και την δαιμονοποιούν= Κίνα+Ρωσία vs διπολικότητα ΤΟΥΡΚΩΝ του Islam με ΤΟΥΡΚΟΥΣ της Άμερικής Εβραίοι τέκτονες.Δεν είναι τυχαίο ότι οι Τζιχαντιστές βαράνε και Μουσουλμάνους που δεν είναι "Τουρκικής" καταγωγής όπως Ιρακ(Άραβες) -Κούρδους(Καρδούχοι-λαός που πολέμησε με τους 10000 του Ξενοφώντα) Σύριους(οι Σύριοι είναι οι Ασσύριοι+Έλληνες Σελεύκηδες απόγονοι…Έλληνες προσέχτε ποιούς μουσουλμάνους θα βάλετε στο μάτι!ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ-ΙΡΑΝ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ-ΚΑΖΑΝΚΣΤΑΝ-ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ-ΤΑΤΖΕΚΙΣΤΑΝ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ ]
    μασ δουλευούν όλους…για αυτό φοβούνται την ΚΙΝΑ!Η Κίνα είναι ο προαιώνιος εχθρός τους στην ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΛΑΝ και την Μογγολία.Η "Προφητεία" περί ΓΩΓ ΜΑΓΩΓ βγαίνει αληθινή οι ΤΟΥΡΚΟΙ είναι οι ΓΩΓ(Γωγκτουρκ) ΜΑΓΩΓ(Μογγόλοι)…έχουν βγει από τα Τάρταρα οι Τάρταροι-Τουρανοί-Τούρκοι
    -Γιαυτό και η Εκκλησία μας ενώνετε με την Καθολική βλέπουν που πάει το πράγμα και εμείς βλέπουμε σε αυτό ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…όχι δεν είναι η νέα τάξη πραγμάτων αρχίζουν οι συμμαχίες VS ΠΡΟΣΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΑΓΓΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ -Εβραιοι ΤΟΥΡΚΙΚΟ Islam
    -Ο τάφος του ("Αλέξανδρος?-Ρωξάνη?-Ολυμπιάς?-Γύιος Αλέξαδρου??) έρχεται για να "ντοπάρει" για να τους στείλουμε στα ΤΑΡΤΑΡΑ για μια ακόμα φορά,όπως έκανα οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ(Διονυσιακά)=ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ(γωγ μαγωγ)….τον "ΔΙΟΝΥΣΟ" ξεθάβουμε,το "πνεύμα του" μεταφορικά μιλώντας…ο Αλέξανδρος σαν ΝΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ.Γιαυτό στα " ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΆ εβραικα¨περιμένουν τον ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟ,διότι είναι ο αντι-τούρκος.
    -Αν παρατηρίσετε οι Αμερικανο-Ευαγγελιστές-Ιαχωβάδες….-Γερμανο-Αγγλο-προτεστάντες-Ισλαμ-Εβραίοι…δεν χρησιμοποιούν εικόνες και αγάλματα στις εκκλησίες τους(έχουν το ίδιο σκεπτικό..την ίδια αρχιτεκτονική).
    • 0
      0
      Μπαμπη παλι αχτασρμα εγραψεs.
      • 0
        0
        Δες από τι εθνηκότητες είναι οι τζιχαντιστές επί το πλείστον,δες από τι εθνικότητες είναι οι Εβραίοι της Αμερικής,δες γιατί οι Ισλαμιστές δεν θέλουν να κάνουν επίθεση στο Ισραηλ αλλά κυνηγούν τους χριστιανούς και Άραβες μουσουλμάνους..για διασταυρωσέτα?Για δες τι ομοιότητες έχουν οι προτεστάντες,με τους ιαχωβάδες,με το ισλαμ,με τους Εβραίους, =όλοι τους δεν απεικονίζουν τον Θεό…γιατί οι ισλαμιστές έχουν πει ότι δεν θα χτυπήσουν το ισραηλ….γιατί οι βομβαρδισμοί των αμερικάνων ποιό πολύ βαράνε τους Κούρδους και όχι τους τσιχαντιστές?Γιατί δεν λένε τπτ στήν Τούρκια και την χαιδεύουν ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΡΑΣΗ …ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ?Γιατί δεν σταματάγανε την Τούρκια με τους μετανάστες και να τις βάζανε χέρι αφού ξέρουν ότι αυτή ευθύνετε για τους μετανάστες στην Ευρώπη?Ποιός θα επωφεληθεί αν διαλυθούν τα Αραβικά έθνη τριγύρο από το ιραηλ (λιβανοσ-συρια-ιρακ-παλαιστήνη-Α'ιγυπτος κλπ κλπ κλπ??)Γιατί πολλοί Άγγλοι _Αμερικάνοι-Γερμανοί έχουν ταχθεί με τους τσιχαντιστές?πάρα πολλά ερωτήματα δεν νομίζεις?Δες τις εθνότητες των τσιχαντιστών,επί το πλείστων είναι "τούρκικης καταγωγής)=τουρκμενοι-τσετσένοι-τουρκοί(γκρίζοι λύκοι)-Καυκάσιοι-Ιρανοί-πακιστανοί-αφγανοί(με την μακεδονική κασία στο κεφάλι)
        http://www.wnd.com/2009/10/113602/
        http://www.geocurrents.info/geopolitics/greater-turkey-vs-greater-iran
        http://totentanz0.deviantart.com/art/WWII-Pan-Turanian-Map-347058450
        http://www.antipasministries.com/html/file0000359.htm
        εγώ δεν διαβάζω μόνο O.E.A -Λιακόπουλο σαν κάποιους άλλους που είναι γεμάτο λάθη ιστορικά.Τα διαβάζω όλα,και ξένα και Ελληνικά,και κρίση έχω και ιστορία ξέρω…και βλέπω που πάει το πράγμα.Μπορεί ίσως για την καθολική εκκλησία να πέφτω έξω αλλά αν τα διασταυρώσεςι–αργά η γρήγορα οι (ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ)Τούρκοι θα μας χτυπήσουν την πόρτα….και θα πρέπει να τα ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ…διότι με το κομπλεξ που κουβαλάνε απέναντί μας"δεν θα αφήσουν Έλληνα για Έλληνα"
  3. 0
    0
    Τελικα μπακμη θές οποσδήποτε να τα μαθαίνεις όλα,τι σ'ενδιαφέρει όμως το παρελθόν,θές να ανακαλύψεις κάτι συγκεκριμένο η έτσι απο περιέργεια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί