12:22 - 25/01/2015

Ιάπωνας πρωθυπουργός: ο αποκεφαλισμός «μοιάζει» αληθινός

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Αμπε δήλωσε στα παγκοσμια ΜΜΕ οτι ο αποκεφαλισμός του Ιάπωνα (πολίτη) πράκτορα «μοιάζει» αληθινός!

Πρόσεχε την λειτουργεία της επανάληψης της είδησης στο υποσυνείδητο σου!!! Μετα απο 6 φορες επανάληψης, η φάρμα ειναι ηδη προγραμματισμένη και συντονισμένη στην είδηση του ματριξ. Η απάτη βάφεται σε χρωματιστή αλήθεια….συνήθως παίρνει την κόκκινη απόχρωση ετσι για να ερεθίζει την μάζα στην αηδία του αποτρόπαιου εγκλήματος και της βίας ….το αίμα και το σφάξιμο ερεθίζει το υποσυνείδητο γιατι σου προκαλεί αηδία!

Η αηδία ειναι ενα συναίσθημα που κανεις ανθρωπος δεν θελει να βλέπει και να αισθάνεται….η ανθρώπινη φυςη απεχθάνεται την αηδία της βίας και του θανάτου!
Ολα τα συναισθήματα μας λειτουργούν ανεξέλεγκτα και αυτόματα, ο λόγος ειναι η προστασία του είδους μας. Κανεις μας δεν θελει να περάσει παρόμοιες καταστάσεις, κανεις μας δεν σκοπεύει να ξανά αισθανθεί την αηδία του βίαιου θανάτου !

Απο την στιγμή που η είδηση σου προκαλέσει αηδία, την διαγράφεις απο την συνειδητή πραγματικότητα σου….η είδηση όμως του άδικοχυμενου αίματος, οι απάνθρωπα σφαγμένοι απο τους μισητούς εχθρούς εχει περάσει στο υποσυνείδητο σου σαν πραγματικότητα.

Πρόσεχε τωρα ποιος δίνει την είδηση; ……την κανει ο αρχηγός μιας χώρας που απο τα αρχαια χρονια, η μεγαλύτερη τους συνήθεια ηταν η υποταγή στους ανώτερους τους…..οι τεμενάδες στους «θεούς» ηγετες τους έπρεπε καθημερινά να διαπιστωθεί απο τον Αυτοκράτορα τους και τους αλλους ανώτερους τους….διαφορετικά ακολουθούσε ο θάνατος με χαρακίρι η χωρίς χαρακίρι!

Η υποτακτικότητα λοιπόν ηταν και ειναι μια ιαπωνική εφεύρεση (όλοι οι Ασιάτες ειναι ετσι εκπαιδευμένοι) ειναι η συνήθεια στην κουλτούρα και ο τρόπος για να δείξεις τον σεβασμό σου στους Άρχοντες σου….

Αυτο που με εκπλήσσει ειναι οτι επειδή οι Ιάπωνες αρχικά θεώρησαν το βιντεο μια μούφα,
έπρεπε…. και στην πραγματικότητα πρέπει να εχει γίνει της τρελής…έπρεπε να βγει το βαρύ πυροβολικό της χώρας…να πείσει την φάρμα οτι το βιντεο της Σιων μοιάζει και πρέπει να στο προγράμμα της συνείδησης να βγει αληθινό!!!

Για μένα βασικά εχουμε να κάνουμε με…. Μια φανταστική πνευματική τζούντο νίκη του λαού του ανατέλλοντος Ηλίου!

ΚΟΡΑΞ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί