Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:35 - 11/11/2014

ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ; Η ΟΜΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που βλέπουμε την εμφάνιση του συνδρόμου της Στοκχόλμης. Αυτο το συγκεκριμένο σύνδρομο το βλέπουμε συχνά σε υποθέσεις απαγωγών και άλλων καταστάσεων που γενικά αναπτύσσεται πολύ μεγάλη ψυχολογική πίεση των θυματων, ετσι δημιουργήτε μια σχεση μεταξύ των θυμάτων και των απαγωγέων τους. Σε αυτή τη σχέση τα θύματα αισθάνονται την συμπάθεια για τους απαγωγείς τους.

Το σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι ένα ψυχολογικό φαινόμενο και συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας ομηρίας. Ο όμηρος αρχίζει να θρέφει συμπάθεια για τον απαγωγέα (τον κτήτορα του) και συνταυτίζεται με αυτόν! Σου θυμίζει κάτι;

Η ονομασία του συνδρόμου προέρχεται απο μια ομηρία στη Στοκχόλμη μεταξύ της 23η και 28η Αυγούστου του 1973. Από ληστές της Κρεντιτ τράπεζας. Πολλές ημέρες μετά την ομηρία, οι πρώην όμηροι έθρεφαν ακόμη συμπάθεια για τους ληστές της τράπεζας. Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων,ήταν απρόθυμοι να αναφέρουν κατηγορίες ενάντια των απαγωγέων- ληστών. Ο ψυχολόγος Nils Bejerot στη συνέχεια έδωσε το όνομα του συνδρόμου της Στοκχόλμης σε αυτό το φαινόμενο.

Όταν κάποιος ασκεί απόλυτο έλεγχο επάνω στον άλλο, και εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τους απαγωγείς του, μπορεί να δημιουργηθεί αυτό το φαινόμενο. Ο όμηρος είναι σαφώς στα χέρια των άλλων. Όλες οι πρωτογενείς ανάγκες ικανοποιούνται από τους άλλους…

Δηλαδή το νερό, φαγητό, μια σκεπή και η παροχή ασφάλειας. Όταν ο άνθρωπος βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση….δημιούργητε η εξάρτηση του…

Εσεις γνωρίζεται καμία τέτοια περίπτωση; Πάμε όμως λίγο παρακάτω….Τοτε ο όμηρος χάνει την λογική της κρίσης, χάνει την κριτική απέναντι στους αλλους, δεν μπορει να σκεφτεί με διαύγεια. Πολλοι απο εμάς θολώνουν και φωνάζουν άντε παράτα μας η δεν ξέρω τι!

Γι αυτούς που βρίσκονται στην θεση να παρατηρήσουν απ’ έξω το φαινόμενο, μπορούν πολυ απλά να δουν και να κατανοήσουν τι συμβαίνει με τον όμηρο!

Να μην πολυλογώ και να μπαίνω στο κύριο θέμα….γιατι όλοι μας βρισκόμαστε μες τα σκατα του βόθρου μέχρι την κεφαλή βουτιγμένοι! Ενα βόθρο που άλλοι ανήθικοι άνοιξαν γι αυτόν τον περήφανο λαό σαν τον έλληνα!

Ναι πρέπει να αποδεχτούμε την ομηρία μας για να μπορέσουμε να ελευθερωθούμε καποια Αγία μέρα! Και ας μην είμαστε εμείς, ας ειναι η επόμενη γενιά υπερήφανων Ελλήνων και οχι ομήρων! Ας ξεκινήσουμε τώρα…

Μπορούμε εμείς οι ίδιοι να αλλάξουμε τα δεδομένα, πρώτα να καταλάβουμε την ψυχολογία του βόθρου που οι εγκληματίες πολιτικοί μας, με μεγάλη πλάνη αλλα και την δική μας παθητική συμπεριφορά και την ενεργώ συμμετοχή πολλών, μας κατάκλεψαν. Αντι για προστασία μας έριξαν μες το λάκο με τα σκατα!

Φρόντισαν και μας έχωσαν στο ανύπαρκτο χρέος, μας στράβωσαν τα μάτια, μας δημιούργησαν ανάγκες αχρηςτες και ψεύτικες, μας είπαν οτι τους χρειαζόμαστε γιατι χωρίς αυτούς ο Τροϊκανός δεν θα άνοιγε το πορτοφόλι.

Αφού καταλάβουμε τι μας εχει συμβει, δηλαδή κατανοήσουμε οτι βρισκόμαστε σε απόλυτη ομηρία και οτι η κυβέρνηση και πολλοι άλλοι γρασσοι, λαδώνουν το σύστημα γιατι βολεύει τους εαυτούς τους, να μας κρατάνε σε ομηρία.

Μόνο αν κατανοήσουμε οτι οι απαγωγείς μας κρατάνε ομήρους για να μας δίνουν μόνο νερό και ψωμί, γιατι θέλουν να μας πάρουν στο τέλος το σπίτι που μένουμε. Μόνο αν το κατανοήσουμε θα σταματήσει η εξάρτηση και στη συνέχεια η ομηρία του ελληνικού λαού από τα εγκληματικά παράσιτα!

Ολοι μας πρέπει να κατανοήσουμε οτι μας κρατάνε εξαρτημένους για να μας κακοποιουν. Ομηροι είμαστε των μέγα λήσταρχων πολιτικών και των τραπεζών. Στους πολιτικούς εμπιστευτήκαμε την ασφάλεια του μέλλοντος μας και τα ρεμάλια την πρόδωσαν. Κρατώντας μας ομήρους για την ευημέρια των δικών τους και του διεθνή σιωνισμού! Κατανοησέ το οτι σε δολοφονούν κάθε γαμημένη μέρα που περνάει, τα πράγματα δεν θα αλλάξουν απο μόνα τους!!!

Αν περάσεις αυτο το ψυχολογικό άλμα ύψους, τοτε ξεκινά η διαδικασία της ψυχολογική σου απελευθέρωσης. Τα υπόλοιπα έρχονται απο μόνα τους.

Ειναι ενα συναίσθημα που καθημερινά πρέπει να ζήσεις, να νιώσεις οτι όσο σε κρατάνε όμηρο η ληστοσυμμορία ανδρείκελων, η οργανωμένη κουστουμαρισμένη μαφία θα σε εκμεταλεύεται εις τον αιώνα τον άπαντα.

Αποδέξου την βρώμια της ψυχής του απαγωγέα σου και σταμάτα να είσαι όμηρος του. Πως γίνεται αυτό;

Ζητάς την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης, Σταματάς να λαδώνεις τα γρανάζια τους. Δεν τους πληρώνεις μία, κάνεις άμυνα μαζί με τους άλλους στην επαρχία που ζεις σε συνεργασία με την αστυνομία και άλλες τοπικές οργανώνεις. Αγοράζεις χρυσό, ασήμι, αγοράζουμε και παράγουμε ελληνικά προιόντα, γίνεσαι κάτοχος του ελληνικού νομίσματος κτλ. κτλ.

Κάνε τώρα την πρώτη σου κίνηση να ελευθερωθείς, σταμάτα να είσαι όμηρος εξαρτημένος και κακομοίρης…την μοίρα σου την δημιουργείς εσύ ο ίδιος.

Μόνο ο Ελλην θα μπορέσει!

Ο ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*